- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hilalim narin kelebeğim senin ruhundaki kırgınlıklar tammırı şuan için askerde oolduğu için olması mumkun değil ki bunu da askerlik psikolojisinden farkına varamıyor
bi kavuşun birbirinize sevginiz ve karşılıklı konuşarak bu sorunların üstesinden geliceksinz
sadece biraz daha sabır gerekıyor tatlım
Canı gönülden diliyorum bu dediklerini esracım benim umarım öyle olur ama çok hırçınlaştırdı beni darbeleri de o aldı,diyorum ya ben de çok suçluyum ama yapacak bi şeyim yok, rayında giden treni bi kez raydan çıkardı yolumuzu sapıttık artık....
Hayırlısı olsun bundan sonrası inşallah akıllanırız diyelim
Benım bugun dıp gunlerımdendı.
Belkı dıyetle alakası yoktur.
Cunku resmen evde..hatta bılg onunde pınekledım.
Bayagı halsızdım bugun..
Uzume sardım.
Kızımla karsılıklı uzum yedık.
Zaten kendısı yemıscıdır, dunyalar onun oldu.
Bugun boyle olması yarının (-) olacagını gosterır.
Hadı hayırlısı..
Fulya ne pızzası ya
Demedın mı "arkadas!!! ne pızzası! Alooo kıme dıyorum" ..arkadas kısmı cok onemlı:))
Ben pızza sevmem.. aman aman aramam.
Ama esımle cıgkofte gecesı yaptıgımız gıbı bazen pızza gunu yaparız.
Esım guzel pızza yapar.
Zamanı yoksa pızzahuttan soylerız. Bı tek oradakı (tambugday) pızzayı sevıyorum.
Ya kızlar bu bılg bası egıtımde.
Doldurulması gereken sureyı nasıl doldurabılırız.
YA ben dayanamam boyle..
Bu hafta bununla mı ugrasacagım ya.
Bı fıkır sunun...
Ya kızlar bu bılg bası egıtımde.
Doldurulması gereken sureyı nasıl doldurabılırız.
YA ben dayanamam boyle..
Bu hafta bununla mı ugrasacagım ya.
Bı fıkır sunun...
hangi konudaydı canım bende bi ara almıştım açık bırakıp arada gez gel tv seyret kitap oku sonra arada gel gir ben 2.5 ay uzaktan eğitimden sonra boşluğa düştüm buraya sardım çünkü bişey yapmadım neyi takip etcem şimdi derken burası geldi alışkanlık olıyor
ilk msjı yazarken sadece ben vardım hangi arada geldiniz
yeliz alıştıkya sürekli görmeye ondan insan merak ediyorcanımmm günaydın:)
dün akşama kadar buralardaydım, akşam bi yağmur bi fırtına elektrikler gitti, sabaha kadar gelmedi. bugün de misafirlerim gelecek akşama, çğleden sonra da ben bi yere davetliyim, bugün çok yoğun anlayacağın. dün gece bilgisayarın ışığında 3 tepsi börek sardım:), sabah da tiramusi yaptım, kekini de kendim yaptım:) şimdi temizlik yapıcam, sonra hazırlanıp çıkıcam. akşama da giremem anca gece girerim artık. merak etmeyin canlar iyiyim. ::)
Bu arada dün destina da spor yapmıştı listede düzelttim ama dikkat edin kızlar ya benm de gözümden kaçabilirdi, ama kız menü-su-spor diye kocaman yazarak paylaştı be tubişşşAyrıca Melike'ye de izinli yazmıştın naptın kızım sen :26: haftaya 1 liste daha hakettin :)
Cok sagol Fatos.
Evet pazt denıldı salı denıldı
Bugun persembeye karar kıldılar.
Bu tamamen doktorların programı.
Icerde 1 ay kalacak.
Icerısı dedıgım, hastane.
sadece refakatcısı olacak.
REfakatcı de cıkmayacak.
13+20gun (13.gun nakıl..13 gun boyunca vucut hazırlanacak...nakıle 5gun kala kardesım (donor) alınacak o da hazırlanacak)
ıcerde kalacaklar.
Insaellah sagsalım cıkacaklar.
Suan tum tetkıkler dıs...goz...cıgerler...vs taranıyor.
kızlar acyip bozukum bugün bişeyler oldu okulda öğrencinin teki hakaret küfürler birbirimize giriyorduk zor ayırdılar sonra babasını çağırdık eğitim sistemimiz çökmüş öğrenci bizi şikayet etsin telefonla biz napıcaz küfretsin idarecilerimiz bişey yapamayız konuşalım sistem böyle desin ama sinirden ağladım hocandan özür dile büyümesin diyolar ne özür dilicem ya diyor,bende sonuna kadar gidecektim mahkemelik olcaktık inan babası geldi çocuğu gözümüzün önünde bir dövdü zor ayırdık babası özür diliyor dayaktan öldürürüm seni dedi içim acıdı cocuk zaten dayaktan böyle asabi ve küfürcü ben bu doğulu vatandaşlardan ne çektim ya neyse ben bas bas bağırdım ama ben öğrenciye salak bile demiyorken bana hakaret küfür edemez diye arada idaredecilerde tabi kızdım ama bir müdür yardımcımızla papaz olduk sistemmiş başlatcak bu kadar değersizleştirilirmi bir meslek ya öğretmen arkadaşlar bilirler nefret ettim 9.senemi çalışıyorum bu ne ya güzel okullarad gelemiyoruz yaşlanmasan ama verdiğim emeklere yaptıklarıma yazıklar olsum dedm of neyse biraz daha iyiyim......
conceptcim bilgisayari acik birakip gitsen, olmuyor mu? sirf anlatimsa yapilir ama test falan var mi? kelebegim dunku sporum artiydi evet, duzeltmissin sagolasin. asker adamin kaprisi bitmez. yap spinningini, takil face'nde bak keyfine. Fuliascim 2 dilim pizzayi, telafi etmissin sen. hem oglen yiyip hem de spor yapman o pizzayi gümletmistir. Fatoşum istesen 65 bile olursun sen.
yeliz alıştıkya sürekli görmeye ondan insan merak ediyor
doğru söylüyon hilal özür valla o kadar acele yaptımki önümdeki kağıttada yanlış yapmışım pardon ya yoğundum çok kızda beni yordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?