- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
sağol kaptanım sende güle güle giyy bende babamı sömürüyorum şimdide gümüş kolye falan takamıyorum ben daha doğrusu hiçbir kolyeyi takamıyorum alerji yapıyor boynum çok fena kabarıyorr babama demogoji yapıp kendime kolye aldırmaya çalışıyorum
duramayacağım daha başımın ağrısından
su:+
spor:- (alış veriş için çok dolandım sayırlırmı spordan bilmemde) :)
menü:+
Altın aldıracan sanırm bu sfeer
Spor sayılmazz yok öyle yağmaiyi gecelerr ama düzenli beslenmeye ve bildirim yapmaya çalış şekerim
ben de kaçar kızlar, zafer ilginç mesajlar attı aramızda hiç sorun yok gibi ve konuşacaz dedi bakalım ne konuşacazah ahh şu erkeklerrr....
Altın aldıracan sanırm bu sfeer
Spor sayılmazz yok öyle yağmaiyi gecelerr ama düzenli beslenmeye ve bildirim yapmaya çalış şekerim
ben de kaçar kızlar, zafer ilginç mesajlar attı aramızda hiç sorun yok gibi ve konuşacaz dedi bakalım ne konuşacazah ahh şu erkeklerrr....
iyi geceler hilal kavga etmeden güzel güzel konuşun tamam mı
doğrusu bugün ne yedim ne yaptım ben de bilmiyorum, kendimi kaybetmiş gibiydim hala da bulamadım,
kahvaltı edemedim,
1 tane hurma yedim,
aklıma geldikçe su içtim sonra bir ara oğlana yedirirken 1-2 kepçe tarhana içtim ve 1 hurma daha yedim
sonra gezmede birkaç tane mercimek köftesi 2 tane sigara böreği ve 1-2 çatal revani yedim,
akşam eve gelince bişi yemedim,
misafirler gelince 2 bardak çayla yaptıklarımdan tırtıkladım ama bir dilim tiramisuyu yedim valla
sonra da karışık çerezden tırtıkladım biraz
yani birkaç tane antep fısıtığı,kaju,fındık,badem
spor da yapamadım ama tüm gün ayaktaydım
misafirlerim az önce gitti,
ev temizliği, yağ yaktırır mı bilemem ama ben sabah 10dan beri sadece misafirliğe gittiğim 2 saat boyunca oturdum,onun dışında hafif tempolu yürüyüş halindeydim ve bacaklarım koptu resmen.
cuma listesi bana kalmış:) cuma akşam da günüm var, akşam akşam gün olur mu demeyin:) bizimki çocuksuz gün, çocukları adamlara satıp kadın kadına bi akşam sefa sürüyoruz:) ev sahibi ben olduğum için liste beni zorlayabilir ama halletmeye çalışırım geç de olsa:)
geçmişi gene okuyamadım fazla, gözlerim çift görmeye başladı, şimdi yatarsam yarın öğlene anca kalkarım:)
reglim de geldi sonunda, ödemimi de atıcam inş.:)
herkese iyi geceler, sağlıcakla kalın canlarımmmmm:)
menü+ su+ spor-
Yeliz aksam gunu iyiymis)
dunku de mi oyle biseydi.
Valla enteresan ve kesinlikle benden uzak.
Ben tavuk gibi erken yatarim...uyuklarim misafir karsisinda (yapmadigim sey de degil hani)
Gunayyydin ahaliiiii
anırım öyle altından nefret ederim ama deneyeceğim artık kolye takmak istiyorumm
Çok konuşamadık gece mesaj attı ben uyuyakalmıştım, işi yeni bitmiş ama uykuya yenik düştüm :26: sabah da bilemedim mesaj atsam mı ama o günaydın mesajı attı nihayet daha iyiyim şu an ama konuşulmuş bi şey yok henüz bakalımiyiye gitcez inşallah...
Karışık kuruşuk bi gün geçmiş sanacanım surat esme hemen her gün de + olamıyor spor ama kalori yakıyoruz aslında
Cuma listesini cumartesi sabh da hazırlayabilirsin sorun olmaz, zaten cmts çok yoğun olmuyo başlık zorlanmazsınen kötü birimiz senin yerine yapar
Bu arada akşam günü fikri hoşuma gitti, çocuklar kocalarda ohh
Günaydınnnn
Beyaz altın falan aldır olmadıgerçi babişine de çok yüklenme kız yazık, altın falan şimdiden
ince bir şey aldırırım zaten çok yüklenmem altında düşmüş dün mesajı verdim düşüş dedim bir bakın isterse falan
günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
Altın hem de ne düştü yaaa...sorma..
Bu arada cidden beslenmene hiç dikkat etmiyon yavrum sen nedn böyle yapıyonn kızzzz
bilmiyorum ki sanırım en sağlıklı staj günleri besleniyorum diğer günler dışardayım hep yemek yemeyi unutuyorum artık evden çantama bir şeyler kayacağım çantayı açtıkça aklıma gelir belki
Unutma canım sen yine de beslenmeyiiii ,aynen at çantana bi şeyler en güzeli oya da en azından zararsız sandviçlerden falan yemeye çalış dışarda da canım , nası duruyon hem yemeden yaaahuu ben ölür giderim dışarda özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?