Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Altın aldıracan sanırm bu sfeer

duramayacağım daha başımın ağrısından
su:+
spor:- (alış veriş için çok dolandım sayırlırmı spordan bilmemde) :)
menü:+

Spor sayılmazz yok öyle yağma iyi gecelerr ama düzenli beslenmeye ve bildirim yapmaya çalış şekerim

ben de kaçar kızlar, zafer ilginç mesajlar attı aramızda hiç sorun yok gibi ve konuşacaz dedi bakalım ne konuşacaz ah ahh şu erkeklerrr....

menu
08:30-yogurt+nesfıt+kuruuzum+tarcın
11:00-bır cevız, bır serit nar, kahve.
14:00-1muz, ıkı amasya elma.
16:30-yogurt, kuruuzum.
(bugun halsızlık vurdu)
20:00- 3belkı 4 tabak etlı bamya (etınyagı dısında yag yok)

su-2lt
spor-51dk kurek.

iyi geceler hilal kavga etmeden güzel güzel konuşun tamam mı

menü

sabah
2 adet simit
1 bardak süt

öğle
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk kadar dil peyniri
2 dilim ekmek

1 fincan türk kahvesi
2 çb şekersiz çay

akşam
2 yk pirinç pilavı
2 minik parça kızarmış tavuk (kendi yağıyla kızartılmış 0 yağ)
salata

3 lt su
2 saat hafif tempo yürüyüş

yine forumu ben kapatıyorum çok yorgunum uykum var ama uyumak ne mümkün yarın görüşmek üzere

doğrusu bugün ne yedim ne yaptım ben de bilmiyorum, kendimi kaybetmiş gibiydim hala da bulamadım,

kahvaltı edemedim,
1 tane hurma yedim,

aklıma geldikçe su içtim sonra bir ara oğlana yedirirken 1-2 kepçe tarhana içtim ve 1 hurma daha yedim

sonra gezmede birkaç tane mercimek köftesi 2 tane sigara böreği ve 1-2 çatal revani yedim,

akşam eve gelince bişi yemedim,

misafirler gelince 2 bardak çayla yaptıklarımdan tırtıkladım ama bir dilim tiramisuyu yedim valla
sonra da karışık çerezden tırtıkladım biraz
yani birkaç tane antep fısıtığı,kaju,fındık,badem

spor da yapamadım ama tüm gün ayaktaydım
misafirlerim az önce gitti,
ev temizliği, yağ yaktırır mı bilemem ama ben sabah 10dan beri sadece misafirliğe gittiğim 2 saat boyunca oturdum,onun dışında hafif tempolu yürüyüş halindeydim ve bacaklarım koptu resmen.

cuma listesi bana kalmış:) cuma akşam da günüm var, akşam akşam gün olur mu demeyin:) bizimki çocuksuz gün, çocukları adamlara satıp kadın kadına bi akşam sefa sürüyoruz:) ev sahibi ben olduğum için liste beni zorlayabilir ama halletmeye çalışırım geç de olsa:)

geçmişi gene okuyamadım fazla, gözlerim çift görmeye başladı, şimdi yatarsam yarın öğlene anca kalkarım:)

reglim de geldi sonunda, ödemimi de atıcam inş.:)

herkese iyi geceler, sağlıcakla kalın canlarımmmmm:)

menü+ su+ spor-

Yeliz aksam gunu iyiymis)
dunku de mi oyle biseydi.
Valla enteresan ve kesinlikle benden uzak.
Ben tavuk gibi erken yatarim...uyuklarim misafir karsisinda (yapmadigim sey de degil hani)

Gunayyydin ahaliiiii

Sabah sporum yarım kalmıstı, tamamlayıp geldım.

Ya Ardahan'da dun gece kar yagmıs:)))
Kımse baharı beklemesın bu yıl.
Buyuk bı ıhtımalle bırden atese dusecegız.

anırım öyle altından nefret ederim ama deneyeceğim artık kolye takmak istiyorumm

iyi geceler hilal kavga etmeden güzel güzel konuşun tamam mı

Çok konuşamadık gece mesaj attı ben uyuyakalmıştım, işi yeni bitmiş ama uykuya yenik düştüm :26: sabah da bilemedim mesaj atsam mı ama o günaydın mesajı attı nihayet daha iyiyim şu an ama konuşulmuş bi şey yok henüz bakalım iyiye gitcez inşallah...

Karışık kuruşuk bi gün geçmiş sana canım surat esme hemen her gün de + olamıyor spor ama kalori yakıyoruz aslında
Cuma listesini cumartesi sabh da hazırlayabilirsin sorun olmaz, zaten cmts çok yoğun olmuyo başlık zorlanmazsın en kötü birimiz senin yerine yapar
Bu arada akşam günü fikri hoşuma gitti, çocuklar kocalarda ohh

Yeliz aksam gunu iyiymis)
dunku de mi oyle biseydi.
Valla enteresan ve kesinlikle benden uzak.
Ben tavuk gibi erken yatarim...uyuklarim misafir karsisinda (yapmadigim sey de degil hani)

Gunayyydin ahaliiiii

Günaydınnnn

anırım öyle altından nefret ederim ama deneyeceğim artık kolye takmak istiyorumm

Beyaz altın falan aldır olmadı gerçi babişine de çok yüklenme kız yazık, altın falan şimdiden

ince bir şey aldırırım zaten çok yüklenmem altında düşmüş dün mesajı verdim düşüş dedim bir bakın isterse falan

Diğer şıkları da inceledim ve çalı fasulyesi ve sizi begendim, size oy verdim

Altın hem de ne düştü yaaa...sorma..

Bu arada cidden beslenmene hiç dikkat etmiyon yavrum sen nedn böyle yapıyonn kızzzz

bilmiyorum ki sanırım en sağlıklı staj günleri besleniyorum diğer günler dışardayım hep yemek yemeyi unutuyorum artık evden çantama bir şeyler kayacağım çantayı açtıkça aklıma gelir belki

Unutma canım sen yine de beslenmeyiiii ,aynen at çantana bi şeyler en güzeli o ya da en azından zararsız sandviçlerden falan yemeye çalış dışarda da canım , nası duruyon hem yemeden yaaahuu ben ölür giderim dışarda özellikle

örneğin dershanedeyken sabahçı olduğumuzda pek sorun yok(8,30-13,20) hani insan hissetmiyor ondan sonra yiyebiliyorum tekrar dershaneye geçicem diye ama öğlenci olduğum zamanlar(14,00-18,50) zaten geç çıkıyorum o saatten sonra yersem de eritemem yani genelde yemek yemediğim zamanlar dershanedeyim öyle yapıcam artık evde sandviç yaparım götürür yerim dershanede falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…