Dun yoklugum hic farkedilmemis anlasilanCeydacım listelemeyi yaptın da bizden mi saklıyosunyapamadın mı yoksa :44:
günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
Hayırdır Ceyda ne oldu dun?
Dun yoklugum hic farkedilmemis anlasilan
dun cok yogun ve stresli bir gunumdu 1 dk nete girdim sonra daha giremedim. az once hastandeden geldim. once dunku menumu msj atayim sonra da dunku yazilanlari okuyup listeyi paylasirim.
günaydın canlar!
yoğun geçen dünden sonra bugün evde pasta börekler kaldı, bir kısmını dolaba attım ama yine de tüketmemiz gerekiyordu
malesef biraz yemek zorunda kaldım. yarın yine gün var, cuma da bende var demiştim akşam, cumartesi sabah pikiniğe gidicez gece döneriz ancak eve, pazar yine misafirlerim gelecek, şimdilik durum bu ve ben napıcamı şaşırdım, internete bile girecek vaktim yokbu hafta izinli mi ayrılsam acaba, ne spor yapabiliyorum ne de eskisi gibi güzel menüm var mahvoldum ben
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr merhabaaaaa
Emineler hilaller fatoşlar esralar melikeler ceydalar yelizler herkesler
Hava yine töbe töbe bişey diycem şimdide doğa anaya saygım sonsuz o sebepten içime atıyorum.
Aç kaldıııııııııııııııııııııımmm bu saat oldu kahvaltı bile edemedim. Ofise yeni geldim hemen size bi selam veryim dedim.
Acilen gidip yemek yiyorum.
Öpenzaaa
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr merhabaaaaa
Emineler hilaller fatoşlar esralar melikeler ceydalar yelizler herkesler
Hava yine töbe töbe bişey diycem şimdide doğa anaya saygım sonsuz o sebepten içime atıyorum.
Aç kaldıııııııııııııııııııııımmm bu saat oldu kahvaltı bile edemedim. Ofise yeni geldim hemen size bi selam veryim dedim.
Acilen gidip yemek yiyorum.
Öpenzaaa
merabaaaa :) bu saate kadar mı ben öğlen yemeğimi yedimmmafiyet olsun sana
Sana da merhabaaaa Fulya...
Amma enerjıksın..havaya laf edıyorsun ama!
Hava guneslı... ama buzzz!
Yelız, ızınlı yazılmanı gerektırecek kadar mı kotu.
Ayrılma ya...
+bıle olsan devam et.
Bu ne ya sız gun degıl de hafta yapıyorsunuz sanırım:))
Ben de yedim ki öğleniii
Ben de katılıyorum bu hafta olayına
yok yok izini olmazzzz öyleeee devammm...
güzeelleştim de geldimmm
2 saatir kaofür deyim ay bakım iyi hoşda uzunca saatler beklemesi sıkıcı yahu
yemeği geldim eve bişeyler yedim size bakınayım istedim
yarım saat burdayım sonra çarşıya gitmem gerekecek annemın paltoosunu terzieye vermiştim onu alıcam
sizlerde nevar ne yok sayfalara bakayım azcuk da
terelı nanelı yesılsoganlı gobek marullu tonbalıklı salatamı yedım sızı ızlıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?