Günaydınn yelizcim, 2 hafta üstüste 30 un altında kalma da idare ederiz napalım
izne ayrılmak en az 2 hafta süreyle oluyor canım tavsiye etmem sen elinden geldiği kadar girip bildirim yap, cuma listesini de senden alıpppp
deguaya verelim madem, haftaya da sen yaparsın
Selamlarrrrr...çabuk git yemek ye kızzz saat kaç oldu
Aman yaaaaa
Ben yapamıyorum su kuafor ısını.
Helal olsun hakıkaten yapana.
Sana da sıhhatler olsun mu dıyeyım Esra:))
güzeelleştim de geldimmm
2 saatir kaofür deyim ay bakım iyi hoşda uzunca saatler beklemesi sıkıcı yahu
yemeği geldim eve bişeyler yedim size bakınayım istedim
yarım saat burdayım sonra çarşıya gitmem gerekecek annemın paltoosunu terzieye vermiştim onu alıcam
sizlerde nevar ne yok sayfalara bakayım azcuk da
terelı nanelı yesılsoganlı gobek marullu tonbalıklı salatamı yedım sızı ızlıyorum:))
narin kelebeğim ben cuma günü listeleri yaparım ne demek sen yeterki söyle
kızlarr bana önerebilek bitkisel boya varmı
günaydın canlar!
yoğun geçen dünden sonra bugün evde pasta börekler kaldı, bir kısmını dolaba attım ama yine de tüketmemiz gerekiyordu
malesef biraz yemek zorunda kaldım. yarın yine gün var, cuma da bende var demiştim akşam, cumartesi sabah pikiniğe gidicez gece döneriz ancak eve, pazar yine misafirlerim gelecek, şimdilik durum bu ve ben napıcamı şaşırdım, internete bile girecek vaktim yokbu hafta izinli mi ayrılsam acaba, ne spor yapabiliyorum ne de eskisi gibi güzel menüm var mahvoldum ben
ceydacım hayırdır ya bende bak merak ettim şimdi neden hastanedeydin umarım önmeli bi durum yokdur8.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal)296 kcal
3.00 x 1 Dilim Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)135 kcal
0.25 x 100gr Kayısı Reçeli (287 kcal)72 kcal
0.25 x 100gr Çilek Reçeli (286 kcal)72 kcal
0.25 x 100gr Ülker Çokokrem Çikolata (535 kcal)134 kcal
1.00 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal)235 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Balık Tava (330 kcal)330 kcal
4.00 x 1 Adet Ülker Napoliten Çikolata (20 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet (13.2gr) Nescafe Latte Kahve (50 kcal)50 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)22 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
Alınan Kalori Toplamı1568 kcal
Su 2 lt
spor-
Valla oldu Melıke:)))
uhhhh bu programda bugunku yarısmacı Kayserı'lıymıs
kesın ızlemelıyım.... ınsaellah dokturur.
ne programı hiç izlemiyorum televizyon nasıl bir program anlatsana biraz azıcık merak ettimde
:):):):):) geleneksel gün haftası yapıyoruz canlar:) 2 tane günüm var, biri apartman komşularıyla o gündüz oluyor, biri de eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle o da akşam ve çocuksuz oluyor. bir de eşimin iş arkadaşları ve eşleriyle toplanıyoruz bazı akşamlar, bazen de dışarda birşeyler yapıyoruz, bazen de eşlerin nöbetleri denk gelince birinin evinde toplanıveriyoruz:) bazen de apartmanda canım sıkıldı bana gelin hadinnnnn oturması da olabiliyor. bu hafta çoğu durumlar üst üste geliverdi:) gün haftası oldu. bugün evdeyim şükür, gelen giden yok. madem bugün 30 mesajımı birden atarım, hergün de menü su spor bildirimi yapmaya girerim birkaç mesaj ama menülere kızmayın nolur, çünkü mecbur hamurişi yicempiknik günü yemem cumartesi, ızgara olur sadece ama pazar çiğköfte partisi olucak keşke ben de istanbulda olsam sizi de toplardım çiğköfteye ne güzel olurdu:)
Yeliz nereye gidiyon. Hiç biyere gidemezsin. Burdan çıkış yok zayıflayana kadar.
Oh kuaförlere gidilmiş öğle yemekleri yenmiş. Benide dün kuaförüm aradı niye gelmiyosun o saçla gezilirmi öyle diye ehehe
Saçım kırmızıdan sarıya dönmüş vaziyette. Hala vakit bulup gidemedim. Umarım cumartesi başarıcam.
Ben bugüne resmen geç kaldım ya. İlk yemeğimi 2 de yediğim için saçma oldu böyle.
akşamda kaynanama gidiyoruz. Bende ballı gelin olduğum için her hafta çarşamba kaynanamda yemek partisi, pazarları annemde yemek partisi eheh
Ev kadınlığında hala level 1 im. mertebe atlayamadım.
İş kadınlığında ise kızlar yarın müdür oluyorummmmaslında kesinleşmeden söylemiyim dedim ama dayanamadım çok heycanlıııı. Yarın toplantı var. Altıma bi bilgisayar mühendisi alıyorum mülakat yapıcam. 5. yılın sonunda yöneticiliği kaptım.
haydi eler havayaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yeliz nereye gidiyon. Hiç biyere gidemezsin. Burdan çıkış yok zayıflayana kadar.
Oh kuaförlere gidilmiş öğle yemekleri yenmiş. Benide dün kuaförüm aradı niye gelmiyosun o saçla gezilirmi öyle diye ehehe
Saçım kırmızıdan sarıya dönmüş vaziyette. Hala vakit bulup gidemedim. Umarım cumartesi başarıcam.
Ben bugüne resmen geç kaldım ya. İlk yemeğimi 2 de yediğim için saçma oldu böyle.
akşamda kaynanama gidiyoruz. Bende ballı gelin olduğum için her hafta çarşamba kaynanamda yemek partisi, pazarları annemde yemek partisi eheh
İş kadınlığında ise kızlar yarın müdür oluyorummmmaslında kesinleşmeden söylemiyim dedim ama dayanamadım çok heycanlıııı. Yarın toplantı var. Altıma bi bilgisayar mühendisi alıyorum mülakat yapıcam. 5. yılın sonunda yöneticiliği kaptım.
ne sosyalsinn öyle :) nerde yaşıyordun ki sen? :)
ya buna sosyallik denirse sosyaliz:) aslında 1 ayda 3-4 gün oluyor bu etkinlikler, bu sefer üst üste geldi sadece, yoksa hep evde pinekliyoruz oğluşla, anca işte haftasonu babamız gezdiyor bizi:) kıbrısta yaşıyoruz canım, son 2 ayımız:)
oda güzelmiş kıbrısla bir sıra ilgilenmiştim üniversite puanları düşük diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?