Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla oldu Melıke:)))
uhhhh bu programda bugunku yarısmacı Kayserı'lıymıs
kesın ızlemelıyım.... ınsaellah dokturur.

narin kelebeğim ben cuma günü listeleri yaparım nedemek sen yeterki söyle
Aman yaaaaa
Ben yapamıyorum su kuafor ısını.
Helal olsun hakıkaten yapana.
Sana da sıhhatler olsun mu dıyeyım Esra:))

sabahın 10 da kalktım boya arababam ara en sonunda buldum doğru kaoföre açık kestene akuju le kestaneyi karıtırrttım saçımın rengi hemde parılıtlı hafif kızılıkkda oldu ama saçımda tek biyerde nişan var orası boya tutmadı gene niye öyle oluyor acaba:44:
ya bende kaoför de beklemesini sevmem ama mecbur kalınca gidilıyor ama kaforum hep aynıdır değiştirmem sohbet ederizz uzunca öyle zaman da daha hızlı akıp gıdıyor

kızlarr bana önerebilek bitkisel boya varmı

Hoşgeldinnn..
Aaaa neler yaptın kuafördeee...oh çok iyi yapmışsın iyi geliyor insana yahuu

terelı nanelı yesılsoganlı gobek marullu tonbalıklı salatamı yedım sızı ızlıyorum:))

Oh ne güzel salataa

narin kelebeğim ben cuma günü listeleri yaparım ne demek sen yeterki söyle

kızlarr bana önerebilek bitkisel boya varmı

Amanınn teşekkür ettim esratoşumm
Ben hiç anlamam boya işinden bi bilene sormak lazım

ne öyle hemen ızıne ayrılcam diye olurmu öyle şey sen mesaj at olmadı biz senin menunü de nette yaazarız
listelerini de ben yaparım hemen panıkleme ensene bi yapışırrım görürüsün
mısafirlkte oluyor öyle hemen kg alınmıyorr öyle şişkinklik olmuştur oda bugun biraz sporla telafi edersin canım

ceydacım hayırdır ya bende bak merak ettim şimdi neden hastanedeydin umarım önmeli bi durum yokdur
gerçi sağlamda gitsen hastaneye ılla sınırlerını bırılerı bozuyor da çıkıyorsun
ben hep hayret edıyorum şu sağlık çalışanlarını sinirleri demirdenmı nedir ya da bir süre duyarsızlaşıyorlar
musayit zamanda gelıpde annlat merak ta bizizi bırakma

ne programı hiç izlemiyorum televizyon nasıl bir program anlatsana biraz azıcık merak ettimde

Gunde toplanıyor kadınlar yedıklerıne gore altın verıyorlar... sanırım hala anlamadım.
Kayserı'lı tahmın ettıgım seylerı yapmıs.
Yaw ben Kayserı'ye ne zaman gıtsem... ogunler nıye 3tur dıye hayıflanırım.
oysakı hamurısı sevmem ama onlara bayılıyorummm

:):):):):) geleneksel gün haftası yapıyoruz canlar:) 2 tane günüm var, biri apartman komşularıyla o gündüz oluyor, biri de eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle o da akşam ve çocuksuz oluyor. bir de eşimin iş arkadaşları ve eşleriyle toplanıyoruz bazı akşamlar, bazen de dışarda birşeyler yapıyoruz, bazen de eşlerin nöbetleri denk gelince birinin evinde toplanıveriyoruz:) bazen de apartmanda canım sıkıldı bana gelin hadinnnnn oturması da olabiliyor. bu hafta çoğu durumlar üst üste geliverdi:) gün haftası oldu. bugün evdeyim şükür, gelen giden yok. madem bugün 30 mesajımı birden atarım, hergün de menü su spor bildirimi yapmaya girerim birkaç mesaj ama menülere kızmayın nolur, çünkü mecbur hamurişi yicem piknik günü yemem cumartesi, ızgara olur sadece ama pazar çiğköfte partisi olucak keşke ben de istanbulda olsam sizi de toplardım çiğköfteye ne güzel olurdu:)

Yelız o mesajın sonunda bızı davet etmeseydın olmazdı:)))
Tam tahmın ettıgım gıbı, eslerın ısı yogundur ayrı ayrı evlerde kaos cıkacagına..
"hanımlar sız de toplanın..hem cocuklardan da sıyrılmıs kafa dagıtmıs olursunuz" valla pratık:)))

bu gidişle hedefe giden yollar uzayacak gibi ama ben hedefe ulaşsam da sizi hiç bırakamıcam galiba:) canlarım benim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum yaaaa:) verdiğiniz destek için nasıl teşekkür etsem bilemedim, çok mutluyum şuan ağlayacağımmmmmmmm

Yeliz nereye gidiyon. Hiç biyere gidemezsin. Burdan çıkış yok zayıflayana kadar.

Oh kuaförlere gidilmiş öğle yemekleri yenmiş. Benide dün kuaförüm aradı niye gelmiyosun o saçla gezilirmi öyle diye ehehe
Saçım kırmızıdan sarıya dönmüş vaziyette. Hala vakit bulup gidemedim. Umarım cumartesi başarıcam.

Ben bugüne resmen geç kaldım ya. İlk yemeğimi 2 de yediğim için saçma oldu böyle.
akşamda kaynanama gidiyoruz. Bende ballı gelin olduğum için her hafta çarşamba kaynanamda yemek partisi, pazarları annemde yemek partisi eheh
Ev kadınlığında hala level 1 im. mertebe atlayamadım.
İş kadınlığında ise kızlar yarın müdür oluyorummmm aslında kesinleşmeden söylemiyim dedim ama dayanamadım çok heycanlıııı. Yarın toplantı var. Altıma bi bilgisayar mühendisi alıyorum mülakat yapıcam. 5. yılın sonunda yöneticiliği kaptım.
haydi eler havayaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne sosyalsinn öyle :) nerde yaşıyordun ki sen? :)

süperr tebrik ederimm iş adresini verde sana çiçek falan yollayalımm

sabahki menümü de vereyim hemen oturmuşken, ay ne çok yazasın geldi, hepinize mektup yazıcam nerdeyse:):):):)

sanah yataktan kalktığımda 11.30 du:) dayak yemiş gibiydim. tuvaletten sonra tartıldım 57 geldim ama reglimin ilk 24 saati içindeyim hala ödemliyim.

12.30 da kahvaltı ettik eşimle.( eşimin öğle yemeği:))
3 tane mantarlı muska börek
3 tane haşhaşlı mercimekli börek ( minik minikler 6 tane olduğuna bakmayın:))
1 tane domates
yarım salatalık
4 tane yeşil zeytin
3 çatal beyaz peynir
2 büyük fincan yeşil çay
yarım dilim tiramisu

1 litreyi geçkin su içtim sabahtan beri

dünkü kırıntıları temizledim, süpürge yaptım, bulaşık makinasını boşalttım, tabağı çanağı yerine koydum, evi derledim topladım. akşama yemek yapmıcam, tarhana çorbası ve mantarlı tavuk sote var, yanına çoban salata yaparım:) bugün başka kaçamak yapmam artık.
benim yarınki gündüz günü cumaya çekildi az önce, aslında iyi oldu:) yarın diyetim aksamıcak bu durumda:) cuma gündüz orda hafif yer akşam evde yemem artık napalım:) tartı gününden önce kaçamak yapmamış olurum. en iyisi saf protein günü yapayım yarın ben:) ödem atarım iyi olur:)

ooooooo Fulya mudurummmm:)
Hayırlı olsun ınsaellah sımdıden.

oley oleyyyyyyyy:):):):) tebrikler tatlım süper haber bu:) biz devlet memuru olunca öle bi yükselme alçalma yok tabi neysek oyuz yani:) benim eşim yükseliyor işte ona seviniyorum ben de ama beni etkileyen bişi olmuyor:)

ne sosyalsinn öyle :) nerde yaşıyordun ki sen? :)

ya buna sosyallik denirse sosyaliz:) aslında 1 ayda 3-4 gün oluyor bu etkinlikler, bu sefer üst üste geldi sadece, yoksa hep evde pinekliyoruz oğluşla, anca işte haftasonu babamız gezdiyor bizi:) kıbrısta yaşıyoruz canım, son 2 ayımız:)

oda güzelmiş kıbrısla bir sıra ilgilenmiştim üniversite puanları düşük diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…