Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkes bi anda geldi gitti ne garipp
seviyom kız sizi
gideyim de biraz salonda takılayım kimseden laf duymayım yok geldin de odana çekildin de ...

bu arada esratoşumm (nerden uydurdum bilmem sana böyle demek çok hoşuma gidiyor, senin gitm,yorsa söylee)yazcaktım unuttum, annenle yaşamak gibi çok olgun ve fedakar bi karar verdiğin için takdir ettim seni, belki de pek çok eyden vazgeçtin, sadece anneni seçtin, Allahım senin bu güzel gönlünün karşılığını verecektir eminim, çok kocaman öpüyorum seniiiiii

Lethemi bugünden itibaren listeye yazmanıza gerek yok kızlarr...

Bu arada yelizzz nerelerdesinn merak ettim, hep buralardaydın normalde gözlerim seni aradıı??

ben de seni merak etmeye başlamıştım nerelerde bişey mi oldu diye neyse misafirlerin varmış yaptığın ikramlıklarda bana da gönder yarın benim de misafirlerim var oooofff hiç yapmak istemiyorum daha doğrusu yiyemeyeceğim seyi yapmak istemiyorum

canım benim biraz da alttan almayaa çalış sonuçta askerde ve o psikoloji çok kötü olurmuş eşim anlatırdı neler nler varmış.... canını sıkma inş herşey düzelir hem daha evlenip çocuk yapacaksın

ara sıra olur böyle kaçamaklar yaaaa kaldığın yerden devam et...

canım bir öğretmen olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki sıkma canını üzülme en azından suna sevin velide senden taraf ya o da seni suçlasaydı daha geçen hafta bizim okulda yasandı böyle bir olay... öğretmene küfrediyor (öğrenci senin a.......) öğretmen sinirlenip eline vuruyor ve çocuk durumu ailesine söylüyor baba apar topar iş göremezlik raporu alıyor öğretmeni şikayete... Allahtan bizim okulun idaresi çok iyi tamamen öğretmen yanlısı velinin ağzının payını verip gönderdiler... maalesef mesleğimizi ayaklar altına aldırdılar

yanı Hılal..oturur dersı dınlerım daha ıyı!
hukuk kıtabı mı okuyayım.. ouyhhhh

İs Guvenlıgı.
Ya mouse sureklı hareket etmesı lazım.
Hemen sıstemden dusuyorum.
Ya benlık seyler mı bunlar arkadas!!!
Ben boyle oturabılseydım.. baska seyler okurdum.
(Esımın egıtımı ama ıste nasıl bı mantıksa sankı kımse calısmıyor. nasıl bılg bası olabılır kı esım tum gun!)

suan patlamak uzereyım.
Ya sunun surasında kac hafta oldu kı..
Ne ara kuculdun sen mıde.
OFfff....
3 mu 4 mu tabak tabak bamya yedım.
Cok severım...
Etlı ama sıfır yag.
Oldukca lıght yaptım..
yavas yavas.. hatta hızlı hızlı deepfrezedekılerı tuketmemız lazım.

Ya Hılal sen ara ogune alıstırmaya calısıyorsun ya kendını.
Sen ara ogunu ana ogunle karıstırmadan alıstır:)))))
200gr cılek yetmemıs
peynır... kahve cay zaten ara sayılmaz ama cılek zaten lımıtı asmıs.

En son bizim nesil saygi duydu ogretmenlere.
Ki sivilde gorunce kacardik.
simdi bu ne ya?!!!
Hakikaten neler yasiyorsunuzdur kimbilir.

2 SON. SU +, SPOR -. kizlar bilgisayarm bozuldu, haftasonu telafi ederim 30 mesaj hakkimi. telefondan yaziyorum simdi. sabah 1 simit, az labne. ara 2 meuve. oglen 60 gram balik, 4 beypazari kurusu. ogle 2 meyve. aksam yarim pors.barbunya, 2 dilim ekmek, 5 cips, yogurt. ara 1 bardak süt.

evet ama iş güvenliği son zamanların trendi üşenme bence sonra çok iyi olacak bende istemiştim ama benim bölüm tutmuyor

anakara beypazarı kurusu çok yağlı oluyor o değilmi:)
kızlar yarın kızımın doğum günü var hem okulunda akşamda arkadaşlarla evde ben giremem gibime giriyor organizasyon ve ikramlar işim çok ve deneme sınavı görevimde var bi ara menümü yazar çıkarım oldumu

menümü yazmıştım sporum +(tenis)
suyumda + hepinize iyi geceler spor yapınca insanın morali düzeliyor birde buraya yazınca görüşürüz.....

hilaliim kelebeğim yok de tatlım hoşumada gidiyor
cocukken de bana esroşşş derlerdi
babam yaşarken çok farklı hayaller vardı canım ama sonra işte hastalık süreci kaybımız ınsana çok farklı yönlerde kararlar aldırıyor
ben bide cok özgür ruhluyumdur aslında hesap vermeyi sevmem kafama göre takılayım modundayım ama üniden sonra anneyle yaşamaya başlayınca işte değiştirmek zorunda kalıyorsun aklı kalmasın merak etmesin gönlu rahat olsun diye baya yonttum kendimi verdiğim kararlardan birgün bile ınankı pişamanlık yaşamadım işse burdada iş var hep çalştım özellerde zaten bakma şimdi evde kpss ye yoğunlaştım oda devlete girebilmek adına
bide kız evlat aileye genelde düşkün oluyor ağbim var işte aklına gelirse 2-3 haftada bir arar öyle yani
rabbiiim hepimize hayırlı kız evlat nasip etsin şöyle giydirip süsleyim saçlarına renkranreng tokalar takayım olurmu olur
seninde kızın sana benzerse ortalığı yakar geçersiniz animalllh

menümü yazmıştım sporum +(tenis)
suyumda + hepinize iyi geceler spor yapınca insanın morali düzeliyor birde buraya yazınca görüşürüz.....

evet yağ oranı beypazarı kurusunun çok yoğun terayağlı
ünide ev arkadaşım beypazarılıydı ne yerdik çaya batırıp batırıppp ay tadıda çok hoş olur hani olsa da yesek olsada yesek

kaptanım dün hiçbir şey yememiştim birtek çay içtim şekersiz ve filtre kahve onlarında sayısını hatırlamıyorum akşam eve gelince biraz açlık hissettim ama geç geldiğimden yemedim o yüzden + attım zaten hatırlamıyorum da ne kadar içtiğimi

bugün kendime yeni yeni ciciler aldımmmm kitap aldım ayakkabı aldım vee en güzel 4-5 aydır kullanmadığım kokusuna aşık olduğum parfümü aldımm sanırım bugün uçuyorummm :)

Son düzenleme:

Alttan üstten dalacam ona ben bi gün o olacak, alırım tubiş alırım, bende bu sevda bu yürek olduktan sonra daha çok alttan alırım da umarım dönünce beni havalara uçurur... ay evet daha çok işimiz var ayrılmayak da bi an önce kızım olsun

yanı Hılal..oturur dersı dınlerım daha ıyı!
hukuk kıtabı mı okuyayım.. ouyhhhh

Hehhehe yardı edemedim dedim ama dimi eminecimm neden üstüme geliyosuunn

beceremiyorum b bu işi dedim ama di miii ama ben hep akşam bi şeyler atıştırmazsam kilo verebildimm bakalım bu hafta da deniyorum tekrarr ama çilek bana çok gelmedi yaaa..bi de mesela ben gözkararı yazıyorum ya, emin olamayınca fazlasını yazıyorum yani arada fazla kaçıyor, mesela sabah tam 1,5 yemedim 2 küçücük parça yedim amaaa haksızlık olmasın deidm, kime haksızlık olcaksa

Tamam özlemcimm ceydaaa kaçırma bak özlemin su spor menüsü burdaaa

Tamam tubişşş idare ederiz iyi ki doğdun cimcimeeeeyeee şimdiden :119::119:

Anladım esratoşum (devam ), gerçekten dedim ya kendini annene adadın muhtemelen hayırlıbi evat her şeyden önemli gerçekten, herkes yapamaz yaptığını, özgür ruhu kıskaca almak zordur, bazı kızlar ev kızıdır mesela ona zor gelmez ama bizim gibi özgür büyüyenlere zor gelir...Allah yardımcınız olsun neyseki sen gibi kızı var annen ne şanslı, atlatmışsınızdır zor günleri her ne kadar eksik hep hissedilse de..Allahın takdiri yapacak bi şey yok işte.. abinle arada sorun mu var?? biraz ilgisiz mi?

Ay Allah bize cimcimeler nasip etsin inşallahh gerçi oğan da isterim bi ondan bi ondan en iyisi Zaferle ayrılmayak biz, yoksa bu iş gecikir yakar geçeriz valla yakarız geçeriz

evet yağ oranı beypazarı kurusunun çok yoğun terayağlı
ünide ev arkadaşım beypazarılıydı ne yerdik çaya batırıp batırıppp ay tadıda çok hoş olur hani olsa da yesek olsada yesek

Anam ben hiç yemedim ya bundan o ne kiii nee

menü:
kahvaltı:çok karışıktı arkadaşta yaptımda az az yedim ğeynir zeytin sucuklu yumurta 2 dilim falan ekmek
.....
....(çayyyy)
akşam: 4-5 kaşık patlıcan yemeği (karnıyarık olmayanı:)
3-4 kaşık makarna

ve şimdi 1 fincan nescafe:)

Anladım melikecim ama biliyosn ki düzenli beslenmelisin, en önemlisi de diyeti geçtim sağlığın için yaniii... zopalarım kız seni

bugün kendime yeni yeni ciciler aldımmmm kitap aldım ayakkabı aldım vee en güzel 4-5 aydır kullanmadığım kokusuna aşık olduğum parfümü aldımm sanırım bugün uçuyorummm :)

Ohh ne de güzel yapmışsınnn,güle güle kullan giy okuu şekerimm , ben de yeni bir gömlek aldım bugün anam çok alışveriş yaptım bu ay gene ay sonu zor gelcek, dah ageçen ayakkabı aldımm, kaç tane bluz aldım, anneme bi şeyler aldım derkennn

sağol kaptanım sende güle güle giyy bende babamı sömürüyorum şimdide gümüş kolye falan takamıyorum ben daha doğrusu hiçbir kolyeyi takamıyorum alerji yapıyor boynum çok fena kabarıyorr babama demogoji yapıp kendime kolye aldırmaya çalışıyorum

duramayacağım daha başımın ağrısından
su:+
spor:- (alış veriş için çok dolandım sayırlırmı spordan bilmemde) :)
menü:+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…