- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Lethemi bugünden itibaren listeye yazmanıza gerek yok kızlarr...
Bu arada yelizzz nerelerdesinn merak ettim, hep buralardaydın normalde gözlerim seni aradıı??
ben de seni merak etmeye başlamıştım nerelerde bişey mi oldu diye neyse misafirlerin varmış yaptığın ikramlıklarda bana da gönder yarın benim de misafirlerim var oooofff hiç yapmak istemiyorum daha doğrusu yiyemeyeceğim seyi yapmak istemiyorumcanımmm günaydın:)
dün akşama kadar buralardaydım, akşam bi yağmur bi fırtına elektrikler gitti, sabaha kadar gelmedi. bugün de misafirlerim gelecek akşama, çğleden sonra da ben bi yere davetliyim, bugün çok yoğun anlayacağın. dün gece bilgisayarın ışığında 3 tepsi börek sardım:), sabah da tiramusi yaptım, kekini de kendim yaptım:) şimdi temizlik yapıcam, sonra hazırlanıp çıkıcam. akşama da giremem anca gece girerim artık. merak etmeyin canlar iyiyim. ::)
Anaa valla da alıncak yer arıyosun haaa zaten gidemezsin öyle bi dünya yok, kendin şikayetleniyodun ya giremiyom edemiyom ben de sana denetimli serbestlik verek mi dedim gııı hata mı ettim özürtamam bu hafta listeye geçeriz yeni hedefimiz 70
ama ben merakla yeni halinden foto istiyorum fatoş ablacımmm...
Ya bu arada kızlar hallolcak diye diye yazmadım ama Zaferle gene konuşmuyoruz bikaç gündürbu sefer benim de suçum var çok kötü davrandım kötü şeyler söyleidm ona ama başta eşşeklik eden bence oydu ve o eşşekliği ettiği sürece ben de tutamıyorum kendimi...
bilmiyorum şimdi nolcak söylediklerimden dolayı özür diledim ama acaba ayrılmalı mıydık senle dedim bi deçünkü çok yorgunum artık yaaa hiç güzel bi şey olmuyo ki ilişkimizle ilgili boşa mı zorlkuyoruz falan dedim, o da ne saçmalıyosun demediğindenn olay büyüdüüü büyüdüüü ama dedim ilişki konusunda sakın üste çıkayım deme kırık kalbim hep ve düzeltme gibi gayen yok dedim, kendine iyi bak o zman dedim ama ben ona kaç kere beni öyle durumlarda durdurmalısın demiştim...bilmiyorum nolcak gene ama inadımız kurusun ikimiz de..ben hala şafak sayıyorum ama bu ilişkiye inancım şu an kırılma noktasında gene offfffffffffff.. ama bu sefer hayatıma devam ediyorum sanırım artık daha güçlüyüm!
özlemcimm sende iysindir umarım canım spor nasıl gidiyor salona devam dimi
hilalim senin spor salonu nasıl gidiyor..zafer kardeşim nasıl ..gönlünü almayı başardımı..
tubişim sen nasılsın canım kızın nasıl kilolar nasıl
yelizim ceydacım zeynepçim sizlerde iysinizdir umarım arkadaşlar..
iyiyiz ablacım uğraşıp gidiyoruz
medinecim de yazmış iyim canım ben şükür sen nasılsın kilolar ne alaemde inşallah görürdsün yazımı
Hadi ozaman biraz diyetten bahsedelim.
Öğle yemeği yemiştim beynir domates salatalık ve roka
Sonra patron geldi elinde 2 adet dev boy pizza ile.
2 dilim yedim
Ne güzel hiç aksatmadan yapıyodum o pizzanın bu ofiste ne işi varrrrrrrr. Rejimdeyiz biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz. Diyemedim.
kızlar acyip bozukum bugün bişeyler oldu okulda öğrencinin teki hakaret küfürler birbirimize giriyorduk zor ayırdılar sonra babasını çağırdık eğitim sistemimiz çökmüş öğrenci bizi şikayet etsin telefonla biz napıcaz küfretsin idarecilerimiz bişey yapamayız konuşalım sistem böyle desin ama sinirden ağladım hocandan özür dile büyümesin diyolar ne özür dilicem ya diyor,bende sonuna kadar gidecektim mahkemelik olcaktık inan babası geldi çocuğu gözümüzün önünde bir dövdü zor ayırdık babası özür diliyor dayaktan öldürürüm seni dedi içim acıdı cocuk zaten dayaktan böyle asabi ve küfürcü ben bu doğulu vatandaşlardan ne çektim ya neyse ben bas bas bağırdım ama ben öğrenciye salak bile demiyorken bana hakaret küfür edemez diye arada idaredecilerde tabi kızdım ama bir müdür yardımcımızla papaz olduk sistemmiş başlatcak bu kadar değersizleştirilirmi bir meslek ya öğretmen arkadaşlar bilirler nefret ettim 9.senemi çalışıyorum bu ne ya güzel okullarad gelemiyoruz yaşlanmasan ama verdiğim emeklere yaptıklarıma yazıklar olsum dedm of neyse biraz daha iyiyim......
Vay eşinle pizza çiğköfte geceleri haa güzelmiş vallaben ne yazıkki çiğköfteyi dee pizzayı daa hamburgeri deee çok severim ama yememeye çalışıyorum, haftasonları arada....yoksa fena fast food cuyum ah günümüz gemçliği...
oh kızla karşılıklı züm götürdünüz demek iyiymiş
valla bilemedim ki şimdi kk ya gir işte daha nolsun ben de gün içinde bilg başında olunca kk ve dilekçeler arası gitgel yapıyorum sıkıcı geçmiyor, arada merak ettiğim şeyleri araştırıyorum, yazılcak dilekçe de yoksa hukuk kitapları okurum :44: yardımcı olamadım sanırım
hangi konudaydı canım bende bi ara almıştım açık bırakıp arada gez gel tv seyret kitap oku sonra arada gel gir ben 2.5 ay uzaktan eğitimden sonra boşluğa düştüm buraya sardım çünkü bişey yapmadım neyi takip etcem şimdi derken burası geldi alışkanlık olıyor
Sabah:
2.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 30 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
0.50 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 28 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon Domatesli Şehriye Çorbası (160 kcal) 160 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Pazı Sarması (196 kcal) 392 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
Ara:
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal) 23 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal) 25 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal
2.00 x 100gr Çilek (26 kcal) 52 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal) 108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal) 11 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohutlu Bulgur Pilavı (228 kcal) 228 kcal
Gece:
0.50 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal) 78 kcal
Alınan Kalori Toplamı1438 kcal
Yakılan Kalori
10.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı100 kcal
Spor:-
Su:+
Çok yemedim sanıyordum ama benm kalori gene almış başını gitmiş yaaaa...burda nerde kaçamak var ki şimdiii???
evet ama iş güvenliği son zamanların trendi üşenme bence sonra çok iyi olacak bende istemiştim ama benim bölüm tutmuyorİs Guvenlıgı.
Ya mouse sureklı hareket etmesı lazım.
Hemen sıstemden dusuyorum.
Ya benlık seyler mı bunlar arkadas!!!
Ben boyle oturabılseydım.. baska seyler okurdum.
(Esımın egıtımı ama ıste nasıl bı mantıksa sankı kımse calısmıyor. nasıl bılg bası olabılır kı esım tum gun!)
2 SON. SU +, SPOR -. kizlar bilgisayarm bozuldu, haftasonu telafi ederim 30 mesaj hakkimi. telefondan yaziyorum simdi. sabah 1 simit, az labne. ara 2 meuve. oglen 60 gram balik, 4 beypazari kurusu. ogle 2 meyve. aksam yarim pors.barbunya, 2 dilim ekmek, 5 cips, yogurt. ara 1 bardak süt.
Herkes bi anda geldi gitti ne garipp
seviyom kız sizi
gideyim de biraz salonda takılayım kimseden laf duymayım yok geldin de odana çekildin de ...
bu arada esratoşumm (nerden uydurdum bilmem sana böyle demek çok hoşuma gidiyor, senin gitm,yorsa söylee)yazcaktım unuttum, annenle yaşamak gibi çok olgun ve fedakar bi karar verdiğin için takdir ettim seni, belki de pek çok eyden vazgeçtin, sadece anneni seçtin, Allahım senin bu güzel gönlünün karşılığını verecektir eminim, çok kocaman öpüyorum seniiiiii
menümü yazmıştım sporum +(tenis)
suyumda + hepinize iyi geceler spor yapınca insanın morali düzeliyor birde buraya yazınca görüşürüz.....
menümü yazmıştım sporum +(tenis)
suyumda + hepinize iyi geceler spor yapınca insanın morali düzeliyor birde buraya yazınca görüşürüz.....
evet ama iş güvenliği son zamanların trendi üşenme bence sonra çok iyi olacak bende istemiştim ama benim bölüm tutmuyor
anakara beypazarı kurusu çok yağlı oluyor o değilmi:)
kızlar yarın kızımın doğum günü var hem okulunda akşamda arkadaşlarla evde ben giremem gibime giriyor organizasyon ve ikramlar işim çok ve deneme sınavı görevimde var bi ara menümü yazar çıkarım oldumu
Peki canım ama 2 hafta üstüste mazeretsiz 30 mesaj altında kalmak diskalifiye sebebi biliyorsun ve bu benim kuralım değil karar defterinden, dikkat et lütfen
Sen dün menünü paylaşmış mıydın kuşum + yazmışsın ?? hatırlayamadım da
Günaydınn fulişş ne kötü hava gerçekten yaa iç karartıcıı pofff
Tekrar yazıyorum ablacım şimdi, sen gruplara girdiğinde hedef kilon 80 imiş, hani girmek de zorlanıyorum falan diyodun ya ondan dedim, emekli de olsan zaten burdasın o kesin ben sana bıraktım tercihi, listede görünmeye devam mı etmek istersin yoksa mezuniyet mi?? eğer görüneceksen yeni bir hedef belirlememiz lazım fatoşum
Kilon durmasa anormal olurduayda 20 kiloya kadar gidecekti bu iş
canım benim biraz da alttan almayaa çalış sonuçta askerde ve o psikoloji çok kötü olurmuş eşim anlatırdı neler nler varmış.... canını sıkma inş herşey düzelir hem daha evlenip çocuk yapacaksın
yanı Hılal..oturur dersı dınlerım daha ıyı!
hukuk kıtabı mı okuyayım.. ouyhhhh
Ya Hılal sen ara ogune alıstırmaya calısıyorsun ya kendını.
Sen ara ogunu ana ogunle karıstırmadan alıstır:)))))
200gr cılek yetmemıs
peynır... kahve cay zaten ara sayılmaz ama cılek zaten lımıtı asmıs.
2 SON. SU +, SPOR -. kizlar bilgisayarm bozuldu, haftasonu telafi ederim 30 mesaj hakkimi. telefondan yaziyorum simdi. sabah 1 simit, az labne. ara 2 meuve. oglen 60 gram balik, 4 beypazari kurusu. ogle 2 meyve. aksam yarim pors.barbunya, 2 dilim ekmek, 5 cips, yogurt. ara 1 bardak süt.
anakara beypazarı kurusu çok yağlı oluyor o değilmi:)
kızlar yarın kızımın doğum günü var hem okulunda akşamda arkadaşlarla evde ben giremem gibime giriyor organizasyon ve ikramlar işim çok ve deneme sınavı görevimde var bi ara menümü yazar çıkarım oldumu
hilaliim kelebeğim yok de tatlım hoşumada gidiyor
cocukken de bana esroşşş derlerdi
babam yaşarken çok farklı hayaller vardı canım ama sonra işte hastalık süreci kaybımız ınsana çok farklı yönlerde kararlar aldırıyor
ben bide cok özgür ruhluyumdur aslında hesap vermeyi sevmem kafama göre takılayım modundayım ama üniden sonra anneyle yaşamaya başlayınca işte değiştirmek zorunda kalıyorsun aklı kalmasın merak etmesin gönlu rahat olsun diye baya yonttum kendimiverdiğim kararlardan birgün bile ınankı pişamanlık yaşamadım işse burdada iş var hep çalştım özellerde zaten bakma şimdi evde kpss ye yoğunlaştım oda devlete girebilmek adına
bide kız evlat aileye genelde düşkün oluyor ağbim var işte aklına gelirse 2-3 haftada bir arar öyle yani
rabbiiim hepimize hayırlı kız evlat nasip etsin şöyle giydirip süsleyim saçlarına renkranreng tokalar takayım olurmu olur
seninde kızın sana benzerse ortalığı yakar geçersiniz animalllh
evet yağ oranı beypazarı kurusunun çok yoğun terayağlı
ünide ev arkadaşım beypazarılıydı ne yerdik çaya batırıp batırıppp ay tadıda çok hoş olur hani olsa da yesek olsada yesek
kaptanım dün hiçbir şey yememiştim birtek çay içtim şekersiz ve filtre kahve onlarında sayısını hatırlamıyorum akşam eve gelince biraz açlık hissettim ama geç geldiğimden yemedim o yüzden + attım zaten hatırlamıyorum da ne kadar içtiğimi
bugün kendime yeni yeni ciciler aldımmmm kitap aldım ayakkabı aldım vee en güzel 4-5 aydır kullanmadığım kokusuna aşık olduğum parfümü aldımm sanırım bugün uçuyorummm :)
Anladım melikecim ama biliyosn ki düzenli beslenmelisin, en önemlisi de diyeti geçtim sağlığın için yaniii...zopalarım kız seni
Ohh ne de güzel yapmışsınnn,güle güle kullan giy okuu şekerimm, ben de yeni bir gömlek aldım bugün anam çok alışveriş yaptım bu ay gene ay sonu zor gelcek, dah ageçen ayakkabı aldımm, kaç tane bluz aldım, anneme bi şeyler aldım derkennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?