- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
tavsiye etmem canım, çok pahalı hayat burda, herşey ateş pahası malesef
Kızlar gruplarımızdan destek bekliyorlar girip oy verirseniz güzel olur, 4. takımdan bi arkadaş yarışmaya katılmış ve yemeğinin adı : "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler(4. gruptaki arkadaşın mesajtan alıntıladım)
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
Oy verebilirsiniz ben zaten inceledim cidden de ona oy verirdim
herkes öyle diyor zaten dayımlar falanda tatile gittiler olarda öyle dediler çok pahalı birtek alkol sigara tarzı şeyler ucuzmuş onlarda işime yaramazama etlendiğim yanları oldu örneğin sanırım adı mavi köşkdü öyle biryer var askeri bölgede kalıyor orası çok dikkatimi çekmişti
Yeliz nereye gidiyon. Hiç biyere gidemezsin. Burdan çıkış yok zayıflayana kadar.
Oh kuaförlere gidilmiş öğle yemekleri yenmiş. Benide dün kuaförüm aradı niye gelmiyosun o saçla gezilirmi öyle diye ehehe
Saçım kırmızıdan sarıya dönmüş vaziyette. Hala vakit bulup gidemedim. Umarım cumartesi başarıcam.
Ben bugüne resmen geç kaldım ya. İlk yemeğimi 2 de yediğim için saçma oldu böyle.
akşamda kaynanama gidiyoruz. Bende ballı gelin olduğum için her hafta çarşamba kaynanamda yemek partisi, pazarları annemde yemek partisi eheh
Ev kadınlığında hala level 1 im. mertebe atlayamadım.
İş kadınlığında ise kızlar yarın müdür oluyorummmmaslında kesinleşmeden söylemiyim dedim ama dayanamadım çok heycanlıııı. Yarın toplantı var. Altıma bi bilgisayar mühendisi alıyorum mülakat yapıcam. 5. yılın sonunda yöneticiliği kaptım.
haydi eler havayaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet bizim eve çok yakın o dediğin yer, 3 kere falan gittik biz de geleni oraya götürüyoruz:)
güzel ama esrarengizz sanırım ord yaşasam bnde öyle yapardımD:
mayısta belli olacak 20 gün falan var:S heyecanla bekliyoruz canım:)2 ay sonra nereye gececeksınız Yelız?
ayrıntısını bilmiyorsun sanırım, adam silah kaçakçılığı yapıp masum türklerin öldürülmesine destek veren şerefisizin tekiymiş, ve sonunda da italyada bir mafya toplantısında öldürülmüş, tam da layık olduğu gibi. onun yaptığı gibi yapmayı düşünmezsin bencegüzel olan tek şey ise evin dekorasyonu, öle haram ve bol para olsa daha neler yapılır neler ama Allah kimseyi onun yaptığı serefsizlikle zengin etmesin, öldürülen masum ailelerin, canlı canlı gömülen bebeklerin ahı sonsuza dek bırakmasın o adamın peşini inş.
mayısta belli olacak 20 gün falan var:S heyecanla bekliyoruz canım:)
baya araştırdım bütün arıntıları biliyorum neredeyse bi gidip görmem kaldı hatta evin mimarını ev yapıldıktan sonra öldürmüş evde çok fazla gizli tünel varmış sonra kıbrıs harekatı sırasında bir çok askerimiz o ev yüzünden şehit olmuş çünkü çevrede sanırım dağ gibi yerler varmış ve oralardan ev gözükmüyormuş ama evden heryer gözüküyormuş sonra koltuğuna oturunca derin bir uykuya dalıyormuş insan evde her şey çocukların ulaşabileceği seviyede çocukları öldürüp o şarap akıyormuş dedikleri yerler varya bahçede aslında oradan kan akıyormuş sanırım sonra evde bir perde varmış ve bu perde kapatınca dışarıdan kesinlikle ses gelmiyormuş ve bunlar o zamana göre kesinlikle mükemmel bir mimari zekice ve dediğim gibi esrarengiz adamın mason olduğunu iddaa edenlerde var tabii
evet aynen anlattığın gibi canım, madem bu kadar araştırdın görmeyi de nasip etsin inş. Allah sana:) biz sıkıldık artık buralardan, güzel duan için de amin diyeyim inş. hakkımızda en hayırlı olan yer neresiyse oraya gideriz:)
Esım "maklube yapayım bır gun" dedı.
EEeeehhh esım ve maklube!!!
Hayır denır mı? kımse demıyor afıyetle yıyor da ben mı yemeyecegım.
Randevu verdım..
Haftaya haftasonu:))
ben 10 ha:) aras için fazla değil mi o, ben iltebere hiç izletmedim daha:) beni de şuan uyku bastı ama az sonra eşim gelir, akşam yemeği kur topla falan derken spora başlıcam inş. sonra çay kahve derken gece olur o zaman uyuruz artık:)slm kızlar
nasılsınız bakalım
sabah temizlik yaptım 2 gibi uykum gelir gibi oldu tam girecem guruba aras bey ben 10 istedi onu izledi pcden
temizlik yemek derken akşam ettik bugünde
nasılsınız..?
slm kızlar
nasılsınız bakalım
sabah temizlik yaptım 2 gibi uykum gelir gibi oldu tam girecem guruba aras bey ben 10 istedi onu izledi pcden
nasılsınız..?
slm kızlar
nasılsınız bakalım
nasılsınız..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?