Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Su:+
Spor: - (45 dk yürüycem ofisten kaynanoşa o spor sayılır mı aceba)

Menü

Sabah
yok

Öğlen
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
10 dal dan fazla roka

Akşam
bilemiyorum yine bir süpriz beni bekliyor.

Arada da 1 fincan kahve içtim. Aç kaldım bugün malesef.
Çıkayım ben artık.
Yarın görüşürüz kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.
Herkese iyi akşamlar

benim gibi ev hanımı olan var mı iş bitmiyo kızlar ya sinir oluyoruum sırada 1 sepet ütü var biri gelip hayrına yapsın..

iltebere ne canım
fazlada canımm kim dinliyo izliyor canı sıkılıyor çocuğun arkadaş yok hava serin sışarı yok yeni yeni başladı cartonda saati denk gelmiyo arada burdan izliyo işte ay uyku aynı ben gibisin geceden anlamam gündüz bitmek bilmez.

2.00 x 1 Dilim Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)90 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)102 kcal
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal)62 kcal
3.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)3 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal)131 kcal
1.00 x 1 Adet (13.2gr) Nescafe Latte Kahve (50 kcal)50 kcal
4.00 x 1 Adet Ülker Napoliten Çikolata (20 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)226 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Fırında Tavuk (328 kcal)328 kcal
1.00 x 1 Dilim Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)45 kcal
Alınan Kalori Toplamı1260 kca

su+
spor= birazdan baslarim

bugün sanki midem çok dolu yarın regl günüm şişkinlikmi acaba diyom...öle uykum var ki anlatamam kızlar benim hiç uyku düzenim yok ya acaba mutsuzluğum ondan mı

benim gibi ev hanımı olan var mı iş bitmiyo kızlar ya sinir oluyoruum sırada 1 sepet ütü var biri gelip hayrına yapsın..

ben varım ben

hele bu hafta bıldıgın evhanımıyım:)
sımdı sana son yarım saatımı anlatayım..
Esımın toplantısı vardı.
Ben de yemek yapmayayım corba falan var kızımla yer yatarız dedım...
Amannnnnnn "toplantı ıptal gelıyorum"
Benım bı kalkısım...
Kızımı bıryere baglamam gerektıgı ıcın hemen kuvete atısım..suyu acısım ve tavuk mantar sogan
baharatlar falan harmanlayıp fırına gondermem..
pırıncı ıslatmam salatayı dogramam var kıııı nasıl anlatayım:)))

Zaten ruzgar bugun beynıme beynıme vurdu..fecı bı basagrısı benı bekler.

şimdi ütüye oturucam adam gelene kadar ütümü yapayım..yastık kılıfları çarşaflar var ütülüyeyimde mis oh..

aynı ben gibi 5 dakkada beşiktaş yapmışın..anacım sen çalışıyon ya ne ev hanımı antrönörüm..emi,ne çocuğu kuvetemi attın orayı çözemedim çocuğu yıkadınmı anlamadım..yemek olayını çözödümde :)

sabah
1 otlu omlet 1 kaşık yağda
4 zeytin
yarım domates yarım salatalık
1 kk peynir
çay
2 dilim kepek ekmeği
arada1 elma +1 bardak süt
öğlen
8 kaşık kara mercimek sebzeli
salata
yarım bardak yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı sebzeli
arada
3 tane etiform limonlu lifli
1 tane küçük muz
akşam
kabak kavurması
makarna 8 kaşık yağsız baharatlı su ile harmanlayoıp yağsız yaptım haşlanmış makarnayı
salata

21.30
1 elma
1 muz
1 bardak süt

su +spor +
uyku ------

Sabah sporum yarım kalmıstı, tamamlayıp geldım.

Ya Ardahan'da dun gece kar yagmıs:)))
Kımse baharı beklemesın bu yıl.
Buyuk bı ıhtımalle bırden atese dusecegız.

daha sicaklar gelmesin yaa. veremedik su kilolari nasil bikini giyicem? havalar serin gidince seviniyorum dogrusu.

ilteber benim oğlumun adı fatoş ablacım:) oğluma hiç izletmedim daha demek istemiştim:) cartoon sadece şirinler ve garfield için açılıyor bitince kapatılıyor, genelde trt çocuk, yumurcak ve luli izliyoruz:)

ben varım fatoş abla, ütüye gelmem ama ütü bana sürekli gelir, ben de çamaşırı sererim sonra kalır kalır kalır, toplanır, dolaba girer, giyileceği zaman ütülenir:) napayım öle saatlerce ütü sevmem ben yapamıyorum

Son düzenleme:

Ben kızımı yıkamıyorum hıc.
Saat 19:50de "banyo" derım hemen kosar (su delısı...dogumun 3.gunu havuzda ısbasıydım kızımla eee alıstı)
20dk kuvet dolana kadar dolunca oynar durur.
Koyarken basını vucudunu bı sabun gecer bırakırım..alırken de durularım
o 20dk benım sofra hazılama surem... esım de 20 gıbı gelır.. kızım da 20 gıbı uyur.
Eger esım bıraz gec kalırsa kızımı goremez

harika yaaa. bak iste kucuk yerlerin de samimiyeti guzel oluyor. bazi ortamlarinda dedikodu riski fazla olsa da genel olarak insana enerji veren, insanin havasini degistiren sohbetler yaratiliyor. yalniz ben oyle ortamlarda bogazimi tutamiyorum. verdigim kilolari da hoop geri aliyorum. umarim sen benim gibi suyunu cikartmazsin.

ohhhh super valla. iyi gunlerde kullan saclarini. ben de sevmem saatlerce kuaforde kalmayi ama ne yaparsin guzellesmek ugruna katlaniliyor. ben en son 4 sene once boyattim saclarimi. boyattim boyatmasina ama sonrasinda hepsi dokuldu. megerse saclarimi yakmislar o zamandan beri boyatmiyorum. kesinlikle tanidigin ve guvendigin kuaforunden sasmiycan yoksa sonu benim gibi husran oluyor.

saol canim ilgilendigin icin :) Beyinde iyi huylu kitle olmasindan supheleniyor doktor. hipofiz bezinin orda. cok vahim birsey degil ama neden olsun? bir de gerekli tetkikler istediler. esim onun icin gitmedi ise beni hast. goturdu falan. ama tahlilleri yanlis yaptilar, sonrasinda da onemli bir MR icin taa hazirana gun verdiler.....gibi gibi sinir bozucu durumlar. ustune bir de kizim ateslendi, halsizligi, huysuzlugu, istahsizligi , cocukta atesten cok korkarim.....falan derken biraz sinirlerim bozuldu. ama simdi iyiyim. kizimin atesi dustu. o bana enerji veriyor.

Teşekkürler teşekkürlerrrr çiçekler masama lütfen. Neyse bi resmiyet kazansın da yarın seviniyim.

haberler negüzelll emeklerinin karşılığını almış olmanda ayrı bi keyifff haydintebrik edeyim

mesajları tam okuyamadım havuzda olmam gerekıyor 8 de
akşam girebilirsem okurum yazdıklarınızı
menümü yazayım
sabah muzlu tatlı tarifini versem mı acaba
öğle etli türlü 1 tabak 1 kase yoğurt
akşam pırasa yemeği 1 tabak ve cacık

dışardayım nescafe içtim sütlü ve şekersiz
1 litre su içtim yatana kadar 1 litre daha anca içerim

unutmşım menü spor başlığa yazmayada alıntılıyorum okurken gözden kaçmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…