ben 10 ha:) aras için fazla değil mi o, ben iltebere hiç izletmedim daha:) beni de şuan uyku bastı ama az sonra eşim gelir, akşam yemeği kur topla falan derken spora başlıcam inş. sonra çay kahve derken gece olur o zaman uyuruz artık:)
benim gibi ev hanımı olan var mı iş bitmiyo kızlar ya sinir oluyoruum sırada 1 sepet ütü var biri gelip hayrına yapsın..
dun neler yazdiginizi hic okuyamadim. bu gun neler kaynatmissiniz bir bakip geleyim bari.
aynı ben gibi 5 dakkada beşiktaş yapmışın..anacım sen çalışıyon ya ne ev hanımı antrönörüm..emi,ne çocuğu kuvetemi attın orayı çözemedimben varım ben
hele bu hafta bıldıgın evhanımıyım:)
sımdı sana son yarım saatımı anlatayım..
Esımın toplantısı vardı.
Ben de yemek yapmayayım corba falan var kızımla yer yatarız dedım...
Amannnnnnn "toplantı ıptal gelıyorum"
Benım bı kalkısım...
Kızımı bıryere baglamam gerektıgı ıcın hemen kuvete atısım..suyu acısım ve tavuk mantar sogan
baharatlar falan harmanlayıp fırına gondermem..
pırıncı ıslatmam salatayı dogramam var kıııı nasıl anlatayım:)))
Zaten ruzgar bugun beynıme beynıme vurdu..fecı bı basagrısı benı bekler.
Yeliz aksam gunu iyiymis)
dunku de mi oyle biseydi.
Valla enteresan ve kesinlikle benden uzak.
Ben tavuk gibi erken yatarim...uyuklarim misafir karsisinda (yapmadigim sey de degil hani)
sen anlatinca benim de aklima bir anim geldi.
Evliligimizin ikinci senesi. ben bankada calisiyorum ama nasil calismak aksam 10/11 gibi geliyorum eve. Taksim subesindeyim o zamanlar. Neyse eve gelebildim saat aksam 10. Kapi caldi komsumuz. Bir kahvenizi icmeye gelicez dedi. severim kendilerini samimiyetten caliyor kapimi o saatte. Tabi gelin dedim. Cay , kahve, meyve.... saat oldu gecenin 01 :00 i. Ben oluyorum yorgunluktan ve ertesi gunu mesai var. Once esnedim bayan beni gordu ve esini uyardi hadi kalkalim diye ama adam orali degil. Adamin gozunun icine baka baka esniyorum yani o derece. Eee biz kalkalim dedi beyfendi,tam o sirada esim bir konu acmaz mi! aman yarabbim birdaha oturdu yerine ve sonrasi ben koltukta uyuya kalmisim :) gittiklerinde 01.30 du:) hala konusu muhabbetini yapariz:)
Gunayyydin ahaliiiii
Sabah sporum yarım kalmıstı, tamamlayıp geldım.
Ya Ardahan'da dun gece kar yagmıs:)))
Kımse baharı beklemesın bu yıl.
Buyuk bı ıhtımalle bırden atese dusecegız.
Çok konuşamadık gece mesaj attı ben uyuyakalmıştım, işi yeni bitmiş ama uykuya yenik düştüm :26: sabah da bilemedim mesaj atsam mı ama o günaydın mesajı attı nihayet daha iyiyim şu an ama konuşulmuş bi şey yok henüz bakalımiyiye gitcez inşallah...
biz de cikarken esimle farkli sehirlerdeydik, ozamanlar gece ucretsiz konusma hakkimiz vardi. gece 02:00de kurardim saatimi sabahin 5'i,6'sina kadar konusurduk. ilk 2 saat super konusur sonra da kavga etmeye baslardik:) konuscak bir sey bulamayinca sarardik birbirimize. simdi kahkahalarla aniyoruz o gunleri. hey gidi gunler hey!
örneğin dershanedeyken sabahçı olduğumuzda pek sorun yok(8,30-13,20) hani insan hissetmiyor ondan sonra yiyebiliyorum tekrar dershaneye geçicem diye ama öğlenci olduğum zamanlar(14,00-18,50) zaten geç çıkıyorum o saatten sonra yersem de eritemem yani genelde yemek yemediğim zamanlar dershanedeyim öyle yapıcam artık evde sandviç yaparım götürür yerim dershanede falan
yanina elma,hurma,ayran al muhakkak. hem tok tutar hem de sagliklilar. duzenli beslenmedikce hem sagligini bozar hem de kilo veremezsin melikecim. aman dikkat et kendine.
iltebere ne canım
fazlada canımm kim dinliyo izliyor canı sıkılıyor çocuğun arkadaş yok hava serin sışarı yok yeni yeni başladı cartonda saati denk gelmiyo arada burdan izliyo işte ay uyku aynı ben gibisin geceden anlamam gündüz bitmek bilmez.
benim gibi ev hanımı olan var mı iş bitmiyo kızlar ya sinir oluyoruum sırada 1 sepet ütü var biri gelip hayrına yapsın..
aynı ben gibi 5 dakkada beşiktaş yapmışın..anacım sen çalışıyon ya ne ev hanımı antrönörüm..emi,ne çocuğu kuvetemi attın orayı çözemedimçocuğu yıkadınmı anlamadım..yemek olayını çözödümde :)
:):):):):) geleneksel gün haftası yapıyoruz canlar:) 2 tane günüm var, biri apartman komşularıyla o gündüz oluyor, biri de eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle o da akşam ve çocuksuz oluyor. bir de eşimin iş arkadaşları ve eşleriyle toplanıyoruz bazı akşamlar, bazen de dışarda birşeyler yapıyoruz, bazen de eşlerin nöbetleri denk gelince birinin evinde toplanıveriyoruz:) bazen de apartmanda canım sıkıldı bana gelin hadinnnnn oturması da olabiliyor. bu hafta çoğu durumlar üst üste geliverdi:) gün haftası oldu. bugün evdeyim şükür, gelen giden yok. madem bugün 30 mesajımı birden atarım, hergün de menü su spor bildirimi yapmaya girerim birkaç mesaj ama menülere kızmayın nolur, çünkü mecbur hamurişi yicempiknik günü yemem cumartesi, ızgara olur sadece ama pazar çiğköfte partisi olucak keşke ben de istanbulda olsam sizi de toplardım çiğköfteye ne güzel olurdu:)
narin kelebeğim ben cuma günü listeleri yaparım nedemek sen yeterki söyle
sabahın 10 da kalktım boya arababam ara en sonunda buldum doğru kaoföre açık kestene akuju le kestaneyi karıtırrttım saçımın rengi hemde parılıtlı hafif kızılıkkda oldu ama saçımda tek biyerde nişan var orası boya tutmadı gene niye öyle oluyor acaba:44:
ya bende kaoför de beklemesini sevmem ama mecbur kalınca gidilıyor ama kaforum hep aynıdır değiştirmem sohbet ederizz uzunca öyle zaman da daha hızlı akıp gıdıyor
kızlarr bana önerebilek bitkisel boya varmı
ne öyle hemen ızıne ayrılcam diye olurmu öyle şey sen mesaj at olmadı biz senin menunü de nette yaazarız
listelerini de ben yaparım hemen panıkleme ensene bi yapışırrım görürüsün
mısafirlkte oluyor öyle hemen kg alınmıyorr öyle şişkinklik olmuştur oda bugun biraz sporla telafi edersin canım
ceydacım hayırdır ya bende bak merak ettim şimdi neden hastanedeydin umarım önmeli bi durum yokdur
gerçi sağlamda gitsen hastaneye ılla sınırlerını bırılerı bozuyor da çıkıyorsun
ben hep hayret edıyorum şu sağlık çalışanlarını sinirleri demirdenmı nedir ya da bir süre duyarsızlaşıyorlar
musayit zamanda gelıpde annlat merak ta bizizi bırakma
Teşekkürler teşekkürlerrrr çiçekler masama lütfen.Neyse bi resmiyet kazansın da yarın seviniyim.
Kızlar gruplarımızdan destek bekliyorlar girip oy verirseniz güzel olur, 4. takımdan bi arkadaş yarışmaya katılmış ve yemeğinin adı : "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler(4. gruptaki arkadaşın mesajtan alıntıladım)
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
Oy verebilirsiniz ben zaten inceledim cidden de ona oy verirdim
Yeliz nereye gidiyon. Hiç biyere gidemezsin. Burdan çıkış yok zayıflayana kadar.
Oh kuaförlere gidilmiş öğle yemekleri yenmiş. Benide dün kuaförüm aradı niye gelmiyosun o saçla gezilirmi öyle diye ehehe
Saçım kırmızıdan sarıya dönmüş vaziyette. Hala vakit bulup gidemedim. Umarım cumartesi başarıcam.
Ben bugüne resmen geç kaldım ya. İlk yemeğimi 2 de yediğim için saçma oldu böyle.
akşamda kaynanama gidiyoruz. Bende ballı gelin olduğum için her hafta çarşamba kaynanamda yemek partisi, pazarları annemde yemek partisi eheh
Ev kadınlığında hala level 1 im. mertebe atlayamadım.
İş kadınlığında ise kızlar yarın müdür oluyorummmmaslında kesinleşmeden söylemiyim dedim ama dayanamadım çok heycanlıııı. Yarın toplantı var. Altıma bi bilgisayar mühendisi alıyorum mülakat yapıcam. 5. yılın sonunda yöneticiliği kaptım.
haydi eler havayaaaaaaaaaaaaaaaaa
mesajları tam okuyamadım havuzda olmam gerekıyor 8 de
akşam girebilirsem okurum yazdıklarınızı
menümü yazayım
sabah muzlu tatlıtarifini versem mı acaba
öğle etli türlü 1 tabak 1 kase yoğurt
akşam pırasa yemeği 1 tabak ve cacık
dışardayım nescafe içtim sütlü ve şekersiz
1 litre su içtim yatana kadar 1 litre daha anca içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?