Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya bende bıŞey sorcam bu rep vermek nedeme ben Çok fıransız kaldım bu konuya

Fatuuuu ben sana rep veriyorum ama senden hiç almıyorum kız cimriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))
refim o masus bize rep vermiyomuş bizi geçmek için ama yüzsüz işte bizden durmadan istiyo ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Ya bende bİŞey sorcam bu rep vermek nedeme ben Çok fıransız kaldım bu konuya
puanın yükseliyo site içinde .çok gezdigin ve acemiligin anlaşılıyokaydirigubbakcemile3vs vs ...bu arada fatu gibi repe takıntılı olanlar ortaya çıkıyo ....:dilcikar:kötükedihüso

refim o masus bize rep vermiyomuş bizi geçmek için ama yüzsüz işte bizden durmadan istiyo ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3delikafadulden

hıııhh sen öle san bi kerem
replerimin açılmasını bekliodum
öskeye halka açılmadı replerim meselaaaa

kıs herüfü postaladımya gene giresuna ondan burdayım yane .....

ama sabah gelenler özelliklerde simitlmme yazık oku oku bitiremeyecek ....

he valla yarım saatten fazla oldu okumaya çalışıyorum :1shok:

hee bencede kız görüyonnu o bile 6,30 da kalkıp plates seyediyo tuhhh bana ya:mymeka:

dikkatini çekiştiriyorum kütommm
06:30 değil 06:15 mirmirmirmir
hatta bugün keyif yapayım diye 06:10'a kurdum saati 5 dakika erteledim yatak keyfi yaptım :roflol:

nazlıcım mesajlarımızın üst kısmında terazi şewkli var ya ona tıklayıp istersen bi t,yorum yazıp değerlendir dion + rep vermiş oluon

hıııhh sen öle san bi kerem
replerimin açılmasını bekliodum
öskeye halka açılmadı replerim meselaaaa
:1shok:rep manyagı olaraktan çok acemi gördüm seni akıllım . niye sıra bekliyosun ki günlük 10 kişi rep hakkın var hiç bulamıyosan git kardeş takımdakileri . yürüyüş yerindekleri . vsvs reple gel . mesala ben hargün doldururum o 10 hakkımı . önüme geleni replerim böylece arkadaşlarıma . 2.3. günde bir rep verebilirim akıllım ....hihoyyytşakkıdı bi bakın bakalım . replerinize ensık benden almışınızdır . y

günaydınlarrrr
kızlar şu pilatese adapte oldm tamam ama diyete hala olabilmiş değilmişim bunu anladım. dün akşam burger kingteydik. eğer zehir miktardadır diyorsanız ok. çünkü oğluşla paylaştım menümü. ama sonra çikolatanın zehri fazlaydı

sabah da 1 simit yedim :mymeka:

nazlıcım mesajlarımızın üst kısmında terazi şewkli var ya ona tıklayıp istersen bi t,yorum yazıp değerlendir dion + rep vermiş oluon
nazlı ecemiline fatuda başlayıp . bu yazısına katılmıyorumu işeretle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım bana en çok sen rep veriyorsun.
ama ben diğer topikleri gezemediğim için bir türlü tekrar sıra size gelmedi. dolaş gel deyip duruyor bana da

Ya bende bİŞey sorcam bu rep vermek nedeme ben Çok fıransız kaldım bu konuya

nazlıcım bende sana rep veriyorum veriyorum en sonunda dedim heralde bilmiyo nasıl olduğunu kaydirigubbakcemile3
gerçekten bilmiyomuşsun kaydirigubbakcemile3

bende sonuna kadar kullanıyom hakkımı dağıtıyom herkese
kardeş takımdakiler buraya gelip bana rep veriyolar ara sıra :hooray:

öyleden sonra refim ......

sen neyaptın bak ihmal etme senin dahada düşük ..... sık sık yede iyce düşmesin ...yasakkelime

ondan sonra diyete bomba gibi döncen yani

Bende yarın gidip şeker yüklemesi yaptırıcam dolayısı ile cumaya fazlada çıkabilirim (( bakalım hiç gidesim yok ama napalımmmm

ben bi kavaltı yapayım aslında plateste baldı kalsam yapsan . ama ilk gün fazla olur . çok spor yapmakta şekeri düşürüyormuş kızlar özellikle nazlı sana söylüyorum ...... şimdi hastaneyede yürüyerek gidecegim bugün fazla olur ......kavaltı yapmadım ama sabah evden çıkmadan 1 armut yedim gelincede 1 portakal ..... şimdi hiç aç hissetmiyorum . banım açlık yemek yiyince başlıyo işte eger sizdde bu varsa kızlar şekerinizi ölçtürün ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…