günaydınnnnnnn nazlıcım tebrik ederim canım 600 gram süper ben bu hafta + vermezsem o bile bana sürpriz olacak kötü gidiyorum sankiii, evde olamamak çok etkiliyor benimalesef ki haftanın 3 günü ananede kalıyoruz oğluş yüzünden bekar ablamda çok zayıf sürekli yiyor ve bende etkileniyorum ister istemez ( bakalım çok kötü göbeğim böyle görünce insan kendinden nefret ediyorummm (((((((((
günaydın kızlar ben bugün kötü bişey yaptım yaaaa :çok üzgünüm: dedem almanyaya gitmişti. malum almanyadan gelenler çikolata falan getirir. ben bu sabah çikolata yedim:mymeka: sonrada iş yerine geldim kahvaltımı yaptım
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
k.k. kadar beyaz peynir.
günaydın nazlıcım bu kadar spora, bu kadar dikkat etmeye sabah yediğin birazcık çikolata zarar vermez eminim.sen akşam spora gider kat kat eritirsin
ben adetim yaklaştıkça şişmeye başladım yine heryanım şişti sanki
akşam yemeğimi yedim bende
bol ekşili bir patates salatası yaptım, biraz peynir ve az tam buğday ekmeği yedim yanında
GÜNAYDIN ELİFÇİĞİM VUCUDUN SU TOPLUYOR CANIM ONDAN ŞİŞMİŞ GİBİ GELİYOR SANA ADET OLUP BİTTİKTEN SONRA ŞİŞLİK FALAN KALMAZ CANIM.süprizzzzz
koçum dün akşam yediklerimi yazmıştım
gecede 1 muz ve 1 portakal yedim
ELİFÇİĞİM PATATES YEDİĞİN ZAMANLARDA YANINDA EKMEK YEMESEN DAHA İYİLİR PORTAKAL İYİ OLMUŞ AMA MUZU BEĞENMEDİM HİÇ SÖYLEYEYİM. YİNEDE İYİ GİTMİŞSİN CANIM alkisalkisalkis
günaydın kızlarrr
ekmek yememişin nerde .hani ...mirmirmirmirşişşşşt noluyo bakiimburda çekilin dağılın ben doktorum
günaydın kızlar hadi sööleyin bakiim dün akşamda kafanızı üütüledim o kim bu kim diye ama çubuklu ünvan nedir neden özgenin elinden fatunun eline geçti süüleyin süüleyim
sabah 6 da uyandık memet bey sayesinde emiştik altı değişti uyudu pufla bizde kocişle kalktık mecbur nadide omletlerinden yaptı kociş maydonozluydu nefisti 4de birini götürdüm buda 1 yumurtaya tekabül edii yanında domates biber peynir yeşil zeytin ve 3 bardak teker şekerli çay eşliğinde
nazlım okdar kusur kadı kızındada olur ....yerimsenibengünaydın kızlar ben bugün kötü bişey yaptım yaaaa :çok üzgünüm: dedem almanyaya gitmişti. malum almanyadan gelenler çikolata falan getirir. ben bu sabah çikolata yedim:mymeka: sonrada iş yerine geldim kahvaltımı yaptım
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
k.k. kadar beyaz peynir.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdün akşam 30 dakika yürüyüş bandında yürüdüm .10 dakika stepır yaptım. 1 saatte plates yaptık. kadın dinlenmemize izin bile vermiyor 1 saat boyunca ful plates yapıyoruz. sabah tartıya çıktım 600 gr vermişim.
:1shok:bediş benden önce gelmiş ......günaydın kızlarrr
günaydın bedişçim a.s.
kızlar bu karuyu takıma geri alsak o zaman daha az geliyodu :roflol::roflol::roflol::roflol::dilcikar:kaydirigubbakcemile3Şenizselam
kızlarrrrrr
aman aman kimler gelmiş kimler gelmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?