Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün akşam 30 dakika yürüyüş bandında yürüdüm .10 dakika stepır yaptım. 1 saatte plates yaptık. kadın dinlenmemize izin bile vermiyor 1 saat boyunca ful plates yapıyoruz. sabah tartıya çıktım 600 gr vermişim.

Günaydınnnnnnn Nazlıcım tebrik ederim canım 600 gram süper ben bu hafta + vermezsem o bile bana sürpriz olacak kötü gidiyorum sankiii, evde olamamak çok etkiliyor beni malesef ki haftanın 3 günü ananede kalıyoruz oğluş yüzünden bekar ablamda çok zayıf sürekli yiyor ve bende etkileniyorum ister istemez ( bakalım çok kötü göbeğim böyle görünce insan kendinden nefret ediyorummm (((((((((

günaydın reffim sağol canım benim canım benim kaç gündür iyi gidiyor diyetin

günaydın nazlıcım bu kadar spora, bu kadar dikkat etmeye sabah yediğin birazcık çikolata zarar vermez eminim.sen akşam spora gider kat kat eritirsin
ben adetim yaklaştıkça şişmeye başladım yine heryanım şişti sanki

GÜNAYDIN ELİFÇİĞİM VUCUDUN SU TOPLUYOR CANIM ONDAN ŞİŞMİŞ GİBİ GELİYOR SANA ADET OLUP BİTTİKTEN SONRA ŞİŞLİK FALAN KALMAZ CANIM.süprizzzzz

GÜNAYDIN ELİFÇİĞİM VUCUDUN SU TOPLUYOR CANIM ONDAN ŞİŞMİŞ GİBİ GELİYOR SANA ADET OLUP BİTTİKTEN SONRA ŞİŞLİK FALAN KALMAZ CANIM.süprizzzzz

bu hafta artıyı da görürüm ama senağlama
patlıcak gibi hissediyorum :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

koçum dün akşam yediklerimi yazmıştım
gecede 1 muz ve 1 portakal yedim

ELİFÇİĞİM PATATES YEDİĞİN ZAMANLARDA YANINDA EKMEK YEMESEN DAHA İYİLİR PORTAKAL İYİ OLMUŞ AMA MUZU BEĞENMEDİM HİÇ SÖYLEYEYİM. YİNEDE İYİ GİTMİŞSİN CANIM alkisalkisalkis

ELİFÇİĞİM PATATES YEDİĞİN ZAMANLARDA YANINDA EKMEK YEMESEN DAHA İYİLİR PORTAKAL İYİ OLMUŞ AMA MUZU BEĞENMEDİM HİÇ SÖYLEYEYİM. YİNEDE İYİ GİTMİŞSİN CANIM alkisalkisalkis

normalde ekmek yemem ama çook lezzetli bir ekmek almışım dayanamadım kaydirigubbakcemile3
yoksa uzun süredir ekmek yemiyorum ben
aslında eve muz almama taraftarıyım ben ama kocişe dinletemiyom gözümün önünde durunca da dayanamıyorum işte
oburum ben oburum cokacimcoook

akşam semizotlarını ayıkladım, sirkeli suya bıraktım
gece yarısı yaptığım için bu işi pişirmeye üşendim
bu günkü menüm nihayet semizotu cokacimcoook

günaydınlar fıstıklarım ......

bugün malüm eşim yok bebeleri ben bıraktım akola giderkende .yürümek için tedbirli gitmiştim spor ayakkabı falan ..... aylardır ilkkez bukadar güzel yürüdüm aski günlerdeki gibi . hergün hernekedar yürüsende bu yürüyüş yerinde tempolu yürümeye benzemiyo ..... oh kendime geldim ....

ve diyet yapmak için en büyük yardımcı bu yürüyüşler çünkü yürüyüşten sonra hem iştahınız kesilir hemde bukadar eziyetle yürüdüm yiyeyerek geri gelmesin diyip güzel diyet yapılıyo ......

ekmek yememişin nerde .hani ...mirmirmirmir

nazlım okdar kusur kadı kızındada olur ....yerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın kızlarrr
:1shok:bediş benden önce gelmiş ......
günaydın bedişçim a.s.

günaydın elsem . asim özgem alttaki fıstıklar .....

bugün hemşom gelmemiş .....:1shok: hayrola ....:1ninca:

maaytap
Allah canını almasın e mi
hatun neleri içinde bırakmış
sorsaydın ya dün gece

Fatuuuu ben sana rep veriyorum ama senden hiç almıyorum kız cimriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…