Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok sagol Fatos, aynen dedıgın gıbı ınsan ne dıyecegını sasırıyor.
Ben bıle abımle yazısırken bazen kalıyorum.... genellıkle de azarlıyrum o ayrı tabı:)))

Kız uyudu, yesıllıklerımı buzdolabından cıkardım -kutur kutur- tere, nane, maydanoz, marul... uzerıne de sos olarak
Yaptıgım zeytınyaglı bamyayı koydum mıssss.
Afıyetler bana

Canım ellerine sağlık ve kendine iyi bak, liste hazırlayacağında ertesi gün verebilirsin sorun olmaz akşama kalmasın yeteri, bi sonraki günle karışmasın...hata olursa düzeltilir ya da menü-su-spor diye başlığında belirtmeyen varsa gözden kaçabilir, senin de suçun yok yani gerilme tatlış liste hazırlarken hepimiz hata yapabilirz

Evet ben de tam bir bulaşıkçıyım fatoşummm sen gibiiiymişim bakk Ben ona öyle deyince o herzamanki gibi bakacaz, inşallah dedi, öyle net konuşmuyo, haksız da değil artık net konuşamaz olduk yaaa ama ağzından gene de evlenince... diye çıkan cümlelerini eksiltmiyo sağolsun Hayırlısı olsun fatoş ablam başta korkuttum yanlışlıkla ama anlaştık sonunda Sağol fatoşum benim, bugün de ben giremedim adliyede koşturuyordum,, yeni koydum totişi sandalyeye ama gene çıkacam birazdan..ay yarın da tartı günüüü bu hafta fena değildim bakalım, haftasonu kaçmıştı amaa :44:

Ceydacım tahliller noldu?? geçmiş olsun tekrardan tedbiri elden bırakma sen yine de..ama kafana da takma sakın

saol hilalcim. Evet bu gun kizim daha iyi. yemegini de biraz yedi benim de moralim yerine geldi. bu gun tekrar kan vermeye gittim . tahliller tekrardan yapilacakmis. Tamam tatlim sizin icin kendimize daha cok dikkat ederiz. soz.

harikaa. spor yapmak harika bir duygu. insan alisinca birakamiyor valla bir de dedigin gibi paralar bayilip spor salonuna gidiyorsan daha cok spor yapiyor insan.
baligin yaninda yogurt yemek tehlikeli degil mi cicim. zehirlenme riski var diye biliyorum.

canim bu gun ne zaman ameliyati? ne zamana kadar hastanede yatacak? ben Ankaradayim biliyorsun yapabilecegim bir sey olursa soylemen yeter.

gecmis olsun canim simdi nasilsin

ne tumoru kimde ben bisey anlamadim sendemi
Hakıkaten ben de sordum Ceyda'ya cvb alamadım.
Ne tumoru?
Tubishcim ve Eminecim bende hipofiz bezinde timor olma ihtimali varmis, ama daha kesin birsey yok. timor olsa bile iyi huylu ve kuculebilen birseymis.ilac tedavisi yetiyor, zorda kalinmadikca ameliyat edilmiyor. Sadece arastirma sureci uzun surdu o da beni biktirdi o kadar.

Ceydacım tahliller noldu?? geçmiş olsun tekrardan tedbiri elden bırakma sen yine de..ama kafana da takma sakın

saol canim sordugun icin. Tahlilleri tekrarlama geregi duydu doktor. bu yuzden sabah gidip kan verdim. haftaya alicam sonuclari.

Iyı ya da kuculebılen..farketmez ınsaellah hıcbısey yoktur Ceyda.
Abım amelıyat olmayacak.
Bugun karantınaya alınaca..yogun bı kemoterapı..13.gun ılık naklı.
O kadar agır bır kemo kı, doktor agır yanıkların olacak...karacıgerın cıgerlerın tukenecek..
Kalbın zorlanacak falan dıyor...
Bız de gazladık gazladık gonderdık ınsaellah en hafıfınden atlatır.
cıkınca da "o kadar da agır degılmıs" der.
Tek ıstegımız bu.

Cok sagol Ceyda.
Kan (trombasıt ozellıkle) ıhtıyacı cok oluyor, daha da cok olacak.
Cok sukur elımızde lısteler var ısım ve numaralar ıceren.
Abım 0(-)...aıle ıcı de cok var bakalım...

Son düzenleme:

bilmiyordum bunlari. ben de gunde 2 ogun yaparim genelde sabah gec ve aksam 5/6 arasi. megerse dogru yapiyormusum. icim rahat etti. saol paylasimlarin icin.

Afiyet , bal seker olsun tatlim. bu gun kendini simartma gunun senin:) haberlerini bekliyoruzzzz

kimseler yok .
burdada hava soğukmu sıcakmı belli değil..
komşuya gitmeye niyetim var kahveye canım sıkılıyor ya off of..
burasıda öyle Fatoş abla bir bakıyon güneş bir bakıyon bulutlar sarmış eymeni günlük güneşe çıkarıyordum korkudan pencere bile yaklaştıramıyorum hasta olur diye...
hastayım senin su hamaratlığına iş ev çocuk üstünede takır takır kilo veriyorsun maşallah suphanallah barekallah

Ceyda geçmiş olsun kesin değil galiba dedin inş hiçbirşeyciğin yoktur

Allah dagina gore kar verirmis. Abin de ustesinden gelecektir muhakkak. Ailecek oyle bir moralle gonderdiniz ve moralini her sekilde yuksek tutmaya calisiyorsunuz ki, ona verdiginiz enerjiyle en hafif sekilde atlatip gelir yaniniza. 0(-) anlasildi canim. bir ihtiyac olursa haberim olsun. kan eksigi olusursa buralardan da temin etmeye calisiriz.

YLİSS canım geçmiş olsun

hilalcim ne yapayım ben biraz pimpirikliyim aslında listeyi tablo şeklinde hazırladım ama ekleyemedim sonra sayfada tablo yapayım dedim olmadı eşim de dün dalga geçiyor ben msjları tek tek sayıp not ediyorum okulda evrakları bile bu ciddiyetle hazırlamıyorum diye

şimdi komşuma gidiyorum kahve içmeye bide el işi öğrenmeye çalışıyorum yapabiliceğimi de hiç sanmıyorum ya akşama görüşüz

İşte zayıflamaya çalışırken dikkat etmemiz gereken yanlışlar:

- Beyaz ekmek yemek
- Yiyeceklerin kalorilerine bakmamak
- Çok fazla meyve suyu içmek
- Yoğurt tüketmemek
- Dergi ve kitaplardan yemek tarifleri okumak
- İşte masa başında yemek yemek
- Yeterince uyumamak
- Büyük tabakta yemek
- TV önünde yemek
- Müziksiz spor yapmak
- Kapalı alanda spor yapmak
- Yemeği yeterince çiğnemeden yutmak
- Yanlış renk tabakta yemek. Yemek ve tabak kontrast olmalı. ( Domatesli makarnaya yeşil tabak)
- Uzmana danışmadan diyet yapmak
- Her diyeti uygulamak
- ‘Teşekkürler yemek istemiyorum’ diyememek
- Her gün tartışmak
- Aynaya bakmamak
- Assosyal olmak
- Stresli olmak
- Açken alışveriş yapmak
- Eve çeşit çeşit yemek almak
- Boşanmak ya da evlenmek
- Yemek yerken pop dinlemek
- Sadece yoga yapmak
- Spordan hemen sonra yemek
- Yaşa göre yanlış spor yapmak
- Gereğinden fazla meyve tüketmek
- Sınırsız bitki çayı tüketmek

fotoşum nasılsın burda hava açık ama aşırı rüzgarlı melenkoli havası var
aynı aynı canım
kız ne azarlıyon adamı
evlimi eminecim çoluk çocuk varmı
oh maşallah emineme bende kalan buldur pilavı vardı soğanlı marul taze nane tazae sarımsak kes er katar yersin yanındada yeşilmercimek 2 kaşık öğlen öğünü yenildi
olacak diyom sana az sabır canım benim...kolay gelsin cnaım yoğunsun belli ben burdayım ya ondan :)
allah kolaylık versinn ya inşallah canım inşallah dediğin gibi çıkar allahın izniyle..

Hergun yogurt yerımm...
Bu sabah normal kahvaltı yaptıgım ıcın ogleden sonraya bırakmıstım.
Sımdı aldım.. kuruuzum ıle..

ceydacım geçmiş olsun canım kusura bakmayasın ne oldu canım inan okuyamadım geçmişte yazmışındır muhim bişi yoktur inşalla

bende çok severim yoğurdu canım..emine neden kuruüzümle kuru üzüm dediğin yeşilin kurusumu siyahın kurusumu

Bazen cekırdeklı sıyah uzum.
Bazen normal kuruuzum.
BAgırsak florası ıcın.
YEsılcay ıcıyorum gun ıcınde kafeınsız. o yuzden kuruuzum tuketıyorum.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
Toplantı bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
Off yanaklarım kıpkırmızı yanıyo hala stresten.
İşe aldık. başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

:111::111::122::122::122::122::122::118::118::118::118::118:

Tabi benimde iş yüküm bi yandan hafifledi bi yandan arttı. Yüksek lisansa başlamam gerekicek herhalde. Önümüzde denetim var onuda bi atlatalım. Bide yaz var tabi. Yazın hiç bişey yapamam valla

Ohh sevincimden bi kahve içeyim. Yine öğle yemeği arada kaynadı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…