kimseler yok .
burdada hava soğukmu sıcakmı belli değil..
komşuya gitmeye niyetim var kahveye canım sıkılıyor ya off of..
menü su spor mesaj sayısı
CONCEPT + + + 25
melikea123 + + + 19
KELEBEK.HİLL + + + 13
FULİAS + + + 9
SUCCESSFUL + + + 12
YLSS + + - 18
DEGUA + + + 5
FATOS0808 + + + 7
DESTİNA_88 + + + 1
TUBİSH13 + + + 1
az_uz_ + + - 6
yanlışım varsa kusura bakmayın ve düzeltin
eminecim abinin allah ayrdımcısı olsun sizinde tabi..rüya gibi gelip geçsin inşallah canım bazen insan ne yazacağını bilemiyor.
yelizcim zeynepçim geçmiş olsun sizlerede dikkat edin kendinize..yeliz kuru kahvenin içine limon sık ye canım ishale birebir hemen keser ve bol su tabi ..
fulyacım inşallah toplantın iyi geçer ve hakettiğin müdürlüğü alırsın cnaım
hilalim sende benim gibi bulaşığımı seviyon bakayım..aferim sana iyi demişin zafer az daha sabret sen ona deyince kraliçegibi davrancan bana gelince ne dedi peki :)..çocuk korkar tabi gelene kadar çekçem dedin oda gelince bırakacak filan sanmıştır..doğru kararlar veriyosun aferim zorda olsa seviyoruz uleynn biz bu erkekeleri gelene kadar sıkacan sişini geldikten sonra çıkaracan pençelerini :)
Bugün bayaaa su içtimm
Ben yokum yapmama yapmam banane yapmam bana bulaşık verin ya ben bi bulaşık yıkayım
Valla geçmiş gözünüzden kaçıyor,kaçtır oruyorum.. sonra bana tripleniyonuz anacım
Ama gelelim gerçek konuya, geçmiş olsun ceydacım, bence de kötü bi duurm yok benm de içime doğduama yine de tedbrini elden bırakma dediğin gibi, kendine çok dikkat et ve cici bak tahlil sonuçlarını bekliyorum hadi bakalım..
Kızın da iyi olmuş sevindim şekerim bozma moralini çocuktur hasta olup olup iyileşcek tabi napsınnn
Geçmiş olsunnn grup dökülüyo bu ara dökülüyoooo...kendinize iiyiii bakınn kızlarrr
1 SON SU +, SPOR 1 SAAT AEROBIK. Menümde sabah 50gram labne, 1 simit, arada 2 meyve, oglen sebzeli köfte, mercimek corbasi, 2 dilim ekmek, arada 2 meyve, yarm cay bardagi pekmez, aksam yemeginde 60gram balik,yogurt, 3 ceviz, arada 1meyve vardi. Fuliascim coookktebrik ederim seni. Fatoşum napiosun? ben spora tam gaz devam ediyorum. para verince insan yapmamazlik etmiyor:).
Bugun abımın tedavısıne baslanacak..
Cok rahatım.
O kadar rahatım kı, basıt bı amelıyata gırse bıle daha telaslı olurdum.
Sonundan emınım.
Whatsapp'tan yazısıyoruz, doktorun anlattıklarını, yasayacakları anlatıyor..
Hakıkaten zor bı surec ama sonu guzel!
Yasamaktan guzelı..bu kadar bekleyenın beklentılerıne cvb verebılmek kadar guzelı var mı...
gecmis olsun canim simdi nasilsin
ne tumoru kimde ben bisey anlamadim sendemi
Tubishcim ve Eminecim bende hipofiz bezinde timor olma ihtimali varmis, ama daha kesin birsey yok. timor olsa bile iyi huylu ve kuculebilen birseymis.ilac tedavisi yetiyor, zorda kalinmadikca ameliyat edilmiyor. Sadece arastirma sureci uzun surdu o da beni biktirdi o kadar.Hakıkaten ben de sordum Ceyda'ya cvb alamadım.
Ne tumoru?
Ceydacım tahliller noldu?? geçmiş olsun tekrardan tedbiri elden bırakma sen yine de..ama kafana da takma sakın
SIRTÜSTÜ YATMAYIN
Osmanlı tıbbında uyku sadece dinlenmek için değildir. Yediğimiz gıdanın tam hazmedilmesine yardımcı olur. Normalde önce sağ, sonra sol tarafa yatmalısınız. Bunun nedeni midenin üzerine karaciğerin gelmesini sağlamak. Böylece midenin içindeki artıklar onun sıcaklığıyla temizlenecek.
Sırtüstü yatmak unutkanlık yapar. Çünkü kan arkaya gidiyor. Beyni çalıştıran ön beyin. Önemli olan kanın dolaşması. Unutkanlık başladıysa yüz üstü yatacaksınız ki beynin ön tarafına kan gitsin.
Kızlarrrrr selam olsun herkesee.
Emine verdiğin tarifler ve bilgiler için tenk yuu ay lav yuuuuuuu
Bugün yoğun bir gün millet gelmeye başladı. toplantı 2.30 3 arası olacak. Bakalım hayırlısı..
Sabah güne 1 dilim pizza ile başladım
Canın ne çekiyorsa ye ama kahvaltıda ye demişler. bende öyle yaptım hehe
burasıda öyle Fatoş abla bir bakıyon güneş bir bakıyon bulutlar sarmış eymeni günlük güneşe çıkarıyordum korkudan pencere bile yaklaştıramıyorum hasta olur diye...kimseler yok .
burdada hava soğukmu sıcakmı belli değil..
komşuya gitmeye niyetim var kahveye canım sıkılıyor ya off of..
hastayım senin su hamaratlığına iş ev çocuk üstünede takır takır kilo veriyorsun maşallah suphanallah barekallahCok sagol Fatos, aynen dedıgın gıbı ınsan ne dıyecegını sasırıyor.
Ben bıle abımle yazısırken bazen kalıyorum.... genellıkle de azarlıyrum o ayrı tabı:)))
Kız uyudu, yesıllıklerımı buzdolabından cıkardım -kutur kutur- tere, nane, maydanoz, marul... uzerıne de sos olarak
Yaptıgım zeytınyaglı bamyayı koydum mıssss.
Afıyetler bana
saol hilalcim. Evet bu gun kizim daha iyi. yemegini de biraz yedi benim de moralim yerine geldi. bu gun tekrar kan vermeye gittim . tahliller tekrardan yapilacakmis. Tamam tatlim sizin icin kendimize daha cok dikkat ederiz. soz.
harikaa. spor yapmak harika bir duygu. insan alisinca birakamiyor valla bir de dedigin gibi paralar bayilip spor salonuna gidiyorsan daha cok spor yapiyor insan.
baligin yaninda yogurt yemek tehlikeli degil mi cicim. zehirlenme riski var diye biliyorum.
canim bu gun ne zaman ameliyati? ne zamana kadar hastanede yatacak? ben Ankaradayim biliyorsun yapabilecegim bir sey olursa soylemen yeter.
Tubishcim ve Eminecim bende hipofiz bezinde timor olma ihtimali varmis, ama daha kesin birsey yok. timor olsa bile iyi huylu ve kuculebilen birseymis.ilac tedavisi yetiyor, zorda kalinmadikca ameliyat edilmiyor. Sadece arastirma sureci uzun surdu o da beni biktirdi o kadar.
saol canim sordugun icin. Tahlilleri tekrarlama geregi duydu doktor. bu yuzden sabah gidip kan verdim. haftaya alicam sonuclari.
Iyı ya da kuculebılen..farketmez ınsaellah hıcbısey yoktur Ceyda.
Abım amelıyat olmayacak.
Bugun karantınaya alınaca..yogun bı kemoterapı..13.gun ılık naklı.
O kadar agır bır kemo kı, doktor agır yanıkların olacak...karacıgerın cıgerlerın tukenecek..
Kalbın zorlanacak falan dıyor...
Bız de gazladık gazladık gonderdık ınsaellah en hafıfınden atlatır.
cıkınca da "o kadar da agır degılmıs" der.
Tek ıstegımız bu.
Cok sagol Ceyda.
Kan (trombasıt ozellıkle) ıhtıyacı cok oluyor, daha da cok olacak.
Cok sukur elımızde lısteler var ısım ve numaralar ıceren.
Abım 0(-)...aıle ıcı de cok var bakalım...
aynı aynı canımfotoşum nasılsın burda hava açık ama aşırı rüzgarlı melenkoli havası var
kız ne azarlıyon adamıCok sagol Fatos, aynen dedıgın gıbı ınsan ne dıyecegını sasırıyor.
Ben bıle abımle yazısırken bazen kalıyorum.... genellıkle de azarlıyrum o ayrı tabı:)))
Kız uyudu, yesıllıklerımı buzdolabından cıkardım -kutur kutur- tere, nane, maydanoz, marul... uzerıne de sos olarak
Yaptıgım zeytınyaglı bamyayı koydum mıssss.
Afıyetler bana
olacak diyom sana az sabır canım benim...kolay gelsin cnaım yoğunsun belli ben burdayım ya ondan :)
Canım ellerine sağlık ve kendine iyi bak, liste hazırlayacağında ertesi gün verebilirsin sorun olmaz akşama kalmasın yeteri, bi sonraki günle karışmasın...hata olursa düzeltilir ya da menü-su-spor diye başlığında belirtmeyen varsa gözden kaçabilir, senin de suçun yok yani gerilme tatlış liste hazırlarken hepimiz hata yapabilirz
Evet ben de tam bir bulaşıkçıyım fatoşummm sen gibiiiymişim bakkBen ona öyle deyince o herzamanki gibi bakacaz, inşallah dedi, öyle net konuşmuyo, haksız da değil artık net konuşamaz olduk yaaa ama ağzından gene de evlenince... diye çıkan cümlelerini eksiltmiyo sağolsun Hayırlısı olsun fatoş ablam başta korkuttum yanlışlıkla ama anlaştık sonunda Sağol fatoşum benim, bugün de ben giremedim adliyede koşturuyordum,, yeni koydum totişi sandalyeye ama gene çıkacam birazdan..ay yarın da tartı günüüü bu hafta fena değildim bakalım, haftasonu kaçmıştı amaa :44:
allah kolaylık versinn ya inşallah canım inşallah dediğin gibi çıkar allahın izniyle..Iyı ya da kuculebılen..farketmez ınsaellah hıcbısey yoktur Ceyda.
Abım amelıyat olmayacak.
Bugun karantınaya alınaca..yogun bı kemoterapı..13.gun ılık naklı.
O kadar agır bır kemo kı, doktor agır yanıkların olacak...karacıgerın cıgerlerın tukenecek..
Kalbın zorlanacak falan dıyor...
Bız de gazladık gazladık gonderdık ınsaellah en hafıfınden atlatır.
cıkınca da "o kadar da agır degılmıs" der.
Tek ıstegımız bu.
Cok sagol Ceyda.
Kan (trombasıt ozellıkle) ıhtıyacı cok oluyor, daha da cok olacak.
Cok sukur elımızde lısteler var ısım ve numaralar ıceren.
Abım 0(-)...aıle ıcı de cok var bakalım...
- Boşanmak ya da evlenmek
hahaha Fatos bu komık geldı:))
Hergun yogurt yerımm...
Bu sabah normal kahvaltı yaptıgım ıcın ogleden sonraya bırakmıstım.
Sımdı aldım.. kuruuzum ıle..
bende çok severim yoğurdu canım..emine neden kuruüzümle kuru üzüm dediğin yeşilin kurusumu siyahın kurusumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?