2.1kg verdım Esra.
beklemedıgım kadar fazla.
Aynen soyledıgın gıbı.
Ama ben ılk geldıgımde de soyledım "benım amacım korumada sızden yardım almak"
mezun olsam da (kurallar geregı)
Ben burada olacagım.
günaydın canım, kusura bakma, dün ağrılı ve yorgundum, derken bir ishal bir kanama içim dışıma çıktı resmen, sonra da olduğum yerde uyuyakalmışım, yatağa nasıl gittim bilmiyorum, sabah gene ishal devam ediyor, gece de baya kanamam devam etmiş,paylaşamadım menü su spor o yüzden
menüyü yazmıştım zaten de, su 3lt spor yapamadım canım hastalıktan
ben 1 kg anlamışım ay ben haftada 2 kg verecem de oyanr oynar gezerim
koruma programı için bende burda olucam bu sefer son kez uğraşım olsun ve daha almak istemıyorum
aa yelizcim geçmiş olsun tatlım temizlikten ve yorgunluktdan da haşatın çıktı sağlam bi dinlenmeye alman lazım kendini ama bu hafta gene günlerin var ama allhdan sana gelmıycekler dinlenırsın hiçdeğilse
su kaybın var iyi kide 3 litre içmişssn
bu üşütme de nane lımon mu ismine bile tahamulum yok içebılıyorsan ne ala
sağolasın eminecim, geçer heralde istirahatle:) dediğin gibi iyiki gün yarına ertelendi, bugün olsa ya gidemezdim ya da orda tuvalette ağırlardı ev sahibi beni:):):):):):)Yeliz gecmısler olsun.
Allah'tan bugun ısın yoktu.
Iyıce dınlenırsın.
bizde hep bir mısasif oluyor kım acaba bu merak edıyorum gizli gizli kımler okuyor bizleri
sabah dilara koçak masum tatlı tarifi verdi sizin için not aldım tatlıcılar sizi
Masum tatlı 90 cal
1 çorba kaşığı keçii boynuzu tozu
1çay kaşığı vanilya
1çay kaşığı toz taçın
bunların hepsi bir kasede karıştırılır iiçine dilimlediğimiz meyveleri koayaarak altını ustunu bu karışıma batırmak suretiyle güzelce harmanlarnr
1 elma yada 1 muz yada 1 portakal yada 1 ananas yada 1 armut tadları yakışan meyveler bunlarmış arzu eden farklı bir meyveyle deneyebilir
çikolata tadına yakın bir tadmış duyrulurrr
Madem bılg bası olmak zorundayım.
O zaman -herzaman yacagım dedıgım- bu yaz neler gıyeyım dıye bakınayım dedım.
GAlıba hıc bırsey gıymeyecegım:)))
Yok yaw kılodan sebep degıl..begenemedım bısey.
Zaten 38-40 alacagım.
HAzıran olmadan 60ım.
Aslında var 38-40beden kıyafetlerım ama gecen yaz tukettım onları
bu yaz soyle bastan gecmek ıstıyorum..
Ozellıkle kot elbıseler falan..
Fulya o zaman sana bol bol sans dılıyorum...
Pızzan da afıyetın olsun.
Sonra kutlama ıcın fazla kacırma..
Kızlar herkes günde 1 porsiyon korku filmi izlesin lütfen
13 Nisan, 16:04
Korkudan Zayıflatan Filmler
İngiliz The Telegraph gazetesinin haberine göre araştırmada elde edilen bulgular, korku filmlerinin yarattığı gerilim ve heyecan esnasında harcanan kalori, bir kalıp çikolatanın kalorisini yakabilmek için yapılan uzun yürüyüşe eşdeğer olduğunu ortaya koydu.
Ortalama 113 kaloriye tekabül eden bu eforun, başrolünü Jack Nicholson'ın oynadığı Stephhen King'in aynı adlı kitabından uyarlanan The Shining' filminde 184 kaloriye kadar yükseldiği belirlendi.
Spelberg imzalı 'Jaws' filmi de zayıflatan korku filmlerinden.
Filmlerin gerilim dozu, kullanılan müziklerin etkisi, harcanan kalori miktarını belirleyen en önemli etken. Nitekim The Shining' filmi kadar yoğun korku sahnesi içermemekle birlikte, Jaws' filminin müzikleriyle öne çıkan sahneleri nedeniyle yaktırdığı kalori miktarı 158.
ÜRKME, SIÇRAMA, KALP RİTMİ...
Westminister Üniversitesi'nin araştırmasında kullanılan deneklerin biyolojik farklılıkları nedeniyle harcadıkları kalori miktarında ufak tefek farklılıklar olmakla beraber, net bir ortalama değerler çıtası oluşturulabildiği belirtildi.
Dr Richard Mckanzie, film sırasında ürkerek sıçramanın, ani refleksler göstermenin kalori kaybında etkili olduğunu, alınan oksijen miktarı ve kalp ritminin belirleyici olduğunu kaydetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?