Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü mesajlarım da 16 canım, sayıp geldim:)

kahvaltı canım istemiyor, ishalden dolayı sanırım. 1 tane hurma yedim, 3 bardak da su içtim. şimdi 1 tane nane limonlu yeşil çay yaptım kend
ime, nane limon mideye iyi gelir diye, annem olsa nane limon kaynatırdı bana ah anammm ahhhhh ah gurbetlik ahhhhhhh

ben 1 kg anlamışım ay ben haftada 2 kg verecem de oyanr oynar gezerim
koruma programı için bende burda olucam bu sefer son kez uğraşım olsun ve daha almak istemıyorum

aa yelizcim geçmiş olsun tatlım temizlikten ve yorgunluktdan da haşatın çıktı sağlam bi dinlenmeye alman lazım kendini ama bu hafta gene günlerin var ama allhdan sana gelmıycekler dinlenırsın hiçdeğilse
su kaybın var iyi kide 3 litre içmişssn
bu üşütme de nane lımon mu ismine bile tahamulum yok içebılıyorsan ne ala

ay çok sağol canım benim, şuan daha iyiyim:) ama ishal devam ediyor yani ağrısı sürüyor da içim bomboş yarın akşam bana gelecekler ama sadece tatlı yapıcam, onu da bu akşam yaparım artık eşim gelince. bugün yatıp dinlenicem artık, sanırım çok yüklendim kendime tam da regl vakti bi de kansızlıktan dolayı reglim pek olmuyordu, 2 aydır ilaç kullanıyorum kanlandım galiba biraz ondan bu kanamalar arttı böyle akşama yemek de yok, napcam bakalım

Madem bılg bası olmak zorundayım.
O zaman -herzaman yacagım dedıgım- bu yaz neler gıyeyım dıye bakınayım dedım.
GAlıba hıc bırsey gıymeyecegım:)))

bizde hep bir mısasif oluyor kım acaba bu merak edıyorum gizli gizli kımler okuyor bizleri

sabah dilara koçak masum tatlı tarifi verdi sizin için not aldım tatlıcılar sizi

Masum tatlı 90 cal
1 çorba kaşığı keçii boynuzu tozu
1çay kaşığı vanilya
1çay kaşığı toz taçın
bunların hepsi bir kasede karıştırılır iiçine dilimlediğimiz meyveleri koayaarak altını ustunu bu karışıma batırmak suretiyle güzelce harmanlarnr
1 elma yada 1 muz yada 1 portakal yada 1 ananas yada 1 armut tadları yakışan meyveler bunlarmış arzu eden farklı bir meyveyle deneyebilir
çikolata tadına yakın bir tadmış duyrulurrr

verdıgı cıps tarıfıne kadar ızlemıstım..reklamı beklemedım.
Sagol Esra.

SIK YEMEK VÜCUDU YAŞLANDIRIR

Osmanlı hekimlerinin yüzlerce kez söylediği, herkesin kafasına vurarak öğrettiği şey az yemek! Geç kahvaltı, erken akşam yemeği olmak üzere günde iki öğün beslenmeyi tavsiye ediyorlar. Karnınız acıkmadan yemeğe oturup tam doymadan kalkacaksınız sofradan. Neden yemek yiyoruz? Vücudumuza enerji yüklensin ki beynimiz çalışsın. Otomobilin benzine ihtiyacı ne kadarsa bizim de gıdaya ihtiyacımız o kadar. Ama insanız ve gıdayı baştacı yapmışız, hayatımızın tek şekli. Vücut fazla gıdayı vücuttan atmak için çok çalışıyor.

Karaciğer, böbrek, her organımız çok çalışıyor ve ihtiyarlıyor. Bugün zayıflamak için uygulanan metotlardan biri de sık sık yemek. Eski Osmanlı metoduna göre sık yemek vücudu yaşlandırır. Ama bugünkü amaç zayıflamak, organların genç kalmasına yardımcı olmak değil!

SIRTÜSTÜ YATMAYIN
Osmanlı tıbbında uyku sadece dinlenmek için değildir. Yediğimiz gıdanın tam hazmedilmesine yardımcı olur. Normalde önce sağ, sonra sol tarafa yatmalısınız. Bunun nedeni midenin üzerine karaciğerin gelmesini sağlamak. Böylece midenin içindeki artıklar onun sıcaklığıyla temizlenecek.

Sırtüstü yatmak unutkanlık yapar. Çünkü kan arkaya gidiyor. Beyni çalıştıran ön beyin. Önemli olan kanın dolaşması. Unutkanlık başladıysa yüz üstü yatacaksınız ki beynin ön tarafına kan gitsin.

Kızlarrrrr selam olsun herkesee.
Emine verdiğin tarifler ve bilgiler için tenk yuu ay lav yuuuuuuu

Bugün yoğun bir gün millet gelmeye başladı. toplantı 2.30 3 arası olacak. Bakalım hayırlısı..

Sabah güne 1 dilim pizza ile başladım
Canın ne çekiyorsa ye ama kahvaltıda ye demişler. bende öyle yaptım hehe

Madem bılg bası olmak zorundayım.
O zaman -herzaman yacagım dedıgım- bu yaz neler gıyeyım dıye bakınayım dedım.
GAlıba hıc bırsey gıymeyecegım:)))

ya niye öyle diyosun ki canın ne istiyorsa giy. Kilo var diye kıyafet yakışmıycak diye bir kaide mi var.
Ya da yazı atla acaba son bahara neler alsam diye bak. nasıl olsa o zamana kadar 60 kg olucaksın

Yok yaw kılodan sebep degıl..begenemedım bısey.
Zaten 38-40 alacagım.
HAzıran olmadan 60ım.
Aslında var 38-40beden kıyafetlerım ama gecen yaz tukettım onları
bu yaz soyle bastan gecmek ıstıyorum..
Ozellıkle kot elbıseler falan..

Fulya o zaman sana bol bol sans dılıyorum...
Pızzan da afıyetın olsun.
Sonra kutlama ıcın fazla kacırma..

Son düzenleme:

haziran olmadan 60 olursan gerçekten süper olur hatta sana at kadar pasta ısmarlarım kutlama olarak hehe
Ayrıca çok teşekkur ederim şans dileğin için

Kızlar herkes günde 1 porsiyon korku filmi izlesin lütfen

13 Nisan, 16:04

Korkudan Zayıflatan Filmler

İngiliz The Telegraph gazetesinin haberine göre araştırmada elde edilen bulgular, korku filmlerinin yarattığı gerilim ve heyecan esnasında harcanan kalori, bir kalıp çikolatanın kalorisini yakabilmek için yapılan uzun yürüyüşe eşdeğer olduğunu ortaya koydu.
Ortalama 113 kaloriye tekabül eden bu eforun, başrolünü Jack Nicholson'ın oynadığı Stephhen King'in aynı adlı kitabından uyarlanan ‘The Shining' filminde 184 kaloriye kadar yükseldiği belirlendi.
Spelberg imzalı 'Jaws' filmi de zayıflatan korku filmlerinden.
Filmlerin gerilim dozu, kullanılan müziklerin etkisi, harcanan kalori miktarını belirleyen en önemli etken. Nitekim ‘The Shining' filmi kadar yoğun korku sahnesi içermemekle birlikte, ‘Jaws' filminin müzikleriyle öne çıkan sahneleri nedeniyle yaktırdığı kalori miktarı 158.
ÜRKME, SIÇRAMA, KALP RİTMİ...
Westminister Üniversitesi'nin araştırmasında kullanılan deneklerin biyolojik farklılıkları nedeniyle harcadıkları kalori miktarında ufak tefek farklılıklar olmakla beraber, net bir ortalama değerler çıtası oluşturulabildiği belirtildi.
Dr Richard Mckanzie, film sırasında ürkerek sıçramanın, ani refleksler göstermenin kalori kaybında etkili olduğunu, alınan oksijen miktarı ve kalp ritminin belirleyici olduğunu kaydetti.

E ama o sıra yedıklerımız?...
En ıyısı dıyet donemınde ızlemek:)))

menü su spor mesaj sayısı
CONCEPT + + + 25
melikea123 + + + 19
KELEBEK.HİLL + + + 13
FULİAS + + + 9
SUCCESSFUL + + + 12
YLSS + + - 18
DEGUA + + + 5
FATOS0808 + + + 7
DESTİNA_88 + + + 1
TUBİSH13 + + + 1
az_uz_ + + - 6

yanlışım varsa kusura bakmayın ve düzeltin

eminecim abinin allah ayrdımcısı olsun sizinde tabi..rüya gibi gelip geçsin inşallah canım bazen insan ne yazacağını bilemiyor.
yelizcim zeynepçim geçmiş olsun sizlerede dikkat edin kendinize..yeliz kuru kahvenin içine limon sık ye canım ishale birebir hemen keser ve bol su tabi ..
fulyacım inşallah toplantın iyi geçer ve hakettiğin müdürlüğü alırsın cnaım
hilalim sende benim gibi bulaşığımı seviyon bakayım..aferim sana iyi demişin zafer az daha sabret sen ona deyince kraliçegibi davrancan bana gelince ne dedi peki :)..çocuk korkar tabi gelene kadar çekçem dedin oda gelince bırakacak filan sanmıştır..doğru kararlar veriyosun aferim zorda olsa seviyoruz uleynn biz bu erkekeleri gelene kadar sıkacan sişini geldikten sonra çıkaracan pençelerini :)

kimseler yok .
burdada hava soğukmu sıcakmı belli değil..
komşuya gitmeye niyetim var kahveye canım sıkılıyor ya off of..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…