Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

"sen gel" "senı de beklerım" dıyemıyorum kı
Ne zaman beklerım?
Mesela bu hafta gelseler ne guzel hep evdeyım.
Toplandıkları zaman gıdıp "mıllett ben musaıt olunca gelın,,, ama benı beklemeyın" desem.
Guzel olur ama ayıp olur:))

Olsunn kutlama kutlamadır içte dışta grupta farketmezz,güzel haber var ortadaaa
Çok şey istiyosun
Bana da hiç gelmicek yaaa,hiç öyle zengin bi dedem,Almanya'da bilmem eyim,Mısır'da şunum bunum yok benm de arkam da sağlam diğil öyle baya baya kendim ne kazanırsam oyum işte

O zmana aşureni al eline git, müsaitse hazır sen de musaitken biraz otur, ya da bu hafta gelebilirsen çok müsaitim de onun dışında çok yoğunum ya gelmek istedim kaç kere gelemedim de, ilk fırsatta bekliyorum falan de meselaa :44:

Bence toplandıkları bir gün gidip kaynaş. İşini falan söylersin zaten.
Bi gün bana da ayarlayalım yoğun çalışıyorum ama bi gün ayarlarız falan dersin. Zaten o kadar kalabalıkta sıra sana gelene kadar ohooo.
Mesela samimi olmuş olsaydınız bu hafta boş olduğunu biliyorsun pazartesi günü haber verirdin hadi bize gelin perşembe yada cuma falan derdin.
Yani önce biraz tanışıklık gerekiyor herhalde
ay bende ne konuşuyosam sanki bişey biliyorum heheh

Bizim apartman yeni bina daha 1 senelik o yüzden herkes daha yeni yeni taşınıyor. Ve kimse kimseye pas vermiyor. Çok acayip.
Ne güzel sevinmiştim karşı komşuumz taşındığında. onlarda bizim yaşlarımızda yeni evli kız 23 yaşında falan. bi gün gitar çalıyoruz kocamla ertesi gün de konser var. Daha 10 dk olmuş çalmaya başlayalı. hooop duvarı kafamıza indirdiler güm güm güm. Önce bi tepki vermedik sonra yine vurdular. Bende gittim kapılarına ya dedim ilkelmisiniz duvarı yıktınız vileda sapıyla vursaydınız bari insan kapıyı çalar söyler dedim. yok benim karım hamile de yok hasta yatıyorda 5 saattir çalıyorsunuz da. Ya dedim eve geleli 10 dk olmuş ben nerden biliyim senin karın hamile müneccimmiyim dedim. Söyleseydiniz zaten dikkat ederdik anlayışsız insanlarmıyız falan saydırdım sonunda adam özür diledi. aylardır konuşmuyoruz bi geçen gün günaydın dedi işe giderken şaşırdım.
Bu da böyle bir anı işte

emine komşuluğuna bayıldım, ben senin komşun olsam diye düşündüm, iyiki değilim dedim sonra:):):):):):)

benim burası ikinci evim ve her zaman komşularla baya görüşürüm. sadece yeni gelin olduğum yıl çok gelim gidim yoktu ama ben yine de alt ve üst komşumla kahve muhabbeti yapardım. burda da apartman günümüz var, öle can sıkılınca kahveye geçeriz, hasta olana yemek yapar götürürüz, doğum yapana altın alır gideriz, cenazesi olana hem bayanlar hem eşler baş sağlığına gideriz. ne bileyim annemin bile böyle komşuluk ilişkisi yok, daha bugün anlattı, karşı komşusuna yemek götürünce kadın hemen tabağı boşaltıp veriyormuş geri bişi koymamak için sanırım. ama bizde iyi bişi yapınca hemen komşulara dağıtılır, mesela biz çiğ köfte yapınca bütün apartman ihya oluyor:)

Hılal senın soyledıgın guzel.
"al bakım su asureyı..bak ben bu hafta musaıtım.. sonra 'aman efendım gelmedı' 'cok ayıp ettı' deme..."dıyeyım donup eve gırıp carpayım kapıyı.

sizin müzik biraz sert gelmiştir, neye uğradıklarını şaşırmışlardır bence, kendilerini duvardan duvara vurmuş olabilirler müziğin etkisiyle:):):):):)

benim eski evimde üst kattaki çocuklar hep çalardı gitar, boğuşurlardı, bir gün olsun bişi demedim valla. bi de komşum halıları balkona sermek için kullanıyordu, hep balkondaydı halılar, rahatsız olurduk ama hiç bişi demedik, iyi insanlardı, taşınırken de 1 gece evlerinde kaldık, eşyamız önden gidince ağırladılar sağolsunlar:)

Yelız zaten senın gun meselen bana cok dokundu ya!
Boyle bos haftalar ıcın yatırım yapmak lazım.
Ya bısey degıl esım bıle "sen gıtmezsınnnn" dıyor.
Ya oysa ıyı bırıyımdır ben(

yok yaa açmıyoruz ki sesini çok fazla bizde biliyoruz insanların rahatsız olacağını. Benim uyuz olduğum şey kapıyı çalıp söylememesi. Aman o kavga etçek yer arıyomuş da benle kavga edip haklı çıkmak öyle kolay değildir. Yavaş yavaş yumuşuyoruz zaten.

Yelız benım de ılk aklıma gelen o oldu.
Nereye tasındıklarını anlamamıs olabılırler muhtemelen Fulya.

Hılal senın soyledıgın guzel.
"al bakım su asureyı..bak ben bu hafta musaıtım.. sonra 'aman efendım gelmedı' 'cok ayıp ettı' deme..."dıyeyım donup eve gırıp carpayım kapıyı.

Hmm evet olabilitesi var

Bu arada ben ünideyken bizi de evden kovmalık ettiler kaç kere, sebep bz çok müzik açıyomuşuz da alt komşunun ahizesi sallanıyomuş korkuyolarmış başımıza geçecek diyeee yalannnn,müzik kısmı doğru ama her zaman değil, geç saatte hiç değil, zaten gündüz evde kimse yok, akşamları olursa bi iki saat e o da bi zahmet olsun yaaa
Hem aşağıdakinin kızı da açıyodu ama heeeççç....çok bencil ve öğrenciye çok önyargılı oluyolar yahuu :44: bi kere de apartmanda sigara izmariti bulunmuş herkes bizim eve toplandı, atmayın bi daha, lan dedim senin oğlun içiyodur çünkü biz 3 ev arkı da sigara kullanmıyodukk önyargıı işteee

Yelizzz sen nasıl oldun bakalımm??? Kötüydün en son? ishaldir, kanamadır noldu?

sağol bebeğim daha iyiyim ama çooooooook yoruldum, topuklarım acıyor resmen ayakta kalmaktan

ishalim durdu:) kanama devam misafirlere ekstra eklendi ve sadece tatlı yapacakken normal misafir hazırlığına dönüverdi. poğaça börek tatlı yaptım bugün. saat 14 gibi başladım daha yeni oturdum az önce.patatesleri haşladım, salata yapıcam:) yarın da evi derler toplar güne giderim, gelince de böreğimi pişirir, son hazırlıkları tamamlarım. hastalıklara rağmen misafir için kendimi parçalarım ben, yeter ki insan olsun karşımdaki:)

Aslında evet ılk etapta kapıyı calıp "su sesı kısarrrrrr mısınız" dıyebılırlerdı.

Bızım alt komsu 2 sene once tasındı.
Bır kavga kıyamet aman yanı!!!!!
Ben komsu sesıne alıskın degılım
Cunku bızım altımızda abım dıgerınde de kardesım kalıyordu.
Ama bunlar nasıl kıyamet koparıyor.
KAc kere esıme "ya polıse haber vermemız gerekmıyor mu"
"sonra bısey olacak 'hıc mı bısey duymadınız' dıyecekler" dıyordum..
Bayagı sabrettım.
ASlında rahatsız oldugumdan degıl, bırıne bısey yapıyorlar dıye.
Ama ıyıkı sabretmısım..
Sımdı kızım yere atıyorherseyı..acayıp gurultu cıkarıyor.
Gelıp "bu ne gurultu" dıyemez:))

Aynen öyle gel adam gibi söyle dimi... bizim ilk evde de alt katta peçeli kara çarşaflı bi kadın vardı, suratsız bi şeydi, biz 3 kız aynı evde görünce aklına pek iyi şeyler getirmiyodu az bi gürültü duysa aşağıdan viledayla duvarı delerdi..ıyy ne sinir olurduk, baktı aldımırmıyoz en son bi gün kapıya geldi ama onu da biz açmadık gıcıklığına, yok ya insanlık yok çoğunda, bazısı da aksine öğrencyiz diye ekstra özen gösterirlerdi ama bu bazısı çok azzz

Anladımm ama dinlenmeye çalış her fırsatta yelizcim, gözlerimizle gördük şahit olduk bu hafta paraladın kendini yahuuu...geçmiş olsun, hapların etkisi demekki umarım o da geçerr

Yaa sizle muhabbet etmek ne güzel
Tabi çıkmam gereken saati 10 dk geçmişim muhabbetten fazla mesai.

Su:+
Spor: +

Ne yedim acaba bişeyde yemedimki

Sabah
1 dilim pizza

bi ara kahve içtim 2 bardak

Bu kadar

Akşam da evde mercimek var kereviz var onları bitiririz.

Yine boş mide ile bir günü geçirdim umarım yarına iyi bir sonuç görürüm bu hafta resmen hiç tartılmadım bilmiyorum ne çıkacak

Herkese iyi akşamlar bağğyanlarrr.
Sizinle konuşmayı çok seviyorum hepinizin fikirleri apayrı birbirinden güzel ve komik

Görüşürüzzz fulişşşş...ben de spora kaçıyorum, aynı fikirlerdeyim senleee..çok eğlenceli muhabbet ediyoruz bayanlarrr herkese Görüşecezzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…