yok kız ne kutlaması ben kendi kendime seviniyorum öyle. hehe
Daha kaç yıl çalışcaz acebaa.
Çalışmak güzelde canım istemediği zaman işe gitmesem istediğimde gitsem.
Çok mu şey istiyorum ki?
Hemen zengin olup kendi işimi kursam güzel olacak. Loto moto bişeyler de oynamıyorum ki mısırda zengin dedem de yok miras bıraksın. Belliki bana havadan para gelmiycek
"sen gel" "senı de beklerım" dıyemıyorum kı
Ne zaman beklerım?
Mesela bu hafta gelseler ne guzel hep evdeyım.
Toplandıkları zaman gıdıp "mıllett ben musaıt olunca gelın,,, ama benı beklemeyın" desem.
Guzel olur ama ayıp olur:))
"sen gel" "senı de beklerım" dıyemıyorum kı
Ne zaman beklerım?
Mesela bu hafta gelseler ne guzel hep evdeyım.
Toplandıkları zaman gıdıp "mıllett ben musaıt olunca gelın,,, ama benı beklemeyın" desem.
Guzel olur ama ayıp olur:))
Bence toplandıkları bir gün gidip kaynaş. İşini falan söylersin zaten.
Bi gün bana da ayarlayalım yoğun çalışıyorum ama bi gün ayarlarız falan dersin. Zaten o kadar kalabalıkta sıra sana gelene kadar ohooo.
Mesela samimi olmuş olsaydınız bu hafta boş olduğunu biliyorsun pazartesi günü haber verirdin hadi bize gelin perşembe yada cuma falan derdin.
Yani önce biraz tanışıklık gerekiyor herhalde
ay bende ne konuşuyosam sanki bişey biliyorum heheh
Bizim apartman yeni bina daha 1 senelik o yüzden herkes daha yeni yeni taşınıyor. Ve kimse kimseye pas vermiyor. Çok acayip.
Ne güzel sevinmiştim karşı komşuumz taşındığında. onlarda bizim yaşlarımızda yeni evli kız 23 yaşında falan. bi gün gitar çalıyoruz kocamla ertesi gün de konser var. Daha 10 dk olmuş çalmaya başlayalı. hooop duvarı kafamıza indirdiler güm güm güm. Önce bi tepki vermedik sonra yine vurdular. Bende gittim kapılarına ya dedim ilkelmisiniz duvarı yıktınız vileda sapıyla vursaydınız bari insan kapıyı çalar söyler dedim. yok benim karım hamile de yok hasta yatıyorda 5 saattir çalıyorsunuz da. Ya dedim eve geleli 10 dk olmuş ben nerden biliyim senin karın hamile müneccimmiyim dedim. Söyleseydiniz zaten dikkat ederdik anlayışsız insanlarmıyız falan saydırdım sonunda adam özür diledi. aylardır konuşmuyoruz bi geçen gün günaydın dedi işe giderken şaşırdım.
Bu da böyle bir anı işte
Hılal senın soyledıgın guzel.
"al bakım su asureyı..bak ben bu hafta musaıtım.. sonra 'aman efendım gelmedı' 'cok ayıp ettı' deme..."dıyeyım donup eve gırıp carpayım kapıyı.
sizin müzik biraz sert gelmiştir, neye uğradıklarını şaşırmışlardır bence, kendilerini duvardan duvara vurmuş olabilirler müziğin etkisiyle:):):):):)
benim eski evimde üst kattaki çocuklar hep çalardı gitar, boğuşurlardı, bir gün olsun bişi demedim valla. bi de komşum halıları balkona sermek için kullanıyordu, hep balkondaydı halılar, rahatsız olurduk ama hiç bişi demedik, iyi insanlardı, taşınırken de 1 gece evlerinde kaldık, eşyamız önden gidince ağırladılar sağolsunlar:)
sizin müzik biraz sert gelmiştir, neye uğradıklarını şaşırmışlardır bence, kendilerini duvardan duvara vurmuş olabilirler müziğin etkisiyle:):):):):)
benim eski evimde üst kattaki çocuklar hep çalardı gitar, boğuşurlardı, bir gün olsun bişi demedim valla. bi de komşum halıları balkona sermek için kullanıyordu, hep balkondaydı halılar, rahatsız olurduk ama hiç bişi demedik, iyi insanlardı, taşınırken de 1 gece evlerinde kaldık, eşyamız önden gidince ağırladılar sağolsunlar:)
Hılal senın soyledıgın guzel.
"al bakım su asureyı..bak ben bu hafta musaıtım.. sonra 'aman efendım gelmedı' 'cok ayıp ettı' deme..."dıyeyım donup eve gırıp carpayım kapıyı.
Yelizzz sen nasıl oldun bakalımm??? Kötüydün en son? ishaldir, kanamadır noldu?
Yelız benım de ılk aklıma gelen o oldu.
Nereye tasındıklarını anlamamıs olabılırler muhtemelen Fulya.
yok yaa açmıyoruz ki sesini çok fazla bizde biliyoruz insanların rahatsız olacağını. Benim uyuz olduğum şey kapıyı çalıp söylememesi. Aman o kavga etçek yer arıyomuş da benle kavga edip haklı çıkmak öyle kolay değildir. Yavaş yavaş yumuşuyoruz zaten.
sağol bebeğim daha iyiyim ama çooooooook yoruldum, topuklarım acıyor resmen ayakta kalmaktan
ishalim durdu:) kanama devammisafirlere ekstra eklendi ve sadece tatlı yapacakken normal misafir hazırlığına dönüverdi. poğaça börek tatlı yaptım bugün. saat 14 gibi başladım daha yeni oturdum az önce.patatesleri haşladım, salata yapıcam:) yarın da evi derler toplar güne giderim, gelince de böreğimi pişirir, son hazırlıkları tamamlarım. hastalıklara rağmen misafir için kendimi parçalarım ben, yeter ki insan olsun karşımdaki:)
Yaa sizle muhabbet etmek ne güzel
Tabi çıkmam gereken saati 10 dk geçmişim muhabbetten fazla mesai.
Su:+
Spor: +
Ne yedim acaba bişeyde yemedimki
Sabah
1 dilim pizza
bi ara kahve içtim 2 bardak
Bu kadar
Akşam da evde mercimek var kereviz var onları bitiririz.
Yine boş mide ile bir günü geçirdim umarım yarına iyi bir sonuç görürüm bu hafta resmen hiç tartılmadım bilmiyorum ne çıkacak
Herkese iyi akşamlar bağğyanlarrr.
Sizinle konuşmayı çok seviyorum hepinizin fikirleri apayrı birbirinden güzel ve komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?