Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam Fulya haftasonu da olur hehehe

Ya ben hamurumu yogurdum petegın ustune koydum hala sızden ses yok..
Bu hafta bı bıtsın su egıtım bılmem nesı..
Atacagım kendımı sokaklara.. hatta balkonu kullanmayı dusunuyorum...asansorle ugrasmayayım:))
Hamur yogurmanın da guzellıgı; eller yumusacık oluyor.
Annem aradı "sonra konusalım yoguruyorum" dedım
Bı kamyon laf ısıttım.
"kızım bız koyde hergun hamur yoguruyorduk. Hollanda'da devam ettık hergun yogurmaya...sana ne oluyor da her gun hamur yoguruyorsun"
Annelere neden anlat anlat tekrar anlat...ılla "haklısın anne bırakıyorum" dememı beklıyor...
Kızım kurabıye sevıyor.. yoguruyorum ıkı gunde bır.
Esım cantasına koyuyor..pogaca olsun borak olsun..ılla olsun tuzlu hamurısı olsun:)))
Donus saatınde cok acıkıyormus.
Isten basımı kaldırıp yemege gıtmeyı unutuyorum demıyor da.
ıste ben de boyle her gun hamur yoguruyorum.
Tatlı yapmıyor olmam guzel...hamurısı sevmem ama tatlıyı ne yaparım bılemıyorum hehehe

Çok sevindim ceydacım kızına ve senin için de bende kötü bi şey olamdığını umut ediyorum içime doğuyo benm de bence biz haklıyızz, haftaya bekliyoz sonuçları

Hılal, 57sıne 13 gun kalmıs..
Kacamak yapma artık haftasonu ıcı..arası:))

O hedef bana uçuk olduğundan 2 tickerı aynı gün 59 yapma hedefi koymuştum, yazmıştım en son, yai gerek duymuyorum o kadar kasmaya kendimi

İnşallah dilediklerinin hepsi olur, gerçekten zor bi durum ama iyi şeyle olcak bence, inşallahh

Farkettim pinpiriğini hehe ama zorlama kendini bu kadar onu demek istedim, basit bi iş yani, bende de vardır düzen merakı mesela en basit listeyi bile hatasız olsun isterim ama canımıza yazık takmayalım bu kadar, bugün nasılsın zeyno??

- Boşanmak ya da evlenmek

hahaha Fatos bu komık geldı:))

Ben de dicektim aynısını o maddeye kafam takıldı, evlenmeyim mi fatoşum ???

aynı aynı canım

olacak diyom sana az sabır canım benim...kolay gelsin cnaım yoğunsun belli ben burdayım ya ondan :)

Ay sorma denk gelemedik bi yahuu bugün oturtmadılar beni bi napim....akşam da spora gitcem kaçıyorum birazdan zati geneee

Oh yaaa fulişş çok sevindim senin adına, umarım gelişmeler umduğun gibi güzel devam eder, harikaaa

sıze hemen bısey sorayım da unutmayayım.

Sımdı zamanın getırdıklerı...komsuluk yok!
Hele de benım gıbıler cogaldıkca ıyıce komsuluk ölüyor.
Aslında sevıyorum boyle herkes toplanıyor ne guzel gunler yapıyorlar..ama ben yapamıyorum ya...
Bu bunaya geldıgımızde -2009- uc komsuyduk (40daıre).
Sagolsun bır komsum ılk gun kapımı caldı..
"aman goruselım burada ses yok ses oluruz bırbırımıze" dıye.
yıne caldı..
"bı ıhtıyacın var mı?" dıye...
ben... benı gec ya...
Annemın deyısı ıle "sen ınsan olsan..."
Annem cok nadır gelır bana (abımın hastalıgını ogrendıgımız donem mecbur kaldı bende bırakmadım hehee) o kaldıgı donem
sıte ıcınde yururken her gordugu ıle muhabbet kurmus..benım nerede oturdugumu falan da soylemıs..
Ben kac yıldır yapamadım sunu.
Cok bılmıyorum ama anladıgım kadarıyla bına ıcı..sıte ıcı cok gun olayları oluyor.
Yıne o komsum bana haber verırdı bı zamanlar "pers gunu toplanıyoruz" su su gun bulusuyoruz...vs
Ama anlayana..
bı de kendımı cok da ezmeyeyım..
hıc vaktım olmuyor, sureklı ıs falan..
Asansorde hırsız gorsem kapıyı falan acarım..kımseyı tanımıyorum kı.
Ama galıba benı tanıyorlar. ılkkez gordugum bıcok ınsan "aaaa kızın ne kadar buyumus" dıyebılıyor.
Neyse asıl soruma geleyım.
Benım dogum yapmama bır hafta kala kapı (karsı kapı) komsumun kapısında tuller falan gordum "demek hamıleymıs, dogum yapmıs" dedım.
(hıc gormemıs..rastlamamıstım bıle)
ben doguma falan gırdım.. tama ıkımızde yenı dogum yaptıgımız ıcın bırbırımıze gıdıp gelmedık.
Cocuklara ragmen kapıları calmadık.
40-50gun once yıne dogum yaptı komsum (kı hamıle oldugunu farketmedım..nadıren karsılassak da)
Sımdı "mutlaka gıtmelıyım" dıyorum..
Ama nasıl?
40gun gecsın dedım...
kapısını calayım "musaıt oldugunuz bı zaman -hayırlı bı ıs ıcın dıyesım geldı- gelecegım" falan mı desem..bılemedım.

Ya eve bugün erken geldim, anahtarımı unutmuşum, annemi aradım komşuda gündeymiş, yok iki dk gel otur falan derken gittim ki pek hoşlanmam haliyle gün muhabbetlerinden şu an Allahtan velet vardı bi tane pek şirin onla uğraştım..amaa bikaç bi şey yemek zorunda kaldım, asgari zararla yırttım inşallahh ama bakalım kalorileri hesaplayınca ne çıkcak, yarım dilim kek, yarım poğaça ve 2-3 tane sarma yedim sadece iyi di miii

Ya da asure yapıp kapısını calayım..
Kızım dogdugunda asure falan yapmıstım (zamanıydı), demıstım kı "ya komsuyu tanıyor olsam da o da yese bugday ıyı gelır" falan..
O zaman yapmadım, sımdı yapsam dıyorum...

Saol canim.Insallah.Burasi da kapkaranlik ama hafta sonu hava acacakmis. Bahar gelsin artikinnnn.Evet yaa butun herseyi birarada yurutebilen kadinlara ben de hayranim.Calisirken ben de herseye yetismeye calisirdim, coguna da yetisirdim ama kendime ayiracak hic zamanim kalmazdi.

ceydacım geçmiş olsun canım kusura bakmayasın ne oldu canım inan okuyamadım geçmişte yazmışındır muhim bişi yoktur inşalla

- Spordan hemen sonra yemek
ben de bunun dogru birsey oldugunu duymustum. vucut mevcut kaslardan kullanmasin diye ve metabolizma hizliyken yediklerin daha cabuk kullanilir diye spordan sonra birseyler yemek lazimmis.

yok fatoscum muhim bisey. tahlil ve MR cektiriyorum, doktorun suphelendigi seyler var ama bana gore bir sorun cikmayacak.

yaa iste olay burada bitiyor. Hamuru, hamur islerini yapip yapip YEMEMEK! ben iste o son kismi beceremeyenlerdenim

Ceyda ben de tatlıda aynı sekıldeyım.
Calısırken ınsan daha dısıplınlı oluyor.
Ben bu hafta hıccc ugrasmıyorum desem yerıdır.

Hılal aksam yıyecek mısın?
Ben de bugun 200grlık kuruuzum yedım.
200gr 600kcal.
Aksam yemeyecegım.

Son düzenleme:

Emine ne komiksin ya hahahaha
Bende hiç bilmem komşuluk falan. Benimde yan komşum hamileymiş bunu da yan komşuyla kavga ederken öğrendim.
Kavgalıyız da biz daha taşınalı 10 ay oldu heheh.
Aynı durum bende de var işte kadın hamile yakında doğurur. Gitceğimi hiç sanmıyorum ama bellide olmaz benim işim.
Sende bi uğrayabilirsin 10 dkkalığına bide bişey yaparsın kekti börekti. Vazifeni yerine getirmiş olursun bence.

Hılal aksam yıyecek mısın?
Ben de bugun 200grlık kuruuzum yedım.
200gr 600kcal.
Aksam yemeyecegım.

Artık bi zahmet yemeyim de miiii... leblebi falan atıştırırım belki spordan önce,yoğurt yerim ya da çok acıkmayım sonra, hem yarın tartı günü kesinlikle yememmm

Aslinda 40 mevludu olur bebegin. ozaman butun komsulara haber verilir ya da bi sekilde kulaktan kulaga haberin olur. en kotu ihtimal o zaman gidersin ya da simdi kapisini calip hayirli olsun deyip mevludu ne zaman ben de dua etmek(ya da katilmak) isterim diye sorabilirsin.

Fulya, hemen gıderım bısey degıl de, samımıyet olmayınca ınsan rahatsız olabılır.
Daha farklı gorunmek ısteyebılır...gıbı
Benım derdım randevu alabılmek..
Acaba kapıcıya mı soylesem hehehhe ıyıce komsulugu öldürerek

Bence de sen kapıyı çal hayırlı olsun de mevlüde gelmek isterim ne zaman olacak de. en güzeli o sanki.

Valla alemsin kız sen, biraz bu konularda farklısın belli ama annen haklı valla ben de duramaz mutlaka selam verirdim ya da muhabbet ederdim sanırım, ama bence hiç bu kadar mesele etme hiç bi şey yapmasan bile git bi kapısını tıkla nasılsın galiba yine doğum yaptın ya hiç görüşemedik ama biraz iyileş ziyaretine gelicem de meselaa..ya da sen gel istediğinde çekinme de

Hiloşum ay ayrı kaldık 2 gündür karşılaşamıyoruz.
Güzel dileklerin içinde ayrıca öperim.

He yaa karşılaşamadık bi fulişimmm...sen kutlamalardasın ben adliyelerde gene

Mart basıydı sanırım 40ı gecmıstır.
Bı de cok mısafırı olur. bazen eve gıremeyız ayakkabılardan.
Bu sebeple bıraz vakıt gecsın ıstedım.
Oyle bısey olsa da benım kulagıma gelmez, emınım.
"gıtmene gerek yok" dıyen yok sanırım:))

yok kız ne kutlaması ben kendi kendime seviniyorum öyle. hehe
Daha kaç yıl çalışcaz acebaa.
Çalışmak güzelde canım istemediği zaman işe gitmesem istediğimde gitsem.
Çok mu şey istiyorum ki?
Hemen zengin olup kendi işimi kursam güzel olacak. Loto moto bişeyler de oynamıyorum ki mısırda zengin dedem de yok miras bıraksın. Belliki bana havadan para gelmiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…