swlm kızlar anca gelebildim misafir çoluk çocuk çok yorgunum yazıp kaçayım yarın tek tek okurum
sabah 1 dilim ekmek 2 domates peynir zeytin
öğlen ev poğaçası 2 tane
akşam çok az t aze fasülye 1 dilim yaş pasta aralarım pek olmadı
suyum +
sporum +(55 dakika yürüyüş)
menü çok karışık
sabah
4 dilim ekmek
1 tane yağda yumurta
1 adet domates
1 kk kadar peynir
2 adet yeşil zeytin
öğle
kısır
halleyli pasta (1 dilim) dayanamadım sütüm çekmesin diye
1 tane sigara böreği
akşam
azcık kısır
su 2.5 lt
spor - (hastayım ve yorgunum diye ) ( ilk eksim çok kötüyüm )
kaptanım yarın 12.ye kadar inş listeyi hazırlarım aslında hazır şu an ama bi kaç kişi bildirmedi yarına kalabilir
kızlar kusura bakmayın gözümden kaçmış olabilir tekrar hatırlatırsanız sevinirim
yliss menünü gördüm su ve spor gözümden kaçmış olabilir tekrar paylaşırsan sevinirim
concept canım sen su spor menü daha paylaşmadın değil mi
melike123 canım sen de paylaşmadın daha
deugma canım menünü ve suyunu hatırlıyorum ama sporu gözden kaçırmış olabilirim hatırlatırsan sevinirim
fulias sporuna artı koymayı düşünüyorum sonuçta 45 dk yürüyüş tabi kaptanımızda sorun yok derse
kızlar eğer yanlışım varsa kusura bakmayın tekrardan iyi gceler...
kaptanım yarın 12.ye kadar inş listeyi hazırlarım aslında hazır şu an ama bi kaç kişi bildirmedi yarına kalabilir
kızlar kusura bakmayın gözümden kaçmış olabilir tekrar hatırlatırsanız sevinirim
yliss menünü gördüm su ve spor gözümden kaçmış olabilir tekrar paylaşırsan sevinirim
deugma canım menünü ve suyunu hatırlıyorum ama sporu gözden kaçırmış olabilirim hatırlatırsan sevinirim
fulias sporuna artı koymayı düşünüyorum sonuçta 45 dk yürüyüş tabi kaptanımızda sorun yok derse
80ı gordum gorelı bı eksılme goremedım..
Kaldım seksende.
E bu da ıyı.
Haftaya daha cok gıder.
Gecen haftanın temposunu bekleyen vucud hayakırıklıgına ugrayınca otomatıkmen kıloları saklıyor benden..
"Hey hattttt nereye saklıyorsun sen?
Haftaya goruselım senınle."
gecmis olsun canim simdi nasilsingeçmiş olsun canım, ben de bugün dökülüyorum. hem regl ağrısı hem yorgunluk, hepsi bi arada
ne tumoru kimde ben bisey anlamadim sendemiBen de yemekleri firinda yapmaya calisirim. hem yagsiz hem hafif hem daha lezzetli oluyor diye. Ankarada akilli sayac diye bir uygulama var. aksam 10 dan sonra kullandigin elektrik cok ucuza, oglene kadar kullandigin orta maliyete, aksam 5 ile 10 arasi ise cok tuzluya mal olacak sekilde ayarlanmis.ben genelde aksam 10 dan sonra yapiyom islerimi ama o da zor oluyor.
Esimin istahi yerindedir masllah 4/5 kisilik yiyebilir :)ama ben yine riske atmayim, misafir geldiginde yapayim bari.
hayir diyelim hayir olsun canim. Beyindeki tumor ismi her ne kadar kotu gelse de sonucta kotu huylu degil ve kuculebiliyormus. bir de bence oylebirsey yok. olsa hissederdim diyorum ama tedbiri elden birakmamak lazim.
pratik kadinsin masallah bende utuden nefret ederim bana cumalari bi abla geliyor biraz fazla verim utuyude yap diye anlastik bir sendir cok rahatimben varım ben
hele bu hafta bıldıgın evhanımıyım:)
sımdı sana son yarım saatımı anlatayım..
Esımın toplantısı vardı.
Ben de yemek yapmayayım corba falan var kızımla yer yatarız dedım...
Amannnnnnn "toplantı ıptal gelıyorum"
Benım bı kalkısım...
Kızımı bıryere baglamam gerektıgı ıcın hemen kuvete atısım..suyu acısım ve tavuk mantar sogan
baharatlar falan harmanlayıp fırına gondermem..
pırıncı ıslatmam salatayı dogramam var kıııı nasıl anlatayım:)))
Zaten ruzgar bugun beynıme beynıme vurdu..fecı bı basagrısı benı bekler.
Bugun abımın tedavısıne baslanacak..
Cok rahatım.
O kadar rahatım kı, basıt bı amelıyata gırse bıle daha telaslı olurdum.
Sonundan emınım.
Whatsapp'tan yazısıyoruz, doktorun anlattıklarını, yasayacakları anlatıyor..
Hakıkaten zor bı surec ama sonu guzel!
Yasamaktan guzelı..bu kadar bekleyenın beklentılerıne cvb verebılmek kadar guzelı var mı...
Iyıyız Zeynep sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?