Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fuliass resmenn saçımı çekiyorsun yapma aaa concept tokat attı tamam söz bir daha yapmıcam kaptanım sende mi vuruyorsun yapma sözz yapmıcamm birdaha

yok bebişim bi düzen oturtalım senin yemenle ilgili o manada dedim ben. biz 500 gram verirken senin 3 4 kilo vermen seni acaip motive eder. Muhtemelen 2 3 hafta üst üste birinci olursun. Emineyi bile sollarsın ehehehe motive oldukça kilo vermek için daha çok çabalarsın ayrıca da çıtır yaştasın sağlığın için de artık adımları hızlandırmak gerekiyor.

Ay ben çıkıyorum ofis değişikliği.
Ama ordanda girerim sıkıntı yok

araba vurdurur gibi dedi ya hahahah önden çekişlimiyiz kızım biz allaam gider ayak güldüm yine

bu hafta bir deneyelim o zaman 3-4 kilo için bayaa uğraşıyım ama emine ye rakip olmak falan gözüm korktu biran

korıde zerdecal da var sebeple..
Acı eksı degıl korı gıbı dıyeyım..

Mantıklı, içeriğe bakmam sadece yerim
Vurdur vurdur kıracaz zincirleriii...ben de 59 olayını bi başarırsammm
ben bu kilo verişim de 65 ve 62 de takılmıştım geçtik, bi öncekinde 59 da tık deyip durmuştu, ve baya süre 59-60 arası kaldım sonra sınav dönemi geri almıştım ne de kötü etmişim, ama bu sefer ben de verip koruycam inşallahhh

Son düzenleme:

herkesi tebrik ederim
ben bu hafta sabitim kızlar regl haftam bu hafta geldi hatta halacım..

***6. TAKIM 305. ETAP***

fatos0808 ( 80,2 / 80,2 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.Hedefi olan 80'i tamamlamış olup hedefini 70'e indirerek yarışmaya devam ediyor.
destina_88 ( 64 / 64 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
kelebek.hill ( 61,3 / 60,9 / 0,4 / %0,65 )
lethem ( 46,3 ) İzinli.
tubish ( 73,6 / 73,6 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
degua ( 71,4 / 70 / 1.4 / %1.96 )
mahurbeste ( 80//)
fulias ( 54,9 / 54,4 / 0,5 / %0,91 )
melikea123 ( 91 / 90,5 / 0,5 / %0,55 )
concept ( 82,1 / 80 / 2,1 / %2,56 )
yliss ( 56,7//)
successfull ( 72.5 / 73 / -0.5 / -%0.69)
az_uz_( 86,2//)

6. TAKIM ORTALAMASI:

herkesi tebrik ederim
ben bu hafta sabitim kızlar regl haftam bu hafta geldi hatta halacım..

Sabit olman beni hayal kırıklığına uğrattııı şaka bi yana açıklama kısmına regl oldu yazayım diye geldi aklıma kendi kendime güldüm nedense

Hoşgeldin fatoşcummm

destina_88,mahurbeste ve fatoş abla dünki u spor mesaj menü bildirimlerini yapsın listeyi paylaşacağımmm

hemen paylaşayım kusura bakmayın pc rahmetli benim dondumu öldüm allah gelmez.

menüm
sabah
2 dilim ekmek çavdarlı
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
1 salata
çay
arada
1 elma + süt
öğlen
mercimek yemeği (kara şimşek ) 8 kaşık
1 dilim ekmek
salata
arada
2 tane etiform +1 elma
akşam yemedim kızlar canım istemedi
yatmadan önce
süt +1 parmak muz
su +
spor +

Sabit olman beni hayal kırıklığına uğrattııı şaka bi yana açıklama kısmına regl oldu yazayım diye geldi aklıma kendi kendime güldüm nedense

Hoşgeldin fatoşcummm

alıştın tabi yağ gibim eriyip bitmeme dimi aslında rahat 2 gitmiştir ama malum açıklamandada değin gibi regl delü

size şekersiz unsuz tatlı tarifi vereyimm mi? hemide diyetisyenden izinli regl dönemleri için ..

Cok rahat olursun Melıke.
Kılo avantajını kullan derım..
Sundurme bu ısı.
tamam o zaman haftaya 88-87ye kadar düşücem en az :)

tamam ablacımm 5 dakikaya ekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…