Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aman ya ne dıyorsunuz?
Doktorlarla gorustunuz dı mı bununla alakalı?
sıkıntılı bısey degıl yanı?
Sz boyle konusunca ben de bakayım dedım ne kadar kaldı..
3gun kalmıs..ne ara gectı gunler yaw.

oyle bı yersın kııııı
Ben sut olsun dıye bısey yemedım ama aylarca 6 temel gıdayı tuketmedım kızımın alerjısı sebebı ıle..
Yanı anne ısen...sen sen degılsın (reklam replıgı mıydı bu sankı snıckers dıyesım geldı)

Bugun cuma olmasına ragmen kımse bırıncılıkten bahsetmemıs, hıc mı umudumuz yok:)
Yalnız lıstelere soyle kabataslak bı baktım..bu hafta cogunluk kılo vermemıs ya da dusuk kılo vermısler.
HAyırdır... regl mı hava bozuklugu mu sebep:O)

bu hafta az kilo vermişim 400 gr.cık 85.8 tabi buna da şükür geç kalmamışımdır umarım okulda nete giremedim bugün cumhurbaşkanı geliyor yani geldi okulada gelebilir diye hazırlık üstüne hazırlık yapıldı

***6. TAKIM 305. ETAP***

fatos0808 ( 80,2 / 80,2 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.Hedefi olan 80'i tamamlamış olup hedefini 70'e indirerek yarışmaya devam ediyor.
destina_88 ( 64 / 64 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
kelebek.hill ( 61,3 / 60,9 / 0,4 / %0,65 )
lethem ( 46,3 ) İzinli.
tubish ( 73,6 / 73,6 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
degua ( 71,4 / 70 / 1.4 / %1.96 )
mahurbeste ( 80//)
fulias ( 54,9 / 54,4 / 0,5 / %0,91 )
melikea123 ( 91 / 90,5 / 0,5 / %0,55 )
concept ( 82,1 / 80 / 2,1 / %2,56 )
yliss ( 56,7 / 56,7 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
successfull ( 72.5 / 73 / -0.5 / -%0.69)
az_uz_( 86,2/85,8 /0,4/ %0,46)

6. TAKIM ORTALAMASI:

bi mahur kaldı sanırsam

Aman ya ne dıyorsunuz?
Doktorlarla gorustunuz dı mı bununla alakalı?
sıkıntılı bısey degıl yanı?
Sz boyle konusunca ben de bakayım dedım ne kadar kaldı..
3gun kalmıs..ne ara gectı gunler yaw.

çok gittimde bir sebep çıkmıyor yani hayatım boyunca 15 kere bile olmamışımdır belki anca 10 dur 8-9 ay olmadığımı biliyorum ilaç veriyorlar direk yaşın küçük olur diyorlarda bu kadarıda fazla yani lk defa ilaçsız oldum

aralıkların çok fazlaymış ya bi sebebi vardır sebepsiz yere olur mu öyle şey. Doğa kanunua aykırı.
Benimde her ay olmazdı ama öyle kendiliğinden düzeldi. Şimdi her ay oluyorum ama yine biraz garip.

Bıraz garıplıkler normal olabılıyor ama 8-9ay bı enteresan..
Yas olayını bılemem ama ınsaellah duzelır.

aralıkların çok fazlaymış ya bi sebebi vardır sebepsiz yere olur mu öyle şey. Doğa kanunua aykırı.
Benimde her ay olmazdı ama öyle kendiliğinden düzeldi. Şimdi her ay oluyorum ama yine biraz garip.

evren bie bana muhalif hareket ediyor benim annemdede öyle teyzemdede öyleymiş aile genetiği gibi bi şey yani örnğin benim ablamlar tedavi ile oldu doktor büyük ihtimal seninde çocuğun öyle olur demişti zaten genlerle alakalı sanırım :)

Evet reklammm açken sen sen değilsinnn
ya tabi ki anne olunca pek çok fedakarlık yaparımm ama ben tüketemem bence mide bulantısından diye düşündüm sadece :44:

1. olmak için yüzdemiz çok düşük gibi geldi ama ben genel listelere bakmadım, hiç bi şey de belli olmaz tabii

Yok canım geç kalmadın akşama kadar süremiz var..bi tek mahurbeste bildirim yapamadı, keşke telefonunu falan alsaydım sorardım yaa...:44: biraz daha bekleyelim neysem

Bravo Esra..
Ceyda, bu hafta cok kacırdım dıyenler yıne kılo vermıs.. bu guzel.
Melike..haftaya o zaman.
bu hafta daha bidikaat ettim sporunda faydası çok tabi
bu arada zercefil zerdaçal gündde 1 çay kaşığı tüketmek lazım da ben çok denedım yiyemıyorum bi türlü tadına alışamadım gittii
sen nasıl yiyiyorsun yoğurda karıştırıp mı başka alternatif olarak nasıl yenebilir?

Esratoşummm sen de iyisin geneee maşallaahh

Fulişle ben de emekliyozzz

sizin vereceiğinz kg az kuzum benim daha önumde çok yol var siz emeklesinizde benden önce hedef kg nu za ınıceksınız
be debeleneyim durayım
tarçınlı tatlı tarifi vermiş fotos ben bayılırım tarçına
kokusunu mu sevmıyorsun
dereotuda vazgeçilmezim
akşam menumde taze bakla dereotlu var ohh mıs gibi üzerine yoğurt dökup hüpletcem

hım takılma da neden sporu azaltıcaksın daha fazla spor yapıp yağ yakımını artırman gerekmıyormu :44:

mercimek en sevdiğim baklagillerden ama işte haftada 1 den fazla yersem o hafta kg vermem çok yavaşlıyor sinir oluyorum ozamn
tarifini not aldım denıycem
bende sana bi tarif vereyim
geçende yazacaktım unuttum mu yazdım mı bılemedım

1 adet muzu ufak ufak doğra
yarım çay bardağı cevizi rondadan geçir
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı kakao ıle hepsini karıştır
buzdolabında yaklaşık 1 saat bekledikten sonra tüketebilirsin

hilal tarçın koymadan dene bak öylede güzel oluyor
muza alternatif portakal elma da olabılır

Ya kilo az olsa da çok yavaş artık da yai bu hafta ben biraz hayal kırıklığı yaşadımm ühüü
neyse olsun yavaş da olsa gidecek bu kilolarrr..
çok iyi gidiyorsun maşallah sanaaa valla
Benden başka da herkes delisiymiş yahuu tarçının dereotunun
Ama fatoşun tarşf tarçınsızz yanlışın varr

***6. TAKIM 305. ETAP***

fatos0808 ( 80,2 / 80,2 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.Hedefi olan 80'i tamamlamış olup hedefini 70'e indirerek yarışmaya devam ediyor.
lethem ( 46,3 ) İzinli.
mahurbeste ( 80//) Bildirimde bulunmadı.
az_uz_( 86,2 / 85,8 /0,4 / %0,46)

6. TAKIM ORTALAMASI: %0,49

Listemizi bu şekil kontrole veriyorum mahur gelirse düzeltiriz bu arada ortalama baya düşükk

Esra,
sabah sahanda yumurta yaparken yumurtana katabılırsın (pısırırken..guzel oluyor tabı ben esım ve kızım ıcın)
...
Sımdı Esra aslında kılo durdugunda vucudu sasırtmak ıcın sporu degıstırmek ve daha cok yapmak gerekıyor ama
ben zatens sporu cok yapıyorum sımdı kılo durunca daha cok ne yapayım? :))) kalpten gıtmeyeyım dı mı:)
O sebeple ben vucudu sasırtmak ıcın 76 olmadan dıyetı bozmus gıbı beslenecegım sıstem 'aaa bıraktı ohhh' deyınce
Ben yuklenecegım:)))

Hılal, dıger takımlar da dusuktu, sımdı bılemem tabı.

Kızım uyudu. salatamı yaptım bol soganlı terelı nanelı marullu maydanozlu tonbalıklı ve kuruuzum de ekledım:)))
Yogurdumu tarcınlı tuketecegım...
Tarcını da dereotunu da coookk sevıyoruzzzzzzzz:)))

***6. TAKIM 305. ETAP***

lethem ( 46,3 ) İzinli.
mahurbeste ( 80//) Bildirimde bulunmadı.
az_uz_( 86,2/85,8 /0,4/ %0,46)

6. TAKIM ORTALAMASI: &0,49

Listeniz dogru cnm,tebrikler

hım yumurta iyi fikir bak bu aklıma gelmemişdi bide böyle deneyim
çok tüketmek istiyorum ama damak tadıma uygun ne ıle karıştırsam bılemedığm için bitürlü tüketememiştim

senin durumunda haklısın sen zaten yoğun spor yapıyorsun daha ne yapacan mecbur beslenmende oynamalar yapmak zorundasın senin durumn ayrı tabi bizden
diyetti bozmuş gibi beslencemdiye hoptan saldırmayasın eski sevdiklerine baklavalara düşme de
ya geçenlerde kermesden eve baklava almıştık ozamn ki baklavanın tadı hala damağımda bol cevizli terayağlı ev baklavası üff o baklavadan istiyorum 1 dilimde olsa ayy nerden aklıma düştü bütün gün sayıklıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…