teşekkür ederimm :)
gözün aydın canım, valla benim de gecikti ya mahvetti beni, gelse bi dert gelmese daha da dert, kadınlık başa bela
Hadi gözünaydın
Anamm süt de yapsa yiyemem kiii...başka şeyler bulurum artık o zmaana
Bu arada salon üyeliği devrim tekrar gündemde, boyun eğme diceksiniz ama her gittiğimde sorun çıkmasından da çok bıktım,dayanamıyorum diyo başka bi şey demiyo yaaa neden taktıysa ve tatlı dille anlatır oldu, ben de dedim artık bunu da yaparsam bi daha da üzersen kafanı kırarım yaaa yeter huzur istiyorummm :84::84::84:
Aman ya ne dıyorsunuz?
Doktorlarla gorustunuz dı mı bununla alakalı?
sıkıntılı bısey degıl yanı?
Sz boyle konusunca ben de bakayım dedım ne kadar kaldı..
3gun kalmıs..ne ara gectı gunler yaw.
çok gittimde bir sebep çıkmıyor yani hayatım boyunca 15 kere bile olmamışımdır belki anca 10 dur 8-9 ay olmadığımı biliyorum ilaç veriyorlar direk yaşın küçük olur diyorlarda bu kadarıda fazla yani lk defa ilaçsız oldum
aralıkların çok fazlaymış ya bi sebebi vardır sebepsiz yere olur mu öyle şey. Doğa kanunua aykırı.
Benimde her ay olmazdı ama öyle kendiliğinden düzeldi. Şimdi her ay oluyorum ama yine biraz garip.
Bıraz garıplıkler normal olabılıyor ama 8-9ay bı enteresan..
Yas olayını bılemem ama ınsaellah duzelır.
oyle bı yersın kııııı
Ben sut olsun dıye bısey yemedım ama aylarca 6 temel gıdayı tuketmedım kızımın alerjısı sebebı ıle..
Yanı anne ısen...sen sen degılsın (reklam replıgı mıydı bu sankı snıckers dıyesım geldı)
Bugun cuma olmasına ragmen kımse bırıncılıkten bahsetmemıs, hıc mı umudumuz yok:)
Yalnız lıstelere soyle kabataslak bı baktım..bu hafta cogunluk kılo vermemıs ya da dusuk kılo vermısler.
HAyırdır... regl mı hava bozuklugu mu sebep:O)
bu hafta az kilo vermişim 400 gr.cık 85.8 tabi buna da şükür geç kalmamışımdır umarım okulda nete giremedim bugün cumhurbaşkanı geliyor yani geldi okulada gelebilir diye hazırlık üstüne hazırlık yapıldı
bu hafta daha bidikaat ettim sporunda faydası çok tabiBravo Esra..
Ceyda, bu hafta cok kacırdım dıyenler yıne kılo vermıs.. bu guzel.
Melike..haftaya o zaman.
Esratoşummm sen de iyisin geneee maşallaahh
Fulişle ben de emekliyozzz
hım takılma da neden sporu azaltıcaksın daha fazla spor yapıp yağ yakımını artırman gerekmıyormu :44:Gecen yaz kılo verdıgımde 76da bı takılmıstım aman Allah'ım 3hafta 76yı gordum tartıda.
Sımdı cok hazırlıklıyım:)))
78 gıbıyken hafıf hafıf yedıklerımı arttıracagım ve sporu azaltacagım -eger program cakısmaz ıse-
(mesela sadece kurek cekecegım) derkennnnn 76 oldugumda bırden yukelenecegım ve
araba vurdurur gıbı halledecegım:)))
hemen paylaşayım kusura bakmayın pc rahmetli benim dondumu öldüm allah gelmez.
menüm
sabah
2 dilim ekmek çavdarlı
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
1 salata
çay
arada
1 elma + süt
öğlen
mercimek yemeği (kara şimşek ) 8 kaşık
1 dilim ekmek
salata
arada
2 tane etiform +1 elma
akşam yemedim kızlar canım istemedi
yatmadan önce
süt +1 parmak muz
su +
spor +
1 kase kuru üzümü akşamdan ıslatın
sabah süzün blendırdan geçirin içine arzuya göre fındık (ben dövülmüş fındık kattım )çam fıstığı konulabilir ..sonrasında oluşan karışım kakao ile toparlanır .ceviz büyüklüğünde parçalar alıp hindistan cevizine bulayın..kızlar eğerki aşırı şerbetli tatlı olmadanda tatlı krizimi geçiştirim diyorsanız harika oluyor..kakao yiyebilirmişim ..diyetisyenede sordum tarifi..ye dedi ara öğün olarak 2- 3 tane
bide ben regl dönemi şerbetli tatlı istemem ama burnuma kakao kokusu gelir 1 tane yedimmi şıp diye gidiyo isteğim
sizin vereceiğinz kg az kuzum benim daha önumde çok yol var siz emeklesinizde benden önce hedef kg nu za ınıceksınız
be debeleneyim durayım
tarçınlı tatlı tarifi vermiş fotos ben bayılırım tarçına
kokusunu mu sevmıyorsun
dereotuda vazgeçilmezim
akşam menumde taze bakla dereotlu var ohh mıs gibi üzerine yoğurt dökup hüpletcem
Esra,
sabah sahanda yumurta yaparken yumurtana katabılırsın (pısırırken..guzel oluyor tabı ben esım ve kızım ıcın)
...
Sımdı Esra aslında kılo durdugunda vucudu sasırtmak ıcın sporu degıstırmek ve daha cok yapmak gerekıyor ama
ben zatens sporu cok yapıyorum sımdı kılo durunca daha cok ne yapayım? :))) kalpten gıtmeyeyım dı mı:)
O sebeple ben vucudu sasırtmak ıcın 76 olmadan dıyetı bozmus gıbı beslenecegım sıstem 'aaa bıraktı ohhh' deyınce
Ben yuklenecegım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?