Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Emineeeeeee tebrikler yine 2 kilo vermişsin

Melike sana bi yeme düzeni yapalım ya.Senin çatır çatır haftada 3 4 kilo verebiliyor olman lazım. Sınavların streslerin bitince bi ayar çekelim artık.

Hiç bilgim yok haliyle ama araştırabilirizz

Doğrudur canım 2 nin altı - oluyor, eline sağlıkk

72.5/73/+0.5/+%0.69

uzgunum kizlar. bu hafta zivanadan cikmis gibi yememin bedeli bu oldu

Hmm + değil - koyuyoruz onların yanına kötü olmuş ama halledersin haftaya bozma moralini

Fulya, daha cok kılo verırsın sanmıstım.
Kayınvalıdede mı abarttın.

Ozlem, erıgı mı tuzladın?
Ben kuru erık sanmıstım.

dünkü suyum, sporum arti. 1 saat fitness yaptim. dun 3 bardak kefir ictm. 1 simit,2 elma bi de 200gram erik, 4 tane de beypazari kurusu yedim. kilom maalesef sabit. dün erikleri tuzlu tuzlu yememin etkisi var sanirim

Kaydı değiştiriyorum özlemcim..canın sağolsun sıkma canınııı vercez vercez dahaaaa

***6. TAKIM 305. ETAP***

fatos0808 ( 80,2//) Hedefi olan 80'i tamamlamış olup hedefini 70'e indirerek yarışmaya devam ediyor.
destina_88 ( 64 / 64 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
kelebek.hill ( 61,3 / 60,9 / 0,4 / %0,65 )
lethem ( 46,3 ) İzinli.
tubish ( 73,6 / 73,6 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
degua ( 71,4 / 70 / 1.4 / %1.96 )
mahurbeste ( 80//)
fulias ( 54,9 / 54,4 / 0,5 / %0,91 )
melikea123 ( 91 / 90,5 / 0,5 / %0,55 )
concept ( 82,1 / 80 / 2,1 / %2,56 )
yliss ( 56,7//)
successfull ( 72.5 / 73 / -0.5 / -%0.69)
az_uz_( 86,2//)

6. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:

Melike sana bi yeme düzeni yapalım ya.Senin çatır çatır haftada 3 4 kilo verebiliyor olman lazım. Sınavların streslerin bitince bi ayar çekelim artık.

bende öyleee istiyorumm bu hafta onun için uğraşçam zatennn bende zumbaya başlıyorum bugünn veee artık çantamda yiyecek bir şeyler taşıyacağım sağlıklı olan birde öyle deneyeceğim :)

Evet kesınlıkleeee
Melıke kılosunun avantajını kullanmıyor.

Fulya, daha cok kılo verırsın sanmıstım.
Kayınvalıdede mı abarttın.

Ozlem, erıgı mı tuzladın?
Ben kuru erık sanmıstım.

Yok kayınvalide de yarım tabak yemek yedim ya köfte patates vardı fırında 4 köfte yedim işte.
Ama zaten daha fazla verebileceğimi zannetmiyordum. Çünkü biraz düzensiz gitti bu hafta beslenmem 2 3 gün aç kaldım öğlenleri falan.

bende öyleee istiyorumm bu hafta onun için uğraşçam zatennn bende zumbaya başlıyorum bugünn veee artık çantamda yiyecek bir şeyler taşıyacağım sağlıklı olan birde öyle deneyeceğim :)

Evett harika olur bence de

Yaa ben de kendimden daha çok bekliyordum amaaaa geçen haftasonu çok mu kaçırmışım acaba toparlayamamışım tartılmamıştım pazartesi falan..neyse yılmak yok..emeklesek de devam

fuliass resmenn saçımı çekiyorsun yapma aaa concept tokat attı tamam söz bir daha yapmıcam kaptanım sende mi vuruyorsun yapma sözz yapmıcamm birdaha

fuliass resmenn saçımı çekiyorsun yapma aaa concept tokat attı tamam söz bir daha yapmıcam kaptanım sende mi vuruyorsun yapma sözz yapmıcamm birdaha

Dost acı söylerrr
senin için diyoruz tatlım, bize bi faydası yok sevdiğimizden diyoz, üniye gideceksin ben en çok da ondan diyorum, rahatça verebilcek kiloda ve yaştasın, harika kilolar verebilirsin, olmadı sen de diyetisyene git bence sana düzen lazım ya da fatoşun listelerden feyz al biraz kızzz yolarım seni

biliyorum ondan dediğinizi şaka yapıyorum zaten :)
tamam boynum kıldan incede saçlarıma dokunmadan dövsenizz

Herkese tavsıye edıyorum sızı mı es gececgım.
Aılemde -artık- kanserın olması ıle daha da dıkkat kesıldım.
Zerdecal tuketın kızlar.
yagda yumurtanıza bır tatlı kasıgı zerdecal koyun ..hatta ben bıraz da ketentohumu katıyorum.. mıssss.
Dıyet oncesı kahvaltımı ayırmadıgım ıcın hep tuketıyordum.. sımdı esım ve kızım devam edıyor.
Kurkomın maddesı var ve oldukca faydalı.
Normalde bızım sutten de almamız gereken onleyıcıler var ama maalesef 'dolasan ınekler' olmadıgından bu
maddeler sutlerımızde hıcccc yok.
Ama zerdecala ne yaparsanız yapın kurkomını kaybetmıyor.
Hındıstan -kanser rıskı ust sevıyelerde olması beklenırken- kanser oranı en dusuk ulke.
Herseyı zerdecal rengınde, malumunuz:))
Muslumanın Dıyetı kıtabında da bahsı gecer.
Efendımız 'dolasan ınek sutu tuketın' dıye tavsıye etmıs.
Kecılerın sabıt tutulması mumkun olmuyor bu sebeple anne sutune yakın.
Falan...fılan...
Bu aralar boyle herkafadan ses cıkmasından bunladık artık.
Hele ben!!! annemden ayrı duyarım...kayınvalıdemden ayrı...hele kayınpederımden bambaska...
En cok bunalan benım
-kı tv seyredemıyorum desem de hemen o kısı kımse tanıtmaya kalkıyorlar falan fılannn
Ama boyle kucuk seylerı gozardı etmemek lazım.

Bı de zaten cok kılo verebılecek kıloda degılsın

biliyorum ondan dediğinizi şaka yapıyorum zaten :)
tamam boynum kıldan incede saçlarıma dokunmadan dövsenizz

Hmm o zaman çimdiririm kızarır kolların hep

Haklısın çok önemli şeyler tabi ki...
Baharat değil mi bu? her yerde satılıyor mu? tavsiyene uyacağımm

Son düzenleme:
Gecen yaz kılo verdıgımde 76da bı takılmıstım aman Allah'ım 3hafta 76yı gordum tartıda.
Sımdı cok hazırlıklıyım:)))
78 gıbıyken hafıf hafıf yedıklerımı arttıracagım ve sporu azaltacagım -eger program cakısmaz ıse-
(mesela sadece kurek cekecegım) derkennnnn 76 oldugumda bırden yukelenecegım ve
araba vurdurur gıbı halledecegım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…