Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oufff aldım elıme kahvemı oturdum...
Utu dagını tepe yaptım..yeter dedım oturdum valla:))

ne beceritli hatunsun ya ben ütü yapmayı unuttum dermişim eşim kendi ütüsünü kendi yapar eskiden ben yapardım ama doğumdan sonra bıraktım herhalde seneye tekrar ben yaparım
milföy hamurunu nasıl yaptın bi

günaydın bebişlerim benim ya hepinizi çok seviyorum, iyiki varsınız:) hele etrafımdaki insanların hareketlerini görüp de sizin benim iyiliğim için söylediklerinizi yaptıklarınızı düşününce laptopa giresim geliyor bazen şu n11 reklamındaki kız gibi:) neyse moral bozan şeyleri bir kenara bırakıyoruz ki zaten yorgunluktan mıdır sinirden midir koca gece doğru dürüst uyuyamadım ama sabah kalkıp tuvaletten sonra bir tartıldım ki ne göreyim 200 gr gitmiş:) hamurişi yiyip spor yapmadan 200 gr vermek paha biçilemez:):):):) demekki misafir sana gelecek arkadaş o zaman o hazırlık spor yerine geçiyor yesen de almıyorsun hatta veriyorsun:) güne mutlu başladık mutlu devam eder inş.:)
bu akşamdan itibaren sporuma da başlıcam, pazartesiden itibaren de kaçamaksız diyetime. 54 olana kadar diyete devam, ondan sonra pilatese yüklenip bölgesel falan işte olduğu kadar yapıcaz birşeyler:)

merhaba kızlar güzel bir hafta sonu olsun
moralim sıfır
bahsetmiştim bi arkadaşımın kızından enfeksiyon kapmış kuzum hatırlarsınız tedavi si sürüyor..şuanki süreçleri çok zor geçiyormuş sabah beri mahvoldum haberleri duydukça.
sizler nasılsınız.

dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
çay
arada
1 elma
öğlen
1 içli pişi (lorlu) misaifrlikte
çay
arada bişi yok
akşam
ebegümeci kavurması (haftasonu köyden kayınvalidem toplamıştı )ilk defa yaptım güzeldi
yoğurtla yedim
2 tanede sade kahveyle tarif verdiğim verdiğim tatlıdan yedim.
su+ yazmıştım
spor + yazmıştım

öle oturup duruyorum pcnin başında benim paşa kalkmadı canım sıkkın tansiyonum yüksek kafam ateşli hadi moral verecek bişiler yazın bana

daha iysin dimi yelizcim ishal geçti dimi.

un su tuz ıle yogurdum hamuru.
Bır gece beklettım (bekletmek onemlı ozellıkle mayasızsa)
buraya kadar aynı beyaz unlu gıbı yaptım.
Erımıs tereyag ıle calıstım.. beyaz un ıle katı da olsa oluyor ama son denememde tambugday ıle fıyasko olmustu.
Baklavadan alıskanlıgım ıle tereyag soguyunca ıcınde bırkac kasık sırke ılave ettım kı,
Tam bugdaylı hamur yumusak oluyor ve sırke ıle bıraz canlansın ıstedım.. tamamen uydurma yanı.
Sonra basladım normal mılfoy gıbı
kare acmaya..
Acınca yagı surdum katladım.
Hanı A4 kagıdını resmı ıslerde (para zarfı gıbı ddıkdortgen zarflar) zarfa yerlestırmek ıcın uc katlı katlıyoruz ya.
Iste oyle katladım koydum dolaba...
20dk sonra yıne acım yıne tereyag ve aynı sekılde katladım.
3 kere tekrar ettım..
Beyaz unda daha cok yapabılırsın ama
Tambugdayın kalbı dayanmıyor:)
yıne buzdolabında ıyıce sogutup -kı kolay acılsın
hamuru yagı ıle acıyorsun.. benım kı merdane oklava bıle ıstemedı elımle actım..
Aynı mılfoy gıbı kullanabılıyorsun

ne oldu kı Aras'a.
Normal grıp sanmıstım ben?

günaydınlar baya kalabalığımız bugun ctesinin bir ilki olucak ne güzel:)
sabah 5 de uyandım sonra uyuyamadım bi türlü film izledim 7 gibi sızmışım anca kalk kahvaltı yap haavanın kasevetinden mı kolumu kaldırcak haalım yok

aklıma da dün biberiye yağı geldi bölgesel kg olan yere sürüp üzerini streçle sarınca üzerindespor yapılırsa ıncelme sağladığını okumuştm varmıdır bunun doğruluğu

milföy hamurunu sevemedim gitti ama tambuğday ununyla daha sağlıklı olmuştur eminim
güzel tarif olmuşş canım
bireysellklteki başarın teescillenmişşş tebrik ederim tatlım

Ovvv iltifatlar iltifatlar valla ben de seni sizi çok seviyrum yaaa..ne samimi güzel bi ortam yaptık burda resmen harika, her yaştan her meslekten ama ne güzel anlaşabildik..
yaparsn b şeyler takma kafanaaa

öle oturup duruyorum pcnin başında benim paşa kalkmadı canım sıkkın tansiyonum yüksek kafam ateşli hadi moral verecek bişiler yazın bana

Fatoşummmm nldu kiii?? neye canın sıkkın böyle bakayım..mıncırırım kız seni kendine gel, arascın nası de bakayım daha iyi mi??
moralini bozma sakınn her şey düzelcek inşallah, Allah yardımcıları olsun

milföy hamurunu sevemedim gitti ama tambuğday ununyla daha sağlıklı olmuştur eminim
güzel tarif olmuşş canım
bireysellklteki başarın teescillenmişşş tebrik ederim tatlım

Esra ben hıc mılfoy almamısımdır.
Ama esım de.. ve cocuklara da cok uydugu..
Esımın de "Emıne bugun gıttıgım bır evde bı borek vardı, cok guzeldı" ılgılı oldugumu bıldıgı ıcın
paylasır hep..
Hemen atladım "nasıldı.. neler vardı falan"
katkat oldugunu falan soyleyınce...mılfoyyy
Ben mılfoy de yufka da kullanmam.
Bana acmak kolay gelıyor
Bı de enteresan ama ben yufkalıyı hıcccc beceremıyorum.
Bır Ramazan'da (bekarken) arkadasımda kalmıstım..
Sahurda borek yapalım dedı ben de tabı yaa yaparız demıstım.
Sahura erken kalkıp hamur yogurdum falan..
Arkadas yufka var dedı..
Yufkayı da degerlendır...
"aman Allahım nasıl yapacagım..
Neyse normal yaptım ama bı kuru oldu ınanamazsınız...
Ben de aldım tavaya sutlu su ıle ıslattım alt ust yaparak pısmı boregı tekrar pısırdım.
Yanı yapamıyorum:)))
-gercı sımdı bılıyorum aralara sos koyuluyormus..-
Hamur daha kolay valla.

Iste esım sevınce ben beyazunla yapardım mılfoyu bırkac ay oncesıne kadar.
Sımdı sukur kı tambugdayla da yapabıldım..bır daha aynen yapacagım aynı lezzette olur ıse,
tarıflerıme eklerım.

mesaj menü su spor

fatoş0808 8 + + +
destina88 6 + + +
kelebek.hill 28 + + -
lethem izinli
tubish 5 + + +
degua 5 + + +
mahurbeste mazeretli
fulias 9 + + +
melikea123 19 + + -
concept 36 + + +
yliss 9 + - +
succesfull 2 - - canım seninkilerini göremedim lütfen düzeltirmisin:44:
az_uz_ 7 + + +

Utum bıttı..
herseyı checkledım..nevresımler yastık yuzlerı carsaflar havlular masaortulerı mutfak ortulerı ve camasırlar...
Hersey bıttı.
Ben bıtmedım ama...bırden bı enerjı bı mutluluk -boyle zamanlarda bı cıglık atarım sebebını ben de bılmem
annemın de esımın de "delı" dedıgı anlardır-
Annemın ben evlenmeden esıme "bak soyleyeyım bu bırden cıglık atar..sorgulama oyle kendısıne bırak..bısey oldu dıye korkma"
dedıgını bılırım... yanı!!! mutlu da olamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…