Utum bıttı..
herseyı checkledım..nevresımler yastık yuzlerı carsaflar havlular masaortulerı mutfak ortulerı ve camasırlar...
Hersey bıttı.
Ben bıtmedım ama...bırden bı enerjı bı mutluluk -boyle zamanlarda bı cıglık atarım sebebını ben de bılmem
annemın de esımın de "delı" dedıgı anlardır-
Annemın ben evlenmeden esıme "bak soyleyeyım bu bırden cıglık atar..sorgulama oyle kendısıne bırak..bısey oldu dıye korkma"
dedıgını bılırım... yanı!!! mutlu da olamıyoruz.
Esra ben hıc mılfoy almamısımdır.
Ama esım de.. ve cocuklara da cok uydugu..
Esımın de "Emıne bugun gıttıgım bır evde bı borek vardı, cok guzeldı" ılgılı oldugumu bıldıgı ıcın
paylasır hep..
Hemen atladım "nasıldı.. neler vardı falan"
katkat oldugunu falan soyleyınce...mılfoyyy
Ben mılfoy de yufka da kullanmam.
Bana acmak kolay gelıyor
Bı de enteresan ama ben yufkalıyı hıcccc beceremıyorum.
Bır Ramazan'da (bekarken) arkadasımda kalmıstım..
Sahurda borek yapalım dedı ben de tabı yaa yaparız demıstım.
Sahura erken kalkıp hamur yogurdum falan..
Arkadas yufka var dedı..
Yufkayı da degerlendır...
"aman Allahım nasıl yapacagım..
Neyse normal yaptım ama bı kuru oldu ınanamazsınız...
Ben de aldım tavaya sutlu su ıle ıslattım alt ust yaparak pısmı boregı tekrar pısırdım.
Yanı yapamıyorum:)))
-gercı sımdı bılıyorum aralara sos koyuluyormus..-
Hamur daha kolay valla.
Iste esım sevınce ben beyazunla yapardım mılfoyu bırkac ay oncesıne kadar.
Sımdı sukur kı tambugdayla da yapabıldım..bır daha aynen yapacagım aynı lezzette olur ıse,
tarıflerıme eklerım.
bugün biraz kahvaltı keyfi uzadı geç kaldık dışarı ama az sonra çıkıcaz,
kahvaltımı yazayım dedim oyalanırken:)
2 tane kıymalı börek (sigara böreği)
2 tane lorlu poğaça( minik)
3 tane yeşil zeytin
biraz domates ve salatalık
1 dilim patates salatası
1 dilim haşhaşlı kek
2 yudum beyaz peynir
2 büyük fincan şekersiz siyah çay
akşam yemeği dışardan olacak ama en hafif neyse o yani her hafta beyti yenmez ya:)
akşam görüşmek üzere...
Hehe
o zaman sımdı tebrıklerı alayım.
Bu hafta derece cok onemlı degıldı gercı...
Kımse adam akıllı kılo vermemıs sabıt kalan cokkk kılo alan cokk
Anlamadım gıttı.
ARada bu bıze yaradı:))
mesaj menü su spor
fatoş0808 8 + + +
destina88 6 + + +
kelebek.hill 28 + + -
lethem izinli
tubish 5 + + +
degua 5 + + +
mahurbeste mazeretli
fulias 9 + + +
melikea123 19 + + -
concept 36 + + +
yliss 9 + - +
succesfull 2 - - canım seninkilerini göremedim lütfen düzeltirmisin:44:
az_uz_ 7 + + +
Kizlaar merhaba
Kuaforden selamlar kafamda bir ton boya hehe. Kocayi biraktim evde dedim ben bakima gidiyom.
menümü paylaşayım
sabah 1 muz yarım çaybardağı ceviz ,5 badem
öğle balık köftesi 5 adet karışık salata
akşam çiğ köfte 5 adet bu 5 lere takıkım 5 oldumu doyma hissim oluşuyorr
1 bardak ayran ve marul
su+
spor+
gene yarın + çıkcam çiğ köfte bana kg aldırdığını bile bile ne yiyorum diyeceksiniz annemin krizi tutuyor herhafta çiğ köfte yapası var
oyyy dolaba da içli köfte yapıp attıı ona da bayılırım uff ya bir an önce fazlalıklardan kavuşup haftada bunlardan 1 kezde olsa aklım kalmadan yemek istiyorum
ama böyle hem canım istiyor hemde kg alcam diye korkuyla yiyroum oyy ne zor bu gelgitler
erkeklerde bizim gibi kg ya takık mı bukdar
bugun çarşıda pantalon baktım bulamadım bi türlü
çağla yeşili pantalon aradım boru paça ama yok hem kırmızı mavi v.s
kesimlerde elım kadar yahu onlara gircem diye 50 kg olmam gerekıyor nasıl bi kesim şekli bu
menümü paylaşayım
sabah 1 muz yarım çaybardağı ceviz ,5 badem
öğle balık köftesi 5 adet karışık salata
akşam çiğ köfte 5 adet bu 5 lere takıkım 5 oldumu doyma hissim oluşuyorr
1 bardak ayran ve marul
su+
spor+
gene yarın + çıkcam çiğ köfte bana kg aldırdığını bile bile ne yiyorum diyeceksiniz annemin krizi tutuyor herhafta çiğ köfte yapası var
oyyy dolaba da içli köfte yapıp attıı ona da bayılırım uff ya bir an önce fazlalıklardan kavuşup haftada bunlardan 1 kezde olsa aklım kalmadan yemek istiyorum
ama böyle hem canım istiyor hemde kg alcam diye korkuyla yiyroum oyy ne zor bu gelgitler
erkeklerde bizim gibi kg ya takık mı bukdar
bugun çarşıda pantalon baktım bulamadım bi türlü
çağla yeşili pantalon aradım boru paça ama yok hem kırmızı mavi v.s
kesimlerde elım kadar yahu onlara gircem diye 50 kg olmam gerekıyor nasıl bi kesim şekli bu
Sende de pek kaçamak olmuyor zaten maşallahın var esracım ve karşılığını da alıyorsun gerçi, ben de bugün gene dondurma yedim yaaa..akşam yemeğim de çok iyi olmadı ve spor da yetersiz bugün yarım saatcik..ama napayım daha fazlasını hiç canım istemedi bugün yaaaa..
Erkeklerin bizim kadar taktığını ben hç görmedim, çok bi problem olcak göbek olcak ki takcaklar ama o zaman bile bu kadar yok..
çağla yeşili ha ilginç bi renk seçimi ama kilon da aşırıymış gibi konuşuyosun vardır ki borularda da sana göre beden :44:
çiğköftede de yenmez mi ama ya; hele ki evde yapılmışsa.. çağla yeşili evet zor bir renk, bi de renkli pantolonlarda küçük bedenlere koyuyorlar, hatta kalıplarını da dar yapıyolar. zümrüt yeşili, çağla yeşili, su yeşili bunlar çok güzel renkler.ben de bugün su yeşili prenses abiyemi diktirmeye başladım
biri dondurma mı dedi?? yerken aklıma gelmiştin zatenn; bugün ben de yedim dee
ilginçmişşşUtum bıttı..
herseyı checkledım..nevresımler yastık yuzlerı carsaflar havlular masaortulerı mutfak ortulerı ve camasırlar...
Hersey bıttı.
Ben bıtmedım ama...bırden bı enerjı bı mutluluk -boyle zamanlarda bı cıglık atarım sebebını ben de bılmem
annemın de esımın de "delı" dedıgı anlardır-
Annemın ben evlenmeden esıme "bak soyleyeyım bu bırden cıglık atar..sorgulama oyle kendısıne bırak..bısey oldu dıye korkma"
dedıgını bılırım... yanı!!! mutlu da olamıyoruz.
hepimiz birer çatlağız, öyle olmasak hayat çekilmezdeli kız, aynı ben:)
mılfoy bizde hiç yapılmaz canım
el açma böreğin tadı da bi başkadır hani ama benim diyyete hamur işleride ekmek ve türevleri de yasak
gerçi yufkadan börek yapamk daha zahmetsiz tepsiye diz aralarını yağla harcı koy at fırına
hamur yapacanda açacanda oo uzun iş diyesim gelıyor ama tat aynı tat olmuyor işte
bide el açması hamurdan açılan börek beni ınanılmaz tıkar 1 dilimi ama yukfa ile yapışsam doymak bilmem heygidi günler hey anca ideal kg ma kavuşur hergün 5 km yürürsem yerim yoksa böreğin gül cemalıni anca rüyamda
Kizlaar merhaba
Kuaforden selamlar kafamda bir ton boya hehe. Kocayi biraktim evde dedim ben bakima gidiyom.
Haa zor bulunan bi renkmiş demek ki ondan oldu..ben hiç öyle ilginç renkler aramam pantolanda bilemedim demek kibana mavi olsun laci olsun yeter
vay prenses elbise ha hadi bakalım şimdiden güle güle giy şekerparemnerde giycektin sen onuu??
Hahha aynen benim de aklıma geldi valla yaa..magnum mu yesem dedim hatta ama cornet yedim :26: sonra biz neden kilo veremedik al işte
Ben de cornettt yedimmm, cornet disc. eşimin kardeşinin düğününde. şimdi karar vermem gereken bişey var, sana, size de sorayım, acaba prenses abiyenin arkasına bi fiyonk da ekletsem mi, güzel durur mu, bilemedimm..
bi bakın kızlar. benimkisi, pembe olan kadra kabarık olmayacak tabiki, onda tarlatan falan var. ilk resimdeki kadar olacak kabarıklığı. fiyonk basitleştirmiş mi? yoksa biraz daha küçük bir fiyonk daha mı iyi durur bilemedim..bi de aslında 2 seçenek var elimde, bi pudra pembe, bi de su yeşili. onda da tam emin değilim.
Eki Görüntüle 690546 Eki Görüntüle 690547
Sende de pek kaçamak olmuyor zaten maşallahın var esracım ve karşılığını da alıyorsun gerçi, ben de bugün gene dondurma yedim yaaa..akşam yemeğim de çok iyi olmadı ve spor da yetersiz bugün yarım saatcik..ama napayım daha fazlasını hiç canım istemedi bugün yaaaa..
Erkeklerin bizim kadar taktığını ben hç görmedim, çok bi problem olcak büyük göbek olcak ki takcaklar ama o zaman bile bu kadar yok..
çağla yeşili ha ilginç bi renk seçimi ama kilon da aşırıymış gibi konuşuyosun vardır ki borularda da sana göre beden :44:
çiğköftede de yenmez mi ama ya; hele ki evde yapılmışsa.. çağla yeşili evet zor bir renk, bi de renkli pantolonlarda küçük bedenlere koyuyorlar, hatta kalıplarını da dar yapıyolar. zümrüt yeşili, çağla yeşili, su yeşili bunlar çok güzel renkler.ben de bugün su yeşili prenses abiyemi diktirmeye başladım
benim kaçamaklar çiiğ köfte içli köfte yaprak sarması,bi simitsimz var gevrek sıcakcık simitler yapar onu kahvaltıda severim bi de anca börek olur kek yaşpasta kurabiiye poğaça v.s sevmıyorum
diğerlerini aramam dondurmayı anca güvendiğim yer olursa yerim oyle algida golf falan yemem aşırı şekerli mıdem almıyor
alışkanlık meselesi bide
ay bide yazın başında taze mısır çıkar ılk çıktığında 1 mısır yesem tuzlayıp benden mutlusu yok
yani aslında pek kg aldırmayacak şeyler ama benim kg almamda enbüyük sebeb yoğun iş temposu ve hareketsizlkti
şimdi hareketi yaşama dahil ettim kglar gitmeye başladı oh yandan yandan
özlemin dediği igibi ara renklerde küçük beden çalışıyorlar bende ona karar verdim mavilacivertte beden buluyorum da istediğim bu renk tonunda 26 sanırım 34 e denk gelıyor oo bedene ıncem de giyecem olme eşşeğim olayı
bugun canım çıktı yüzmede ya biriyle tanıştım sormayın kızlar sürekli tepemde yok ayakların olmuyor yok kollarını böyle yap yüzücü
gerçi, bende özel ders almak ıstıyordum iyi de oldu da gösteritor ama abarrttı ayy yoğun ilgiden bunaldım sanki yarşmalara hazırlancakmışım gibi tepemden gitmek bilmedi eve geldiğimde saat 10 geçiyordu 2.5 saat havuzda kaldım
gözlerim kapanıyor uyku moduna gireyim en iyisi
güzel pazarlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?