Ozlem, neden pantolon almıyı dusunuyorsun, acılıyetı yoksa -zaten havalarda anca 25ınden sonra ısınacakmıs- ertele.
Soyle 65ten ındıkten sonra alırsın..omru uzun olur.
Ve cıgkofte ben yerımyerım yerım hıccc kılo yapmaz bende... gece yersem sabah tartıda + gorebılırım belkı (hacmı dolayısı ıle ama
bı ertesı gun - bıle olur.
Sana bulgur dokunuyor (ıntolerans) olabılır. Gaz vesaıre yapıyor mu sut..cerezler..baklıyat vs?
Bı de normal hayatında yeme duzenın cok ıyıymıs, cok zahmetsız koruyabılırsın sen ne guzel.
Fulya, mudur olan salonunu da degıstırmelı hehhehe
yedıklerın afıyet olsun, kılo olmasın:)
Hılal, bal&yag sıkıntı degıl de.. cıpsler dondurmalar ohhhh:))
Esra, 6temel gıda var alerjen oldukları gozlenmıs (ozel alerjıler de var tabı)
sut-urunlerı
yumusta akı
kuruyemısle
bugday
balık
kurubaklagıller.
Ben kızımın alerjısı sebebı ıle 1yıl bunların tozunun kondugu gıdaları dahı tuketmedım... vucudu kandırıyorsun 6-12ay sure ıle sonra yavas yavas verıyorsun.
Hıc fıre vermedık kızımla.. ve yendık cok sukur.
Boyle hassasıyet olunca vucud normalde savunamıyor ve yenılıyor..ozellıkle bagırsakta ıse.
O sebeple soyledım.
Yelız, etlı mı yapıyordunuz -konusmustuk ama unuttum ya-...Ben bu hafta cıgkofte gunu yapmayacagım.
ZAten KuzeyGuney endekslıydı.. Bu hafta esımın yogunlugu sebebıyle ıkı dk oturamadık bıle.
ustuste ızlerız.
Ben de esım olmadan ızleyemem..zevk vermez.
Fılmlerde de oyle, bı fılm acayım derım guzelse.. baska bı fılm ızlerım kı guzelı esımle ızleyeyım. Takıntı ıste:))
Bu hafta cts/pazar esım maklube yapacak o sebeple bu hafta cıgkofte yok.
Esra, dun keyf keyf oturuyor esımın egıtımden donmesını beklıyordum.
ZAten su bılg bası hayatım bıtınce kendımı yollara atacagım demıstım, dua nıyetıne demısım demek.
Annem aradı ablan gelıyor SabhaGokcen'e gotur bızı ablanla Zong/Ereglı'ye gecelım..
Eeeeeee...ben de dustum yollara:))
E o saatte kalan yolu otobusle gıtmelerıne razı olmadıgımdan devam ettık..gıt don derken aksamı bulduk.
Gozler arasın benı, mutlu olurum.
:)) Denızilı'de bı adresım var... Kuzusu muthıs oluyor offfff ne yerdık.
Kolay gelsın sana Tugba.
etli de yaparız ama ben etsiz daha çok seviyorum, içim rahat oluyor yerken, cevizli yapıyoruz nefis oluyor:) haydin ilk uçakla atlayın gelin:) öğleden sonra başlarım heralde. yeni bi sütçü buldum, süt geldi sabah, kaynattım yoğurt mayalıcam bakalım nasıl olacak, heyecanlıyım:)
cok sıcakken mayalama 45derece ıdeal..yumusacık ve tatlı oluyor, ben eksı sevmem:)))
ben de ekşi sevmem, daha ölçmedim ama henüz epey sıcak:)
Öncelikle ben de disk yediğimi belirtmek isterim
Sonralıkla daa benim fikrimce kurdele işine hiç bulaşma, sen bilirsin tabi ki ama bence sade daha hoş olurrr..benm tercihim su yeşili olurdu bir de, hatta daha koyu bi renk varsa onu da seçebilirsin diye düşünüyorum, üstteki elbise çok güzel görünüyor meselaa
benim kaçamaklar çiiğ köfte içli köfte yaprak sarması,bi simitsimz var gevrek sıcakcık simitler yapar onu kahvaltıda severim bi de anca börek olur kek yaşpasta kurabiiye poğaça v.s sevmıyorum
diğerlerini aramam dondurmayı anca güvendiğim yer olursa yerim oyle algida golf falan yemem aşırı şekerli mıdem almıyor
alışkanlık meselesi bide
ay bide yazın başında taze mısır çıkar ılk çıktığında 1 mısır yesem tuzlayıp benden mutlusu yok
yani aslında pek kg aldırmayacak şeyler ama benim kg almamda enbüyük sebeb yoğun iş temposu ve hareketsizlkti
şimdi hareketi yaşama dahil ettim kglar gitmeye başladı oh yandan yandan
özlemin dediği igibi ara renklerde küçük beden çalışıyorlar bende ona karar verdim mavilacivertte beden buluyorum da istediğim bu renk tonunda 26 sanırım 34 e denk gelıyor oo bedene ıncem de giyecem olme eşşeğim olayı
çiğ köfte yenir yenirde işte bana neden se kg yapıyor al yediiğim de 5 adet çiğ köfte evde yapıyoruz dışardakilerin içine patates de katıyorlar el emeği göz nuru amayok benim bunye bulgurda gel su tuttcam diye şişdikçe şişiriyor ne hikmetse
başda lavaşla yiyordum lavaşıda bırakalı baya oldu ama sonuç aynı
zümrüt yeşili de çok güzel gerçi bu sene su yeşili moda çok yakışır sen bıde uzun boylussun ya abiye uuzun boylularda daha bi endamlı duruyorr
bugun canım çıktı yüzmede ya biriyle tanıştım sormayın kızlar sürekli tepemde yok ayakların olmuyor yok kollarını böyle yap yüzücü
gerçi, bende özel ders almak ıstıyordum iyi de oldu da gösteritor ama abarrttı ayy yoğun ilgiden bunaldım sanki yarşmalara hazırlancakmışım gibi tepemden gitmek bilmedi eve geldiğimde saat 10 geçiyordu 2.5 saat havuzda kaldım
gözlerim kapanıyor uyku moduna gireyim en iyisi
güzel pazarlar olsun
günaydın canlarım,
böreklerime laf etmişsinizben pazartesiye kadar kafa iznindeyim:) pazartesiden itibaren sıkıcam:) çok yemedim zaten canlarım. bu sabah da son postayı ısıtıp eşimin yanına paket yaptım, sıcak sıcak dayanamadım az bişi yedim ama istesem de yok gerisi, bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii harç bitti yapı paydos, artık bir süre hamura el sokmam sanırım, en azından bu hafta olmaz:) bugün ben de çiğköfte yapıcam arkadaşlarım gelcek, biri de hamile:) aşermiş kıyamammmm:):):):) ben de aşerdim çiğköfte, hep aşermiş haldeyim zaten, çiğköfteyi tok olsam da yerim, zaafım var:) ama çiğköfte bana da kilo yapmaz, sadece şişkinlik yapar ama tuvaletten sonra bişi kalmaz. bana kilo yapan şeyler sadece çikolatanın aşırısı ve cips abarttığım anda kilo alıyorum onlardan ama kebapla yemekle falan kilo almadım hiç:) mesela ben kıştan beri her hafta 1 kez hamur işi, her hafta en az bir gün kebap dürüm lahmacun vs ve hergün az bişi olmak kaydıyla çikolata yedim ama aylarca kilomu korudum 56 da durdum. hatta bayrama denk gelmişti baklava bile yedim gene kilo almadım. ama son 1 ay film izlerken pringlesları çikolatalı gofretleri çikolataları yedik yedik yattık derken hooooop oluverdim 58.8, neyseki hemen dur dedim de 56,500 e indim şükür:) hımm bu arada bizim evde normalde haftada 1 de çiğköfte yapıyoruz kıştan beri hele leğen leğen:) eğer geç saatte yemezsem kilo almıyorum. bi de önceden çok yerdim ama şimdi birkaç tane yiyince tıkanıyorum, doydum galiba, midem küçülmüş:) neyse oğlan kalkmadan birkaç işim var yapayım, öptüm hepinizi:)
Ozlem, neden pantolon almıyı dusunuyorsun, acılıyetı yoksa -zaten havalarda anca 25ınden sonra ısınacakmıs- ertele.
Soyle 65ten ındıkten sonra alırsın..omru uzun olur.
Ve cıgkofte ben yerımyerım yerım hıccc kılo yapmaz bende... gece yersem sabah tartıda + gorebılırım belkı (hacmı dolayısı ıle ama
bı ertesı gun - bıle olur.
Sana bulgur dokunuyor (ıntolerans) olabılır. Gaz vesaıre yapıyor mu sut..cerezler..baklıyat vs?
Bı de normal hayatında yeme duzenın cok ıyıymıs, cok zahmetsız koruyabılırsın sen ne guzel.
Fulya, mudur olan salonunu da degıstırmelı hehhehe
yedıklerın afıyet olsun, kılo olmasın:)
Hılal, bal&yag sıkıntı degıl de.. cıpsler dondurmalar ohhhh:))
evet, ben de öyle düşünmüştüm. kurdelesiz, üsttekinin su yeşili olan halini. bi ara aklım kaydı fiyonka, eşim kaydırdı:). şimdi sen de söyleyince, tamamen kaydı.nar çiçeği, pudra rengi, bi de su yeşili. 3 renk tercihim vardı; su yeşili tercih ettim.
Sabah:
2 tam tahıllı gevrek (annem fırından alıyo çok güzel bi şey yaaa)
1 dilim kepek ekmek
azcık örgü peynir
1 yk bal-tereyağı karışımı ekmeğe sürdüm yedimm
Ara:
1 cornet disk
1 kase kadar da cips :26:
Akşam:
1 pors pirinç pilavı
1 pors fırında bezelyeli tavuk
1 avuç leblebi
Spor:+ 35 dk (dans-mekik)
Su:+ 2 lt
İyi gecelerrr
biri cips mi dedi? ben de yedim.
sabah: acılı ezme, 2 dilim ekmek, 1 yumurta, bal, 50 gr labne
ara: 2 meyve
öğle: 1 tabak taze fasulye, 1 kase mercimek çorbası.
ara: 1 cornet disc
akşam: yağsız, fırında mantar, salata, 10 tane cips
ara: 50 gr yer fıstığı, 10 tane antep fıstığı.
spor:_ su:+
HAHHAAH kızım ne güldüm yaaabiz bu boğaza nası hakim olcaz yaa haftasonu deyince cozuyoz hemen
aynen ya haftasonu ipin ucu kaçıyor, hemen yarın olsun istiyorum ben de ya evdeyim ya, hep ne yesem diye düşünüyorum, gıcık oldum kendime
Bu da benim ipin ucunu kaçırmamış halim zaten.. eskiden çok daha fenaydm :26: öyle ya da böyle kurtulcaz bu kilolardann başka yolu yokk hafta içi fena sıkı tutuyoruz bayanlarrr
tamamdır kaptan, bu hafta sıkı tutmanın zamanıdır, yoksa geri alcaz verdiğimiz birkaç gramı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?