Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ozlem, neden pantolon almıyı dusunuyorsun, acılıyetı yoksa -zaten havalarda anca 25ınden sonra ısınacakmıs- ertele.
Soyle 65ten ındıkten sonra alırsın..omru uzun olur.
Ve cıgkofte ben yerımyerım yerım hıccc kılo yapmaz bende... gece yersem sabah tartıda + gorebılırım belkı (hacmı dolayısı ıle ama
bı ertesı gun - bıle olur.
Sana bulgur dokunuyor (ıntolerans) olabılır. Gaz vesaıre yapıyor mu sut..cerezler..baklıyat vs?
Bı de normal hayatında yeme duzenın cok ıyıymıs, cok zahmetsız koruyabılırsın sen ne guzel.

Fulya, mudur olan salonunu da degıstırmelı hehhehe
yedıklerın afıyet olsun, kılo olmasın:)

Hılal, bal&yag sıkıntı degıl de.. cıpsler dondurmalar ohhhh:))

gunaydın canım pantolanlarım eskimiş hiç olmadı kot almam lazım ama yeşile takıkım bu ara ama 65 düşünce alsamdediğin gibi daha iyyi olacak havalarda ısınmadı gittii iyi25 den sonrayı bekleyelim bari
aa bak bu aklıma gelmemmişti bulgur ınteleleronsı aslında hep aklıma gıda ıntelerons testi yaptırmak var ama bu gidişle ben yeme düzenimden ne kg aldırıyor nealdırmıyor çözcem
bulgur aşırı gaz yapıyor amasüt içince gaz olayı yok
baklagıllerde 1 tabak yesem,çerezlerden de küçük bir kaseyer fıstığı ayçiçicek çiğdem hemen tartınn ibresi yukarı çıkıyor
ceviz badem fındık yediğimde kg da verıyorum ne hikmetse
sporu hiç bırakmazsam koruruum bendeki sorunda spor ay keşke beden eğitimci olayımdı ozamn hiç kg problemim olmazdııı ay özendim mi sana ne

senin de tatlı olayın bittiği için kg alcağını artık düşünmuyorum dün pek yoktun gözlerım aradı alışmışımmm sana
dedem şeker hastası olunca annnem şekeri bırakmş ve tatlı olayını evden uzaklaştrmşsstı yani nadirdir bizde taatlı yapılsın anca günlerde felan şöyle yemekden sonra tatlı yiyyim hiç olmadı galıba oyuzden tatlıyı sevmıyorum
bitek %70 kakaolu bitter den 1 parça oda 25 cal kahve yanında onu arıyorum o oda şamda kayısı

günaydın canlarım,

böreklerime laf etmişsiniz ben pazartesiye kadar kafa iznindeyim:) pazartesiden itibaren sıkıcam:) çok yemedim zaten canlarım. bu sabah da son postayı ısıtıp eşimin yanına paket yaptım, sıcak sıcak dayanamadım az bişi yedim ama istesem de yok gerisi, bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii harç bitti yapı paydos, artık bir süre hamura el sokmam sanırım, en azından bu hafta olmaz:) bugün ben de çiğköfte yapıcam arkadaşlarım gelcek, biri de hamile:) aşermiş kıyamammmm:):):):) ben de aşerdim çiğköfte, hep aşermiş haldeyim zaten, çiğköfteyi tok olsam da yerim, zaafım var:) ama çiğköfte bana da kilo yapmaz, sadece şişkinlik yapar ama tuvaletten sonra bişi kalmaz. bana kilo yapan şeyler sadece çikolatanın aşırısı ve cips abarttığım anda kilo alıyorum onlardan ama kebapla yemekle falan kilo almadım hiç:) mesela ben kıştan beri her hafta 1 kez hamur işi, her hafta en az bir gün kebap dürüm lahmacun vs ve hergün az bişi olmak kaydıyla çikolata yedim ama aylarca kilomu korudum 56 da durdum. hatta bayrama denk gelmişti baklava bile yedim gene kilo almadım. ama son 1 ay film izlerken pringlesları çikolatalı gofretleri çikolataları yedik yedik yattık derken hooooop oluverdim 58.8, neyseki hemen dur dedim de 56,500 e indim şükür:) hımm bu arada bizim evde normalde haftada 1 de çiğköfte yapıyoruz kıştan beri hele leğen leğen:) eğer geç saatte yemezsem kilo almıyorum. bi de önceden çok yerdim ama şimdi birkaç tane yiyince tıkanıyorum, doydum galiba, midem küçülmüş:) neyse oğlan kalkmadan birkaç işim var yapayım, öptüm hepinizi:)

kizlar dunku menumu gireyim once
sabah yumurta dimates salatalik cok az pastirma oglen kasarli gozleme arada 1 ispanakli borek aksam mercimek corbasi(herkes iskender yerken yemedim denizliye gezmeye geldik boyle habire yeniyor surekli kendimi tutuyorum
sporum -
suyum + bugunude gece yszarim teldan zor oluyor

Esra, 6temel gıda var alerjen oldukları gozlenmıs (ozel alerjıler de var tabı)
sut-urunlerı
yumusta akı
kuruyemısle
bugday
balık
kurubaklagıller.
Ben kızımın alerjısı sebebı ıle 1yıl bunların tozunun kondugu gıdaları dahı tuketmedım... vucudu kandırıyorsun 6-12ay sure ıle sonra yavas yavas verıyorsun.
Hıc fıre vermedık kızımla.. ve yendık cok sukur.
Boyle hassasıyet olunca vucud normalde savunamıyor ve yenılıyor..ozellıkle bagırsakta ıse.
O sebeple soyledım.

Yelız, etlı mı yapıyordunuz -konusmustuk ama unuttum ya-...Ben bu hafta cıgkofte gunu yapmayacagım.
ZAten KuzeyGuney endekslıydı.. Bu hafta esımın yogunlugu sebebıyle ıkı dk oturamadık bıle.
ustuste ızlerız.
Ben de esım olmadan ızleyemem..zevk vermez.
Fılmlerde de oyle, bı fılm acayım derım guzelse.. baska bı fılm ızlerım kı guzelı esımle ızleyeyım. Takıntı ıste:))
Bu hafta cts/pazar esım maklube yapacak o sebeple bu hafta cıgkofte yok.

Esra, dun keyf keyf oturuyor esımın egıtımden donmesını beklıyordum.
ZAten su bılg bası hayatım bıtınce kendımı yollara atacagım demıstım, dua nıyetıne demısım demek.
Annem aradı ablan gelıyor SabhaGokcen'e gotur bızı ablanla Zong/Ereglı'ye gecelım..
Eeeeeee...ben de dustum yollara:))
E o saatte kalan yolu otobusle gıtmelerıne razı olmadıgımdan devam ettık..gıt don derken aksamı bulduk.
Gozler arasın benı, mutlu olurum.

:)) Denızilı'de bı adresım var... Kuzusu muthıs oluyor offfff ne yerdık.
Kolay gelsın sana Tugba.

Son düzenleme:

etli de yaparız ama ben etsiz daha çok seviyorum, içim rahat oluyor yerken, cevizli yapıyoruz nefis oluyor:) haydin ilk uçakla atlayın gelin:) öğleden sonra başlarım heralde. yeni bi sütçü buldum, süt geldi sabah, kaynattım yoğurt mayalıcam bakalım nasıl olacak, heyecanlıyım:)

cok sıcakken mayalama 45derece ıdeal..yumusacık ve tatlı oluyor, ben eksı sevmem:)))

evet, ben de öyle düşünmüştüm. kurdelesiz, üsttekinin su yeşili olan halini. bi ara aklım kaydı fiyonka, eşim kaydırdı:). şimdi sen de söyleyince, tamamen kaydı.nar çiçeği, pudra rengi, bi de su yeşili. 3 renk tercihim vardı; su yeşili tercih ettim.

taze mısır da çok güzel oluyor ya, süt mısırı. 2 dilim ekmeğe eşitmiş; çok kalorili de değil. Yaa, dışardakilere patates mi katıyorlarmış? hiç bilmiodum. evde yapılan etli çiğköfte gibisi yok. hem çiğköfte etsiz olmaz yavv. zarurette kalınca yiyiorum tabi dışardan.
en azından vücudunu tanıyosun, neyin vücudunda su tuttuğunu biliosun. ayy, çok gıcık olurya öyle her şeye karışanlar. sen oraya kafa dağıtmaya gidiosun, dediğin gibi olimpiaytlara hazırlanmaya değil ya.
bi diktireyim, fotoğrafını koyucam, umarım güzel olur cicim. ama dediğim gibi ben de minyon tiplilere özeniyorum, yaşlanmıyorlar, hep çıtırlar

Selammmm azcık daha kilo verip idealini yakalayınca devam edersin artık lahmacunlara kebaplara ya zaten onları da istiyo insanın canı ama haftada bir falan koruma döneminde iyi olur tabi..
ben de aynı öyle dondura-çikolata-cips yüzünden geliyo başıma ne gelirsee

He ya keyif yaptım dün evde çok fenaaa

Harika bi tercihhh

biri cips mi dedi? ben de yedim.
sabah: acılı ezme, 2 dilim ekmek, 1 yumurta, bal, 50 gr labne
ara: 2 meyve
öğle: 1 tabak taze fasulye, 1 kase mercimek çorbası.
ara: 1 cornet disc
akşam: yağsız, fırında mantar, salata, 10 tane cips
ara: 50 gr yer fıstığı, 10 tane antep fıstığı.
spor:_ su:+

HAHHAAH kızım ne güldüm yaaa biz bu boğaza nası hakim olcaz yaa haftasonu deyince cozuyoz hemen

aynen ya haftasonu ipin ucu kaçıyor, hemen yarın olsun istiyorum ben de ya evdeyim ya, hep ne yesem diye düşünüyorum, gıcık oldum kendime

Bu da benim ipin ucunu kaçırmamış halim zaten.. eskiden çok daha fenaydm :26: öyle ya da böyle kurtulcaz bu kilolardann başka yolu yokk hafta içi fena sıkı tutuyoruz bayanlarrr

cumaya 55 li rakamları görmek hedefim olsun. küçük hedefler daha kolay:) en az 600 gram vermem lazım ki 55,900 bari göreyim:) bu da günlük 100 gramdan fazla ediyor:)

çiğköfte de iptal:) neyse fazladan kalori almıcam demektir. arkadaşın işi çıkmış, öle olunca başka zaman bıraktık. ama benim canım çok sıkıldı ya. oğluş da hasta gibi biraz, dün akşam kustu bugün de midesi bulandı hep. dışarı da çıkartamıyom bu durumda, evde de napcamı bilmedim

sabah yarım muz 5 badem
yumurtalı sucuk 4 yeşiil zeytin, maydonoz
1 bardak çay

öğle dışardaydım yemedim 1 türk kahvesi 1 parça %70 kakalou eti karamdan (25cal) yedim

akşam 2 adet çiğ köfte 3 kaşık taze bakla 2 kaşık yoğurt

dün çiğ köfte bugun yumurtalı sucuk çikolata içli köfte alllh sonumu hayretsin :18:

spor 1 saat yürüyüş
1 litre artı akşam havuzdan sonra 1 litre içip suyumu tamamlarım

günüm stresli geçti akşam gelebilrsem anlatırım şimdi giyinip havuza gidicem görüşürüz hepnizi çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…