Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hakikaten yaa, ne eğlenirdik sporda birlikte olsak. ben 3 haftadır gidiyorum kalçam 103'tü,101'e düşmüş; spor hocam inceldin inceldin diyodu, inanmıyodum; bugün ölçünce sevindim çookk

eşim inanamıyor, onu şaşırtmak benim için çok güzel bişey. evlenince 75 olursun, benim için problem değil, diyodu; kendi kendine kabullenmişti. şimdi diyor ki, 'sen hamilelikten sonra bile hemen eski haline dönersin; nasıl oldu da evlendikten sonra hiç kilo almadın, aksine verdin? her halinle kabul ama böyle kendine bakman çok hoşuma gidiyor.' diyor ve ben mest oluyorumm.

pesss!! hele ki annenin yanında nasıl bunu derler? boşver, sen kendince de, bizim fikrimizce de en doğru yolu seçmişsin. demek ki onlar senin kadar ailelerine sahip çıkamıyor, senin yaptıklarını da kıskanıyorşlar. anneciğinin sana ettiği dualar yeter. Allah çok daha güzel günler gösterecektir.

oyy yerim ben onu. ne tatlıdır şimdi bebişin, Allah bağışlasın. bebek için evlenilir ya, di mi kelebeğim?

bebiş mi? benim de hiç doğurasım yoktu ama sağ üst köşedeki fiyonklu elbiseli anne-kızı görünce hamile kalasım geldi.

pizza yememişsin bugün?? ben yedim senin yerine bugün. bugüün çok az yemişsin, müdürlük iştahını kesti sanırsam.

biz de cikarken esimle farkli sehirlerdeydik, ozamanlar gece ucretsiz konusma hakkimiz vardi. gece 02:00de kurardim saatimi sabahin 5'i,6'sina kadar konusurduk. ilk 2 saat super konusur sonra da kavga etmeye baslardik:) konuscak bir sey bulamayinca sarardik birbirimize. simdi kahkahalarla aniyoruz o gunleri. hey gidi gunler hey![/B]

:)). nelere katlanmışsın, değmiş ama ne güzell, kız evlat da vermiş sana, eminim ki çok tatlıdır.
5 gündür evde yoktum, bu akşam eve geldim; eşim nöbetçi. 4 gözle bekliyorum bitmesini. nöbetler hala aynı heyecanı taşıtıyor insana hee, aynı evde yaşasak bu kadar olmazdı tabi.

iyisin di mi? bi sıkıntı yok? ki zaten, sen iyiyim, dedikten sonra Allah korusun olumsuz bi durum olsa bile yenersin.
benim Ceyda diye çok çok sevdiğim bi arkadaşım var, o da bankacı; onu da eşi asker. senin yazma tarzınla, onun konuşma tarzını da çok benzetiyorum, ikinizle de konuşmak çok güzell

yanina elma,hurma,ayran al muhakkak. hem tok tutar hem de sagliklilar. duzenli beslenmedikce hem sagligini bozar hem de kilo veremezsin melikecim. aman dikkat et kendine.
[/QUOTE]

bu hafta kilo veremedik, önümüzdeki maçlara bakalım Ceydacım; moralimiz hep yüksek olsun. yazın giyeceğimiz kıyafetleri düşünerek motive olalım. yoğurtla balık yemiştim ya bi de ben, dolabımda başka bişey yoktu yiyecek, mecbur kaldım, yedim. evde kalmıyorum, öğretmenevinde kalıorum ya, dışardan da yemek yemiyorum; öyle geçiştiriyorum yemekleri, kötü oluyor aslında o da. normalde balık bayatsa yoğurtla yendiğinde zehirliyormuş, evet. benimki de ton balığıydı. çok şükür bişey olmadı.

bugünkü suyum:+
sporum: yarım saat hızlı yürüyüş

sabah:1 simit, 50 gram labne, 1bardak süt
ara: 1bardak kefir, 2meyve
öğle: 1 çubuk kraker, 1 çokoprens, 2 bardak kefir.
ara:1 meyve
akşam: orta boy mangal pizzanın yarısı
ara: 5-6 cips.
bugün saldım kendimi, bilerek oldu ama dün hiçbişey yememiştim,acısını çıkarttım. haftasonu bol bol basketbolla eritirim benn.

tatlı olmaz mı teyzesi resmen bal ya... çocukları oldum olası çoooookkkk severim ama insanın kendi evledı bambaşka çocuk için evlenilir ama çocuk için anlaşamadığın insanla evlenmezsin kız çocuğum olmasını çok istemiştim ama şimdi iyiki de oğlum olmuş diyorum hatta evlendiğim zaman neden hemen çocuk istemedim diye kendime kızıyorum keşke ilk gece hamile kalsaydım şimdi eymen 2 yaşında olurdu

güncüler gitti:) gececiler mi demeliydim acaba:):):) neyse işte bugün sabahtan beri yediklerim

1 hurma
1 açma
10 küçük sarma
4 çatal pasta
3 bardak şekersiz çay
1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam
1 tane kıymalı börek
1 tane lorlu poğaça
1 dilim haşhaşlı kek
bir ince dilim maraş usulü kesme dondurma
1 dilim patates salatası sarımsalık yoğurtlu:)

1 fincan orta türk kahvesi
1 adet after eight çikolata

spor olarak ev temizliği, misafir hazırlığı, misafir ağırlaması, inanın 10 mil leslie yapsam bu kadar ayakta kalıp yorulmazdım:)
su ne kadar içtim bilmiyorum ama 2 litreyi geçti kesin.

bu arada misafirlerim daha kilo verme böyle çok güzel olmuşsun dediler:) çok mutlu oldum:) benim vücut kesin diyeti bıraktığıma inanmıştır artık, şimdi tekrar diyete ve spora girince 1 kilodan fazla gidecek inş.:) almadığıma bile seviniyorum, haftaya gene birinciyiz inş:):):):) bu arada iyiyim artık canlar, beni merak edip soranlar, ishal de kanama da geçti, sadece yorgunum, o da uyuyunca geçer:) misafir işi bitti ya gerisi kolay:)

Kesinlikle çok eğlenirdikkk ve baya iyi düşmüşsün valla tebrik ederimm eşinin söyledikleri de oldukça motve edici aferin kız size ağzınızdan hep böyle bal damlasın inşallahh bırakır mıyım hiç kendimi ben çok bakımlı bi garıyam diyeydin (hangi filmdendi ya bu )

İnşallah vakti gelince güzel güzel bebişlerimiz olurrr

Maşallah çocuğuna valla zeynoo...mükemmel, yani bana da kız erkek farketmez çocukları çok severim hele ki kendimin olunca dediğin gibi çok farklı olur yaaa.. çocuk için anlaşamadığım insanla evlenmem zaten doğrudur,ama anlaştığımla daha erken evlenebilirim normalde onu mu çekcem evlenip dertsiz başıma dert mi alcam hahaha

Ohh nihayet rahata çıktın yeliz, geçmiş olsun hadi dinlenme vakti şimdi

hadi geçmiş olsun yeliz zorlu bir haftayı atlattın hem de sağlığına da kavuştun... zaten fotolarda seni görünce neden zayıflıyor ki dedim ben senin gibi olsam korumaya dikkat ederim okadar...

sağol bebeğim, üfff ne haftaydı ama değil mi:) iyiki hava bozdu piknik iptal oldu yoksa iflahım kesilecekti:) pazar günü son posta misafirim gelecek, sonra rahatım, ama pazar günkü rahat misafir olacak, pijama partisi, beraber yapıp yicez çiğköfte:) özel hazırlık olmayacak, ev zaten temiz, yarın kahvaltıdan sonra çıkar te gece döneriz zaten:)

hadi geçmiş olsun yeliz zorlu bir haftayı atlattın hem de sağlığına da kavuştun... zaten fotolarda seni görünce neden zayıflıyor ki dedim ben senin gibi olsam korumaya dikkat ederim okadar...

sağol tatlım, sen de sevindirdin beni:) ben şuan 56,5 kiloyum ya, 50 kilo gelin olmuştum eşim hala bölgesel kilon var diyordu. şuan da haliyle kilolu sanıyor beni ve bölgesel vermemi istiyor, bakalım verebildiğim kadar vericem. ikinci bebekten önce zayıflıyım da doğum sonrası çok kilom olmasın diyorum. bi de sıkılaşmak istiyorum biraz daha:)

menü:
sabah:1 fincan nescafe
öğlen:1 kase çorba
4 kaşık pilav
3 tane köfte
akşam:1 kase çorba
2 tane köfte 2-3 kaşık bulgur pilavı

su:+
spor:+

kizlar dunku sporum +
suyumda +
menum sabah domates salatalik kesik 1 pogaca oglen 2kurabiye sut 2hurma aksam nohut ve patlican yemegi ve yogurt2dilim ekmek

Gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bugun de gırecegım su uzaktan egıtım seyyysıne ınsaellah 90saatı tamamlamıs olacagım ufffff ne haftayı yaw

Ozlem haklısın, Yogurtla balık yenılır..bırcok sosta da kullanılıyor zaten. Bayat balıgın da zehırlemek ıcın
yogurda ıhtıyacı olmuyor:))

Yeliz, esın o dusuncede oldugu surece senın "zayıfladım" demen ya da bızım dememız bı ıse yaramayacak... En ıyısı bolgesel
molgesel sen ugrasacaksın bıraz daha...

Zeynep, benım de oglum olacaktı dogunca "aaaakız" dedık.. kı ben kızları cıddı cıddı sevmezdım.
Ama Rabbım oyle bı tokat attı kııııı sımdı erkeklerı gozum gormuyor.. kızım benımmmm ınsaellah kardesı de kız olacak ve
adı da Zeynep olacak:)))
Hıc kız annesı olarak kendımı goremezken sımdı erkek annesı olarak goremıyorum hehhe.
Insanoglu ıste...

Dun mılfoy hamuru yaptım.. ama muthıs guzel oldu hıc beklemıyordum.
Beyazun ıle yapılıyor kolay da, tam bugday pek oyle bı un degıl ama yaptım valla.. kabardı kabardı..masaellah
Yanı tambugday kullanacagım artık dıyenler ıcın kıtap bıle cıkarabılırım artık!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…