Teşekkürlerrr esracım çok sevinim bu duruma bennn ama kilo versem daha da harika dururm o zamanyok zaten şu an memnunum gayet de ama ya alırsam diye sıkı tutmak lazım, bi de az daha göbüş var düzleyemedik denicem inş unutmazsam
Olur arada canım mesaj sınır altında kalma da napalım artık idare edecez
Bayıldım buna ben..
ben çok ağlarım yaaa ve sinirimin haddi hesabı yoktur işte Zaferim de buna alışmalı ve buna göre davranmalı işte ahh ahh
Ne şeker rica etmişin atlar mıyız hiçç
Peki canım perşembeyi değiştiririz, seni de izinli yazarız6 ay gelmzsen diskalifiye olursun,gelirsen kaldığın yerden devam
Hepimizin fikriydi özlemcimmmevet ya dondurma başa belaaaa ama sadece haftasonu yicem ödül olarak bu hafta kararlıyımmmm
Spinning güzel geçtiiii valla bayıldım bayıldım, 50 dk kadar tempolu çevir çevir, bi yavaş bi hızlı, bisiklet üstünde kol bile çalıştık mütişti bayıldım resmen, arada bi coştuk bi coştukkk ayakta falan da çok çevirdik harikaydı, kız var ya biz beraber spora gitsek ne eğlenirdik haaa
öyle be tatlım günlük gülastanlık bi hayat yok ,hepimizin sınavı başka türlü rabbim dermansz dert vermesinnn kimseye...
ben annem iççin onun huzuru morali için çoğğu şeyden vazgeçtim yeni yeni toparlanıyor
geçen gün öyle komşularla birlikte kahve içiyoruz bana sitem ediyorlar anneni bırak çek git diyor birisi diğerleri de onayladı heyyy gidi dunya hey dedim içimden herşey para değil yada mevkideğil başlarına gelmedikleri için algılamaları da zor
annem bi üzüldü onların tepkisine hemen susturdum konuyu kapadılar
rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize hepimizin yiyecek lokması var şu hayatta...
oyy yerim ben onuhadi canım benim kim tutar seni eminim fazlasını bile verirsin...
gel ye ablası zaten çapkın bir oğlum var yeter ki kız görsün yabancı demeden gülücükler atıyor öpücük atıyor kuağına gitmek için yırtınıyor...bebiş için evlenilir mi allah sanada nasip etsin canım muhtşem bir duygu annelik inş hamişlik haberlerinide alırız
canım benim soruma cvp vermiş olmalısın ama nasıl yani biraz ayrıntılı anlatır mısın
hoş geldin melike sen nasılsın
canım yazacaktım arada kaçmış basın sağolsun rabbim sizlere hayırlı ömürler nasip etsin ne kadar sanslı bir ailen var ki senin gibi muhteşem bi evlat yetiştirmişler
Fatoş abla süpersin ayrıca hoşgeldin
Fulya, daha cok kılo verırsın sanmıstım.
Kayınvalıdede mı abarttın.
Ozlem, erıgı mı tuzladın?
Ben kuru erık sanmıstım.
kızlar ya çok yogundum giremedim interenetee
Su:+
Spor: +
Menü
ben bugün hiç bişey yiyemedim yine
Sabah
1 adet patatesli poğaça
Akşam
1 dilim ekmek
1 tabak mercimek
1 tabak kereviz
resmen 5 kişilik yemek yapmışız yaaa bitmedi. Anca bugün bitirdik
Çok üşüüdm bugün yaaa
sanırım uyuycam
İyi geceler kızlarrrr hasta mı oluyorum aceba
hakikaten yaa, ne eğlenirdik sporda birlikte olsak. ben 3 haftadır gidiyorum kalçam 103'tü,101'e düşmüş; spor hocam inceldin inceldin diyodu, inanmıyodum; bugün ölçünce sevindim çookk
eşim inanamıyor, onu şaşırtmak benim için çok güzel bişey. evlenince 75 olursun, benim için problem değil, diyodu; kendi kendine kabullenmişti. şimdi diyor ki, 'sen hamilelikten sonra bile hemen eski haline dönersin; nasıl oldu da evlendikten sonra hiç kilo almadın, aksine verdin? her halinle kabul ama böyle kendine bakman çok hoşuma gidiyor.' diyor ve ben mest oluyorumm .
pesss!! hele ki annenin yanında nasıl bunu derler? boşver, sen kendince de, bizim fikrimizce de en doğru yolu seçmişsin. demek ki onlar senin kadar ailelerine sahip çıkamıyor, senin yaptıklarını da kıskanıyorşlar. anneciğinin sana ettiği dualar yeter. Allah çok daha güzel günler gösterecektir.
oyy yerim ben onu. ne tatlıdır şimdi bebişin, Allah bağışlasın. bebek için evlenilir ya, di mi kelebeğim ?
bebiş mi? benim de hiç doğurasım yoktu ama sağ üst köşedeki fiyonklu elbiseli anne-kızı görünce hamile kalasım geldi.
Eki Görüntüle 690177
hakikaten yaa, ne eğlenirdik sporda birlikte olsak. ben 3 haftadır gidiyorum kalçam 103'tü,101'e düşmüş; spor hocam inceldin inceldin diyodu, inanmıyodum; bugün ölçünce sevindim çookk
eşim inanamıyor, onu şaşırtmak benim için çok güzel bişey. evlenince 75 olursun, benim için problem değil, diyodu; kendi kendine kabullenmişti. şimdi diyor ki, 'sen hamilelikten sonra bile hemen eski haline dönersin; nasıl oldu da evlendikten sonra hiç kilo almadın, aksine verdin? her halinle kabul ama böyle kendine bakman çok hoşuma gidiyor.' diyor ve ben mest oluyorumm .
tatlı olmaz mı teyzesi resmen bal ya... çocukları oldum olası çoooookkkk severim ama insanın kendi evledı bambaşka çocuk için evlenilir ama çocuk için anlaşamadığın insanla evlenmezsinkız çocuğum olmasını çok istemiştim ama şimdi iyiki de oğlum olmuş diyorum hatta evlendiğim zaman neden hemen çocuk istemedim diye kendime kızıyorum keşke ilk gece hamile kalsaydım şimdi eymen 2 yaşında olurdu
güncüler gitti:) gececiler mi demeliydim acaba:):):) neyse işte bugün sabahtan beri yediklerim
1 hurma
1 açma
10 küçük sarma
4 çatal pasta
3 bardak şekersiz çay
1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam
1 tane kıymalı börek
1 tane lorlu poğaça
1 dilim haşhaşlı kek
bir ince dilim maraş usulü kesme dondurma
1 dilim patates salatası sarımsalık yoğurtlu:)
1 fincan orta türk kahvesi
1 adet after eight çikolata
spor olarak ev temizliği, misafir hazırlığı, misafir ağırlaması, inanın 10 mil leslie yapsam bu kadar ayakta kalıp yorulmazdım:)
su ne kadar içtim bilmiyorum ama 2 litreyi geçti kesin.
bu arada misafirlerim daha kilo verme böyle çok güzel olmuşsun dediler:) çok mutlu oldum:) benim vücut kesin diyeti bıraktığıma inanmıştır artık, şimdi tekrar diyete ve spora girince 1 kilodan fazla gidecek inş.:) almadığıma bile seviniyorum, haftaya gene birinciyiz inş:):):):) bu arada iyiyim artık canlar, beni merak edip soranlar, ishal de kanama da geçti, sadece yorgunum, o da uyuyunca geçer:) misafir işi bitti ya gerisi kolay:)
güncüler gitti:) gececiler mi demeliydim acaba:):):) neyse işte bugün sabahtan beri yediklerim
1 hurma
1 açma
10 küçük sarma
4 çatal pasta
3 bardak şekersiz çay
1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam
1 tane kıymalı börek
1 tane lorlu poğaça
1 dilim haşhaşlı kek
bir ince dilim maraş usulü kesme dondurma
1 dilim patates salatası sarımsalık yoğurtlu:)
1 fincan orta türk kahvesi
1 adet after eight çikolata
spor olarak ev temizliği, misafir hazırlığı, misafir ağırlaması, inanın 10 mil leslie yapsam bu kadar ayakta kalıp yorulmazdım:)
su ne kadar içtim bilmiyorum ama 2 litreyi geçti kesin.
bu arada misafirlerim daha kilo verme böyle çok güzel olmuşsun dediler:) çok mutlu oldum:) benim vücut kesin diyeti bıraktığıma inanmıştır artık, şimdi tekrar diyete ve spora girince 1 kilodan fazla gidecek inş.:) almadığıma bile seviniyorum, haftaya gene birinciyiz inş:):):):) bu arada iyiyim artık canlar, beni merak edip soranlar, ishal de kanama da geçti, sadece yorgunum, o da uyuyunca geçer:) misafir işi bitti ya gerisi kolay:)
hadi geçmiş olsun yeliz zorlu bir haftayı atlattın hem de sağlığına da kavuştun... zaten fotolarda seni görünce neden zayıflıyor ki dedim ben senin gibi olsam korumaya dikkat ederim okadar...
sayiyi belirtmemisimde if havaya bak aksam 9da tavuk gibi yatilirmi elektriklet yok tel den yazdim opt akizlar dunku sporum +
suyumda +
menum sabah domates salatalik kesik 1 pogaca oglen 2kurabiye sut 2hurma aksam nohut ve patlican yemegi ve yogurt2dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?