hım yumurta iyi fikir bak bu aklıma gelmemişdi bide böyle deneyim
çok tüketmek istiyorum ama damak tadıma uygun ne ıle karıştırsam bılemedığm için bitürlü tüketememiştim
senin durumunda haklısın sen zaten yoğun spor yapıyorsun daha ne yapacan mecbur beslenmende oynamalar yapmak zorundasın senin durumn ayrı tabi bizden
diyetti bozmuş gibi beslencemdiye hoptan saldırmayasın eski sevdiklerine baklavalara düşme de
ya geçenlerde kermesden eve baklava almıştık ozamn ki baklavanın tadı hala damağımda bol cevizli terayağlı ev baklavası üff o baklavadan istiyorum 1 dilimde olsa ayy nerden aklıma düştü bütün gün sayıklıycam
Esra,
sabah sahanda yumurta yaparken yumurtana katabılırsın (pısırırken..guzel oluyor tabı ben esım ve kızım ıcın)
...
Sımdı Esra aslında kılo durdugunda vucudu sasırtmak ıcın sporu degıstırmek ve daha cok yapmak gerekıyor ama
ben zatens sporu cok yapıyorum sımdı kılo durunca daha cok ne yapayım? :))) kalpten gıtmeyeyım dı mı:)
O sebeple ben vucudu sasırtmak ıcın 76 olmadan dıyetı bozmus gıbı beslenecegım sıstem 'aaa bıraktı ohhh' deyınce
Ben yuklenecegım:)))
çok gittimde bir sebep çıkmıyor yani hayatım boyunca 15 kere bile olmamışımdır belki anca 10 dur 8-9 ay olmadığımı biliyorum ilaç veriyorlar direk yaşın küçük olur diyorlarda bu kadarıda fazla yani lk defa ilaçsız oldum
senin taktik diye yaptigini bu hafta bilincsiz olarak ben yaptim. simdi benim sistem ohh birakti deyip gevsemistir.desene onumuzdeki hafta vucut sasirdigi icin daha fazla kilo vericem:)
Hılal, dıger takımlar da dusuktu, sımdı bılemem tabı.
Kızım uyudu. salatamı yaptım bol soganlı terelı nanelı marullu maydanozlu tonbalıklı ve kuruuzum de ekledım:)))
Yogurdumu tarcınlı tuketecegım...
Tarcını da dereotunu da coookk sevıyoruzzzzzzzz:)))
kelebeğim , senin yazıya alıntı yapmıştım meğer 4. takım içinde yazmışım
nasıl oldun yeliz...günaydın fıstıklar!!!!
:):):):):)
beni kesin beklemiyordunuz bugün, ben de öğle namazına müteakip kaldırırlar beni diye düşünmeye başlamıştım ama neyseki dinlenmiş bir şekilde pırıl pırıl bir cumaya uyanabildim. hemen tuvalte sonra tartıya koştum ve kilom sabitgerçi kilo almamış olmaya şükrediyorum, hem hamurişi yedim hem de hiç spor yapamadım bu hafta ama haftaya eminenin dediği gibi vurdurucam ben de arabayı:) hem regl haftası hem gün haftası, ben bu haftayı hiç unutmam artık. cumartesi piknik büyük ihtimalle iptal oldu, çok yağmur yağdı yerler ıslak çamur, eğer bugün kurumazsa iptal edilcek. bu durumda yarından itibaren sporuma başlarım, kanamam da azaldı artık:) bu hafta kaçıncı olacaksınız diye sordu eşim ve biraz da dalga geçti yediklerimle falan bakalım görücez, iddialı değiliz
dağılmışız ya galiba 1. olmak yaramadı bize neyse sağlık olsun veririz tekrardan***6. TAKIM 305. ETAP***
fatos0808 ( 80,2 / 80,2 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.Hedefi olan 80'i tamamlamış olup hedefini 70'e indirerek yarışmaya devam ediyor.
destina_88 ( 64 / 64 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
kelebek.hill ( 61,3 / 60,9 / 0,4 / %0,65 )
lethem ( 46,3 ) İzinli.
tubish ( 73,6 / 73,6 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
degua ( 71,4 / 70 / 1.4 / %1.96 )
mahurbeste ( 80//)
fulias ( 54,9 / 54,4 / 0,5 / %0,91 )
melikea123 ( 91 / 90,5 / 0,5 / %0,55 )
concept ( 82,1 / 80 / 2,1 / %2,56 )
yliss ( 56,7 / 56,7 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
successfull ( 72.5 / 73 / -0.5 / -%0.69)
az_uz_( 86,2//)
6. TAKIM ORTALAMASI:
Kızlar bu hafta fenayız sanırım :26:
Hoşgeldin yeliz, dinlenebilmene sevindim nihayet..haftaya toparlıcaz artık napalım, her hafta da 1. olmayalım yahu
Zeynep gelır de, Sevılay gelır mı acaba?
Kapı caldı..
Kargo.
Imza falan fılan..
Adam: "2yas cıvarı cocugunuz mu var?"
ben: "hıh?!..e evet"
"nerden anladınız?"
adam:"yuzunuzden bellı."
Nasıl ya... neyse dedım nur gordu demek:)))
Sonra bı ara abdest ıcın banyoya gectım aynada ben ve bır cadaloz sahıbı oldugumun ımzalı belgesı.. hem de en tukenmezınden:)))
Unutmussummmm
sabah 9 da 1 haşlanmış yumurta
yarım çay bardağı ceviz 5 adet badem,3 yeşil zeytin
1.5 saat yüzme ,1 litre su
öğle 13:30 bulgurlu pazı dolması 6 adet, 1 kase cacık
akşam: akşam ki menü: 1 tabak taze bakla bol dereotlu hilaalllll
1 küçük kase yoğurt bayılırım taze baklaya
karışık salata
yatana kadar da 1 litre içerim
Kapı caldı..
Kargo.
Imza falan fılan..
Adam: "2yas cıvarı cocugunuz mu var?"
ben: "hıh?!..e evet"
"nerden anladınız?"
adam:"yuzunuzden bellı."
Nasıl ya... neyse dedım nur gordu demek:)))
Sonra bı ara abdest ıcın banyoya gectım aynada ben ve bır cadaloz sahıbı oldugumun ımzalı belgesı.. hem de en tukenmezınden:)))
Unutmussummmm
ben geldim.... kaçıncı olduk ben az vermişim ooooofffffffffffff geçmişi okuyayım baya vardır heralde
Ya da ıkı hafta ust uste ılk 3e gırılemıyor mu?
oyleyse..bılemem ama
ıkıncının %sı benımkınden dusuk:))
Geregının yapılmasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?