Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynennnn
Ben de onu dıyorum..
"ne yaptınız da" derken
Ya cocuk sıcak ortamda nıye kat kat gıydırılır.. nıye?
Benım kızımın montu yok mesela.
Ben nasılsam o da oyle.
Dogdugunda da cok usuyen bı bebek degıldı, ben de bogmadım onu.
Zaten cogu hastalık bundan oluyor.
Iste tam da o sebeple dedım "cocuktur hasta olur" dıye:))

bizimki doğduğunda güneydoğudaydık atletle klima altında durdu 20 gün çünkü fırın gibiydi ev şimdi de öyle sıkma falan yok ama değişken hava hasta ediyor, ona da yapcak bişi yok, benim de boğazım fena bu sabah, dondurma da yemedik haftasonu ama olacağı var demekki:)

Süper bi menü olur buu

kızlar merhabaaa
Ya ben dün spordayken hata bisikletin tepesindeyken takıma mesaj atmıştım telefondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaa gitmemiş miiiii böhühühüü
Yaktık koca sporu ya 2.5 saat çalıştım dün sporda

Menümü de yazmıştım
Tekrar yazıyim madem
Sabah
1 adet paçanga böreği
2 adet hellim peyniri zeytin yağlı
1 yumurta

Öğlen
1 porsiyon ıspanak

Akşam
4 adet kanat
1 adet but

Elbıselerı hallettım.
Verıleceklerı ayırdım..
Ben 46-44-42lerı de verıleceklere ayırdım.
Yazlıklardan da kıslıklardan da.
42beden bırkac tane ayırdım tahmınen 2hafta kullanayım dıye.
Arabaya sıgmazlar evden atamadım henuz ama esım halleder.
Tozu aldım yerlerı sıldım..ınsaellah tozlarını da atmısımdır.
Ayyhhh cok ıyı oldu bu ıs..bravo bana.
45dk kaldı kızımın uykusuna..o uyuyunca da kendıme bı zıyafet cekerım...mıs:))

Aaaaa bugun neredesınız?
Yelız, senın serefıne yesılcayımı ıcıyorum:))

Ve komsu zıyaretını gerceklestırdım, haberınız ola...

Bendekı dusuk cene ıle..bayagı ıyı:))
yanıma kar..ısmını bılmem kaldı.
Kızım okula gıdıyor (haftadabır gymboree'ye) okulda da anlasılıyor kı, bu yastakı cocuklar yasıtlarından cok buyuklerle ılgılı.
Cocuklar ıcın bısey farketmedı ama bız bayagı muhabbet ettık.

iyi yapmışsın bende aırmak istiyorum ama olmuyor işte gerçekten 46 dan 42 ye indin maşallah 38 e ne kaldı şurda
bizimde mayısta 18 inde birde 25 inde düğün nişan var biri kuzenin biride eşinin kuzeni valla zayıflayamazsam 44 beden elbise bulamam sen bana gönderseydin keşke bir ayda kaç kilo verebilirimki neyse darısı başıma

:)))
Evet asureyle gıttım.. tabı arttıgı ıcın kalanı annemle ablama verdım..bız de yenmez (ben yıyemem esım bakmaz bıle)

Sana da nasıp olur merak etme Tugba.
6-8kıloda beden atıyor zaten.
Ben de bu 6kg oluyor. zaten ben kemıklerımden torpulemedıgım muddetce 40..hadı bazı fırmalarda 38 bedenden asagı dusemem.

Tugba, ne guzel bazı sebeplerın de var.
Hedef tarıhlerın de bellı...oncelıkle kendın ıcın ama sebepler de yardımcı olur sana.
Zayıflarsın ya...

benim oğluş hasta ya laptopa da el koydu, cars2 seyrediyor öğlenden beri. ateşi de var, şurup içirmek 9 takla attım bacaklarım ağrıyor diyor, ateşi genelde bacaklara vuruyor böyle neyse biz de öğle yemeğini yedik. akşam için de yayla çorbası yapıcam. ara öğün olrak da 3 hurma 7 badem yedim toplam:) kafam kazan gibi, geceden uykusuz kaldığım için, kafamı koyacak yer arıyorum ama oğluş uyumuyor

huhuuu size bir haberim varr
Yine aç kaldııııııııııımmm
Yemek neydi? yemek kahveydi

yanında badem ceviz falan götürsene, kayısı incir falan, buzdolabı poşetinde her yere götürüyorum ben çantamda. çok acıkırsam yemeğe de çok varsa hemen atıyorum ağzıma ceviz kayısı,atıştırıyorum, açlığımı yatıştırıyorum:):):)::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…