- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
E bugun nıye ac kaldın?
Iyıce yerlesmıssındır ofısıne.
yanında badem ceviz falan götürsene, kayısı incir falan, buzdolabı poşetinde her yere götürüyorum ben çantamda. çok acıkırsam yemeğe de çok varsa hemen atıyorum ağzıma ceviz kayısı,atıştırıyorum, açlığımı yatıştırıyorum:):):)::)
Kızgınım size ya hiç bir kurala dikkat edilmiyor. Ben kuralcı bir insanım, bu kadarına da hoşgörü gösteremiyorum, ben uğraştıkça bu hafta iyice kural çiğnenmiş, küstüm oynamıyorum
1- Haftasonu bildirimlerinize mesaj sayılarınızı yazmamışsınız, bir dahakine yazılmayanları tek tek saymayacağım haberiniz olsun. (yazanlar üzerine alınmasın.)
2- Haftasonu pazar akşamı 2 günün listesini başlığınızda belirterek yayınlayınız, tek tek her mesajı baştan okumam gerekti. (yine diyorum yazanlar üzerine alınmasın ayrıca çok teşekkürler yazan arkadaşlar kendini biliyor.)
3- Mesaj sayısı 2 hafta mazeretsiz 30 altında kalanlar gruplardan diskalifiye edilir, dikkat edilmemiş.
4- Spor, menü, su paylaşımına dikkat edilmemiş.
kaptanım ne desen haklısın elimden geldiği kadar kurallara uymaya çalışıyorum zaten yüzde 90 forumu ben kapattığım için gece geç saatlerde menümü yazıyorum ( oğluş sağolsun)
ilteber.e çok geçmiş olsun annesi tez zamanda sağlığına kavuşur inş...günaydın şeker arkadaşlar:) bu hafta bana şeker sadece sizsiniz:) benim oğlan bütün gece ateşliydi, sabah da çıkarttımoralim bozuk o yüzden inş. daha da kötüleşmeden düzelir. öksürünce kusan bir oğlum var malesef, en ufak gribal enfeksiyonumuz bile gastroentrerit gibi ilerliyor anne olmak çok zor, heleki çocuk hastayken sabaha kadar uyur uyanık hiç dinlenemedim, ama bu hafta güzel geçecek inş. umutluyum:) siz de dua edin ilteberime, çarçabuk iyileşsin inş:)
yeşil çay muhteşem iştah kesiyor ben yeşil çayı yemeklerden önce içerdim ve pek yemek yiyemezdim bu sayede 3 haftada 6 kilo vermiştim hamilelikten önce şimdi içmiyorum emzirdiğim için oğluma zararı olur diyehilalcim benim taktiğim de şu, çok acıkırsam yeşil çay içiyorum, açlık hissimi epey azaltıyor, özellikle kalorili birşey yemek üzereyken içiyorum ve ya yemiyorum ya da azıcık yiyorum, belki ondan hamurişi yiyince de kilo almadım:)
Aaaaa bugun neredesınız?
Yelız, senın serefıne yesılcayımı ıcıyorum:))
Ve komsu zıyaretını gerceklestırdım, haberınız ola...
Ofisim değişmedi ya aynı yerdeyim ben. Ama yiycek bişey bulamadım bugün. Az önce peynir ve domates yedim.
bende evden getiricem artık yemeğimi çantamda bişeyler taşısam iyi olucak işlerim dışarda olunca iyice açlıkla terbiye oluyorum.
Bende dün ilk defa biber dolması yaptım başardııııııııım. Tabi dolmanın içini bayaa bi fazla kaçırdım şöyleki 6 adet dolma yaptım ama resmen 12 adetlik iç yapmışım. Elimin ayarı yok henüz hehe.
Bende dolmanın içini buzluğa attım bişiy olmaz dimi?
1 SON SU:+ SPOR:1 SAAT FITNESS. Menüde sabah 2 yk bal, 75 gr.labne,2 dilim ekmek, 1 yumurta.arada 3 bisküvi. oglen 6yk pirasaya benzer bi sebze yemegi. ara2 dilim sıcak ekmek. aksam yaklasik 2 kase nesfit,arada 2 meyve yedim. bilgisayarima yarin kavusucam, tel'den yazmak sknti. concept helal olsun, kendi vücudunu cok iyh taniyorsun ve ne zaman kilo verecegni biliosun ne güzel.Elbıselerı hallettım.
Verıleceklerı ayırdım..
Ben 46-44-42lerı de verıleceklere ayırdım.
Yazlıklardan da kıslıklardan da.
42beden bırkac tane ayırdım tahmınen 2hafta kullanayım dıye.
Arabaya sıgmazlar evden atamadım henuz ama esım halleder.
Tozu aldım yerlerı sıldım..ınsaellah tozlarını da atmısımdır.
Ayyhhh cok ıyı oldu bu ıs..bravo bana.
45dk kaldı kızımın uykusuna..o uyuyunca da kendıme bı zıyafet cekerım...mıs:))
kendi kendime konuşuyorum diyceğim ama 1 ziyaretçi var huuu ziyaretçi üyeysen giriş yapsana üye değilsen de gel üye olsana
bu hafta benim için süper hafta 2 güün okul tatil perşembe sadece 2 dersim var geriye cuma kaldı ogün de aslında okula gitmeyeyim desem ki kocam kızar mecburen giderim...
hilal canım biz yarın malatyaya gidiyoruz 2 gün olmayacağım tel.de internet var ama günboyu gezeriz akşamda menümü paylaşmaya çalışırım tamam mı canım benim paylasamAZsam mazeretli sayarsan sevinirim
bizde hastanedeydik bugün geçen düzeldi denildi bugünkü işitme testinde sıvı oluşumu artmış kulakta hemde bayagı duyma kaybı şuan için yok ameliyat dedi kızlar 2 mayısa gel dedi yine verdi aynı ilaçları üzüldüm ama allah beterinden saklasın üzülmekte değilde artık yavrumda istemiyor hastaneleri biliyor çabuk geçicek belki yatmayacağız bile ama o adı yokmu ameliyat o saatler çok kötüyüm zaten kaç gündür aynıyım bilmiyorumm aklım fikrim kalmadı artık çok güçlüyüm sabırlıyım ama bazenn haşa allaha ...annemleri aradım yarın gidecektim ağladım annem kızdı babam üzülme bişi olmaz kızım geliriz biz ben gidersem annen gelir babamla bayağı konuştum ağladım açıldım biraz..kendime bakmıyom bile tansiyonlarım yüksek kızlar yanıyo kafam..allahım evlatlarımızı korusun..ama şunuda biliyorum allahın izniyle atlatıcaz bunuda teyzeleri..hemen yaptırmıycam özelede götüreceğim bir kaç doktora göstereceiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?