Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah fatoş ablam, biliyorum herkes evinde farklı farklı sıkıntılarla boğuşuyo ben de elimden geleni yapıyorum, düzeni çok severim ben ama tabi ki her zaman her şey istediğim gibi olmuyo..kendi hayatımda da bu böyle..ben çok üzüldüm arasn durumuna ama kolaylıkla atlatcaksınız inşallah...düzenli giremiyosun farkındayız ama kimse aa o düzensiz banane ben de girmem demiyo, özel durumlara herkes anlayışlı sağlsun.Elinden geldiği kadar burda da olmaya çalış paylaşmak her zaman iyi gelir insana...
Dertlerimiz sıkıntılarımız çok başka belki ama şu 5 aydır benim çok nadir gecem ağlamadan geçti fatoş ablacım,inanki ben de düşündüm psikolojik destek almayı hatta..ve belki de almalıydım ama annemlere yansıdı durum o yüzden artık iyiyim imajı çiziyorum evde...seni teselli edebilcek ne enerjim var ne gücüm ama hep bi ablam oldun hep yanımda oldun ve öyle olmaya devam et, ben de bi kardeşin olarak hep burdayım

geçmiş olsun fatoş ablacım, çok üzüldüm okuduklarıma allah tez vakitte sağlığına kavuşmayı nasip etsin arascığa inş. benim oğluş da hasta dünden beri, ateşi var, yemiyor ve yediğini de çıkarıyor çocuklar hastalanınca dünya duruyor, allah kimseyi evladının tırnak acısıyla dahi imtihan etmesin inş. sen de bence psikolojik yardım alabilirsin, ben gittim gerçi bana fazla faydası olmadı ama bir arkadaşıma baya faydası olmuştu.

menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilik peynir
7 zeytin
domates zeytin
arada 1 elma
öğlen
tost tam buğday ekmeğine yağsız
ayran
arada
5 erik
akşam
makarna çubuk makarna ilk 1 porsiyon yağsız haşladıktan sonra bol baharat ve 1 kaşık salçayla harmanladım yağ yerine su kullandım .
az önce çubuk kraker yedim
10 tane filan
bitki çayı 1 sade kahve
su+
spor +

a benim küçük yaramaz kardeşimm ben bilmiyorum sanıyon kuzum kimsenin bişi demediğini ben kendim mahçup olduğum için size karşı sorumluyumm bunu bildiğim için açıklama yapıyorum yani paylaşıyorum kuzum benim...senin ağladığınıda biliyorumm tatlım benim ağlama inanki sonradan güleceksin gözyaşalrına :) ama ağlamamk elde değil iyi imajı diyorsun ya bende oynamıştım o oyunu zamanında :) ailemi üzmemk adına ama kasma kendini canım benim olan sana olur bunu bil şuan iysiniz diye biliyorum en son bende üzdüm onu demiştin bişi yok dimi:)

ha bide ablanım tabi vallahi boğarım sen :) gırtlaklarım.. o ne demek teselli edemem enerjim yok bana enerjin yok ha bunu ben okumadım sende yazmadın tamam mııııııııııı bi kerem...ben zaten bunları paylaşmak ve sıkıntımı atmak için yazdım canım benim.

menümü gündüz yazmıştım ama özet geçeyim

kahvaltı
mantarlı omlet
2 fincan yeşil çay

öğle
mantar sote
çoban salata
yoğurt
1 çiğköfte+ marul

ara öğün
3 hurma 7 badem

akşam
yayla çorbası
sarımsaklı yoğurt+ semizotu
1 çiğköfte+marul
1 küçük dilim maraş usulü kesme dondurma

ara öğün
çilek muz ananas

gece form çay

su+
spor + (hafif tempolu yürüyüş)

saol canım benimm evet aynen annem derdi hep çocuğun bir dudak bükmesi bir rahatsızlığı insanı hayat durdurur..çok çok şükür halime oğlumun yaşaması mucize idi ben gebeyken yazmıştım preeklemsi rabbimme emanet tüm melekler ana rahinmine il düştüğünde öyle dedim her zaman tüm kuzualr allaha emanet sizede çok çok geçmiş olsun ateşte korkulu rüyası annelerin canım inşallah bir an önce geçirirsiniz canım benim..

hilal ben seni çok seviyorummmm
bak bak nasıl bakıyolarr gelin buraya ben hepinizi çok seviyorumm canlarım benim.

yarın sabahın köründe 23 nisan etkinliklerine gidicez, öğlene kadar giremem diye tahmin ediyorum. hatta şuana kadar paylaşılanı liste yapıp giysi hazırlamaya gidicem

isim menü su spor mesaj
fulias: + + + 5
az-uz: + + + 6
destina_88: + + + 1
tubish: + + + 6
kelebek.hill: + + + ( )
fatos0808: + + + ( )
yliss: + + + ( )
degua: mazeretli
concept:
mahurbeste:

herkes paylaşınca tamamlarım yarın.

allah tüm hastalara şifalar versin ama önce minik kuzularımıza versin, çünkü masum meleklerin acı çekmesine dayanamıyorum. anne olunca daha da iyi anladım anne kıymetini senin için de çok üzüldüm ablacım. Allah yardımcın olsun, keşke elimden gelen birşeyler olsa, seve seve yapardım senin için

Biliyorum fatoş ablacım mahcup olup yazdığını.sorun yok herkes grubumuzda anlayışlı çok şükür..
Teselli edemem derken enerjim yok be fatoş ablacım, bugün de ekstra yok kötü güne denk geldin diye..Zaferle birbirimizi üzüp duruyorz yazdıkalrım belki yaşanan kavgaların üçe biri..şu an tabi ki gene konuşmuyoruz ben bu 2 ayı bi geçireyim hayırlısıyla..gerisini Allah'a bıraktım artık Hayırlısı olsun..spora verdim kendimiii ve işe..
Alınma sakın bana bak sen çok alınır oldun mıncırcam haaaa

hilal ben seni çok seviyorummmm
bak bak nasıl bakıyolarr gelin buraya ben hepinizi çok seviyorumm canlarım benim.

Karşılıklı ablacımmm

İstediğinde tamamla yelizcim tekrar geçmiş olsun takma hallederiz sorun olursa

Fatoş abla alıntı yapamadım aras.a çok geçmiş olsun çok okuyamadım benim mızmız oğlumu uyutmakla uğraşıyorum rabbim arasa şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun amin

hepinize iyi geceler

ütümü de yaptım, oğlan da uyudu babasıyla. sabah bi aksilik çıkmazsa 23 nisan etkinliğine gidicez. öğlen görüşmek üzere. ben de öptüm hepinizi:)

menu
Sabah-sut+nesfıt+dut kurusu+ kuruuzum
Ogle-Balık, salata.
Aksam-Patlıcan musakka, salata.

Su-2.2lt
Spor-7km kosu

Son düzenleme:
Fatos, cok gecmısler olsun.
Atlatırsınız ınsaellah.
Tam olarak ne oldugunu anlayamadım ama "amelyat" denılmesı.. Allah annelerın yardımcısı olsun.
Hakıkaten Allah'a emanetler.

Yelız, İlteber'le gıdeceksın senlıklere? E hasta?!

Dun 1ı lıder 5 kopek dalastı bıze.. Aman Allah'ım ben, ben degıldım.
Bızım buralar ıssızdır.
Ama bı sıte var (Mermercıler Sanayı) Tam da 18:00suları.. ya ne ısım vardı orada..
Aslında temız bı yer oyle sanayı dedıgıme bakmayın ama genıs bı alan ve kopeklerle bayagı bır mesafe kat ettım.
Kopekten falan korkmam gece yarısı sabahın koru hıc farketmez gecerım yanlarından hırlasalar da falan fılan..
Ama ınsanın cocugu olunca bambaskaymıs onu anladım!!!
Ablam hep der "ben kullanmadıgım araca bınemem (bu sebeple ucak yolculugundan da gemı yolculugunda da haz etmez)
bu cocuklardan sonra peyda oldu"
Hakıkaten oyleymıs..
Ya kızım da sagolsun elını nasıl uzatıyor "aaaaa cıcııııııı" dıye dıye..
Hemen el cabuklugu pusetın yagmurlugunu gecırdım pusete.
Dedım ne kadar faydası olursa..nasıl hırrrlıyorlar:))
Allah'ım ya!

Kizlar merhaba.tatildeyim ve istanbuldayim.pazartesi geri donucem.beni izinli sayabilirmisiniz. Nete giremiyorum diskalifiye olmaktan korkuyorum..1 haftalik tatil ama 2 haftadan asagi izin olmaz dersen de kabulum. Diskalifiye olmaktan iyidir. Herkes iyi ve herkesin keyfi yerindedir umarim. Cok cok optum. Bu arada yediklerime dikkat ediyorum.yanimda elma falan tasiyorum spor olarak da tum gun disardayiz deli gibi yuruyorum.

isim menü su spor mesaj
fulias: + + + 5
az-uz: + + + 7
destina_88: + + + 1
tubish: + + + 6
kelebek.hill: + + + 13
fatos0808: + + + 7
yliss: + + + 15
degua: mazeretli
concept: + + + 18
mahurbeste:
succesfull:

eksikleri tamamladım. yanlışım varsa düzeltin.

biz hasta ilteberle mecburen etkinliklere gittik. eşim görevlendirildiği için tabiki beklenen oldu ve iltebercik burnumuzdan getirdi. en sonunda izin alıp ayrılmak zorunda kaldık. listeyi tamamlamak için girdim. bugün oğluş beni uğraştıracağa benziyor akşama girerim artık

Son düzenleme:

slm kızlar öncelikle ne diyeceğimi unuttum fatoşu okuyunca kuzum benim inşallah tez zamanada atlatırsınız hiçbirzaman kötü düşünme hep geçecek biz bunuda atlatacağız de bak nasıl iyi olcak öpüyorum seni
23 nisanı kızın okuldaki törende kutladık şimdi görevliyim 12.30 da kutlamaya gidiyorum öpt sizleri

Canım benim tamam bu hafta izinli yazarız bildirimden kaybetmemiş olursun napalım..2 hafta mecbur izin malesef ama haftaya artık gruba gelirsin sadece listeye girememiş olursun..

Mahur umarım bu hafta bildirim yapar aksi halde benm elimde olmayacak bi şekilde diskalifiye olacak
Sucessfull yukarda açıklamasını yapmış, izinli sayıyoruz onu da..
Melikea123 listede yok sanırım zaten haftasonundan beri girmedi melikeeee son uyarılarım ama artıkkk !!!

Liste için eline sağlık ve oğluşa dikkat yelizcimm

Kolay gelsin tubişşş, Allah yavrucuklarınıza sağlık versin yeter ki de koşturmak mesele değill

Fatoşşş haberlerini her daim bekliyoruz bak, söylediğim hiç bir lafa kırılma, alınma dün akşam kasvet vardı gene üstümde dağıttım da geldim, Aras yavruşu öp benm için, kafana takma her şeyin üstesinden geleceksiniz biliyorum

Son düzenleme:
Ah Yelız, bellıydı oyle olacagı.
Keyfı yerıne gelır ınsaellah İlteber'ın.

Melıke, "bu hafta azımlıyım" demıstı ya..

Sevılay ah sevılay.. dıskalıfıye dıyor Hılal!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…