- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hilalaime
canım benim yerim seni kaptanım bu bir yıkama yağlama değildir
çok düzenli ve disiplinli bir başkansın iremimizin yerini hiç aratmadaın hatta dahada eli sopalıymış gibi gözüktün..inan ablam buraya yazmasamda 5 aydır bende ne uyku var ne düzen bazen kendime kendimde hayret ediyorum nasıl dayanıyorum diye..annelik ah yelizcim ah gerçekten çok zor sizde geçmiş olsun..korkuyorum gebelikte yaşadığım tansiyon bu yaşta kalıcı olcak bu yoıl olmazsa sene herşeyi kafaya takmak zorundamıyım hilaimin deyişiyle bu kadar takıntılı olmak zorundamıyım anca herşey düzeldi tam düzene girdik dedim şimdi yine ameliyat geniz eti ameliyatı ama kulaktaki sıvı endişelendiriyo beni..şu dönemde kendime faydam yokki size olsun ne desem ne yazsam bilemiyorum ama ben burdan kpmak gitmekte istemiyorum şu dönemde aktif olamasamda istemiyorum..ama çok uzun sürelidir kendimle dahi inatlaşıyorum ama ben iyi değilim kızlar..bir dahaki doktor kontrolumde psikolojik destek alamaya kara verdim..tabi fikrim değişmez inşallah o zamana kadar..şimdilik burdayıom accık moral verin bana kızlar ölecem ya..hele bu günlerde hep kötü haberler alıyorum sankim karanlık dünya noluyo arasın ameliyatı heleki allahım beterinden saklasın ama çok zor kıyamam kuzma..allah hiç bir anneyi abbayı evladı ile sınamasın.hiç bir kuzuma dermansız dert sıkıntı vermesin.
bizde hastanedeydik bugün geçen düzeldi denildi bugünkü işitme testinde sıvı oluşumu artmış kulakta hemde bayagı duyma kaybı şuan için yok ameliyat dedi kızlar 2 mayısa gel dedi yine verdi aynı ilaçları üzüldüm ama allah beterinden saklasın üzülmekte değilde artık yavrumda istemiyor hastaneleri biliyor çabuk geçicek belki yatmayacağız bile ama o adı yokmu ameliyat o saatler çok kötüyüm zaten kaç gündür aynıyım bilmiyorumm aklım fikrim kalmadı artık çok güçlüyüm sabırlıyım ama bazenn haşa allaha ...annemleri aradım yarın gidecektim ağladım annem kızdı babam üzülme bişi olmaz kızım geliriz biz ben gidersem annen gelir babamla bayağı konuştum ağladım açıldım biraz..kendime bakmıyom bile tansiyonlarım yüksek kızlar yanıyo kafam..allahım evlatlarımızı korusun..ama şunuda biliyorum allahın izniyle atlatıcaz bunuda teyzeleri..hemen yaptırmıycam özelede götüreceğim bir kaç doktora göstereceiz.
a benim küçük yaramaz kardeşimm ben bilmiyorum sanıyon kuzum kimsenin bişi demediğini ben kendim mahçup olduğum için size karşı sorumluyumm bunu bildiğim için açıklama yapıyorum yani paylaşıyorum kuzum benim...senin ağladığınıda biliyorumm tatlım benim ağlama inanki sonradan güleceksin gözyaşalrına :) ama ağlamamk elde değil iyi imajı diyorsun ya bende oynamıştım o oyunu zamanında :) ailemi üzmemk adına ama kasma kendini canım benim olan sana olur bunu bil şuan iysiniz diye biliyorum en son bende üzdüm onu demiştin bişi yok dimi:)
Ah fatoş ablam, biliyorum herkes evinde farklı farklı sıkıntılarla boğuşuyo ben de elimden geleni yapıyorum, düzeni çok severim ben ama tabi ki her zaman her şey istediğim gibi olmuyo..kendi hayatımda da bu böyle..ben çok üzüldüm arasn durumuna ama kolaylıkla atlatcaksınız inşallah...düzenli giremiyosun farkındayız ama kimse aa o düzensiz banane ben de girmem demiyo, özel durumlara herkes anlayışlı sağlsun.Elinden geldiği kadar burda da olmaya çalış paylaşmak her zaman iyi gelir insana...
Dertlerimiz sıkıntılarımız çok başka belki ama şu 5 aydır benim çok nadir gecem ağlamadan geçti fatoş ablacım,inanki ben de düşündüm psikolojik destek almayı hatta..ve belki de almalıydım ama annemlere yansıdı durum o yüzden artık iyiyim imajı çiziyorum evde...seni teselli edebilcek ne enerjim var ne gücüm ama hep bi ablam oldun hep yanımda oldun ve öyle olmaya devam et, ben de bi kardeşin olarak hep burdayım
saol canım benimm evet aynen annem derdi hep çocuğun bir dudak bükmesi bir rahatsızlığı insanı hayat durdurur..çok çok şükür halime oğlumun yaşaması mucize idi ben gebeyken yazmıştım preeklemsi rabbimme emanet tüm melekler ana rahinmine il düştüğünde öyle dedim her zaman tüm kuzualr allaha emanet sizede çok çok geçmiş olsun ateşte korkulu rüyası annelerin canım inşallah bir an önce geçirirsiniz canım benim..geçmiş olsun fatoş ablacım, çok üzüldüm okuduklarımaallah tez vakitte sağlığına kavuşmayı nasip etsin arascığa inş. benim oğluş da hasta dünden beri, ateşi var, yemiyor ve yediğini de çıkarıyor çocuklar hastalanınca dünya duruyor, allah kimseyi evladının tırnak acısıyla dahi imtihan etmesin inş. sen de bence psikolojik yardım alabilirsin, ben gittim gerçi bana fazla faydası olmadı ama bir arkadaşıma baya faydası olmuştu.
hilal ben seni çok seviyorummmm
Ah fatoş ablam, biliyorum herkes evinde farklı farklı sıkıntılarla boğuşuyo ben de elimden geleni yapıyorum, düzeni çok severim ben ama tabi ki her zaman her şey istediğim gibi olmuyo..kendi hayatımda da bu böyle..ben çok üzüldüm arasn durumuna ama kolaylıkla atlatcaksınız inşallah...düzenli giremiyosun farkındayız ama kimse aa o düzensiz banane ben de girmem demiyo, özel durumlara herkes anlayışlı sağlsun.Elinden geldiği kadar burda da olmaya çalış paylaşmak her zaman iyi gelir insana...
Dertlerimiz sıkıntılarımız çok başka belki ama şu 5 aydır benim çok nadir gecem ağlamadan geçti fatoş ablacım,inanki ben de düşündüm psikolojik destek almayı hatta..ve belki de almalıydım ama annemlere yansıdı durum o yüzden artık iyiyim imajı çiziyorum evde...seni teselli edebilcek ne enerjim var ne gücüm ama hep bi ablam oldun hep yanımda oldun ve öyle olmaya devam et, ben de bi kardeşin olarak hep burdayım
saol canım benimm evet aynen annem derdi hep çocuğun bir dudak bükmesi bir rahatsızlığı insanı hayat durdurur..çok çok şükür halime oğlumun yaşaması mucize idi ben gebeyken yazmıştım preeklemsi rabbimme emanet tüm melekler ana rahinmine il düştüğünde öyle dedim her zaman tüm kuzualr allaha emanet sizede çok çok geçmiş olsun ateşte korkulu rüyası annelerin canım inşallah bir an önce geçirirsiniz canım benim..
a benim küçük yaramaz kardeşimm ben bilmiyorum sanıyon kuzum kimsenin bişi demediğini ben kendim mahçup olduğum için size karşı sorumluyumm bunu bildiğim için açıklama yapıyorum yani paylaşıyorum kuzum benim...senin ağladığınıda biliyorumm tatlım benim ağlama inanki sonradan güleceksin gözyaşalrına :) ama ağlamamk elde değil iyi imajı diyorsun ya bende oynamıştım o oyunu zamanında :) ailemi üzmemk adına ama kasma kendini canım benim olan sana olur bunu bil şuan iysiniz diye biliyorum en son bende üzdüm onu demiştin bişi yok dimi:)
ha bide ablanım tabi vallahi boğarım sen :) gırtlaklarım..o ne demek teselli edemem enerjim yok bana enerjin yok ha bunu ben okumadım sende yazmadın tamam mııııııııııı bi kerem...ben zaten bunları paylaşmak ve sıkıntımı atmak için yazdım canım benim.
hilal ben seni çok seviyorummmm
bak bak nasıl bakıyolarr gelin buraya ben hepinizi çok seviyorumm canlarım benim.
yarın sabahın köründe 23 nisan etkinliklerine gidicez, öğlene kadar giremem diye tahmin ediyorum. hatta şuana kadar paylaşılanı liste yapıp giysi hazırlamaya gidicem
isim menü su spor mesaj
fulias: + + + 5
az-uz: + + + 6
destina_88: + + + 1
tubish: + + + 6
kelebek.hill: + + + ( )
fatos0808: + + + ( )
yliss: + + + ( )
degua: mazeretli
concept:
mahurbeste:
herkes paylaşınca tamamlarım yarın.
bizde hastanedeydik bugün geçen düzeldi denildi bugünkü işitme testinde sıvı oluşumu artmış kulakta hemde bayagı duyma kaybı şuan için yok ameliyat dedi kızlar 2 mayısa gel dedi yine verdi aynı ilaçları üzüldüm ama allah beterinden saklasın üzülmekte değilde artık yavrumda istemiyor hastaneleri biliyor çabuk geçicek belki yatmayacağız bile ama o adı yokmu ameliyat o saatler çok kötüyüm zaten kaç gündür aynıyım bilmiyorumm aklım fikrim kalmadı artık çok güçlüyüm sabırlıyım ama bazenn haşa allaha ...annemleri aradım yarın gidecektim ağladım annem kızdı babam üzülme bişi olmaz kızım geliriz biz ben gidersem annen gelir babamla bayağı konuştum ağladım açıldım biraz..kendime bakmıyom bile tansiyonlarım yüksek kızlar yanıyo kafam..allahım evlatlarımızı korusun..ama şunuda biliyorum allahın izniyle atlatıcaz bunuda teyzeleri..hemen yaptırmıycam özelede götüreceğim bir kaç doktora göstereceiz.
Kizlar merhaba.tatildeyim ve istanbuldayim.pazartesi geri donucem.beni izinli sayabilirmisiniz. Nete giremiyorum diskalifiye olmaktan korkuyorum..1 haftalik tatil ama 2 haftadan asagi izin olmaz dersen de kabulum. Diskalifiye olmaktan iyidir. Herkes iyi ve herkesin keyfi yerindedir umarim. Cok cok optum. Bu arada yediklerime dikkat ediyorum.yanimda elma falan tasiyorum spor olarak da tum gun disardayiz deli gibi yuruyorum.
isim menü su spor mesaj
fulias: + + + 5
az-uz: + + + 7
destina_88: + + + 1
tubish: + + + 6
kelebek.hill: + + + 13
fatos0808: + + + 7
yliss: + + + 15
degua: mazeretli
concept: + + + 18
mahurbeste:
succesfull:
eksikleri tamamladım. yanlışım varsa düzeltin.
biz hasta ilteberle mecburen etkinliklere gittik. eşim görevlendirildiği içintabiki beklenen oldu ve iltebercik burnumuzdan getirdi. en sonunda izin alıp ayrılmak zorunda kaldık. listeyi tamamlamak için girdim. bugün oğluş beni uğraştıracağa benziyor akşama girerim artık
slm kızlar öncelikle ne diyeceğimi unuttum fatoşu okuyunca kuzum benim inşallah tez zamanada atlatırsınız hiçbirzaman kötü düşünme hep geçecek biz bunuda atlatacağız de bak nasıl iyi olcak öpüyorum seni
23 nisanı kızın okuldaki törende kutladık şimdi görevliyim 12.30 da kutlamaya gidiyorum öpt sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?