Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mrhb kızlar nasılsınız... ben hiç iyi değilim bu haftasonlarını hiç sevmiyorum 5 gün dikkat et yediğine içtiğine sonra gözün dönsün ooooffffffffffffffffffffffffffffff menümü paylaşayım birazdan

moralim çok bozuk yaaa, sinirlerim de bozuk, her tarafım bozuk bugün sen de ne psikopatsın diceniz diye korkudan size de söyleyemiyorum. neyse ben menü yazayım da gidip yatayım, kafam kazan gibi.

dün kahvaltıda börek poğaça falan yemiştim zeytin peynir, belirtmiştim

dışarda da tavuk döner ve salata yedim
1 kutu ayran içtim

1 tane supangle yedim
oğlumun mozaik pastasından yedim biraz:26:

akşam evde yarım ananas ve 1 küçük kutu çilekten salata yapıp üçümüz yedik. başka bişi yemedim
su+
spor+

bugün sabah 1 börek küçük poğaça

öğlen kepekli galeta ve peynir yedim, ara öğün olarak biraz süzme yoğurt yedim

akşam 6 tane falan etsiz çiğköfte yedim, bi de kurabiye yedim

2 fincan yeşil çay içtim.

su+

spor-

yarından itibaren kaçamak yok, hergün spor ve düzgün menü var inş.:)

cumartesi

sabah
4 dilim ekmek
2 kk kadar peynir
2 simit
bi kaç parça kıymalı börek
1 tane domates
2 bardak şkrsz çay

öğle misafirlikteydim
1 porsiyon mantı
1 porsiyon keşkül
1 adet sarma
1 minik dilim haşhaş tatlısı

akşam sadece yarım muz
1 tane portakal
su 2 lt spor 30 dk yürüyüş

pazar
4 dilim ekmek
1kk peynir
2 adet közlenmiş kapya biber
2 parça kıymalı börek
2 adet yeşil zeytin

akşam
1 porsiyon mantı

maraş dondurması
2 adet un kurabiyesi
su 2.4 lt
spor 2 saat yürüyüş

kimse kızmadan ben kaçayım gece bulaşıkları yıkayıp ortalığı toparlayıp foruma sabaha hazırlarım

Geçmiş olsun iltebereee :2: yazık kıyamam ya bebişler hasta olunca daha bi hassas oluyonuz de mi, kendinize bu kadar takılmıyonuz tabi..

kimse kızmadan ben kaçayım gece bulaşıkları yıkayıp ortalığı toparlayıp foruma sabaha hazırlarım

Kaçmaaa yakaladımmmm
Haftasonu dökülüyoz biraz malesef yaa ama en azından sabit tutabilmişizdir inşallahh yoksa hepimiz fenayız..istisnalar var tabi

Sabah:
1 kaşarlı poğaça
biraz da tahinli poğaça ups gene

Ara: 2 avuç kadar leblebi

Akşam:
2 lahmacun peh pehh
1 bardak kola ohh

1 soda tabi bu kadar şey yerseenn...

1 pors meyve

Spor: 1 sa yürüyüş
Su: 2 lt

Hep diyorum arkadaşlar, spora sadece + koyup geçmeyiniz, ne olduğunu belirtinizz

Son düzenleme:

HAHHAAH kızım ne güldüm yaaa biz bu boğaza nası hakim olcaz yaa haftasonu deyince cozuyoz hemen

olamayız arkadaşım, bu gidişle nerdee..? deguacım 34 beden kota girecek, biz hala aynı bedende.ben bugün regl oldum, sıra sende. bahaneler buldum kendime:'ben zaten regl olacaktım, o yüzden iştahım açıktı, bu hafta vücudum su tuttu, o yüzden cuma günü tartıda sabit çıktım vs vs.' yeni bahane üretince söylerim yine sanaa.

Esracım, bugün coton'da çağla yeşili bir pantolon beğendim senin için. 44 bedene kadar vardı. bi bak istersen. yeşilin çok tatlı tonları vardı, su yeşili pantolona bayıldım ben de. sen öyle deyince, merak ettim, baktım bedenlerine, varmış. coton mağazasında ama coton'un kendi ürünü değildi, bilgin olsun.

bu arada menün harika

MENÜ-SU-SPOR

olsun olsun, güzel. aa, ben çikolata yedim, sen yememişsin, bak olmamış.şaka bi yana, yarın ben de düzene giricem.çocuklar köyden topladıkları otları getirdi, ben de ondan yemek yaptım. baya baya diyet yemeği oldu. bol bol yerim yarın.

sabah:2 yk bal, 2 yumurta, 1 bardak süt, 2 ceviz, 100 gr labne,3 yk acılı ezme,2 dilim ekmek.
ara: 2 meyve, 50 gram leblebi şekeri
öğle: 1 tane beyaz çikolata
ara: 1 sahlep, 1 meyve
akşam: 4 köfte,2 çiğköfte, 3 yk pilav, 3 yk taze fasulye, 2 dilim kızarmış ekmek.

su:+
spor:-

Son düzenleme:

aaa, Karadeniz Ereğli yani.. benim annem , babam da orada. senin kimin var orda ya da oralı mısın??

kızlar selamlr daha yeni geldim gezmekten kızı banyo yaptırıp yarının hazırlıkları işte ama çok yorulmuşum o kadar gezilirmi denizli ne kadar güzel bir yermiş önceden de gitmiştim 7 sene önce evrim geçirmiş resmen neyse bugün abartmadım
dünkü menümü yamıştım bugünkü
sabah omlet domates salatalık ballı tereyağlı 1 dilim ekmek peynir 3 dilim
arada çay çok az bittr çikolata
öğlen tavuk şişle bulgur pilavı pidesinden 1 dilim akşam 1 dilim ekmekle menemen peynir çay
herkese iyi gecelr pazartesi herşey daha normal oluyor daha düzenli bu hafta pazarada çıkamadım artık markete kaldım hiç sevmiyorum marketlerin sebzelerini ama bu hafat böyle olacak artık

unutmuşum sporum -
suyum + iyi geceler kızlar

Valla öyle olcak esranın maşallahı var gidiyorrr...kotonda da alır kotunu oh miss benim bahanemde stresss üzüntü sıkıntı napim kızlar bu Zafer beni çok üzüyorr

Eh yani akmasak da damlıyoz işte, bi çikolata yememişim ama yediğim hamura bak bi günde ya

unutmuşum sporum -
suyum + iyi geceler kızlar

Ben de tam su-spor yazmışın ama mesaja yazmamışın dicektim hemen farketmişin tubik

Haftanın değerlendirmesini şöyylece birr yapayımmm bakayımmm

fulias (49) 3-(haftasonu 1 gün bildirim yok)
degua (39) hiç - yok
destina_88 (24) 3-(spordan)
yliss (54) 7- (spordan)
Mahurbeste Alanya'da ve bildirimde de bulunmadı. Evinde net yok ama bildirimde bulunmadığı için küstüm.
fatos0808 (51) 2- (menüden) Haftasonu bildirim yok.
succesfull (28) 4-(bilidirm eksikliğinden) ve haftasonu yok.
kelebek.hill (116) 2- (spordan)
concept (160) bildirilen günlerde hiç - yok ama haftasonu bildirim yok.
melikea123 (53) 4-(2 menü-2 spordan) ve haftasonu bildirim yok.
az_uz_ (31) 1- (spordan)
tubish13 (32) 1- spordan ve haftasonu 1 gün bildirim yok.

Onurumuz degua

Son düzenleme:
Listecibaşı:

Pzt:yliss
Salı:yliss
Çarş:fulias
Perş:tubish13
Cuma:melikea123

Son düzenleme:

bu hafta hepimize kötü geçmiş esracım hariç, tebrik ediyorum ve devamını diliyorum:) ben de söz veriyorum yarından itibaren kendimi topluyorum, zaten misafirlik işleri bu kadar sık olmaz artık, günlerin çakışması falan beni mahvetti, bundan sonra bu derce olmaz diye tahmin ediyorum. zaten kafam da epey bozuk, evden çıkmayı bile düşünmüyorum haftaya kadar lesliemi özledim

Kızgınım size ya hiç bir kurala dikkat edilmiyor. Ben kuralcı bir insanım, bu kadarına da hoşgörü gösteremiyorum, ben uğraştıkça bu hafta iyice kural çiğnenmiş, küstüm oynamıyorum

1- Haftasonu bildirimlerinize mesaj sayılarınızı yazmamışsınız, bir dahakine yazılmayanları tek tek saymayacağım haberiniz olsun. (yazanlar üzerine alınmasın.)

2- Haftasonu pazar akşamı 2 günün listesini başlığınızda belirterek yayınlayınız, tek tek her mesajı baştan okumam gerekti. (yine diyorum yazanlar üzerine alınmasın ayrıca çok teşekkürler yazan arkadaşlar kendini biliyor.)

3- Mesaj sayısı 2 hafta mazeretsiz 30 altında kalanlar gruplardan diskalifiye edilir, dikkat edilmemiş.

4- Spor, menü, su paylaşımına dikkat edilmemiş.

Son düzenleme:

kaptancım cumartesi tek sabah girebilmiştim akşam girmedim o yüzden son yazamadım, bugün de son mesajı daha yazmadım diye saymamıştım, bana kızmamışsındır inş menü belirtince de yazıyorum menü su spor diye:18: 30 un altı da değilim şükür. sadece spordan eksim çok ama biliyorsunuz sebebini. bana kızma sakın haaa zaten moralim bozuk bak ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…