çiğköfte de iptal:) neyse fazladan kalori almıcam demektir. arkadaşın işi çıkmış, öle olunca başka zaman bıraktık. ama benim canım çok sıkıldı ya. oğluş da hasta gibi biraz, dün akşam kustubugün de midesi bulandı hep. dışarı da çıkartamıyom bu durumda, evde de napcamı bilmedim
mrhb kızlar nasılsınız... ben hiç iyi değilim bu haftasonlarını hiç sevmiyorum 5 gün dikkat et yediğine içtiğine sonra gözün dönsün ooooffffffffffffffffffffffffffffff menümü paylaşayım birazdan
kimse kızmadan ben kaçayım gece bulaşıkları yıkayıp ortalığı toparlayıp foruma sabaha hazırlarım
HAHHAAH kızım ne güldüm yaaabiz bu boğaza nası hakim olcaz yaa haftasonu deyince cozuyoz hemen
sabah yarım muz 5 badem
yumurtalı sucuk 4 yeşiil zeytin, maydonoz
1 bardak çay
öğle dışardaydım yemedim 1 türk kahvesi 1 parça %70 kakalou eti karamdan (25cal) yedim
akşam 2 adet çiğ köfte 3 kaşık taze bakla 2 kaşık yoğurt
dün çiğ köfte bugun yumurtalı sucuk çikolata içli köfte alllh sonumu hayretsin :18:
spor 1 saat yürüyüş
1 litre artı akşam havuzdan sonra 1 litre içip suyumu tamamlarım
günüm stresli geçti akşam gelebilrsem anlatırım şimdi giyinip havuza gidicem görüşürüz hepnizi çok öptüm
Sabah:
1 kaşarlı poğaça
biraz da tahinli poğaça ups gene
Ara: 2 avuç kadar leblebi
Akşam:
2 lahmacun peh pehh
1 bardak kola ohh
1 soda tabi bu kadar şey yerseenn...
1 pors meyve
Spor: 1 sa yürüyüş
Su: 2 lt
Hep diyorum arkadaşlar, spora sadece + koyup geçmeyiniz, ne olduğunu belirtinizz
Esra, 6temel gıda var alerjen oldukları gozlenmıs (ozel alerjıler de var tabı)
sut-urunlerı
yumusta akı
kuruyemısle
bugday
balık
kurubaklagıller.
Ben kızımın alerjısı sebebı ıle 1yıl bunların tozunun kondugu gıdaları dahı tuketmedım... vucudu kandırıyorsun 6-12ay sure ıle sonra yavas yavas verıyorsun.
Hıc fıre vermedık kızımla.. ve yendık cok sukur.
Boyle hassasıyet olunca vucud normalde savunamıyor ve yenılıyor..ozellıkle bagırsakta ıse.
O sebeple soyledım.
Yelız, etlı mı yapıyordunuz -konusmustuk ama unuttum ya-...Ben bu hafta cıgkofte gunu yapmayacagım.
ZAten KuzeyGuney endekslıydı.. Bu hafta esımın yogunlugu sebebıyle ıkı dk oturamadık bıle.
ustuste ızlerız.
Ben de esım olmadan ızleyemem..zevk vermez.
Fılmlerde de oyle, bı fılm acayım derım guzelse.. baska bı fılm ızlerım kı guzelı esımle ızleyeyım. Takıntı ıste:))
Bu hafta cts/pazar esım maklube yapacak o sebeple bu hafta cıgkofte yok.
Esra, dun keyf keyf oturuyor esımın egıtımden donmesını beklıyordum.
ZAten su bılg bası hayatım bıtınce kendımı yollara atacagım demıstım, dua nıyetıne demısım demek.
Annem aradı ablan gelıyor SabhaGokcen'e gotur bızı ablanla Zong/Ereglı'ye gecelım..
Eeeeeee...ben de dustum yollara:))
E o saatte kalan yolu otobusle gıtmelerıne razı olmadıgımdan devam ettık..gıt don derken aksamı bulduk.
Gozler arasın benı, mutlu olurum.
:)) Denızilı'de bı adresım var... Kuzusu muthıs oluyor offfff ne yerdık.
Kolay gelsın sana Tugba.
kızlar selamlr daha yeni geldim gezmekten kızı banyo yaptırıp yarının hazırlıkları işte ama çok yorulmuşum o kadar gezilirmi denizli ne kadar güzel bir yermiş önceden de gitmiştim 7 sene önce evrim geçirmiş resmen neyse bugün abartmadım
dünkü menümü yamıştım bugünkü
sabah omlet domates salatalık ballı tereyağlı 1 dilim ekmek peynir 3 dilim
arada çay çok az bittr çikolata
öğlen tavuk şişle bulgur pilavı pidesinden 1 dilim akşam 1 dilim ekmekle menemen peynir çay
herkese iyi gecelr pazartesi herşey daha normal oluyor daha düzenli bu hafta pazarada çıkamadım artık markete kaldım hiç sevmiyorum marketlerin sebzelerini ama bu hafat böyle olacak artık
olamayız arkadaşım, bu gidişle nerdee..? deguacım 34 beden kota girecek, biz hala aynı bedende.ben bugün regl oldum, sıra sende. bahaneler buldum kendime:'ben zaten regl olacaktım, o yüzden iştahım açıktı, bu hafta vücudum su tuttu, o yüzden cuma günü tartıda sabit çıktım vs vs.' yeni bahane üretince söylerim yine sanaa.
MENÜ-SU-SPOR
olsun olsun, güzel. aa, ben çikolata yedim, sen yememişsin, bak olmamış.şaka bi yana, yarın ben de düzene giricem.çocuklar köyden topladıkları otları getirdi, ben de ondan yemek yaptım. baya baya diyet yemeği oldu. bol bol yerim yarın.
sabah:2 yk bal, 2 yumurta, 1 bardak süt, 2 ceviz, 100 gr labne,3 yk acılı ezme,2 dilim ekmek.
ara: 2 meyve, 50 gram leblebi şekeri
öğle: 1 tane beyaz çikolata
ara: 1 sahlep, 1 meyve
akşam: 4 köfte,2 çiğköfte, 3 yk pilav, 3 yk taze fasulye, 2 dilim kızarmış ekmek.
su:+
spor:-
unutmuşum sporum -
suyum + iyi geceler kızlar
fulias (49) 3-(haftasonu 1 gün bildirim yok)
degua (39) hiç - yok
destina_88 (24) 3-(spordan)
yliss (54) 7- (spordan)
Mahurbeste Alanya'da ve bildirimde de bulunmadı. Evinde net yok ama bildirimde bulunmadığı için küstüm.
fatos0808 (51) 2- (menüden) Haftasonu bildirim yok.
succesfull (28) 4-(bilidirm eksikliğinden) ve haftasonu yok.
kelebek.hill (116) 2- (spordan)
concept (160) bildirilen günlerde hiç - yok ama haftasonu bildirim yok.
melikea123 (53) 4-(2 menü-2 spordan) ve haftasonu bildirim yok.
az_uz_ (31) 1- (spordan)
tubish13 (32) 1- spordan ve haftasonu 1 gün bildirim yok.
Onurumuz degua
Listecibaşı:
Pzt:yliss
Salı:yliss
Çarş:fulias
Perş:tubish13
Cuma:melikea123
Kızgınım size ya hiç bir kurala dikkat edilmiyor. Ben kuralcı bir insanım, bu kadarına da hoşgörü gösteremiyorum, ben uğraştıkça bu hafta iyice kural çiğnenmiş, küstüm oynamıyorum
1- Haftasonu bildirimlerinize mesaj sayılarınızı yazmamışsınız, bir dahakine yazılmayanları tek tek saymayacağım haberiniz olsun. (yazanlar üzerine alınmasın.)
2- Haftasonu pazar akşamı 2 günün listesini başlığınızda belirterek yayınlayınız, tek tek her mesajı baştan okumam gerekti. (yine diyorum yazanlar üzerine alınmasın ayrıca çok teşekkürler yazan arkadaşlar kendini biliyor.)
3- Mesaj sayısı 2 hafta mazeretsiz 30 altında kalanlar gruplardan diskalifiye edilir, dikkat edilmemiş.
4- Spor, menü, su paylaşımına dikkat edilmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?