Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

CUMARTESI mesaj sayısı:11
Menu
sabah-Salatalık, !kalın dılım otlu peynır
14:15-1elma, 1kase yesıl sulu yogurt
Geceyarısı-Kahve

su-2.5lt
spor-100dk kurek

..................

PAZAR mesaj sayısı:3
Menu
08:45-ıkı avuc kuru kara uzum, 1kalın dılım otlu peynır
11:45-1elma
13:00-3tam cevız
18:00-2avuc dut kurusu

su-2.3lt
spor-30dkspınıng-28dk kurek.

Ben de aksıne (ıkı haftadır) haftasonu dogru duzgun beslenemıyorum ya(
Ins sporlar ıse yarıyordur da yagsız kutleden gıtmesın!
Aslında kostururken de unutmam yemegı ama hasta ıslerı demek aynı degılmıs.

Sımdı herkese gu nay dınnnn
Aslında sıze kızdım, bunlar nasıl menuler dıye ama benımkı bın beter olunca..ıcımde patladı:)))

Hılalllllllll, ben eksık yapmam bılıyorsun ama ıste...kusura bakma.

Ama ben yazanlar alınmasın dedim yelizcimmm haklısın bu hafta dışında hiç aksatmadın sen gerçekten alınma

Tamam eminecim biliyorum durumları, sen de genelde hatta ekstra bi durum olmadıkça hiç aksatmayanlardansın sağol

günaydın şeker arkadaşlar:) bu hafta bana şeker sadece sizsiniz:) benim oğlan bütün gece ateşliydi, sabah da çıkarttı moralim bozuk o yüzden inş. daha da kötüleşmeden düzelir. öksürünce kusan bir oğlum var malesef, en ufak gribal enfeksiyonumuz bile gastroentrerit gibi ilerliyor anne olmak çok zor, heleki çocuk hastayken sabaha kadar uyur uyanık hiç dinlenemedim, ama bu hafta güzel geçecek inş. umutluyum:) siz de dua edin ilteberime, çarçabuk iyileşsin inş:)

ben şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum, eğer bi terslik olmazsa evdeyim bugün( ilteber rahatsızlanır da doktora gitmek zorunda kalmayız inş.) evde fazla temizlik işi de yok, bugünden başlayıp en verimli şekilde geçen haftanın acısını çıkartacağım inş. :) sevindiğim tek şey ise geçen haftanın bana + olarak dönmemesi, sadece biraz yavaşlattı ama yerimde bile saymadım şükür, inş en kısa sürede hedefe ulaşıp korumak istiyorum artık kilomu:)

Geçmiş olsun iltebereee..üzüldüm ya evet haklısın anne olmak zor olmalı hele de çocuğun hastayken..hiç kıyılcak gibi değil yani.. ama moralini bozma hemencik iyileşcek biliyorum ben duamızı eksik etmeyiz canım

Ha bi de günaydın, ha bi de tabi ki kaçamak yok bittiii

Ben de + lamamışımdır inş haftasonu yaa, sabah çok hızlı çıktım evden tartılamadım valla
Ama ben de haftaiçi gideceğim spor derslerime güveniyorum gene çılgınlar gibi sporrrr yeppaa
Bu hafta en az 1 kilo vermem lazım yaaa..nasıl yapmalıyım? Napmalıyım sizceee??

Bugune kadar yapmıs oldugun kacamakları avantaja cevırerek 1kg eksık cıkabılırsın.
Hıc kacamak yapmadıgın surece sen zaten vereceksın:)))
Ama soyle bısey mı ıstıyorsun...
KOrnet yeme Magnum ye..
Pasta yeme Sutlu tatlı ye
Peynırlı pogaca yeme dereotlu ye...gıbı...HAYAL!

Benım de bugun yaglı proteın tuketmem gerekıyor
-kı haftasonu yıyemedıklerımı telafı edeyım.
En guzelı balık ama... offff ben evde balık yapamayanlardanım.
Kokusundan degıl, balıklara guvenmıyorum.
Eger bugun vaktım olur da BalıkEv'e ugrayabılırsem hem kızımla bol kırmızı soganla balıklarımızı yerızz
hem de hafta ıcın balık tedarık ederım..ıns.
Bı de bu hafta bır gun cıger yıyecegım
AMMA haftanın son gunlerıne dogru..yanı korktugum 76ya yaklastıgım donem...

Son düzenleme:

Ama neden hayal olsun kii :2:
magnum cornet haftaiçi zaten yemem..
poğaça da yememeye çalışacam mesela bugün yemedim, çok mecbur kalmadıkça yemem..
ama dereotu yememmm

Yanı sen bı taktık ıstedın ya..
Istedıgın taktıkler "kornet yerıne magnum ye" gıbı ıse, kılo vermen hayal demek ıstedım.

Yeliz cok gecmıs olsun Ilteber'e.
Aslında en cok da annelere gecmıs olsun.
Hersey duruyordur emınım.
Henuz yasamadık bunu ama..Allah vermesın.
Gercı bı de su var "cocuktur hasta olur" bıraz da dogru:))
Ben "hasta oldum" dıyenlere
"ya hasta olanlardan vergı alınmalı, hasta olmak bı lukstur... ne yaptın da o muazzam sıstemı bozdun" derım.
kendım hasta olunca da kendıme cok kızarım..boyle sacmalıklar ıste.

Ben bu evı nasıl temızleyecegım, bana bı fıkır...
Heryer heryerde bıle degıl:)))
Anıden cıkan ısler var ya, yaktılar benı.
Ne guzel kıslık-yazlık ısını halledıyordum..hopppp Allak-bullak olduk.
Sımdı utu masası odanın ortasında..gıysı posetlerı dag gbı kıyafetlerı sız dusunun..
Esım de taktık verıyor "sag bastan basla.." Aman ne komık

ben de bu hafta öle yapacaktım ama ilteber hastalanıca erteledim birkaç gün, ama ben kışlıkları kolilere doldurup küçük odaya dizicem, eee yakında taşınıyoruz:) çok şükür bugünler de geldi:) çok sağolsun geçmiş dilekleriniz için:)

hilalcim benim taktiğim de şu, çok acıkırsam yeşil çay içiyorum, açlık hissimi epey azaltıyor, özellikle kalorili birşey yemek üzereyken içiyorum ve ya yemiyorum ya da azıcık yiyorum, belki ondan hamurişi yiyince de kilo almadım:)

Hmm evin halini görmek lazım ki taktik verelim, ben de giyeceklerimi çıkarıp kışlıkları yavaş yavaş kayrola altına valizlemeye başladımmm...öyle topluca uğraşmıyorum yani ben son güne kadar, zamanla baya oluyo kendi kendine yerleri değişiyor :)

Haftaiçi zaten hamurişi sorunu olmaz ama geçen haftaiçi menülerimde kaçamak yoktu ve sporum da gayet azdı ama az kilo verdim, tabi 4 günde de mucize beklememek lazım yaa..haftasonu da dikkat etmeliyim ki anca...
yeşil çay içmeye çalışırım ben de

hasta olmak için özel birşey de yapmadık ki eminecim, havalar bi soğuk bi sıcak bi garip, ister istemez çarpıyor insanı kendimize kızmanın da bi anlamı yok. ben öle çok pimpirikli bi insan olsam da pimpirikli anne değilim pek, çocuğumu kendi haline bırakırım, ay terledin mi ay açıldın mı falan bıt bıt yapmam, çok da fazla hastalanmaz ama eğer öksürürse kusmadan geçmez, balgamı ancak o şekilde atıyor. 1 yaşına kadar 1 kez hastalandı sadece ama sonrasında kış dönemi 2-3 enfeksiyonsuz bitmiyor ama genelde diğer çocuklardan alıyor çocuğu karantinaya alacak değiliz, bırakalım bağışıklığı gelişsin ama her anne gibi çocuğum hastalanınca benim için de hayat duruyor, çünkü o benden bile kıymetli

kahvaltı menüsü

mantarlı omlet
2 büyük fincan yeşil çay

öğlen de (eşim gelince)
mantar sote
çoban salata
dün mayaladığım ev yoğurdu:)

akşam
semiz otu (sarımsaklı yoğurtla)
çorba yapıcam ama ne çorbası yapacağıma karar veremedim belki yayla çorbası olabilir:)

aralarda da acıkırsam hurma kayısı badem fındık falan ne bulursam artık, gerekmezse yemem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…