kaptancım cumartesi tek sabah girebilmiştim akşam girmedim o yüzden son yazamadım, bugün de son mesajı daha yazmadım diye saymamıştım, bana kızmamışsındır inşmenü belirtince de yazıyorum menü su spor diye:18: 30 un altı da değilim şükür. sadece spordan eksim çok ama biliyorsunuz sebebini. bana kızma sakın haaa zaten moralim bozuk bak ağlarım
CUMARTESI mesaj sayısı:11
Menu
sabah-Salatalık, !kalın dılım otlu peynır
14:15-1elma, 1kase yesıl sulu yogurt
Geceyarısı-Kahve
su-2.5lt
spor-100dk kurek
..................
PAZAR mesaj sayısı:3
Menu
08:45-ıkı avuc kuru kara uzum, 1kalın dılım otlu peynır
11:45-1elma
13:00-3tam cevız
18:00-2avuc dut kurusu
su-2.3lt
spor-30dkspınıng-28dk kurek.
Ben de aksıne (ıkı haftadır) haftasonu dogru duzgun beslenemıyorum ya(
Ins sporlar ıse yarıyordur da yagsız kutleden gıtmesın!
Aslında kostururken de unutmam yemegı ama hasta ıslerı demek aynı degılmıs.
Sımdı herkese gu nay dınnnn
Aslında sıze kızdım, bunlar nasıl menuler dıye ama benımkı bın beter olunca..ıcımde patladı:)))
Hılalllllllll, ben eksık yapmam bılıyorsun ama ıste...kusura bakma.
günaydın şeker arkadaşlar:) bu hafta bana şeker sadece sizsiniz:) benim oğlan bütün gece ateşliydi, sabah da çıkarttımoralim bozuk o yüzden inş. daha da kötüleşmeden düzelir. öksürünce kusan bir oğlum var malesef, en ufak gribal enfeksiyonumuz bile gastroentrerit gibi ilerliyor anne olmak çok zor, heleki çocuk hastayken sabaha kadar uyur uyanık hiç dinlenemedim, ama bu hafta güzel geçecek inş. umutluyum:) siz de dua edin ilteberime, çarçabuk iyileşsin inş:)
ben şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum, eğer bi terslik olmazsa evdeyim bugün( ilteber rahatsızlanır da doktora gitmek zorunda kalmayız inş.) evde fazla temizlik işi de yok, bugünden başlayıp en verimli şekilde geçen haftanın acısını çıkartacağım inş. :) sevindiğim tek şey ise geçen haftanın bana + olarak dönmemesi, sadece biraz yavaşlattı ama yerimde bile saymadım şükür, inş en kısa sürede hedefe ulaşıp korumak istiyorum artık kilomu:)
Bugune kadar yapmıs oldugun kacamakları avantaja cevırerek 1kg eksık cıkabılırsın.
Hıc kacamak yapmadıgın surece sen zaten vereceksın:)))
Ama soyle bısey mı ıstıyorsun...
KOrnet yeme Magnum ye..
Pasta yeme Sutlu tatlı ye
Peynırlı pogaca yeme dereotlu ye...gıbı...HAYAL!
Hayal derken demek ıstedıgım o degıldı kı:))
ben de bu hafta öle yapacaktım ama ilteber hastalanıca erteledim birkaç gün, ama ben kışlıkları kolilere doldurup küçük odaya dizicem, eee yakında taşınıyoruz:) çok şükür bugünler de geldi:) çok sağolsun geçmiş dilekleriniz için:)Ben bu evı nasıl temızleyecegım, bana bı fıkır...
Heryer heryerde bıle degıl:)))
Anıden cıkan ısler var ya, yaktılar benı.
Ne guzel kıslık-yazlık ısını halledıyordum..hopppp Allak-bullak olduk.
Sımdı utu masası odanın ortasında..gıysı posetlerı dag gbı kıyafetlerı sız dusunun..
Esım de taktık verıyor "sag bastan basla.." Aman ne komık
Ben bu evı nasıl temızleyecegım, bana bı fıkır...
Heryer heryerde bıle degıl:)))
Anıden cıkan ısler var ya, yaktılar benı.
Ne guzel kıslık-yazlık ısını halledıyordum..hopppp Allak-bullak olduk.
Sımdı utu masası odanın ortasında..gıysı posetlerı dag gbı kıyafetlerı sız dusunun..
Esım de taktık verıyor "sag bastan basla.." Aman ne komık
hilalcim benim taktiğim de şu, çok acıkırsam yeşil çay içiyorum, açlık hissimi epey azaltıyor, özellikle kalorili birşey yemek üzereyken içiyorum ve ya yemiyorum ya da azıcık yiyorum, belki ondan hamurişi yiyince de kilo almadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?