kızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettik bu akşam tenis olayı kavga sebebimiz bugünde gitmeyiversen dedi bende gideceğim akşam çok yedim hem eritirim dedim gitceksin gitmeceksin o zaman kızınıda al bakmıcam ben dedi tam benim tenis vaktim 8 de çıktı gitti bende inadımya gitcem aldım kızı gittim tenise shanın dışında oynadı çocuk bizararıda olmadı ama hala gelmedi şimdi bana inat yapacak salı perşembe akşamları gidiyorum zaten ben gitmiyeyim diye offfff çokda seviyorum oynadıkça iyileşiyorsun ilerliyorsun yoksa toplar hep dışarı zevk alıyorum oynadıkça yani kendi sosyal hayatı yokya ondan kıskanıyor bence bakalım kaçta gelecek merak etmiyorda değilim ne yalan söyliyeyim şeytan diyo git dolaba bütün dondurmaları bitir......
regliden beri öyleyim zaten birde bugün arkadaşla geziyorduk biraz doğal taşlar satan bir yere girdik ben burç taşlarıma bakıyordum adam bir taş gösterdi onu aldım ay taşı diye iştahı falan azaltıyormuş belki bugünkü iştahsızlığım o yüzdendir etkili olacakmı taş onuda merak ediyprum :)
kızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettik bu akşam tenis olayı kavga sebebimiz bugünde gitmeyiversen dedi bende gideceğim akşam çok yedim hem eritirim dedim gitceksin gitmeceksin o zaman kızınıda al bakmıcam ben dedi tam benim tenis vaktim 8 de çıktı gitti bende inadımya gitcem aldım kızı gittim tenise shanın dışında oynadı çocuk bizararıda olmadı ama hala gelmedi şimdi bana inat yapacak salı perşembe akşamları gidiyorum zaten ben gitmiyeyim diye offfff çokda seviyorum oynadıkça iyileşiyorsun ilerliyorsun yoksa toplar hep dışarı zevk alıyorum oynadıkça yani kendi sosyal hayatı yokya ondan kıskanıyor bence bakalım kaçta gelecek merak etmiyorda değilim ne yalan söyliyeyim şeytan diyo git dolaba bütün dondurmaları bitir......
Bakalım görelim bi etkisi oluyor mu :) benim pek inancım olmaz taşlara amaaa..bakalım, bi de iştahı düzenli azaltsın mümkünse söyle ona pat diye kesmesin o da sağlıklı değil
Tubişşş öncelikle dondurmalardan uzak durrr
Yaaa bu erkekler her dönemde aynı mı yaaa..kendi sosyal hayati olsa bile senin olmasını istemez kiii..Allahım yaaa...ama yine de inatlaşmadan güzelce anlatmaya çalış be tubiş aynı evde yaşıyosunuz, yani gitmesem de olur tabi ama çok eğleniyorum hem kalori yakıyorum falan diye anlatsan anlayış göstermez mi acabaa??? :44:
ben geldim izinliyim ama fırsat bu fırsat menümü paylaşayım dedim
hepinize malatya.dan sevgilergezmekten ayaklarım çok fena ağrıyor gerçi oğlum biraz burnumdan getirdi ya sallamadan uyumuyor ille hamak beşikte sallanarak uyuyacak e beşiğide yanımızda götüremedik çok yer kaplıyor kendi kendine uyumayı ne zaman öğrenecek nerdeyse 1 yasına geldi neyse ben enümü yazıp uyuyayım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
2 tane yeşil zeytin
1 bardak şekersiz çay
3 dilim tam buğday ekmeği
öğle
1 adet et döner dürüm
1 bardak ayran
akşam
1 kase mercimek çorbası ve salata
su 3 lt ( çok su içmekten sürekli wc aradım durdum)
spor öyle özel spor yapmadım ama 5-6 saat sürekli gezdim
hepinize iyi akşamlar bide baskülüm bozuldu halbuki yeni almıştık 8 kilocuk oğlumu basküle oturtunca 125.5 kg çıktıkendim cesaret edip çıkamadım dermişim ben çıkınca da ters 3 EEEE ÇIKIYOR
bakalım görcez etkisi olursa hepinze alır yollarım kaptanım :)
kızım 5 yaşında 9 yada 10 da yatarTugbaaa birak dondurmalari...ayrica niye oyle hemen ulasilir duruyor dondurma ve hatta dondurmalar...
kiz 8de uyusun..ikiniz icin de iyi olur.
kizin buyuk mu?
Engellı kıza komsunun evınde 5 kısı tecavuz edıyor. Abı (20), duyuyor ve kurtarmaya gıdıyor.
Abıye de tecavuz edıyorlar.
Bu ne ya?!
günaydınlaarr arkadaşlar....
günaydın kızlarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?