Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

üzüldümm yaa inşallah düzelirsiniz oda yazılsa tenise birlikte oynasanız birlikte gitseniz?

Bakalım görelim bi etkisi oluyor mu :) benim pek inancım olmaz taşlara amaaa..bakalım, bi de iştahı düzenli azaltsın mümkünse söyle ona pat diye kesmesin o da sağlıklı değil

Tubişşş öncelikle dondurmalardan uzak durrr

Yaaa bu erkekler her dönemde aynı mı yaaa..kendi sosyal hayati olsa bile senin olmasını istemez kiii..Allahım yaaa...ama yine de inatlaşmadan güzelce anlatmaya çalış be tubiş aynı evde yaşıyosunuz, yani gitmesem de olur tabi ama çok eğleniyorum hem kalori yakıyorum falan diye anlatsan anlayış göstermez mi acabaa??? :44:

ben geldim izinliyim ama fırsat bu fırsat menümü paylaşayım dedim
hepinize malatya.dan sevgiler gezmekten ayaklarım çok fena ağrıyor gerçi oğlum biraz burnumdan getirdi ya sallamadan uyumuyor ille hamak beşikte sallanarak uyuyacak e beşiğide yanımızda götüremedik çok yer kaplıyor kendi kendine uyumayı ne zaman öğrenecek nerdeyse 1 yasına geldi neyse ben enümü yazıp uyuyayım

sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
2 tane yeşil zeytin
1 bardak şekersiz çay
3 dilim tam buğday ekmeği

öğle
1 adet et döner dürüm
1 bardak ayran

akşam
1 kase mercimek çorbası ve salata

su 3 lt ( çok su içmekten sürekli wc aradım durdum)
spor öyle özel spor yapmadım ama 5-6 saat sürekli gezdim
hepinize iyi akşamlar bide baskülüm bozuldu halbuki yeni almıştık 8 kilocuk oğlumu basküle oturtunca 125.5 kg çıktı kendim cesaret edip çıkamadım dermişim ben çıkınca da ters 3 EEEE ÇIKIYOR

bakalım görcez etkisi olursa hepinize alır yollarım kaptanım :)

8 kiloya 125 dediyse bence de biz hiç bulaşmayalımmm ben de izinliydim bugünn ohh ne tembellikkkkk ama sporu da ihmal etmedimm iyi su içmişsin maşallahh zeynoo

bakalım görcez etkisi olursa hepinze alır yollarım kaptanım :)

Anlaştık melikecim o zamann hadi bakalım görelim

Tugbaaa birak dondurmalari...ayrica niye oyle hemen ulasilir duruyor dondurma ve hatta dondurmalar...
kiz 8de uyusun..ikiniz icin de iyi olur.
kizin buyuk mu?

Kızlarrr iyi geceler hepinizeee
yarın iş başı zor geldi resmen ya böyle haftaortası tatil güzel gelir diyordum ama zor geldi
Haftaya Çarşamba da 1 Mayıs, yine tembellik ve iş zor gelcek
Yarın akşam crunch dersine gideceğimm, dersten sonraki gün normalde ağrımasa da öksürürken esnerken falan karın kaslarım ağrıyor hoşuma gidiyorr

Kizlar iyi aksamlar. Bugun tatilin gazina kapilip bayram kutladim.
Yeni geldim eve giremedim bugun hic..
Su +
Spor + 2saat

Menu
Sabah
1dilim ekmek uzerine acuka
Cay

Oglen taze fasulye

Saat 5gibi
1dilim ispanakli borek
1dilim pasta
3bardak cay

Arkadasimi dogum gunuydu onlara gittik malesef yedim pastayi boregi 1er dilm

Acilen uuyumam lazim
Iyi geceler kizlar yarin gorusmek uzere

Yi ne telden yaziyorum bi sikinti cikmaz umarim

menü:
sabah ımmm bir şey yemedimmmm
öğlen:------
çayh çay çay kahve yeşilçay
akşam: 3 kaşık kuru fasüye 4-5 kaşık bulgur pilavı

1 fincan necafe

su:+
spor:+

kahvaltı
1 bardak siyah çay
3 yeşil zeytin
2 çatal beyaz peynir
2 dilim tuzsuz etimek
domates, salatalık

ara öğün
yarın dilim kesme dondurma

öğlen
tavuk şiş ızgara
mevsim salata
az lavaş
3-4 kaşık mantar çorbası

1 şekersiz türk kahvesi
1 bardak siyah çay

akşam
1 dilim haşhaşlı börek

misafirlikte
doğum günü vardı
1 küçücük dilim yaş pasta(

su+
spor+ 1 saat yürüyüş

yeni geldik eve, şimdi oğlumu uyutmaya gidicem. listeyi sabaha hazırlıcam büyük ihtimalle. neyse zaten herkes paylaşmamış henüz.

eşine gıcık oldum ya benim eşim de git spor yap diye herşeyi yapıyor, hatta yorgunken bile, bari mekik çek falan diyor. hepsi başka bi alem bu kocaların:)

gunayyyydinnnn.
bizim kizin haiz olan yeni yeni huylarisebebi ile..zaten erken yatan ben iyice erken yatar oldum. saat 8de uyuyor kizim...uyuduktan sonra esimle muhabbet falan edecegiz..yemek vs.. bir saat gecmiyor (hala gece emmelerimize devam) cagiriyor ve birakmiyor beni..uyurken bile eli uzerimde -en son- ben de "e yatayim bari" diyor, sabah esimden tepkiyi aliyorum hehe.

Son düzenleme:
Menu
Sabah- yogurt+nesfıt+kuruuzum
10:00-200gr dut kurusu
Ogle-iste somon ve salata
Aksam-zeytınyaglı engınar

Su-2lt
spor-kurek49dk
masaj sayısı:8

Engellı kıza komsunun evınde 5 kısı tecavuz edıyor. Abı (20), duyuyor ve kurtarmaya gıdıyor.
Abıye de tecavuz edıyorlar.
Bu ne ya?!

Tugbaaa birak dondurmalari...ayrica niye oyle hemen ulasilir duruyor dondurma ve hatta dondurmalar...
kiz 8de uyusun..ikiniz icin de iyi olur.
kizin buyuk mu?
kızım 5 yaşında 9 yada 10 da yatar
Engellı kıza komsunun evınde 5 kısı tecavuz edıyor. Abı (20), duyuyor ve kurtarmaya gıdıyor.
Abıye de tecavuz edıyorlar.
Bu ne ya?!

nerde bu ya bizim toplumumuz o kadar iğrençkiduydukça tüylerim ürperiyor

günaydınlaarr arkadaşlar....

günaydın kızlarr:)

günaydın kızlaarrr. biraz fazla uyumuşum galiba. dün 18.00'da bi yattım, bu sabah 7'de kalktım, 23 nisan beni çarptı. çok güzel bi bayram yaptık, köy yerinde. köy meydanında yürüdük çocuklarla, kortej yürüyüşü yaptık bando takımımızla. bi sürü dans gösterileri hazırlamıştık çocuklarla, onları yaptık, oyunlar oynadık. en son, bayram bitince, açtık roman havalarını, ankara'nın bağlarını, öğretmenlerle öğrenciler birlikte oynadık, stresimizi attık. köy halkı sanırım bizim hakkımızda kudurmuş bu öğretmenler, demişş. doğrudur, onlar da hiç alkışlamadı çocukların dans gösterilerini, biz aylardır hazırladığımız gösteriler için sadece bir alkış beklemiştik, hiçbir gösteriyi alkışlamadılar. biz de kendi kendimize oynadık, coştuk, eğlendikk.

dünkü menümü-suyumu-sporumu şimdi paylaşıorum maalesef, uyuduğumdan dolayı (bu kadar uyuyacağımı tahmin etmemiştim).

1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Çikolatalı (162 kcal)162 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Çikolatalı (162 kcal)81 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
0.50 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal)42 kcal
1.00 x 1 Paket (40gr) Eti Crax Sade Çubuk Kraker (154 kcal)154 kcal
2.00 x 100gr İstavrit (161 kcal)322 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Hamsi Tava (296 kcal)148 kcal
0.50 x 1 Adet (38gr) Ülker Çikolatalı Gofret (208 kcal)104 kcal
0.50 x 1 Bardak (250ml) Schweppes Limon Aromalı Gazoz (45 kcal)23 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
Alınan Kalori Toplamı1186 kcal
0.50 x 1 Saat Dans Etmek (315 kcal)158 kcal
Yakılan Kalori Toplamı158 kcal

su:+, spor:+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…