bizde hastanedeydik bugün geçen düzeldi denildi bugünkü işitme testinde sıvı oluşumu artmış kulakta hemde bayagı duyma kaybı şuan için yok ameliyat dedi kızlar 2 mayısa gel dedi yine verdi aynı ilaçları üzüldüm ama allah beterinden saklasın üzülmekte değilde artık yavrumda istemiyor hastaneleri biliyor çabuk geçicek belki yatmayacağız bile ama o adı yokmu ameliyat o saatler çok kötüyüm zaten kaç gündür aynıyım bilmiyorumm aklım fikrim kalmadı artık çok güçlüyüm sabırlıyım ama bazenn haşa allaha ...annemleri aradım yarın gidecektim ağladım annem kızdı babam üzülme bişi olmaz kızım geliriz biz ben gidersem annen gelir babamla bayağı konuştum ağladım açıldım biraz..kendime bakmıyom bile tansiyonlarım yüksek kızlar yanıyo kafam..allahım evlatlarımızı korusun..ama şunuda biliyorum allahın izniyle atlatıcaz bunuda teyzeleri..hemen yaptırmıycam özelede götüreceğim bir kaç doktora göstereceiz.
oooo Ozlem, oralarda da bambaskadır kutlamalar.. sanslısın.
Ee nıye alkıslamadılar kı?
Bız boyle seyler ıstıyoruz alkıslamak ıcın..beklerız buraya da.
öyle insanlarıda hiç anlamam orakiler çocuk hevesleri kırılmasın diye alkışlanır onlar ama milyonlarca insan var milyonlarca karakter var kimin ne yapacaını kestiremiyor insan.görev yaptığım yer bi dağ köyü, orman köyü. biraz medeniyetten uzakk, ondan mı bilemiorum valla. çocuklara hatasız yaptılar gösterileri, biz beğendik, öğretmenler olarak. 10-12 tane dans gösterisi vardı, hepsi de bir emek. kötü bile olsa emek için alkışlanır ama yobazlık mı diyeyim, bilmiorum, etiketlemeyi de sevmem insanları ama ruhsuz ruhsuz tebessüm bile etmeden oturdular.
istanbul'a mı:)? yakın sayılırız valla, ekibi toplayıp getirelim. sen de emek verince çocuklar gösteri yapınca bi tebessüm, bi alkış beklersin di mi? teşekkür zaten beklemiorum, o medeniyet üstü bi davranış
bende ilk öyle düşündüm politik bir sebeptir diye. sanırım ben çocukların moralleri bozulmasın diye almazdım mikrofonu elime ama velilerin yanlarına gider hafiften uyarırdım ama hiç birimiz öğreten değiliz işte o sabrı falan bilmiyoruz :)polıtık bı durum degıl dı mı?
Allah Allah annelerden ozellıkle beklerım elbet.
Iyı en azından cocuklar gosterı yapabılmıs ya da yapmalarına ızın verılmıs..dıyecegız.
Yalnız ben sınırlenırdım herhalde:)
Mıcrofon falan varsa ortalıkta ıkı laf ederdım.
Kotu de olsa en azından bı tepkı alırdım hehe
öyle insanlarıda hiç anlamam orakiler çocuk hevesleri kırılmasın diye alkışlanır onlar ama milyonlarca insan var milyonlarca karakter var kimin ne yapacaını kestiremiyor insan.
bende ilk öyle düşündüm politik bir sebeptir diye. sanırım ben çocukların moralleri bozulmasın diye almazdım mikrofonu elime ama velilerin yanlarına gider hafiften uyarırdım ama hiç birimiz öğreten değiliz işte o sabrı falan bilmiyoruz :)
Kesınlıkle...al ıste ben degılım:))
Hep soylerım ogreten olamam ama ıyı bı egıtmenım dıye.
Kizlar ofisteyim ve Elektrik yokkkk... telefonla idare ediyorum simdilik ama hic is de yapamiyoruz..
Ozlemcim coskulu kutlamaniz icin tebrikkk ederimmm..yuksek ihtimal politik bi durum, kim bilir kafalarinda ne dusunceler vardi ki 23 NISAN gibi mikemmel bi bayrami kutlamam icin emek harcamis o kadar ogretmen ve ogrenciyi alkislamadilar. Ama artik takilmamak lazim boyle seylere. Ne olursa olsun coskuyu kaybetmemek lazim. Helal olsun sizeee
Tubis esinle ne yaptin son durum nee ?? Kirmayin birbirinizi yaaa.. umarim anlar o da senii
öyle insanlarıda hiç anlamam orakiler çocuk hevesleri kırılmasın diye alkışlanır onlar ama milyonlarca insan var milyonlarca karakter var kimin ne yapacaını kestiremiyor insan.
bende ilk öyle düşündüm politik bir sebeptir diye. sanırım ben çocukların moralleri bozulmasın diye almazdım mikrofonu elime ama velilerin yanlarına gider hafiften uyarırdım ama hiç birimiz öğreten değiliz işte o sabrı falan bilmiyoruz :)
polıtık bı durum degıl dı mı?
Allah Allah annelerden ozellıkle beklerım elbet.
Iyı en azından cocuklar gosterı yapabılmıs ya da yapmalarına ızın verılmıs..dıyecegız.
Yalnız ben sınırlenırdım herhalde:)
Mıcrofon falan varsa ortalıkta ıkı laf ederdım.
Kotu de olsa en azından bı tepkı alırdım hehe
Kızlar günaydınnnnn
Özlem yaşadığınız şey çok sinirimi bozdu ne demek bi alkışlamamak tebessüm bile etmemek ya. Çocuk onlar ya neyin politikası bu anlamış değilim. Politika falan değil ya resmen kara cahillik. Cahilliğin çözümü yok malesef. Yazık o cocuklar bi hevesle hazırlanıyorlar yılın bir günü eğlenmek için. Görükleri tepkiye bak.
heh, bak aynen öyle, kara cahillik. 1 aydır her gün 2 saat çalışıoruz çocuklarla, sağolsun kusursuz oynadılar. ama hiçbir öğretmen arkadaşımızın gösterisi alkışlanmadı. çocuklar da takmadı Allah'tan:).
Evet bayagı sıcak dısarısı..geldıgımde cok bunalacagımı tahmın ettıgımden evdekı tum pencerelerı acık bırakmıstım hala
vucud ısın duzelmedı.
Ne spor yaptık yawwww
Cok ıyı geldı valla.
Bugun suya ındık kurek ıcın...bayyyyılıyorum.. kızım da tatmıs oldu:)
Gecen sene uygun degıldı ama bu sene (yıne laf maf oldu ama amaaaaannnn, gelecegın mıllısı kolay yetısmıyor) beraber ındık.
ooo Tugba kocamanmıs kızın. Eee kardes?:))
oo yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yapacağız canım biraz büyüsün derken bu senede rahata alışınca çalışmalar devam kardeşsiz olmaz daha gencimya:) ondan rahatım
Sızlere de gunaydınnnn
Evet bayagı sıcak dısarısı..geldıgımde cok bunalacagımı tahmın ettıgımden evdekı tum pencerelerı acık bırakmıstım hala
vucud ısın duzelmedı.
Ne spor yaptık yawwww
Cok ıyı geldı valla.
Bugun suya ındık kurek ıcın...bayyyyılıyorum.. kızım da tatmıs oldu:)
Gecen sene uygun degıldı ama bu sene (yıne laf maf oldu ama amaaaaannnn, gelecegın mıllısı kolay yetısmıyor) beraber ındık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?