Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gerçekten bugün kimse yok tatil sonrası zor geldi çalışmak herkese bende pazara uğradım çok sıcaktı ya çarşıdada işlerim vardı onlarıda halletti oh kafam rahatladı

Ah ah bana acayip bi hasret basti gene ve disarlardayim gene...
Burayi da safak panosuna cevirmeyim diye tezkereci guzelleri yazdim arada kizlar...
Ne yalan diyim bu ara beni diyetten cok gonlumdeki burukluk ilgilendiriyo..
Aninda donerim tabi ki eski halime ama işte ah ahh...

Melıke, profesyonellık geregı:))
Mesela ben de olsam "offf poff" yapardım.
Ama bugun bası ben cekıyordum, kımse bısey dıyemedı...
Kızımı kımseye bırakamam arkadas!!!
Ama kızım masaellah hıc engellemedı bızı..
Kıdjzuuum benım.

Tugba, muhakkak.. hastanede 2 gece kaldım 3. gece evde ıdık ve sabahında kızımla havuzda.
3gunluk bır bebek havuzda ıse...ılerde "anne ama ben belkı spora ılgı duymuyorum" demeye..
ya da benden bu konuda saygı beklemeye hakkı yok..bıttı-nokta:))

Hılalll Hılallll
sen acık acık ne yedın onu soyle:)

off hala vucudum sogumadı.
Ya lıkır lıkır ıctım suyumu.. son 40dakıka susuz kaldım
Kımse de vermedı suyundan(
Kızımın suyuna goz dıktım ama..annelık ıste:))
Dogal olarak da hala yanıyorum alev alev:))

hilalim azcık kaldııı hasretinizin bitmesine. sen yinede yemene dikkat et fit görsün seni gelince

Benimde 3 4 gündür canım çok sıkkın keyfim yok. internete falan bile giresim gelmiyor.
Çok acayip ve saçma bir şekilde dost kazığı yemiş bulunmaktayız kocamla birlikte. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım ama yaşamak gerekiyormuş bazı şeyleri dikkatli görebilmek için. yinede hala kafamda bi soru dönüp duruyor cevapsızca "nasıl olur ya?"
İnsan kimseyi tanıyamıyor yani en güvendiğin arkadaşın hiç ummadığın bir şekilde arkandan iş çevirebiliyor sende böyle al gibi bakıp kalıyorsun

Hala elektrikler yok yaaaaa...

Valla ben hala sadece cahillik kafasi olmadigi tarafiyim ama ne olursa olsun size helal olsn ifadesiz mesajlarima aldanma ozlemcom cok gurur duyup coskulandimmmm :)))))

ifadeni yerim yavrum. tebrik etmiştin, aklımdaydı teşekkürlerimi, sunmak.çok saolasın yavrum

çok kızıyor di mi insan? değer verince bi de kaldıramıyor. anlayabiliyorum seni. uzun süre de atlatılamıyor, nasıl nasıl olur, sorusu akıldan çıkmıyor. işyerinde mi oldu? eşinle aynı yerde mi çalışıyorsunuz cicim siz?

Hayrola Fulya.
Ne kazıgı bu?

Valla bildiğin dost kazığı.

benim müzik grubum varya. 4 kişiyiz biz. 6 senedir arkadaşız heleki biriyle çok daha yakın arkadaşız her haftasonu birlikteyiz yemeye içmeye bize gelirler falan. istinasız her haftasonu görüşürüz.
son zamanlarda yarışmalara katıldık konserlere falan çıktık tabi teklifler gelmeye başladı gelin burda da çalın festivallere de katılın falan gibi. en son 2 hafta önce bir şarkıyı stdyoda kaydettirdik baya bir uğraştık 3 hafta falan. Bu hafta sonu onun klip çekimleri olacaktı. MEsaj atıyoruz yok arıyoruz kimse açmıyor. face den ulaşamıyoruz hiç bişekilde ulaşamıyoruz bunlara. Tam o sırada face den bir şarkı yayınlandı youtube yüklenmiş bizim yaptığımız şarkı. kocamın bestesi. ya dedim nasıl olur bize sormadan paylaşıyolar falan. Klip çekilmedi daha falan diyorum. Bi tane resim çizdirmişler klip diye o resim dönüyor ama bizim hiç bir şeyden haberimiz yok. Bu grubu da kocamla ben kurduk yani 5 yıl önce. Ya dedim sayfaya girip bi bakiyim. Benim açtığım face sayfasından kendilerini yönetici yapıp beni ve kocamı çıkartmışlar. yani bizi bizim kurduğumuz gruptan çıkartıp bide bütün emeği bizim olan şarkıları kendi besteleriymiş gibi yayınlamışlar. Şoka girdik.düne kadar hiç bir şekilde ulaşamadık bunlara. Dün öyle kıytırıktan bi mesaj atmış bitanesi. Böyle olmasını istemezdik ama oldu herşey için teşekkürler. Sanki çocuğuz he 28 yaşında adamlar bunu yapan.
Yani ne amaçla böyle birşey yapılmış anlam veremedik bi açıklama da yapmıyorlar. Grubu geçtim ya insan kaç senelik arkadaşını bi anda hayatından nasıl böyle çıkartır.
Her halde ya albüm teklif edildi ya da konserlerde para teklif edildi bizim düşüncemiz bu yönde.Kendi aralarında konuşup böyle birşey yapmışlar. aslında kafamda cevabını bulamadığım birsürü soru var da cevap alamıyorum. Onlar böyle çirkinleşince bende dedim bu şarkıların telif hakları bizde ya o şarkıları kaldırın ya da parasını ödeyin dedim. parasını ödiycez dediler. Yani ne oldu da arkamızdan işler çevrildi. Cuma günü kakara kukara gülüyorduk pazar günü bunlar oldu işte.
Grubu dağıtmışlar falan umrumda değil söyleselerdi zaten herkes kendi yoluna giderdi ama hayatlarından çıkartmışlar bi anda.
Ne yapabileceklerse artık ne planladılarsa.
Böyle işte saçma bişey

ahh, ahh; bitmez ki öyle yaparsan bu askerlik? sen gez, oku, yeni bişeyler öğren. başka şeylerle ilgilen. hukuk kitaplarına devam et. ben de adalet okumaya karar verdim, bilio musun? ben karar verdim, eşim biraz hırslıdır, ben de, ben de okuycam demeye başladı şimdi. halbuki şu an okuduğu başka bi bölüm daha var. bana sarmasın diye onu okumaya yönlendirdim, evlendiğimizden bu yana. derslerinin, işinin ağırlığından bana sataşmaya vakit bulamıyor. benim taktiğim de bu. tuttu mu derseniz, tuttu.

gerçekten bugün kimse yok tatil sonrası zor geldi çalışmak herkese bende pazara uğradım çok sıcaktı ya çarşıdada işlerim vardı onlarıda halletti oh kafam rahatladı

aranız nasıl oldu cicim? tenise devam di mi? evet hava ısındı, çok şükür. baharı hissettik

ooo, sizinki baya büyükmüş!. pess yani!! bu kadar da yapılmaz. sizin emeğinizi çalmaktır bu resmen ya. işte bi laf var ya, bilmem bilir misin; 3 kuruşluk adamlara, 5 kuruşluk değer verirsen, aradaki 2 kuruşa seni satar, diye. aynen öyle. biraz kıro bi laftır belki ama tam bu duruma uygun. cuma günü gülüp eğleniodunuz, şimdi bunlar oldu hee.. pess..

Malefes böyle bir olayıda yaşamış oldum hayatımda. Besle kargayı oysun gözünü.
Bi insana neye göre güvenip neye göre güvenmeyeceğimi bilemiyorum artık. Çok ince bir çizgi var herhalde ben onu gözümden kaçırdım belkide.
Aman neyse daha fazla canımı sıkamıycam

Fulya, bu kazık degıl?!
Bu dupeduz...tovbe tovbe.
Emek harcanmıs bırsey bu ya.
Ben de tam "telıf" dıyecektım, almıssınız ne guzel.
Ama..ya nıye adamlar onlarla kontak kurmuslar?!
One surdugunuz bırı mı vardı? sozcu gıbı?
Allah Allah sen daha cok "nasıl ?" dersın, Fulya.
Harcadıgın zamana mı hayallere mı emege mı en onemlısı heyecanına mı yanarsın sımdı.

Neyı kacırmıs olabılırsın kı?
Gereklı herseyı yapmıssın..
Yanı holdınglerın anlasmaları gıbı 'yamuk yapan...' gıbı bısey ımzalatacak degıldınız herhalde.
Cok da suclamayın kendınızı..
Omur curutur boyle seyler.

Yok ya yemedim çok bi şey yiyesim bile yok sadece çok umrumda değil

Fit görsün ya da dobik görsün ama bi görsün artık yeter...

Yuh yaa okudum şimdi de özlemin dediği gibi pes doğrusu yani...
ben de dost kazığı yedim ama bu kadar değildi, ya da içinde maddiyat yoktu sadece belki de bu kadardı bilmiyorum :26:
Geçmiş olsun ama böyle adamlar hayatınızdan geçip gitmiş olsun bi daha karşınıza çıkmasın inşallah.
Çok can sıkıcı bi durum ama yolvercen böylesine bi daha bulaşamasın asla yüz vermeyecen bundan sonra. Çok çirkin yaaa, kimseye mi güvenemicez artıkk!!!

Çok iyi taktik özlemcim ya baroda derslerim başlıyo akşamları zaten biraz da o oyalıycak beni..işdir spordur gezmedir okumadır eksik etmiyorum ama arada basıyolar işte napayım, bu kadar da olcak
Adalet okumana da ayrıca sevindim, okumak gibisi yok yaaa..
Açıkta psikoloji olsa ben de çok niyetliydim ama yok..belki bi bölüm kestiririm gözüme bakalım ya da belki ingilizceye başlarım bakalım yaaa...:44:

Son düzenleme:

Konserleri ayarlamak için herkes birilerinin peşinden koşuyor en son grubumuzun vokaliyle bi adam yurtdısındaki bir iş için konuşmuş. Büyük ihtimal o sebeple.
Hayallere emeğe hiç bişeye üzülmedim ya insan en yakın arkadaşlarından bunu niye saklar söyle adam gibi böyle böyle bişey var yollarımızı ayıralım de eyvallah. Arkadaşlığımız bozulmazdı en azından. anlayamadığım olay bu zaten.
ben herşeyi eşimle yapıyorum zaten. Besteleri sözleri müzikleri biz yapıyoruz. o heyecan kaybolmaz bizde. Başka projeler var şimdi kafamızda sürekli ertelediğimiz onları yapıcaz.

Kızlar bugün listeler bende ama ben kaynanamdayım orda internet yok. Yarın sabah yapıcam listeyi.

Su: +
Spor:+ 45 dk yürüyüş olacak sadece

Menü
Sabah
1 adet simit
1 bardak çay

Öğlen
Menemen

Ara
Patlamış pirinçten garip bişey ofiste buldum yedim. Diyet ürünüymüş.Ballıydı galiba

Akşam
Belli değil süpriiizz

Herkese iyi akşamlar :79::80:

Menü:
Sabah:
1 kase mercimek çorbası
2 dilm kepek ekmek

Öğlen:
2 kase yayla çorba
2 dilim kepek ekmek

Akşam:
1 çiğ köfte dürümün 3te 2si
yarım bardak kola

Su:+
Spor:1,5 sa hızlı tempo yürüyüş
45 dk crunch

Kızlar kaptanlığı bırakıyorum kararlıyım. Kabul etmemeniz dahilinde gruptan da ayrılacağım. Şu an beni kimsenin anlamasını beklemiyorum ama grup işi bile zor geliyor ki kaptanlığa devam edemicem. Bahar çarptı bana. Ben kötü değilim ama kaptanlığı fulias ya da kime derseniz devredelim, kimseye şunu yap bunu yap demeye gücüm yok, düzen de istediğim gibi işlemiyor. Hoşuma gitmiyor. Kafama bi de düzen takamayacam. Fulias mı yliss mi concept mi artık en çok aktif olanlardan birini seçelim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…