Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah Yelız, bellıydı oyle olacagı.
Keyfı yerıne gelır ınsaellah İlteber'ın.

Melıke, "bu hafta azımlıyım" demıstı ya..

Sevılay ah sevılay.. dıskalıfıye dıyor Hılal!!

Bu direk haftalık listelerde göründüğü için benim toleransıma bağlı bi durum değil malesef..umarım gelir cumaya kadar bakalım

öğleden sonra düzeldik biraz:) parka götürdük, açıldı, eğlendi, düzeldi:) ateşi de düştü şükür bugün, sadece antibiyotik içiyor, ateş düşürücüye de gerek kalmadı:) dili boğazı beyazdı ve ağzı kokuyordu, düzeldi biraz:) annesi gibi özgür gezmeyi seviyorum benim oğlum:) akşam da misafirlik var:) gece gelir listeyi yaparım, herkes 12 den önce bildirim yaparsa sevinirim:) inş. hiç bir arkadaşımız diskalifiye olmaz yaaa, melikeyi unutmuşum yazmayı ama dün bildirim ve mesajı yoktu hiç

Oh sevindim düzelir hemencik bi şiyi kalmazzz hemencikk ben bildirimimi yaparım 12 den önceee

Muhabbet yurumus gıtmıstır..ben sımdı 1 saat okurum gecmısı...demıstım.
Neredesınız yahuu

Bugün tatil yaaa ondan geziyor herkesss
Öğreten olanlar da kulda falan uğraşıyor muhtemelen
Ben de tembellk peşindeyim :)

kızlarrr eşim börek istedi, oğlan da uyudu ilacın etkisinden sanırım:) önce eşime ekmek pişirdim, ardından da 1 tepsi börek açtım ve epey yoruldum:) 5 ten beri hamur içindeyim. sözde bu hafta elimi hamura sokmayacaktım neyse en azından hazırlama aşamasında epey efor harcadım, çünkü kendim açtım yufkaları da:) ben azcık tadarım, eşim doyuncaya yer, gerisi derindondurucuya:)

Amannn uzak dur bu hafta börek çörek, geçen hafta limitini doldurdun senn
Ya benim menüler fena değil ama bu sabah 61.1 geldim yaaa...59-59 u başarabilsemmm şu an taktım...ama geç mi kaldım acaba, 2 gündür iyi gidiyom da..bakalımm

selamm kızlarr giremiyorum kaç gündür nette bir problem vardıda bir şeyleri değiştirmişler sanırım bugün düzelmiş nasılnız hepiniz iyisinizdir umarımm :)

isim menü su spor mesaj
fulias: + + + 5
az-uz: + + + 7
destina_88: + + + 1
tubish: + + + 6
kelebek.hill: + + + 13
fatos0808: + + + 7
yliss: + + + 15
degua: mazeretli
concept: + + + 18
mahurbeste:
succesfull:
melikea123:- + + -:S
sanırım bu liste pazartesinin o yüzden düzelttim :)

1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal) 262 kcal
1.00 x 1 Adet Bıldırcın Yumurtası (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 15 kcal
0.50 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal) 49 kcal
3.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 165 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 6 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal) 55 kcal
3.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 9 kcal
1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal) 155 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal) 23 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal) 115 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sebzeli Tavuk Güveci (130 kcal) 130 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 246 kcal
1.00 x 1 Adet Limonlu Soda (68 kcal) 68 kcal
2.00 x 100gr Çilek (26 kcal) 52 kcal
Alınan Kalori Toplamı1378 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
Yakılan Kalori Toplamı450 kcal

Su:+
Spor:+

Kimse yok mu geneee..bakınıp durdum arada amaa bulamadım kimseyi bugünnn

Ah Yelız, bellıydı oyle olacagı.
Keyfı yerıne gelır ınsaellah İlteber'ın.

Melıke, "bu hafta azımlıyım" demıstı ya..

Sevılay ah sevılay.. dıskalıfıye dıyor Hılal!!

evet öyle zatenn :) sporumu yapıyorumm suyumu çok içiyorum ama nedense düzenli beslenmeye çalıştığım halde ne yazıkki 3 gündür ağzıma lokma alamıyorum hemen midem şişiyor biraz suçluluk duygusu hissediyorum ama reglide olduktan sonra her gören ne kadar zayıflamışsın diyor sanırım şişkinliğim yok artık :)

Melikeeee...düzenli beslenmiyon mu sen geneee...
Bak foruma da hiç düzenli girmiyosun..
Kızzııımm bi düzen yap hayatınaa

heee iyi geldin Melike.
Hilal hasliyordu sizi..soylim)
esime bugun yaptiklarimi anlattim.
yoruma bakin "ev sokulebilen bisey olsa, kaldirip altini da silersin sen"...

heee iyi geldin Melike.

haşlasın boynum kıldan ince bahar temizliğimi o annemde yapmışta o kadar yıpratmayın kendinizi yaa eşinde çok iyi demiş çok güldüm yaa

menüm kızlar sbah 1 krep peynir zeytin domates salatalık marul roka zeytinyalı salata 1dilimde ekmek 1 muz
akşam 1 levrek 1 tabak salata arada antep fstığı
sporum +
suyum +

heee iyi geldin Melike.

Hahaha alemmiş eşin, sen de mi çok titizsin yahu, yıpratmayın kendiniziii bu kadar aman gene kirlencek nasılsa

Haşlarım tabiii haklıyımmm

Allah Allahh midende falan mı sorun var balı senin, doktora falan mı gitsen?? Hayır hamile misin dicem de regl oldun

regliden beri öyleyim zaten birde bugün arkadaşla geziyorduk biraz doğal taşlar satan bir yere girdik ben burç taşlarıma bakıyordum adam bir taş gösterdi onu aldım ay taşı diye iştahı falan azaltıyormuş belki bugünkü iştahsızlığım o yüzdendir etkili olacakmı taş onuda merak ediyprum :)

menüm kızlar sbah 1 krep peynir zeytin domates salatalık marul roka zeytinyalı salata 1dilimde ekmek 1 muz
akşam 1 levrek 1 tabak salata arada antep fstığı
sporum +
suyum +

kızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettik bu akşam tenis olayı kavga sebebimiz bugünde gitmeyiversen dedi bende gideceğim akşam çok yedim hem eritirim dedim gitceksin gitmeceksin o zaman kızınıda al bakmıcam ben dedi tam benim tenis vaktim 8 de çıktı gitti bende inadımya gitcem aldım kızı gittim tenise shanın dışında oynadı çocuk bizararıda olmadı ama hala gelmedi şimdi bana inat yapacak salı perşembe akşamları gidiyorum zaten ben gitmiyeyim diye offfff çokda seviyorum oynadıkça iyileşiyorsun ilerliyorsun yoksa toplar hep dışarı zevk alıyorum oynadıkça yani kendi sosyal hayatı yokya ondan kıskanıyor bence bakalım kaçta gelecek merak etmiyorda değilim ne yalan söyliyeyim şeytan diyo git dolaba bütün dondurmaları bitir......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…