Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menu
sabah-yogurt nesfıt kuru uzum
kahve
ogle-balık kavurma (yagını azalttırdım ama yaglı), salata.
Aksam-patates tursusu kavurması.

Su-3.2lt
spor-kurek 60dk..(sadece evdekını sayıyorum..dısardakıler karısık)

biz de canını sıktık demek ki.. sen bilirsin kelebeğim, nasıl istersen öyle olsun. yeter ki senin üstünde kara bulutlar dolaşmasın, kasvet kaplamasın dört yanını. bu da geçer..

benim menüm:

2.00 x 1 Adet (50gr) Krep (82 kcal)164 kcal
0.50 x 1 Adet (50gr) Krep (82 kcal)41 kcal
0.50 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)104 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
0.50 x 100gr Çıtır Leblebi (376 kcal)188 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Enginar (170 kcal)170 kcal
2.00 x 1 Top (50gr) Mado Sade Dondurma (93 kcal)186 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)52 kcal
Alınan Kalori Toplamı1300 kcal

su:+
spor:-

canım ya insanlar araya maddiyat girince böyle oluyorlarsa hiç çevrende gezinmesinler daha iyi sen bence sevinmelisin en azından bu kadarla yırtmışsınız ne kazıklar atılıyor daha fazla zamanından gönlünden gitmesin üzülme bir gün pişman olurlar ama herşey için geç olur

aramız orta şeker ben tenisi bırakmam kocamı bırakırım onu değil( şaka tabi )ama ben giderim biraz aktiflik ve inatda varya ondan

hilalim bişeyde diyemiyorum ama biz senden memnunuz tabi sen öyle diyorsan yarın konuşalım biraz kafan dağılsın belki vazgeçersin yoğun ve yorgunsundur benim hala umudum var:))

suyum +
sporum + 50 dakika yürüyüş
menüm sabah marullu kesikli domates karışımı 1 salatalık peynir yumurta 1 dilim kepek ekmeği
arada 1 muz biraz erik çilek çağla
akşam börülce yemeği yoğurt 3 kaşık bulgur pilavı 2 dilimde ekmek
yalnız akşam gezmekteydik tatlıya dayanamadım(burma kadyıf) bu hafta ben tartılmasam olurmu????????????

kahvaltı
3 dilim tuzsuz etimek
beyaz peynir
süzme yoğurt
4 yeşil zeytin

öğlen
kuskus salatası
ufak kek
4 bardak şekersiz siyah çay

akşam
semizotu+ yoğurt
çoban salata
mercimekli börek

ara öğün
maraş usulü dondurma

spor+ 30 dak yürüyüş
su +

hilalcim kaptanlığı bırakıyorum falan yazmışsın, sen bırakırsan grubu ben de bırakırım. sırf sana mahçup olmamak için çabalıyorum yoksa ben de bunaldım gerçekten. diyette olmak, her yediğimi saymak falan zulüm geliyor. sürekli her yediğimi düşünmekten iştahım açılıyor. spor yapmadığımda kendimi tembel ötesi hissediyorum ve buraya yazacağım için kendime kızıyorum ve psikolojim bozuldu resmen. hatta sırf bu sıralar yaşadığım problemlerden dolayı kendimi yemek yapmaya falan verdim, hamurişi yaparken dejarj oluyorum çünkü malum sosyal hayat sıfıra yakın, misafir falan çağırıyorum, misafirliğe gidiyorum ki vakit geçsin bir an evvel kurtulayım bu yerden diye çabalıyorum. bu bunalmışlıkla bir de diyet ve zayıflama çabaları beni daha çok yıprattı sanki. yemek yesem de kendimi sürekli aç hissediyorum diyetteyken ama diyet yapmazken önüme konanı yemiyorum bile,tersine işliyor demekki gerçekten çok yorgun ve kötüyüm. yarına kadar hoşçakalın. inş. kendimi toparlarım yoksa ben de en azından bir süreliğine izne ayrılmak istiyorum.

Kizlar yarin konusalim ama bu ara cok gelgitler yasiyorum gercekten anlayisla karsiliycanizi dusunuyorum..yani ciddi anlamda zorlaniyorum ben artik su 2 ay biraz daha sakin ve rahat nasi geccekse oyle yapmaliyim yok kotu bi sey dusunmucem dedikce ustume cok geldm :/

Ozlemcim benm anlayisin icin sagol..

Tubis cidden birakmak istiyorum su an bana yuk gibi geliyo..

Yelizzz grubu değil kaptanligi birakmak istiyorum..sen de birakma grubu. Cidden cok seviyorum ben burdaki herkesi derdim baska sadece..ama tabi istersen izne ayrilirsin senin icn de zor ozlemissindir buralari ama senin de az kaldi dayan.

Opuyorum herkesiii..

Son düzenleme:
sana da gunaydın Tugba..
Herkese gunaydın.

Pekı Hılal nasıl ıstıyorsan oyle olsun.
Buralardaysan da bızı azarlamaya devam edecegıne emınım.
Her durumda senı yoracagız, korkma:))

Bahar sıze yorgunluk verıyor kızlar,anladım ben.
Enerjısı kadar yorgunlugu da var bu mevsımın.

Yeliz, sayma yedıklerını.
Yok kac kcal ımıs falan dusunme.
Ne yıyecegını de dusunme.
Porsıyon kucult.
Bu aralar mısafırlıge gıttın-geldın muhabbet degısıklık derken
dıyet sana uymadı tabı.
Ama bıraz esnek dusunursen dıyet kavramına takılmadan..farkına varmadan
halledersın.
Bu arada esnek dusunursen dedım, esnek ol demedım (altını cızeyım:))

sporcu anneninsporcu çocuğu olur ilerde inşallah istediğin gibi yetiştirirsinde onu milli falan olursa olimpiyatlarda izlerizzzz :)

nasıl insanlık bu yaa allah sabır versin ne diyim zaten bütün emekler sizinmiş hiç bir şey yapamazlar 2 3 konser verirler sonra farklı bir şey olmayınca teklifte gelmez size yaranma çalışmaları başlarr
kaptanım sen gerçeken sıkıldıysan bırakmak istiyorsan kimse bir şey diyemez ama sen bu işi çok iyi yapıyordun bıraksanda arasıra gelirsin yine gruba özletme kendiniiii

su:+3 litre
spor:+ yarım saaathızlı tempoda yürüyüşşş
menü:sabah 1 fincan nescafe
çay çay nescafe nescafe
öğlen:2 tane ufak biber dolması
nescafe
ısırgan çayıtadını merak ettiğim için içtim ne işe yaradığını bilmiyorumm:)
akşam:3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasulye
2 tane köfteee

kelebek.hill su: + Spor: + Menü: + mesaj: 5
fulias su: + spor + menü + mesaj 9
concept su: + spor: + menü: + mesaj:14
destina_88 su:+ spor:- menü:+ mesaj: 11
tubish13 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:7
yliss su:+ spor:+ menü:+ mesaj: 3
melikea123 su:+ spor: + menü: + Mesaj:5

Başka kimse bildirimde bulunmamış.

Günaydın beybilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hilalim mesajını yine tam algılayamadım ilk başta. Sonra anladım ki sadece kaptanlığı bırakmak istiyormuşsun.
Yoğun duygu dolu günler yaşıyorsun bu sebepte yaptığın ekstra herşey sana ağır geliyor. Yine halk oylamasıyla birini seçeriz ozaman. Aktif olandan ziyade bu işi iyi yapabilcek biri lazım. Emine tam aradığımız insan olabilir.

melike günde 465431 bardak nescafe içmişsin onlar şekersiz di mi?

yooo, kızlar sagolun ama ben bu ısı hıc bılmıyorum.

Evet Melıke ıstedıgım ama artık..bakalım:))

Tugba, bır tatlı ıle artı cıkmazsın korkma.
Ama bır tatlı kafanda 'zaten yedım amaaaan' olusturursa olmaz:))

dogdu diyosun ama ben zaten haftasonuda yedim ondan artiyim ipin ucu kaciyor ona uzuluyorum aman yedim nasil olsa ye gitsin dersen sonu vahim

grubu bırakmak istemiyorum ama son günlerde yaşadığım bazı problemlerden ötürü normal hayatın gerektirdiklerini yapmakta bile zorlanabiliyorum. aslında gruba girişimin ilk haftasından sonra başlayan problemler kar topu gibi yuvarlana yuvarlana büyüdü ve ben altında kalmaktan korkmaya başladım. sorunlarla boğuşmaktansa yok saymaya çalıştım ve kafamı dağıtmak için gün gezme falan filan birşeyler yapmaya başladım ama o da sporuma tam engel oldu. kendimi çekip çeviremiyorum, halledemiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. aslında sorun yemek falan da değil. ben kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorum. bir de oğlum hastalanınca herşey hepten sarpasardı. mesela bu sabah 5 te öksürerek uyandı ve çıkarttı ne varsa. sonra kucağımda uyumak istedi. yanından kalkınca ağladı. o da üzerime inanılmaz düştü hastalık yüzünden ekstra ekstra ekstra ilgi istiyor. benim biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var. şimdilik beni izne ayırın dönmek üzere. en az 2 hafta oluyormuş, eğer 2 haftada toparlarsam kendimi hemen dönerim.süresi 2 hafta diye kesin olmasın ama ben en kısa sürede dönmeye çalışacağım inş.

kalori saymıyorum zaten ama her yediğimde vicdan azabı hissediyorum. ben zaten öyle fazla fazla yiyen biri değilim. benim zaafım dondurma ve cipslerdi, onları da yemiyorum zaten buraya başlayalı. özlemedim, yemiyorum. yemekte problemim yok, hayatımda problem var. format atmam lazım, temizlik yapmam lazım hayatımda. bozulan ilişkilerden kurtarabileceklerimi kurtarıp gereksizleri silmem lazım geç kalmışlıkları da telafi etmem lazım. strese girmeden yapmam lazım tüm bunları. biraz dinlenmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…