Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlaaaaar merhabaaa. Ay iyiki tatildi yaaa.daha cok yoruldum evde. Pazar vardi burda pazara gittim spora gittim yemekler yaptim ev topladim utu yaptim vay arkadas.. kocamda hasta ya grip oldu yatiyo sabahtan beri.

Su +
Spor +

Menu

Sabah
Peynirli biber kavurma
Sucukli yumurta

Oglen
Firinda patlican kabak patates

Aksam
1adet zeytinyagli kereviz

Simdid cay iciyorum
Yarin gorusmek uzere kizlarrr

Ohh piknikk harikaaaa hele bi de sevilen arkadaşların hepsi toplanıncaaa ohhh

Oh bi gezmeler bi tozmalar..komşuyu da ihmal etmeyelim lütfenn
Sağolunn varolunn aminn

Yelizz bırakamıcan bizi demiştik ama di miii
Geçmiş olsun sizeee..çocuk hasta olmasın da siz b şekilde halledersinizz sankii :44: önemli olan İlteber!!

gönderirsen sevinirim canım bi de nasıl yapıldığını anlatırsan

hayırlı olsun canım bol kalori yaktırsın inş.

geçmiş olsun yeliz

Aminn..bu kadar güzel dilekle benim baya kalori yakmam lazımmm acilll ama bu hafta da çok iyi değildim sanırım

hilalllim ayakkabılarını gule gule kullan canım
kalça toparlamaya yardım edenlerden mı aldın

Yok valla hiç dikkat etmedim hangisini beğendimse şöyle yazın da giyebileyim diye hava alan bi model aldım işte beyaz ve pembiş anam nası datlı

Bayaa koşturmuşsunn geçmiş olsun herkes de var galiba gene salgın mı geliyor yaaa

yakın arkadaşım çağırdı onların dersanesininn geleneksel pikniklerindenmiş
tanıdık yoktu orda tanışıldı amabaya eğlendik
koysana resmini koysana:)

buarada ya bana etkili iyi bir güneş koruyucu önerirmisiniz paraben içermeyen ciltte alerji yapmayan v.s gibi?

Sabah:
1,5 poğaça
1 yk tereyağı-bal
2 dilim köy peyniri
2 dilim domates
1 su bard çay

1 mini magnum

Öğlen-akşam:
1 pors ramşz köfte
pidenin 1/5 i anca yedim.

1 avuç leblebi
2 tam tahıllı gevrek
100 gr çilekk

Su:+
Spor:- gene ya ben bu hafta spor yapmadım yapamadım da bazen kötü oldu, şiş de hissediyorum, regl de geliyo, bu haftaya yer açıyom yavaş yavaş

İstersin de koymam mıı Zaferime de yolladım hemen bi şey aldığımız an yollarız birbirimize

Ben daylong-hawaian tropic ikisini kullanırım genelde, paraben içerikleirni tam bilmiyorum açıkcası da içermeyen de pek yok sanırım ?? ama daylond günde sadece 1 kez sürülse yetiyor onu yüzüme kullanırım hep hawaianı da harika kokusu ve biraz daha cazip fiyatı yüzünden tatilde kullanıyorum Ayrıca benim cildim de çok hassastır ama bu ikisi de alerji yapmadı, sende etkisini bilemicem tabii

Son düzenleme:

ayakabını çok beğendimmm güle güle giyy:)

şuan gerçekten size göre pek büyük olmayacakta kendime göre büyük bir problemim var mezuniyetim var 25 hazranda ve ne giyeceğimi hangi renk giyeceğimi hiç bilmiyorum gerçekten kafam çok karıştı haziranın başında almayı düşünüyorum kıyafeti zaten haziran boyunca sınavım olacak biraz fikir versenizzz :18:

arkadaşım benim sporum eksiydi dün.
bugünkü menümü yazayım.
sabah: 75 gr labne, 2,5 dilim ekmek
ara: kuru kayısı, 4 ceviz, kuru üzüm
öğle: 1,5 tabak makarna, 1 kase yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 50 gr kabak çekirdeği, 12 tane kaplamalı fıstık.

su:+
spor: 40 dk yürüyüş.

ayakabını çok beğendimmm güle güle giyy:)

Öncelikleee sağolll...

Sonralıkla ah ahh onun fikrini kimse veremez kendin görüp beğenecen ama uzun ve koyu renk bi elbise tercih et bencee , açık tenlisin gördüğüm kadarıyla, biraz yırtmaç ya da sırt dekoltesi olabilir, Bakırköy yeraltı çarısı elbise kaynıyor, ama sana yakın bildiğim hiç yer yok tabii Ben adl den almıştım geçen sene mezuniyet elbisemi, oraya da arada çok hoş elbiseler geliyorr

evet açık tenliyim farketmez gider gezerim canım arkadaşla bakıcaz zaten bu taraflardan bakmam pek heralde zaten hep aynı modeller var buralarda kafamda pek belirgin bir şeyler yok hep aynı kıyafetleri görürsem onlarıda alacağımı zannetmiyorummm :)

O zman kesin gezin Bakırköy'ü de tatlım bazı yerlerde hiç güzel elbise olmuyo ciddenn ama hç beklemediğin bi yerlerden çıkabiliyo boşver stres yapma, arada gözat bursun

O zman kesin gezin Bakırköy'ü de tatlım bazı yerlerde hiç güzel elbise olmuyo ciddenn ama hç beklemediğin bi yerlerden çıkabiliyo boşver stres yapma, arada gözat bursun

tamamdır o zaman 1 ay sonra falan bakırköye gider bakarım şimdi 25 kız olcaz(kına gecesi gibi) okul kız meslek olunca hangimiz daha şık olcak yarışları oluyor

merhaba kızlar gecelerin kadını fatoş geldi
ay napsın fatoşcuk ayy ayyy beni anlıyorsunuz allahtann kadınız işte kadın anlar kadının halinden.
akşamlar oluyor ömürler bitiyor öle böyle
yarınn hastane günü bakalım nolcaqk hakkımızda hayırlısını versin rabbim...

oh eminniş gezilmişş sefan olsun cnaım
hilalim ayakkabın hayırlı olsun canım ayağında paralansın
fulyacımm senmiydinn 2 gün önce adam makina boşaltıyo ben keyf yapıyom diyen nazar ettin enişteme geçmiş olsuncnaım havalardan oluyor
melikecim inşallah gönlüne göre olur ablan herşey en güzelini bulursunn araştır talım netten elbise en yakışanı olur benim kardeşime
özlemcim kesinlikle diyet olmamalı hatamız bu zaten istediğimiz kiloya inincce hoppala çektiğimiz sıkıntıları unutup haydi eski günlere ..annene maşallah allah uuzn ömürler vrsin çıtır anne ne güzel maşallah..
zeynepçim sen nasılsın

kızlar ilknur hiç girmedi dimi

bugünde işlendim aslında işleneceğimde yokta işte kafa dağıtmak kadınların işi ne dimii
iş için hala haber bekliyorum vardır bi hayır deyip
ütü yaptım bugünn paşamın yazlıklarını ütüledim..
bizimkilerini önceden ütülemiştimm
ne çalışkanımm maşallah:)

eminecim abinin tedavisi nasıl gidiyor canım 13 gün diyordun karantina noldu canımm inşallah iyidir iyi haberlerin vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…