KIzlar merhaba piknik sefamız malesef son buldu
kapsamlı bi etkinlik hazırlanmışdı baya güzel geçti ama kafam dahala bam bam muzık çalıyor yahu yaşlanıyorum galiba
ip atlamayalı seneler olmuştu başda ayaklarım dolandı ama sonra alıştım çok keyifliydi
horoz oynadılar biz seyrettik gerçi belin arkasından ip geçirilip o ipi karşılıklı kım alırsa o yenıyor artık elın nerene çarparsa
neler yemişim şöyleki
sabah 1 yumurta
peynir domates salatalık biber
yarım simit
ara 1 elma
akşam 1 parça tavuk 2 köfte 1 parça sucuk , salata ve ayran
spor olarak tepinmeyi sayıyorsanız artı ha olmaz dıyorsanız kalkıp spor yapayım
su 2litre
Merhabalar ahaliiii
Bugun 9-13 kayinvalidelerdeydik.Sonra dolas gez...park mark derken simdi girdik eve.
Kimseler gelmemis, gelenler saydirmis:)))
Iyi...
Yataga uzandim siz neler karistirmissiniz bakinayim dedim.
Hilal, ayakkabin hayirli olsun bol bol kalori yaktirsin...Melike guzel temenni imis..bol bol kullanayim ben.
eminecim ben de bilinç altında kilomdan fazla şikayetçi değilim, ondan hırslanamıyorum sanırım:) yani bölgesel biraz ertisem yetecek zaten 53 kilo falan ideal bana:) melikecim izinliyim ben ama sizden ayrı kalamıyorum, neler yazılmış okuyorum çıkıyorum:)
bugün çok fena grip oldum. aslında dün akşamdan beri gribiz eşimle. oğluştan bize geçti sanırım. eşimin ateşi de varboğazım berbat benim de bacaklarım falan sızlıyor. dışarı çıktık eve geri zor attık kendimizi cehennem gibi yanıyorrrrrrr... yaz çabuk geldi bu sene. gerçi sıcak olunca iştah kesiliverdi. eşime dedim bari ananas doğra da yiyek soğuk soğuk, sıcağın en güzel yanı bol su az kalori:)
gönderirsen sevinirim canım bi de nasıl yapıldığını anlatırsan
hayırlı olsun canım bol kalori yaktırsın inş.
geçmiş olsun yeliz
hilalllim ayakkabılarını gule gule kullan canım
kalça toparlamaya yardım edenlerden mı aldın
Kizlaaaaar merhabaaa. Ay iyiki tatildi yaaa.daha cok yoruldum evde. Pazar vardi burda pazara gittim spora gittim yemekler yaptim ev topladim utu yaptim vay arkadas.. kocamda hasta ya grip oldu yatiyo sabahtan beri.
Su +
Spor +
Menu
Sabah
Peynirli biber kavurma
Sucukli yumurta
Oglen
Firinda patlican kabak patates
Aksam
1adet zeytinyagli kereviz
Simdid cay iciyorum
Yarin gorusmek uzere kizlarrr
Ohh piknikk harikaaaa hele bi de sevilen arkadaşların hepsi toplanıncaaa ohhh
Oh bi gezmeler bi tozmalar..komşuyu da ihmal etmeyelim lütfenn
Sağolunn varolunn aminn
Yelizz bırakamıcan bizi demiştik ama di miii
Geçmiş olsun sizeee..çocuk hasta olmasın da siz bşekilde halledersinizz sankii :44: önemli olan İlteber!!
Aminn..bu kadar güzel dilekle benim baya kalori yakmam lazımmm acilll ama bu hafta da çok iyi değildim sanırım
Yok valla hiç dikkat etmedimhangisini beğendimse şöyle yazın da giyebileyim diye hava alan bi model aldım işte beyaz ve pembiş anam nası datlı
Bayaa koşturmuşsunngeçmiş olsun herkes de var galiba gene salgın mı geliyor yaaa
yakın arkadaşım çağırdı onların dersanesininn geleneksel pikniklerindenmiş
tanıdık yoktu orda tanışıldı amabaya eğlendik
koysana resmini koysana:)
buarada ya bana etkili iyi bir güneş koruyucu önerirmisiniz paraben içermeyen ciltte alerji yapmayan v.s gibi?
Eki Görüntüle 700189
İstersin de koymam mııZaferime de yolladım hemen bi şey aldığımız an yollarız birbirimize
Ben daylong-hawaian tropic ikisini kullanırım genelde, paraben içerikleirni tam bilmiyorum açıkcası da içermeyen de pek yok sanırım ?? ama daylond günde sadece 1 kez sürülse yetiyor onu yüzüme kullanırım hep hawaianı da harika kokusu ve biraz daha cazip fiyatı yüzünden tatilde kullanıyorumAyrıca benim cildim de çok hassastır ama bu ikisi de alerji yapmadı, sende etkisini bilemicem tabii
[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td] mesaj [/td]
[td]su[/td]
[td]spor[/td]
[td]menü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808 [/td]
[td] 6[/td]
[td] +[/td]
[td]+ [/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina_88[/td]
[td]8 [/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek.hill[/td]
[td]6[/td]
[td] +[/td]
[td] -[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubish[/td]
[td]izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]degua[/td]
[td]5 [/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fulias[/td]
[td]6[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td]3 [/td]
[td]+ [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]concept[/td]
[td]8[/td]
[td]+[/td]
[td] +[/td]
[td]+ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yliss[/td]
[td]izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]successfull[/td]
[td]izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]az_uz_[/td]
[td]3[/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[td] +[/td]
[/tr]
[/table]
ayakabını çok beğendimmm güle güle giyy:)
şuan gerçekten size göre pek büyük olmayacakta kendime göre büyük bir problemim var mezuniyetim var 25 hazranda ve ne giyeceğimi hangi renk giyeceğimi hiç bilmiyorum gerçekten kafam çok karıştı haziranın başında almayı düşünüyorum kıyafeti zaten haziran boyunca sınavım olacak biraz fikir versenizzz :18:
Öncelikleee sağolll...
Sonralıkla ah ahh onun fikrini kimse veremez kendin görüp beğenecenama uzun ve koyu renk bi elbise tercih et bencee , açık tenlisin gördüğüm kadarıyla, biraz yırtmaç ya da sırt dekoltesi olabilir, Bakırköy yeraltı çarısı elbise kaynıyor, ama sana yakın bildiğim hiç yer yok tabii Ben adl den almıştım geçen sene mezuniyet elbisemi, oraya da arada çok hoş elbiseler geliyorr
evet açık tenliyim farketmez gider gezerim canım arkadaşla bakıcaz zaten bu taraflardan bakmam pek heralde zaten hep aynı modeller var buralarda kafamda pek belirgin bir şeyler yok hep aynı kıyafetleri görürsem onlarıda alacağımı zannetmiyorummm :)
O zman kesin gezin Bakırköy'ü de tatlımbazı yerlerde hiç güzel elbise olmuyo ciddenn ama h ç beklemediğin bi yerlerden çıkabiliyo b oşver stres yapma, arada gözat b ursun
tamamdır o zaman 1 ay sonra falan bakırköye gider bakarım şimdi 25 kız olcaz(kına gecesi gibi) okul kız meslek olunca hangimiz daha şık olcak yarışları oluyor
O zaman Allah kolaylık versin melikecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?