Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün akşama durmadım bu günde akşama oturdum desem yeri avr perşembeyi bekliyorummm hayırlısıyla bakalım...

dünkü yorgunluktan sonra 4 te yattım gece sabah 9 buçukta kalktımm kahvaltı saati geçti haliyle bugüne uydurdum menü bende

sabah
1 dilim ekmek
çay
domates
salatalık
lor
arada 1 muz
öğlen
6 kaşiık makarna
3 köfte
salata
yarım bardak yoğurt
arada
1 paket kellogs
akşam
menemen 6 kaşık
2 kaşık pilav salata
spor +
su artı

benim gibisin canımm iyim dedikçe kötüü mutluyum dedikçe mutsuz ama yinede şükür dolu

Menu
Sabah-yogurt+nesfıt+nektarın+tarcın.
16:00-zeytınyaglı 3 tane kurupatlıcan dolması, 4 tane zeytınyaglı yaprak sarması, 300ml salgam suyu.
kahve...

...bugun olmadı..hıcbısey yememısım..kızımla dolasmaktan:)
su-2.4lt
spor-42dk kurek.

hafifleyince, kuş gibi oluyor insan. düşünsene verdiğin kiloları sana çuvalla taşıttıklarını, hem de her dakika. iyiki zayıflıyoruz (en azından ben çaba gösteriorum, pek veremesem de).
Arascık ii şimdi di mi yavrum? senin verdiğin tatlı tarifi var ya, onu yaptım; diyet tatlı. hani kuru üzümlü-kakaolu. ben ekstradan kuru kayısı, yaban mersini, azcık light süt de ekledim; süper oldu, çok beğendim.

Iyı geceler hanımlarrrr (Ozlem, Fatos)

selam selam selammm. iyisiniz di mi? yarın tatil, ohh. bi de 2 gün rapor alıcam, perşembe-cuma,azcık evimde yaşayayım. ev yemeği yemeyi çok özledim, sırf onun için rapor alıp evde kalmayı tercih ediorum, desem yeridir.

kızz, ne güzel menün var senin öyleee

ayy, o kuru patlıcanın dolması bi harika oluyor; bayılıyorummm.

öyle deme yaa, niye olamayasın eskisi gibi. benim annem 35'li yaşlarında hep 65'li kilolardaydı; sonra aerobik yaptı o bi ara kilo verdi, şimdi 49 yaşında 52 kg; hiç de kilo almıyor. formunu 5-6 yıldır koruyor. çok harika bişey.kızı olaral ona gıpta ediyorum, nazar değdirmeyeyim. yaş geçti, olmaz diye birşey yok bence. mücadele ömür boyu. lisede 74 kiloydum, mücadele etmesem şu an 85-90 olurdum. yine zayıf değilim ama mücadelem hep devam edecek. diyetle olmuyor çünkü, ömür boyu dikkat etmekle oluyor.

benim gibisin canımm iyim dedikçe kötüü mutluyum dedikçe mutsuz ama yinede şükür dolu

sana mutlu olmalısın çocuk şarkısını armağan ediyorum kelebekçiğim
Mutlu Olmalısın - Çocuk Şarkıları - YouTube

görevini yapmışsan mutlu olmalısın, bugün çalışmışsan, mutlu olmalısın. canımız sıkıldığında okuldaki arkadaşlarla bu şarkıyı söylerdik biz şırnak'ta. büyük düşününce mutlu olamayabiliyor insan ama çocuklar gibi düşündüğünde, basit düşündüğünde mutlu olmak daha kolay. dert zaten bitmezz.
iyigeceler özlem eminem
kaçıyorum istiyorum kalayım muhabbete adamm bekliyo oyun oynayacakmış

ii geceler Fatoşçum.

sabah: 1 kase yulaf ezmesi
ara: 1simit
öğle: 3/4 paket yulaflı bisküvi, 1meyve
ara: 6 ceviz (çok oldu biliorum), 1 meyve
akşam: 1 tost, 200 ml ayran.
ara: kuru kayısılı, cevizli, yaban mersinli, kuru üzümlü şekersiz tatlımdan 3 ceviz büyüklüğünde yedim.

spor:-
su:+ (yaz geldi, daha çok su içiyoruz,daha ii oldu bence)

Hılalll Hılal
Duyguların da bı enteresan senın:))

neden kiii

huhu iyi geceler nasılsınız...
ben iyim diyim iyi olayımm

İyi ol fatoşcummm...

Evet dengesiz bi ruh halim var bayaa

Ohh evine git hadi bakimmmm...annene de bayıldımmm evet ya biz de öyle olalım inşallahhh..ben d eçok daha kiloluydum bi zamanlar şimdi ne kadar tuhaf geliyorrr..ben de çabamdan dönmücemmm ama artık ekstra çaba gerekiyor sanırımm..veremedim hiç bu ara yaa

Şarkı için sağol özlemcimm ne kadar tatlısın kız senn

Herkese iyi gecelerrr ama ben 12 olup şafak atmadan uyumam kiiii hehehee

sabah 200 ml süt
1 simit
1 domates

öğle
2 dilim tam buğday ekmeği
1minik parça peynir
azcık sucuklu yumurta

akşam
4 yk kısır
1 bardak ayran

su 3.5
spor 3 saat hafif tempo yürüyüş

ancak fırsat buldum kızlar gündüz misafr geldi sonra yürüyüşe git sonra aşırı yorulmuşum akşam 8de uyumuşum ara ara eymeni emzirmek için uyandım ama hiç foruma girecek gücü bulamadım neyse şimdiden herkese günaydınn

Yok Ozlem bahsettigim kilo vermek degil, oncelikle annene masaellah diyelim, bahsettigim tarti degerlerim. Yani eskisi gibi yaglanip (30kg+) sonr yine fit (yagsiz kutlenin vucudunun %90+'ini olusturmasi) olmam.
Yoksa elbette heryasta insan zayiflar..
Ama her diyet -yaslandikca- vucuda balta etkisi yapar, bu da bi gercek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…