gercı benım ıcmem gereken su 2.6lıtre (kılo bası 32-33ml olmalı herkesın:))
[video=youtube_share;IlnH1vJn6q8]http://youtu.be/IlnH1vJn6q8[/video]
Tam ters şeritlerde yürüyoruz
Farklı esprilere gülüyoruz...
Ama birbirimizi hep özlüyoruz
O kadar duygusalım kiiisizlere cevap yazcaktım ama yazamadım yaaaa...anaaaa
yorgun bir günün ardından merhaba ne kadar yorgun olsamda enerjim bitmedi temizliğe başladım bugün şükür
balkonumdan başladım 12 de bir başladım gece 9 a kadar balkonla uğraştım
büyük benim balkon koltuk takımı var balkonda onları halı yıkamyla silkdim yerde bir kilim birde uzun yolluk var onları yıkadım elde akşam oldu ama pestilim çıktı daha evin içine başlamadım
ameliyat olursak yavaştan yapayım hem arasla ilgilenmekten hemde gelen gidenden yaz sonuna kalır benim yaz temizliği
ama bugün fark ettimm hafifledikçe işler bi daha güzel geliyo gözüme acaip yorulmadan tık tık yapıyorum :
Iyı geceler hanımlarrrr (Ozlem, Fatos)
menü
sabah
200 ml süt
1 tane simit
öğle
3 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 adet zeytin
1 tk labne
1 domates
akşam
fırında tavuk
yarım kase domates çorbası
1 adet nescafe
su 3 lt
spor 45 dk hafif tempo yürüyüş
msj sayısı 8
Menu
Sabah-yogurt+nesfıt+nektarın+tarcın.
16:00-zeytınyaglı 3 tane kurupatlıcan dolması, 4 tane zeytınyaglı yaprak sarması, 300ml salgam suyu.
kahve...
...bugun olmadı..hıcbısey yememısım..kızımla dolasmaktan:)
su-2.4lt
spor-42dk kurek.
Yeliz sendekı de kılo mu dıyecegım yıne yenıden:))
OOO ayrıca bızden ayrı da leslıeler pılatesler falan fılan devam demek..
Iyı guzel..-bu arada bızı bırakamadıgın bellı! Yoksaaaaa 2 haftanın dolmasını mı beklıyorsun, sabırsızlıkla:))-
Bellı bı zaman sonra hersey degısıyor Yelız..bı gun gelecek ben de ıstedıgım-planladıgım vucuda kavusamayacagım.
Iste asıl bunun ıcın ıstıyorum kılomu korumak.
Oldum 30 ve hıc bırsey eskısı gıbı olmayacak.
benim gibisin canımm iyim dedikçe kötüü mutluyum dedikçe mutsuz ama yinede şükür dolu
iyigeceler özlem eminem
kaçıyorum istiyorum kalayım muhabbete adamm bekliyo oyun oynayacakmış
Hılalll Hılal
Duyguların da bı enteresan senın:))
huhu iyi geceler nasılsınız...
ben iyim diyim iyi olayımm
benim gibisin canımm iyim dedikçe kötüü mutluyum dedikçe mutsuz ama yinede şükür dolu
selam selam selammm. iyisiniz di mi? yarın tatil, ohh. bi de 2 gün rapor alıcam, perşembe-cuma,azcık evimde yaşayayım . ev yemeği yemeyi çok özledim, sırf onun için rapor alıp evde kalmayı tercih ediorum, desem yeridir.
öyle deme yaa, niye olamayasın eskisi gibi. benim annem 35'li yaşlarında hep 65'li kilolardaydı; sonra aerobik yaptı o bi ara kilo verdi, şimdi 49 yaşında 52 kg; hiç de kilo almıyor. formunu 5-6 yıldır koruyor. çok harika bişey.kızı olaral ona gıpta ediyorum, nazar değdirmeyeyim. yaş geçti, olmaz diye birşey yok bence. mücadele ömür boyu. lisede 74 kiloydum, mücadele etmesem şu an 85-90 olurdum. yine zayıf değilim ama mücadelem hep devam edecek. diyetle olmuyor çünkü, ömür boyu dikkat etmekle oluyor.
öyle deme yaa, niye olamayasın eskisi gibi. benim annem 35'li yaşlarında hep 65'li kilolardaydı; sonra aerobik yaptı o bi ara kilo verdi, şimdi 49 yaşında 52 kg; hiç de kilo almıyor. formunu 5-6 yıldır koruyor. çok harika bişey.kızı olaral ona gıpta ediyorum, nazar değdirmeyeyim. yaş geçti, olmaz diye birşey yok bence. mücadele ömür boyu. lisede 74 kiloydum, mücadele etmesem şu an 85-90 olurdum. yine zayıf değilim ama mücadelem hep devam edecek. diyetle olmuyor çünkü, ömür boyu dikkat etmekle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?