merhaba. biliyorum uzun süredir giremedim ve yine biliyorum yada tahmin ediyorum atıldım gruptan . ama size bir açıklama borçluyum, hepinize tek tek. 2 hafta önce biliyosunuz ki sınavlarım bitti ve evime gittim. evime gittiği çarşambaya kadr herşey normaldi ama çarşamba gece çok kötü bir olay oldu ne yazıkki. babam trafik kazası geçirdi. kolu kırıldı ve kaburgalarının bir kısmı çatladı. ilk sefrde biz göremedik zaten 2 gün sonra görmek mümkün oldu ameliyata aldılar zarar gören organlar için . derken 2 haftadır alanyadayım daha dün geldim ki hala taburcu olmadı . derslerde kaçtı netede giremedim. kusura bakmayın sizi zor durumda bıraktım ama elimde olan nedenlerle değil. anneme destek olmak zorundaydım gerçkten çok perişan olduk. inş bi kaç güne taburcu olacak. beni anlayacağınızı umuyor tekrar özür diliyorum. iyi günler
aynennnnben de kizim da gunes alerjisi ve bi cok alerji sahibesiyizvücudu herşeye alerjik tepki gösteren ben hemen sana tavsiyede bulunayım.
Eğer yüzün yağlı ve sivilceye müsaitse kesinlikle kozmetiklerde satılan o ucuz güneş kremlerinden yüzüne kullanma.
Ben doktor tavsiyesi ile 3 yıldır aynı kremi kullanıyorum
la roche posay. Eczanelerde de var bazı büyük kozmetikerde de.
Eki Görüntüle 700749
Tabi fiyatı biraz pahalı ama sabah sür akşama kadar etkisi geçmiyor ve o küçücük kutu 2 3 ay gidiyor.
Vücudun içinse valla canın ne istiyorsa kullan artık öyle dandik ve zararlı şeyler satılmıyor. Seba med olur, garnier olur, havaııan tropic olur (çok severim miss gibi). Vücut için olanlar çok da pahalı olmuyor zaten ama yüz için onları kullanma. yüze en az 50 faktör gerekiyor. Vichy nin de var ama hiç kullanmadım doktor da tavsiye etmedi.
Ben yüzümden çok çektim de ondan böyle detaylı yazdım.
yanağımızdan öpeceksen gel
kız snei bir muıncıklarımm öpmemmii güzel bayannnn
merhaba. biliyorum uzun süredir giremedim ve yine biliyorum yada tahmin ediyorum atıldım gruptan . ama size bir açıklama borçluyum, hepinize tek tek. 2 hafta önce biliyosunuz ki sınavlarım bitti ve evime gittim. evime gittiği çarşambaya kadr herşey normaldi ama çarşamba gece çok kötü bir olay oldu ne yazıkki. babam trafik kazası geçirdi. kolu kırıldı ve kaburgalarının bir kısmı çatladı. ilk sefrde biz göremedik zaten 2 gün sonra görmek mümkün oldu ameliyata aldılar zarar gören organlar için . derken 2 haftadır alanyadayım daha dün geldim ki hala taburcu olmadı . derslerde kaçtı netede giremedim. kusura bakmayın sizi zor durumda bıraktım ama elimde olan nedenlerle değil. anneme destek olmak zorundaydım gerçkten çok perişan olduk. inş bi kaç güne taburcu olacak. beni anlayacağınızı umuyor tekrar özür diliyorum. iyi günler
teşekkürler fatoş ablacım teşşkürler melike ve fulya . evet daha iyi bir iki güne taburcu olacakmış hafif şeyler kaldı Allah tan.bende düzeldiği için geldim okula zaten yoksa gelmezdim heralde . diskalifiye olmadıysam devam edebilirim yyani d,mi fulya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?