Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım çok üzüldüm babana çok geçmiş olsun
şimdi nasıl ? elde olmayan sebebler oluşmuş diskalifiye konusunda fulya daha iyi bilir ama bildirim yapmadığın için diskalifiye olmustun
keşke birimizden birinde tel olsaydıda durumu mesaj atsaydın
ama takımda olmasanda gitme biyerleere bizlerle ol motivasyonunu da sağlarız

aynennnnben de kizim da gunes alerjisi ve bi cok alerji sahibesiyiz)
la roche kullaniyoruz..
hem thermal spreyi de la roche aliyorum.

Sevilay cok cok gecmis olsunnn.
Allah acil sifa versin.
Ooo sen burayi nerden hatirlayip-gelecektin.
Ya ben kaptan yardimcisiyim ama hic haberim yok bu durumda ne oluyor.
ya da "izin alabilirdi" mi denir?!
Fulyaaaa

hepinize teşkkür ediyorum iyi dilekleriniz için . bırakın burayı eve gidemedik günlerce .diskalifiye olduysamda bi oluru yoksada ısrar edemem kimseyi zor durumda bırakmak gibi bir niyetim yok .bir kaç güne taburcu olcak inşllh babacım . daha kötü şeyler olmadığı için şükrediyoruzz

Sevilaycııım çok geçmiş olsun yaa ben tahmin ettim zaten birşeyler olduğunu hiç girmemen hayra alamet değil.
Cuma yarışmalarında beyan ettik 2 kez üstüste bildirimde bulunmadı diye. Sanırım benim yapabileceğim bir durum yok artık. Çünkü mazeretsiz diskalifiye sebebi.
Yine karar defterini tekrar okiyim belki gözümden kaçan birşey olmuştur.

evet 2 hafta değil 3 haftaymiş

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ÜYENİN DURUMU
İlgili etap listesine "Kilo bildiriminde bulunmadı" şeklinde not düşülür.
Sözkonusu üye kilo bildiriminde bulunduğunda aldığı/verdiği kilo, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünür.
Mazeretsiz 3 hafta bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. İstisnai durumlar takım kaptanının yetkisindedir..

Sen benim insiyatifimdesin sevilay. Diskalifiye söz konusu değil şimdilik ozaman.

eminecim allah şifasını versinn rabbim herkesin yüzünü güldürsün su gibi akıp mutlu anlar yaşatsın inşallah ailenize şu 20 gün

sevilaycım çok geçmiş olsun canımm üzüldümm allah beter görünmez kazalardan saklasın nasıl iyimi şimdi babn canım baban iyi olsunda boşversen gurubu canım

biz yarın tekra gidicez akıllı doktor 2 mayısta gel dedi yarın ordaymış sinir oldum ama ne çare.

aras uyudu accık bende yatayım başım patlıyor kızlar..dün güa menümüde ayzacaktım yazamadan çıktım adam geldi yemek derkenn kalktımm pcden bu günlerde beni mazur görüyorsunuz saolunn görün zati yarın yokumm hastanedeyimm bildirimi bu gece yaparımm gece girersem giremezsem olmaz yada bi yatıp kalkayımda tartılayım..

çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda eski sağlığına kavuşurr

teşekkürler fatoş ablacım teşşkürler melike ve fulya . evet daha iyi bir iki güne taburcu olacakmış hafif şeyler kaldı Allah tan.bende düzeldiği için geldim okula zaten yoksa gelmezdim heralde . diskalifiye olmadıysam devam edebilirim yyani d,mi fulya ?

Evet canım devam edebilirsin. Yarın kilonu bildirmen gerek. İstersen bugünden bildir sen bilirsin. Yoksa 3 hafta bildirim yapmamış olacaksın. Bu hafta yazmamız lazım seni

Kızlar dünkü liste yok ortalardaaaaa

Su:+
Spor:+

Menü
Sabah
peynirli yumurta

Öğlen
1 kase nesfit

Akşam
2 adet z. yağlı enginar

Ya umarım + çıkmam bu hafta bi garip vücudum şişmidir nedir.

Haydi herkese iyi akşamlar. Çok dağıtmayın ortalığı. çıkarken camları kapayın lütfen. şaka şaka dağıtın kırın dökün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…