Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eminecim abinin tedavisi nasıl gidiyor canım 13 gün diyordun karantina noldu canımm inşallah iyidir iyi haberlerin vardır..

cok sagol sordugun ıcın Fatos.
Salı gunu kardesımden ılık toparlandı ve abıme verıldı.
Sımdı en dua ettıgımı en "nasıl gececek bu gunler" dedıgımız 20 gunun ıcındeyız...
Yapılacak hersey yapıldı beklıyoruz...Allah yardımcısı olsun herkesın.

menu
sabah- 3 dılım beyaz peynır, cay, maydanoz, dereotu, domates.
12:00- 2 elma.
16:00-200 gr kuzu tandır, (etsız) yesıl kabak yemegı.

Su-2.3lt
Spor- 100dk kurek.

PS: ya ben dun de yapamadım su kandırma ısını. Galıba 76da takılı kalırım bu hafta.
-kı bugun de 76ydım. demek hakıkaten 76 benım takıntılı kılom:)))
Yaw barı dun yeseydım ıyıydı, bugun o kadar yogun kı.

Sabah
3 dilim ekmek
Bi tane haslanmış yumurta
Bi kk peynir
Bi tane domates
İki çb şeker siz çay

Öğle
Bi tane hamburger
Bi bardak ayran

Akşam
Bi tame muz
Su 2, 5 lt
Spor 1 saat hafif tempo yürüyüş

Günaydın kızlar
Offfffff
Yine okul hafta içi tatillerden nefret wdiyorum çok zor geliyor ertesi gün işe baslamak bi de üstüne kocayla küs olunca neyse kızlar sonra görüşürüz

Evet fatoş görünüp kaçmışsın gene Sağol ayakkabım forumdan çok iyi dilekler aldı artık güzelce giyecem haftasonu hadi bakalım hastaneden ne sonuçlar geliyor, anlatırsınn

İnşallah kolayca geçer ve abin sağlığına kavuşur tez zamanda, bekliyoruz haberlerini.

Hmmm şu meşhur 76 diyosun bakalım bu hafta neler olacakk

Günaydın kızlar
Offfffff
Yine okul hafta içi tatillerden nefret wdiyorum çok zor geliyor ertesi gün işe baslamak bi de üstüne kocayla küs olunca neyse kızlar sonra görüşürüz

Günaydınn, noldu yine yahu, eşinle sorun varmışşş hayırdırr?

günaydın çıtırlarr.
Ay pazartesimi cumamı perşembemi anlayamadım.
çayımı içiyim de hazır buralar boşken ders çalışayım.
Birisi ne sınavı diye sormuştu Esra ya da Özlem galiba. aöf sınavı ya başımın belası 2 dersim kaldı verip mezun olucam umarım

Günaydın fulişşş kolay gelsin hadi bakalım mezun ol da kurtul

menü:
kahvaltı: güzel bir kahvaltı yaptımm ama kaçırmadım 5 tane zeytin
1kibrit kutusu kadar peynir
3 kaşık falan menemen
2 bardak çay
akşam:1 tane karıyarık
4 kaşık makarna
oplam:3 fincan nescafe içtim kahvaltı dışında 2 bardak çay

su:+
spor:-

Son düzenleme:
saol ablacımm en güzelini bulcam zaten direk burada fotoğrafını paylaşırım sizinde fikirleriniz önemli benimm için :)

günler karıştı gene yoğunluktan dımı :)
sınavında başarılar canım ders çalışma stresi bende de var mezun olunca tekrar derse dönmek epey sıkıcı gelsede el mahkum

hakketen kadının sorumluluğu hep ağır
ev coluk cocuk akrabalar kocanın derdi nedir bu çektiğimiz
eş yardımcıysa eve şanslı olanlardanız yoksa çekılmez olurdu hayat ayy nezor işler yahu bunlar
allh kolaylık versin canım
muhtemelen hastanedesindir haberlerini beklıyoruz canım

umuyorumki sorunsuz ve kısa zamanda bugunlerı atlatıp sağlığına kavuşur ağbin...
hastalık sözkonusu olunca diycek bi söz bulamıyorum buyuzden biraz yorumsuz kalıyorum yoksa aklıma gelmediğinden yada düşünmediğimden değil canım

günaydın kızlarrr nasılsınızz :)
sanada gunaydıın canım
elbise konusunda tarzını bılmıyorum ama hem bacak hemde sırt dekoltesi hemde gögüs dekoltesi önermem hepsi bir arada çok avam duruyor
renk konusunda koyu borda da yada mavi de gider sana ama mordan uzak dur çok yaşlı gösterıyor ınsanı
boyun uzunsa uzun elbiseleri tercih edebilirsin dantel detaylı olanlar hem şık hemde kg ları kapatmada birebir
netten de abiye modellere bak kafanda bişeyler şekillensin mağazaya gidince de daha kolay seçim yaparsın

annnnnna pek güzelmiş ne bunun markası
tam senlik pembe kotun altında da şık durcak
bazılarıçok kaba duruyor ama seninkini beyendim spor ayakkabı aşığı olarak
yahu bende abiye ayakkabıları gıyemıyorum bı turlu rap rap yuruyorum diye giymıyorum hafif topuk olur ama özenıyorumda alışmam lazım nerde:)

dediğin iki markayıda duymadım hoş hangisini desen bilmıycem hiç kullnmadığım için güneş kremi ama bakim netten dediklerine
bazıları paraben hiç içermıyor canım onların da fıyatları baya pahalı bakalım orto yollu bişey bulucam ınşallh
alıp kullanıp denedikten sonra anlıycam herkesde farklı reaksıyon verıyor sonuçda hemen netti turlamaya başlayım ben
sana kıolay gelsin canım

Yazmayan kalemleri.
Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
‘Zayıflayınca giyerim’ kotunu.
... Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
‘Olacaktı, son anda olmadı’ları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o ‘olayı’
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
‘Şimdiki aklım olsa’ları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
‘O gün’ olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı.

bende o tonlarda düşünüyorum parliament mvisiyada bordo gibi uzun istemiyorum aslında ayağıma falan dolanır alışık değilim pek

Son düzenleme:

vücudu herşeye alerjik tepki gösteren ben hemen sana tavsiyede bulunayım.
Eğer yüzün yağlı ve sivilceye müsaitse kesinlikle kozmetiklerde satılan o ucuz güneş kremlerinden yüzüne kullanma.
Ben doktor tavsiyesi ile 3 yıldır aynı kremi kullanıyorum
la roche posay. Eczanelerde de var bazı büyük kozmetikerde de.

Tabi fiyatı biraz pahalı ama sabah sür akşama kadar etkisi geçmiyor ve o küçücük kutu 2 3 ay gidiyor.
Vücudun içinse valla canın ne istiyorsa kullan artık öyle dandik ve zararlı şeyler satılmıyor. Seba med olur, garnier olur, havaııan tropic olur (çok severim miss gibi). Vücut için olanlar çok da pahalı olmuyor zaten ama yüz için onları kullanma. yüze en az 50 faktör gerekiyor. Vichy nin de var ama hiç kullanmadım doktor da tavsiye etmedi.
Ben yüzümden çok çektim de ondan böyle detaylı yazdım.

kelebeeeeeeeeeeeeeem ayakkabını yesinler güle güle kullan beybi çok beğendim.
puma favorimdir taş gibi ayakkabı eskitmek zor oluyor.

Ay çok ara verdim derse geri dönüyorum. Ya ben lisede bu kadar ders çalışsaydım zaten uzay mühendisiydim şimdiye ya.
ne yapcaksam uzayda. dünya bitti uzaya el atardım.

merhaba. biliyorum uzun süredir giremedim ve yine biliyorum yada tahmin ediyorum atıldım gruptan . ama size bir açıklama borçluyum, hepinize tek tek. 2 hafta önce biliyosunuz ki sınavlarım bitti ve evime gittim. evime gittiği çarşambaya kadr herşey normaldi ama çarşamba gece çok kötü bir olay oldu ne yazıkki. babam trafik kazası geçirdi. kolu kırıldı ve kaburgalarının bir kısmı çatladı. ilk sefrde biz göremedik zaten 2 gün sonra görmek mümkün oldu ameliyata aldılar zarar gören organlar için . derken 2 haftadır alanyadayım daha dün geldim ki hala taburcu olmadı . derslerde kaçtı netede giremedim. kusura bakmayın sizi zor durumda bıraktım ama elimde olan nedenlerle değil. anneme destek olmak zorundaydım gerçkten çok perişan olduk. inş bi kaç güne taburcu olacak. beni anlayacağınızı umuyor tekrar özür diliyorum. iyi günler

yüzüm yağlı canım bende oyuzden bi türlü karar veremıyordum ne kullanacağım konusunda
laroche posayı yakın bi arkadaşımda tavsiye ettii ama kaç faktorlü kullanmam lazım cilt tipine göre faktor değişiyor ya cilt tipim yağlı tenim buğday?
eczanelerden sorayım ozamn dediğin gibi
zaten yüz daha muhim sen bunu tüm vucuduna mı uyguluyorsun yoksa sadece yüze bunu
diğer kısımlara dediğin markaları mı kullnıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…