eminecim abinin tedavisi nasıl gidiyor canım 13 gün diyordun karantina noldu canımm inşallah iyidir iyi haberlerin vardır..
oh eminniş gezilmişş sefan olsun cnaım
hilalim ayakkabın hayırlı olsun canım ayağında paralansın
fulyacımm senmiydinn 2 gün önce adam makina boşaltıyo ben keyf yapıyom diyen nazar ettin enişteme geçmiş olsuncnaım havalardan oluyor
melikecim inşallah gönlüne göre olur ablan herşey en güzelini bulursunn araştır talım netten elbise en yakışanı olur benim kardeşime
özlemcim kesinlikle diyet olmamalı hatamız bu zaten istediğimiz kiloya inincce hoppala çektiğimiz sıkıntıları unutup haydi eski günlere ..annene maşallah allah uuzn ömürler vrsin çıtır anne ne güzel maşallah..
zeynepçim sen nasılsın
kızlar ilknur hiç girmedi dimi
cok sagol sordugun ıcın Fatos.
Salı gunu kardesımden ılık toparlandı ve abıme verıldı.
Sımdı en dua ettıgımı en "nasıl gececek bu gunler" dedıgımız 20 gunun ıcındeyız...
Yapılacak hersey yapıldı beklıyoruz...Allah yardımcısı olsun herkesın.
menu
sabah- 3 dılım beyaz peynır, cay, maydanoz, dereotu, domates.
12:00- 2 elma.
16:00-200 gr kuzu tandır, (etsız) yesıl kabak yemegı.
Su-2.3lt
Spor- 100dk kurek.
PS: ya ben dun de yapamadım su kandırma ısını. Galıba 76da takılı kalırım bu hafta.
-kı bugun de 76ydım. demek hakıkaten 76 benım takıntılı kılom:)))
Yaw barı dun yeseydım ıyıydı, bugun o kadar yogun kı.
Günaydın kızlar
Offfffff
Yine okul hafta içi tatillerden nefret wdiyorum çok zor geliyor ertesi gün işe baslamak bi de üstüne kocayla küs olunca neyse kızlar sonra görüşürüz
günaydın çıtırlarr.
Ay pazartesimi cumamı perşembemi anlayamadım.
çayımı içiyim de hazır buralar boşken ders çalışayım.
Birisi ne sınavı diye sormuştu Esra ya da Özlem galiba. aöf sınavı ya başımın belası 2 dersim kaldı verip mezun olucam umarım
saol ablacımm en güzelini bulcam zaten direk burada fotoğrafını paylaşırım sizinde fikirleriniz önemli benimm için :)oh eminniş gezilmişş sefan olsun cnaım
hilalim ayakkabın hayırlı olsun canım ayağında paralansın
fulyacımm senmiydinn 2 gün önce adam makina boşaltıyo ben keyf yapıyom diyen nazar ettin enişteme geçmiş olsuncnaım havalardan oluyor
melikecim inşallah gönlüne göre olur ablan herşey en güzelini bulursunn araştır talım netten elbise en yakışanı olur benim kardeşime
özlemcim kesinlikle diyet olmamalı hatamız bu zaten istediğimiz kiloya inincce hoppala çektiğimiz sıkıntıları unutup haydi eski günlere ..annene maşallah allah uuzn ömürler vrsin çıtır anne ne güzel maşallah..
zeynepçim sen nasılsın
kızlar ilknur hiç girmedi dimi
günaydın çıtırlarr.
Ay pazartesimi cumamı perşembemi anlayamadım.
çayımı içiyim de hazır buralar boşken ders çalışayım.
Birisi ne sınavı diye sormuştu Esra ya da Özlem galiba. aöf sınavı ya başımın belası 2 dersim kaldı verip mezun olucam umarım
merhaba kızlar gecelerin kadını fatoş geldi
ay napsın fatoşcuk ayy ayyy beni anlıyorsunuz allahtann kadınız işte kadın anlar kadının halinden.
akşamlar oluyor ömürler bitiyor öle böyle
yarınn hastane günü bakalım nolcaqk hakkımızda hayırlısını versin rabbim...
cok sagol sordugun ıcın Fatos.
Salı gunu kardesımden ılık toparlandı ve abıme verıldı.
Sımdı en dua ettıgımı en "nasıl gececek bu gunler" dedıgımız 20 gunun ıcındeyız...
Yapılacak hersey yapıldı beklıyoruz...Allah yardımcısı olsun herkesın.
sanada gunaydıın canımgünaydın kızlarrr nasılsınızz :)
Eki Görüntüle 700189
İstersin de koymam mııZaferime de yolladım hemen bi şey aldığımız an yollarız birbirimize
Ben daylong-hawaian tropic ikisini kullanırım genelde, paraben içerikleirni tam bilmiyorum açıkcası da içermeyen de pek yok sanırım ?? ama daylond günde sadece 1 kez sürülse yetiyor onu yüzüme kullanırım hep hawaianı da harika kokusu ve biraz daha cazip fiyatı yüzünden tatilde kullanıyorumAyrıca benim cildim de çok hassastır ama bu ikisi de alerji yapmadı, sende etkisini bilemicem tabii
sanada gunaydıın canım
elbise konusunda tarzını bılmıyorum ama hem bacak hemde sırt dekoltesi hemde gögüs dekoltesi önermem hepsi bir arada çok avam duruyor
renk konusunda koyu borda da yada mavi de gider sana ama mordan uzak dur çok yaşlı gösterıyor ınsanı
boyun uzunsa uzun elbiseleri tercih edebilirsin dantel detaylı olanlar hem şık hemde kg ları kapatmada birebir
netten de abiye modellere bak kafanda bişeyler şekillensin mağazaya gidince de daha kolay seçim yaparsın
annnnnna pek güzelmiş ne bunun markası
tam senlik pembekotun altında da şık durcak
bazılarıçok kaba duruyor ama seninkini beyendim spor ayakkabı aşığı olarak
yahu bende abiye ayakkabıları gıyemıyorum bı turlu rap rap yuruyorum diye giymıyorum hafif topuk olur ama özenıyorumda alışmam lazım nerde:)
dediğin iki markayıda duymadım hoş hangisini desen bilmıycem hiç kullnmadığım için güneş kremi ama bakim netten dediklerine
bazıları paraben hiç içermıyor canım onların da fıyatları baya pahalı bakalım orto yollu bişey bulucam ınşallh
alıp kullanıp denedikten sonra anlıycam herkesde farklı reaksıyon verıyor sonuçda hemen netti turlamaya başlayım ben
sana kıolay gelsin canım
sanada gunaydıın canım
elbise konusunda tarzını bılmıyorum ama hem bacak hemde sırt dekoltesi hemde gögüs dekoltesi önermem hepsi bir arada çok avam duruyor
renk konusunda koyu borda da yada mavi de gider sana ama mordan uzak dur çok yaşlı gösterıyor ınsanı
boyun uzunsa uzun elbiseleri tercih edebilirsin dantel detaylı olanlar hem şık hemde kg ları kapatmada birebir
netten de abiye modellere bak kafanda bişeyler şekillensin mağazaya gidince de daha kolay seçim yaparsın
annnnnna pek güzelmiş ne bunun markası
tam senlik pembekotun altında da şık durcak
bazılarıçok kaba duruyor ama seninkini beyendim spor ayakkabı aşığı olarak
yahu bende abiye ayakkabıları gıyemıyorum bı turlu rap rap yuruyorum diye giymıyorum hafif topuk olur ama özenıyorumda alışmam lazım nerde:)
dediğin iki markayıda duymadım hoş hangisini desen bilmıycem hiç kullnmadığım için güneş kremi ama bakim netten dediklerine
bazıları paraben hiç içermıyor canım onların da fıyatları baya pahalı bakalım orto yollu bişey bulucam ınşallh
alıp kullanıp denedikten sonra anlıycam herkesde farklı reaksıyon verıyor sonuçda hemen netti turlamaya başlayım ben
sana kıolay gelsin canım
vücudu herşeye alerjik tepki gösteren ben hemen sana tavsiyede bulunayım.
Eğer yüzün yağlı ve sivilceye müsaitse kesinlikle kozmetiklerde satılan o ucuz güneş kremlerinden yüzüne kullanma.
Ben doktor tavsiyesi ile 3 yıldır aynı kremi kullanıyorum
la roche posay. Eczanelerde de var bazı büyük kozmetikerde de.
Eki Görüntüle 700749
Tabi fiyatı biraz pahalı ama sabah sür akşama kadar etkisi geçmiyor ve o küçücük kutu 2 3 ay gidiyor.
Vücudun içinse valla canın ne istiyorsa kullan artık öyle dandik ve zararlı şeyler satılmıyor. Seba med olur, garnier olur, havaııan tropic olur (çok severim miss gibi). Vücut için olanlar çok da pahalı olmuyor zaten ama yüz için onları kullanma. yüze en az 50 faktör gerekiyor. Vichy nin de var ama hiç kullanmadım doktor da tavsiye etmedi.
Ben yüzümden çok çektim ygde ondan böyle detaylı yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?