sabah 200 ml süt
1 simit
1 domates
öğle
2 dilim tam buğday ekmeği
1minik parça peynir
azcık sucuklu yumurta
akşam
4 yk kısır
1 bardak ayran
su 3.5
spor 3 saat hafif tempo yürüyüş
Herkese Gu Nay Dinnnnnn
Ilteber'e Eymen'e Aras'a da opucuklerrrr
Hilal, nedenini Fatos aciklamis:))
1mayis isci bayraminiz kutlu mutlu olsun diyeyim mi))
günaydın kızlarr
dünün menü bildirimi
sabah:1 fincan nescafe 1 tane simit
öğlen:1 tanesimit
akşam:1 kase çorba
1 tane karnıyarık
yliss izinlimi değilmi pek çözemedim bende izinli yazdım değilse değiştiririmm :)
[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td] mesaj [/td]
[td]su[/td]
[td]spor[/td]
[td]menü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808 [/td]
[td] 6[/td]
[td] +[/td]
[td]+ [/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina_88[/td]
[td]8 [/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek.hill[/td]
[td]6[/td]
[td] +[/td]
[td] -[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubish[/td]
[td]izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]degua[/td]
[td]5 [/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fulias[/td]
[td]6[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td]3 [/td]
[td]+ [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]concept[/td]
[td]8[/td]
[td]+[/td]
[td] +[/td]
[td]+ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yliss[/td]
[td]izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]successfull[/td]
[td]izinli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]az_uz_[/td]
[td]3[/td]
[td]+ [/td]
[td]+ [/td]
[td] +[/td]
[/tr]
[/table]
1 simit yazdım ama o simitlerden bölüp arkadaşlara verdim de şimdi 1 simit yazayım dedim ve dün canım çok fazla simit istiyorduu o bakımdan :)
Ovv menüye bak gayet güzelmş
Günaydııınnnn...tamam anladım
Günaydınn melikecimmm, yeliz izinlisadece duramadığından giriyor iyi de oluyor
Kız ne çok simit yemişin
kodları yazıyım sana sen +ları -leri değiştir istersen :)ellerine sağlık melikecim nasıl böyle tablo şeklinde ekliyorsun bende çok uğraşmış ama yapamamıştım
evet kimsecikler yokyaa bende arkadaştaydım baya kaçırdım muhabbeti yine diye üzülmüştümm :)kimsecikler yok nerdesiniz kızlar valla tatil günleri burası hayalet forum oluyor
1 saat yürüdüm geldim ama güneş çarptı herhalde başım çok ağrıyor yemek yapmam lazım ama çok üşeniyorum çooookkk tembelim çoooookkkk
kimsecikler yok nerdesiniz kızlar valla tatil günleri burası hayalet forum oluyor
1 saat yürüdüm geldim ama güneş çarptı herhalde başım çok ağrıyor yemek yapmam lazım ama çok üşeniyorum çooookkk tembelim çoooookkkk
1 simit yazdım ama o simitlerden bölüp arkadaşlara verdim de şimdi 1 simit yazayım dedim ve dün canım çok fazla simit istiyorduu o bakımdan :)
kodları yazıyım sana sen +ları -leri değiştir istersen :)
evet kimsecikler yokyaa bende arkadaştaydım baya kaçırdım muhabbeti yine diye üzülmüştümm :)
Cidden kimsecikler gelmemiş kızlarrrrrben de iyi sürttümmmm bugünnn spor yapmadım amaaaaa spor ayakkabı aldım hehehe
güle güle kullannnn umarım onla bol bol kalori yakarsın
eminecim ben de bilinç altında kilomdan fazla şikayetçi değilim, ondan hırslanamıyorum sanırım:) yani bölgesel biraz ertisem yetecek zaten 53 kilo falan ideal bana:) melikecim izinliyim ben ama sizden ayrı kalamıyorum, neler yazılmış okuyorum çıkıyorum:)
bugün çok fena grip oldum. aslında dün akşamdan beri gribiz eşimle. oğluştan bize geçti sanırım. eşimin ateşi de varboğazım berbat benim de bacaklarım falan sızlıyor. dışarı çıktık eve geri zor attık kendimizi cehennem gibi yanıyorrrrrrr... yaz çabuk geldi bu sene. gerçi sıcak olunca iştah kesiliverdi. eşime dedim bari ananas doğra da yiyek soğuk soğuk, sıcağın en güzel yanı bol su az kalori:)
gönderirsen sevinirim canım bi de nasıl yapıldığını anlatırsan1 simit yazdım ama o simitlerden bölüp arkadaşlara verdim de şimdi 1 simit yazayım dedim ve dün canım çok fazla simit istiyorduu o bakımdan :)
kodları yazıyım sana sen +ları -leri değiştir istersen :)
evet kimsecikler yokyaa bende arkadaştaydım baya kaçırdım muhabbeti yine diye üzülmüştümm :)
hayırlı olsun canım bol kalori yaktırsın inş.
Cidden kimsecikler gelmemiş kızlarrrrrben de iyi sürttümmmm bugünnn spor yapmadım amaaaaa spor ayakkabı aldım hehehe
eminecim ben de bilinç altında kilomdan fazla şikayetçi değilim, ondan hırslanamıyorum sanırım:) yani bölgesel biraz ertisem yetecek zaten 53 kilo falan ideal bana:) melikecim izinliyim ben ama sizden ayrı kalamıyorum, neler yazılmış okuyorum çıkıyorum:)
bugün çok fena grip oldum. aslında dün akşamdan beri gribiz eşimle. oğluştan bize geçti sanırım. eşimin ateşi de varboğazım berbat benim de bacaklarım falan sızlıyor. dışarı çıktık eve geri zor attık kendimizi cehennem gibi yanıyorrrrrrr... yaz çabuk geldi bu sene. gerçi sıcak olunca iştah kesiliverdi. eşime dedim bari ananas doğra da yiyek soğuk soğuk, sıcağın en güzel yanı bol su az kalori:)
sevinirim canım çok iyi oluristersen ben html kodlarını mesaj atayım?
ben ödevden değil tamamen unutkanlıkta tutuyorumm :)
kg başına 32-33 litre benim 2.176 litre içmem gerekıyor demekki suyumu 2.5 litre yapmam lazım oyy az içiyormuşuzyaa, öyle miymiş?? senden çok güzel bilgiler öğreniyoruz ya.
öyle deme yaa, niye olamayasın eskisi gibi. benim annem 35'li yaşlarında hep 65'li kilolardaydı; sonra aerobik yaptı o bi ara kilo verdi, şimdi 49 yaşında 52 kg; hiç de kilo almıyor. formunu 5-6 yıldır koruyor. çok harika bişey.kızı olaral ona gıpta ediyorum, nazar değdirmeyeyim. yaş geçti, olmaz diye birşey yok bence. mücadele ömür boyu. lisede 74 kiloydum, mücadele etmesem şu an 85-90 olurdum. yine zayıf değilim ama mücadelem hep devam edecek. diyetle olmuyor çünkü, ömür boyu dikkat etmekle oluyor.
Merhabalar ahaliiii
Bugun 9-13 kayinvalidelerdeydik.Sonra dolas gez...park mark derken simdi girdik eve.
Kimseler gelmemis, gelenler saydirmis:)))
Iyi...
Yataga uzandim siz neler karistirmissiniz bakinayim dedim.
Hilal, ayakkabin hayirli olsun bol bol kalori yaktirsin...Melike guzel temenni imis..bol bol kullanayim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?