Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anammmmmm zehırlenıyormusum haberım yokmussss
ama cok ozlemısım camasır suyunuuuuuu
(su kız yuzunden camasır suyuna hasret kalmıstım)
Banyoyu bı fırcaladım mısssssss

Amann abartma o kdaar daaa :/

kılosu duranlarrrr
probiotic canavarı olalım:))
PS: ıcınde mutlaka laktobasillus olsun ama!

Mesela neyiyelim, probiyotik yogurt ise yararmi acebaa ??

Aminnn...ben de haftasonu keyif yapcam ohh bugun de disarlardayim da geneee..

Ben bamya da sevmem yav alternatifi yok muu

Sevılayyyyy
AMAN dıyorummmm

Keske dun yazsayms hemen kilosunu yaa tuh :/ ama diger kizlar da yokkk huhuuuuu nerde bu millettt

ben burdayım Emine abla :) wc ye çıkamıyorum günlerdir karnım taş gibi hiç bişy fayda etmedi napsamki hiç olmazdı böyle :\ kilom 80.0 kızlar bi değişiklik yok şimdilk

Hilal musade istedi.
Sevilay,
3-5 gun
gun ici de 4 kasik -sade- ve yemek disi yogurt,
sabah ilk isin kuru uzum kayisi ve erik (hepsi toplam bir avuc) yiyip uzerine su icip 1/2saat sonra kahvalti yap,
lifli tuket..elma-kepekler-ruseym-
aksam son icecegin (her gun degilse de) salgam suyu -tabi su tuketebilirsin- olsun,
yuru...
.baska ne vardi...
su zaten iciyorsundur.

kızlar yeni geldik hastaneden anca girebildimm geç kalmadım henüz dimi ama üzülerek söylüyorum ilk kez + çıktım kendimde çözemedim çok ama çok üzgünüm stres bana kilo aldırıyor hep diyorumm çünkü biliyodum böle olacağını diyete uyamadım bu hafta kör olası 1 haftada + ladı hayat boyu olacak benim zaten biliyom ..
çok üzülerek 500 gr 77.500

arasın ameliyatı şuan yok işitme testine göre 1 ay sonra gel değerlerde düşmüş ilaçsız tedavi dönemi eğer ilaçsızda böle sürerse ameliyat olmayacak bakalım hakkımızda hayırlısı

Ayrıca bugun cuma ve az kısı kılo bıldırımınde bulunmus.
Erken tartıldıgımıza gore neden geckalıyoruz, merak ettım?
kızma kaptan yardımcım evet sabah tartılıyorum amma okula geç kalmayayım diye eymeni emzir giyin kahvltı bile yapamadan hop okula zaten kocacık da kızıp duruyor benim yüzüme geç kalıyormuşuz...bide foruma girip msj yazdığımı görse kimbilir ne yapar

canım 85.9 300 grm gitmiş neysekii almamışım yüzde nasıl hesaplanıyor bilmediğim için sadece kiloyu yazdım...
bu arada dünün liste sırası bende liste hazır sayılır ama su an biraz işlerim var muhakkak akşama kadar yazarım kızma tamam mı

***6. TAKIM 307. ETAP***

fatos0808 ( 77 / 77,5 /-0,5 / %-0,64 )
destina_88 ( 64,1 / 64,4 / -0,3 /%-0,46 )
kelebek.hill ( 61.5 / 61.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.
degua ( 69.6 / 67.6 / 2 / %2.87 )
mahurbeste ( 80 /80 / 0 /%0 ) Kilosu Sabit.
fulias ( 54 / 54,2 /- 0,2 /% - 0,37 )
melikea123 ( 88 / 87 / 1 /%1,13 )
concept (76.9/ 76 / 0.9 / %1.17 )
az_uz_( 86,2 / 85,9 / 0,3 /% 0,34 )

6. Takım ortalaması: % 0,45

en hareketli geçen gğün cuma günleriydi artık cuma günleri bile hareket yokkk ne kadar sessizleştik böylee

listenizi kontrol ettim
fatos0808 in yüzdesi -0,65
destina_88 in yüzdesi -0,47
melikea nin yüzdesi 1,14
az_uz_ un yüzdesi 0,35
olacak

ortalamaya etki etmiyor ama düzeltirseniz iyi olur

msj sayısı menü su spor

fulias 9 + + +

az_uz_ 10 + + +

degua 9 + + +

concept 12 + + +

kelebek.hill 6 + + +

destina_88 7 + ? ? ( msjın basında menü su spor yazıyor ama su ve spor ne yaptın yazmıyor onun için soru işareti koydum)

melikea123 5 + + +

fatos0808 7 - - -

yanlışım eksiğim varsa kusura bakmayın ve düzeltirseniz sevinirim...

ay çooooooookkkk sevindim inş ameliyata hiç gerek kalmadan aras iyileşecek...

***6. TAKIM 307. ETAP***

fatos0808 ( 77 / 77,5 /-0,5 / %-0,65 )
destina_88 ( 64,1 / 64,4 / -0,3 /%-0,47 )
kelebek.hill ( 61.5 / 61.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.
degua ( 69.6 / 67.6 / 2 / %2.87 )
mahurbeste ( 80 /80 / 0 /%0 ) Kilosu Sabit.
fulias ( 54 / 54,2 /- 0,2 /% - 0,37 )
melikea123 ( 88 / 87 / 1 /%1,14 )
concept (76.9/ 76 / 0.9 / %1.17 )
az_uz_( 86,2 / 85,9 / 0,3 /% 0,35 )

6. Takım ortalaması: % 0,45

Liste kontrol edildi veriyorum paylaşım alanına artık

canlarım benim ben yarın inş. memlekete gideceğim çoookkk heyecanlıyım en son ramazan bayramında ailemi görmüştüm nerdeyse 1 sene olacak ve 9 gün memlekette olacağız... tel.imde sınırsız internetim var her gün akşam menümü yazacağım kilo bildirimini de muhakkak yaparım ama msj sayım 30un altında olur onun için beni izinli gösterirseniz çoooookkk sevinirim diskalifiye nasıl olunur bilmiyorum sakın beni diskalifiye falan etmeyin tamam mı canlarım benim... şunu da belirteyim rabbim kaza bela vermezse inş hergün yazılanları okurum sizde bana bol dua edin kazasız belasız gidip gellelim bide inş eşimle tartışmalarımız olmaz onun ailesi yüzünden hiç onlara gitmek içimden gelmiyor sırf eşim için katlanmak gerek düşününce bile beynime kan sıçrıyor

sabah
200 ml süt
1 simit

öğle
3 dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
1 tane zeytin
2 bardak şkrsz çay

akşam

yarım kase domates çorbası
4 yk makarna yiyeceğim

su suana kadar 2 lt içtim daha da içerim
spor şimdi yürüyüşe gidiyorum 1 saat yürüyüp geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…