ayy, kıyamam ya, çok geçmiş olsun. ben de önemli bişey olmasa, uğrardın diye düşünmüştüm. şimdi daha iyi olduğuna sevindim. tek miydi arabada??
mesaj sayısı su spor menü
melikea 10 + - +
destina_88 2 + + +
concept 3 + + +
az_uz 7 + + +
degua 5 göremedim + (bizim sayfada değil ama karatay diyeti konusunda gördüm menünü)
kelebek.hill 10 + - +
fulias 1 + + +
fatoş0808 5 göremedimm...
merhaba. biliyorum uzun süredir giremedim ve yine biliyorum yada tahmin ediyorum atıldım gruptan . ama size bir açıklama borçluyum, hepinize tek tek. 2 hafta önce biliyosunuz ki sınavlarım bitti ve evime gittim. evime gittiği çarşambaya kadr herşey normaldi ama çarşamba gece çok kötü bir olay oldu ne yazıkki. babam trafik kazası geçirdi. kolu kırıldı ve kaburgalarının bir kısmı çatladı. ilk sefrde biz göremedik zaten 2 gün sonra görmek mümkün oldu ameliyata aldılar zarar gören organlar için . derken 2 haftadır alanyadayım daha dün geldim ki hala taburcu olmadı . derslerde kaçtı netede giremedim. kusura bakmayın sizi zor durumda bıraktım ama elimde olan nedenlerle değil. anneme destek olmak zorundaydım gerçkten çok perişan olduk. inş bi kaç güne taburcu olacak. beni anlayacağınızı umuyor tekrar özür diliyorum. iyi günler
annnnnna pek güzelmiş ne bunun markası
tam senlik pembekotun altında da şık durcak
bazılarıçok kaba duruyor ama seninkini beyendim spor ayakkabı aşığı olarak
yahu bende abiye ayakkabıları gıyemıyorum bı turlu rap rap yuruyorum diye giymıyorum hafif topuk olur ama özenıyorumda alışmam lazım nerde:)
dediğin iki markayıda duymadım hoş hangisini desen bilmıycem hiç kullnmadığım için güneş kremi ama bakim netten dediklerine
bazıları paraben hiç içermıyor canım onların da fıyatları baya pahalı bakalım orto yollu bişey bulucam ınşallh
alıp kullanıp denedikten sonra anlıycam herkesde farklı reaksıyon verıyor sonuçda hemen netti turlamaya başlayım ben
sana kıolay gelsin canım
kelebeeeeeeeeeeeeeem ayakkabını yesinler güle güle kullan beybi çok beğendim.
puma favorimdir taş gibi ayakkabı eskitmek zor oluyor.
Ay çok ara verdim derse geri dönüyorum. Ya ben lisede bu kadar ders çalışsaydım zaten uzay mühendisiydim şimdiye ya.
ne yapcaksam uzayda. dünya bitti uzaya el atardım.
merhaba. biliyorum uzun süredir giremedim ve yine biliyorum yada tahmin ediyorum atıldım gruptan . ama size bir açıklama borçluyum, hepinize tek tek. 2 hafta önce biliyosunuz ki sınavlarım bitti ve evime gittim. evime gittiği çarşambaya kadr herşey normaldi ama çarşamba gece çok kötü bir olay oldu ne yazıkki. babam trafik kazası geçirdi. kolu kırıldı ve kaburgalarının bir kısmı çatladı. ilk sefrde biz göremedik zaten 2 gün sonra görmek mümkün oldu ameliyata aldılar zarar gören organlar için . derken 2 haftadır alanyadayım daha dün geldim ki hala taburcu olmadı . derslerde kaçtı netede giremedim. kusura bakmayın sizi zor durumda bıraktım ama elimde olan nedenlerle değil. anneme destek olmak zorundaydım gerçkten çok perişan olduk. inş bi kaç güne taburcu olacak. beni anlayacağınızı umuyor tekrar özür diliyorum. iyi günler
kızlar kızlar gelemmi
hilal geliyom ya kzuuzm ya hiç görünmesem hayalet gibimm
adım yeter uleynnnnnnnnnnnnn
iyiyim Fatoş sen nasılsın aras nasıl bugün doktora gideceğiz demiştin ne oldu
hilalim artık öğren şekerim biz kavga etmeden duramıyoruz biz demeyeyim ben diyeyim ben söylenirim eşim susar bişey demez sonra bişey olmamış gibi konuşmaya devam eder bakti ki ben küsüm konuşmuyorum sarılır öper özür diler barışırızayrıca memleketlere gidecez ya bizim kavga dönemi bAsladı
n
Yeliz, hosgeldın..
NEler yaptın bugun?
Emineee topladın mı ortalığıı???
Bu arada kaptan yardımcısı oldun, diyet gruplarına girince karar defteri diye bi topic var incele bi istersenn fuliş da yardımın dokunur
hoşbuldum canımmm:)
bugün ne yaptım güzel soru:) sabahtan oğluşa yemek yedirmek için uğraştım. öğlen ev dondurması yaptım. öğleden sonra kahve için bi arakadaşa gittik oğluşla:) akşam yemek yaptım yedik. şimdi de dizi keyfi ve uyku moduna geçiş. 15 dakka güneş altında hızlı tempolu yürüdük oğluşla, spor yok bugün ama yemek yapmak için çok efor harcadım:)
Dun cvb veremeyınce hemen dersımı calıstım, merak etme:))
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Dün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)104 kcal
0.25 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal
1.00 x 100gr Eti Lifalif Yulaf Ezmesi (356 kcal)356 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Pınar Süt (Light) (85 kcal)85 kcal
0.25 x 1 Su Bardağı (250ml) Pınar Süt (Light) (85 kcal)21 kcal
3.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)180 kcal
0.50 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal)42 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Carte Dor Çikolatalı Puding (195 kcal)98 kcal
1.00 x 1 Paket (13gr) Cheetos Çerezos Hüpmısır Çerezi (63 kcal)63 kcal
1.00 x 1 Paket (40gr) Eti Crax Kıvrık Kraker (167 kcal)167 kcal
Alınan Kalori Toplamı1330 kcal
kilo veremeyince daha da çok gıcığıma gidiyor benim, daha çok yiyiyorum. ama verince rahatlıyorum, üstümden yük kalkıyor, bedenimden de; verebiliyorum.bu ara verememe durumundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?