Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy, kıyamam ya, çok geçmiş olsun. ben de önemli bişey olmasa, uğrardın diye düşünmüştüm. şimdi daha iyi olduğuna sevindim. tek miydi arabada??

babam motordaydı . aarabayla başka bi çocuk çarpmış. ehlyeti yokmuş zaten ona hiç bişy olmadı zaten olan babama olduç anlattıkça geriliyorum

gözundende bişey kaçmıyor
spor olarak ip atlama voleybol oynama vardı ekstra bişey yapamadım o yorgunluğun üstüne

sabah 1 çorba kaşığı baharatlı lor karışımı
salatalık maydonoz 5 yeşil zeytin
10 adet fındık 5 badem
1 kase çilek

ara türk kahvesi
öğle: 6 adet tavuk köftesi
karışık salata
1 bardak ayran

akşamki menüm ıspanak yemeği bulgurlu
1 kase yoğurt
salata

1 saat yürüyüş
2 litre su

çok geçmiş olsun sevilaycım. ben hissettim kötü birşey olduğunu ve dua ettim başına kötü birşey gelmemiş olması için. Allah beterinden korusun ve acil şifalar versin babacığına.

Benin sirt yatak gordu ya simdi, aninda giderim ben)
En iyisi pesin pesin yazayim.

Menu
sabah (5te kalkan kisi 13'de mi kahvalt eder) sut+musli
15:15-150gr et doner
19:00-12kayisi
yok yaw kalacagiem ben bu gidisle 76da.
su-2.4lt
slor-38dk kurek.

Ayy teşekkür ederimmm..pumadan aldım esratoşumm çok güle güle giycem sayenizde heheh
Araştırır bakarsın eczaneden almıştım o daylongu ben ama o baya iyi yani

Sağoll fulişşş...puma reklamı yaptım gibi oldu ama valla bilerek yapmadım Hadi dersini çalış sen

Mahurummm çok geçmiş olsun yaa hiç aklıma gelmezdi, Allah daha büyük bela vermesin yavrum, inşallah tez zamanda hiç bi şeyi kalmaz babanın, ah ahh canın çok acımıştır eminim ama atlatmışsın yine de zor kısmı..Çok geçmiş olsun sevilayyy çokk

kızlar kızlar gelemmi

hilal geliyom ya kzuuzm ya hiç görünmesem hayalet gibimm
adım yeter uleynnnnnnnnnnnnn

Gel geeelll

Seni gidi seniiii...kocan az daha odunsu olsa görürdüm ben seni bulmuş susan adamı kıyamıyo sana işte sus bakayım

Emineee topladın mı ortalığıı???

Bu arada kaptan yardımcısı oldun, diyet gruplarına girince karar defteri diye bi topic var incele bi istersenn fuliş da yardımın dokunur

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim köy peyniri
2 dilim domates
1 tk tereyağı+ yarım yk bal
1 dilim kızarmış ekmek

Öğlen:
1 adet tavuklu kaşarlı krep
yarım pors patates kızartması

Akşam:
1 kase merc çorbası
1 pors börülceli salata

Su:+
Spor:+ (Leslie 3 mil+10 dk mekik)

Yeliz, hosgeldın..
NEler yaptın bugun?

hoşbuldum canımmm:)

bugün ne yaptım güzel soru:) sabahtan oğluşa yemek yedirmek için uğraştım. öğlen ev dondurması yaptım. öğleden sonra kahve için bi arakadaşa gittik oğluşla:) akşam yemek yaptım yedik. şimdi de dizi keyfi ve uyku moduna geçiş. 15 dakka güneş altında hızlı tempolu yürüdük oğluşla, spor yok bugün ama yemek yapmak için çok efor harcadım:)

Ah ben neler yaptım bugün yaa...bu hafta baya yoğun geçti,dersler de eklenince spora yetişemez oldum ama Taksim-Bakırköy arasını gün içinde bi kaç kez turladım
Sabah ofiste sakin bi güne başlamıştım kiii Bakırköy Adliyesi'ne gitmem gerektiiii..oraya gittim yemek yedim, işleri hallettim derken saat olmuş 2 buçuk derse geç kalacaktım koşa koşa geri Taksim..baroya derse... dersten çıktım İstiklal'deki 3. turuma başladım, meydana kadar yürüdüm tekrar arkadaşla, bu arada da body shop uğradım gene azcık battım , çok severim dee ordan taksi dolmuş blerken bi baktım bi sürü kuyruk, derken sahil otobüsünü gördüm geliyor diğer durağa koştum, normal otobüse bineyim dedim ammaa kaçırdım :26: sonra başka geldi ama sahilden giden olmadığından eve ancak 8 buçuğa geldim sonraaa yemek yedim vee biraz internette takılıp spor yaptımmm..duşumu aldımm ve yatağıma geçiyorum artık uyuyayım di mi hakettim

Ne yemegı ıdı o? (efor harcatan:))

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Dün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)104 kcal
0.25 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal
1.00 x 100gr Eti Lifalif Yulaf Ezmesi (356 kcal)356 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Pınar Süt (Light) (85 kcal)85 kcal
0.25 x 1 Su Bardağı (250ml) Pınar Süt (Light) (85 kcal)21 kcal
3.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)180 kcal
0.50 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal)42 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Carte Dor Çikolatalı Puding (195 kcal)98 kcal
1.00 x 1 Paket (13gr) Cheetos Çerezos Hüpmısır Çerezi (63 kcal)63 kcal
1.00 x 1 Paket (40gr) Eti Crax Kıvrık Kraker (167 kcal)167 kcal
Alınan Kalori Toplamı1330 kcal

kilo veremeyince daha da çok gıcığıma gidiyor benim, daha çok yiyiyorum. ama verince rahatlıyorum, üstümden yük kalkıyor, bedenimden de; verebiliyorum.bu ara verememe durumundayım

Son düzenleme:
***6. TAKIM 307. ETAP*** ETAP 1.

fatos0808 ( / / / )
destina_88 ( 64.1 / / / )
kelebek.hill ( 61.5 / / / )
tubish ( 73,6 ) İzinli.
degua ( 69.6/ 67,6 / 2 / %2.54 )
mahurbeste ( 80/ / / )
fulias ( 54 / / / )
melikea123 ( 88 / / / )
concept (76.9/ 76 / 0.9 / %1.17 )
yliss ( 56,7 / 56,5 / 0,2 / %0,35 )İzinli.
successfull ( 73 ) İzinli.
az_uz_( / / / )

6. Takım ortalaması: %

Son düzenleme:
GUNAYDın kızlar havuza geçmeden bildirimde bulunayım bugun yoğun bi gun olcak nezamn gelırım mechul
buarada loroche posayı aldım
havuza gırmeden de kullansam klordan yuzumu korurmu havuzun içindeki kımsyasallardan da yuzum yanıyor da
herkese güzel bi gün olsun inşaalhh

Dun cvb veremeyınce hemen dersımı calıstım, merak etme:))

süper

O bende de oluyor be özlemcimmm...ama aslında verememe sebebim de o yediklerim işte, duraklatıyor insanı :26: ama devam verecez kız verecez

Esraaaa tebrik ederim kilonn süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…