- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
canlarım benim ben yarın inş. memlekete gideceğim çoookkk heyecanlıyım en son ramazan bayramında ailemi görmüştüm nerdeyse 1 sene olacak ve 9 gün memlekette olacağız... tel.imde sınırsız internetim var her gün akşam menümü yazacağım kilo bildirimini de muhakkak yaparım ama msj sayım 30un altında olur onun için beni izinli gösterirseniz çoooookkk sevinirim diskalifiye nasıl olunur bilmiyorum sakın beni diskalifiye falan etmeyintamam mı canlarım benim... şunu da belirteyim rabbim kaza bela vermezse inş hergün yazılanları okurum sizde bana bol dua edin kazasız belasız gidip gellelim bide inş eşimle tartışmalarımız olmaz onun ailesi yüzünden hiç onlara gitmek içimden gelmiyor sırf eşim için katlanmak gerek düşününce bile beynime kan sıçrıyor
Selam kızlar listemizi kontrol eder misiniz?
***7. Takım 307. Etap***
SAPHIRA (87.3 / 89.5 / -2.2 / %-2.52) izinli
lepistesinyavrucugu (90.9 / 89.5 / 1.4 / %1.54)
ipekyol (76.5/77.5/1/%-1.3)
pasam3405 (81.6 / 81.1 / 0.5 / %0.61)
maviyesil1999 (66,5 /66.5 / 0 / %0) kilosu aynı
kelebekolcam (87.1 / 87.1 / 0 / %0) kilosu aynı
akabe (145.9 / 145.2 / 0.7 / %0.48)
dudujan (103.8 / 103 / 0.8 / %0.77)
ganfed(56 /55.8/0.2/%0.36)
anşaaa (70.1)izinli
7. Takım Ortalaması:% -0.01
Kızlar son mesajımı da yazıp gidiyorum valla başım dönüyo ya
Su: +
Spor: +
Menü
Sabah
1 simit
1 bardak çay
Öğlen
Bir kk keçi peyniri
1 domates
3 biber
Akşam
Akşam dışarıda yiycez sanırım çünkü evde yemek yoook
Arada
2 adet nescafe
1 adet hindistan cevizli kurabiye
Ben yarın giremeyebilirim büyük ihtimalle. Sınav saat 2 de. Pazar günü de sınav var o yüzden gelince tekrardan çalışmaya başlıycam.
Pazar da saat 2 de sınav.
Pazar akşamı gelip haftalık listeyi yapmaya çalışıcam. Olmazsa pazartesi günü ilan edicem
Herkese iyi akşamlar iyi tatillerr
bu arada kaptan kaptan yardımcısı mı değişti :s neden öyle oldu
arasın ameliyatı şuan yok işitme testine göre 1 ay sonra gel değerlerde düşmüş ilaçsız tedavi dönemi eğer ilaçsızda böle sürerse ameliyat olmayacak bakalım hakkımızda hayırlısı
en hareketli geçen gğün cuma günleriydi artık cuma günleri bile hareket yokkk ne kadar sessizleştik böylee
canlarım benim ben yarın inş. memlekete gideceğim çoookkk heyecanlıyım en son ramazan bayramında ailemi görmüştüm nerdeyse 1 sene olacak ve 9 gün memlekette olacağız... tel.imde sınırsız internetim var her gün akşam menümü yazacağım kilo bildirimini de muhakkak yaparım ama msj sayım 30un altında olur onun için beni izinli gösterirseniz çoooookkk sevinirim diskalifiye nasıl olunur bilmiyorum sakın beni diskalifiye falan etmeyintamam mı canlarım benim... şunu da belirteyim rabbim kaza bela vermezse inş hergün yazılanları okurum sizde bana bol dua edin kazasız belasız gidip gellelim bide inş eşimle tartışmalarımız olmaz onun ailesi yüzünden hiç onlara gitmek içimden gelmiyor sırf eşim için katlanmak gerek düşününce bile beynime kan sıçrıyor
Kızlar son mesajımı da yazıp gidiyorum valla başım dönüyo ya
Su: +
Spor: +
Menü
Sabah
1 simit
1 bardak çay
Öğlen
Bir kk keçi peyniri
1 domates
3 biber
Akşam
Akşam dışarıda yiycez sanırım çünkü evde yemek yoook
Arada
2 adet nescafe
1 adet hindistan cevizli kurabiye
Ben yarın giremeyebilirim büyük ihtimalle. Sınav saat 2 de. Pazar günü de sınav var o yüzden gelince tekrardan çalışmaya başlıycam.
Pazar da saat 2 de sınav.
Pazar akşamı gelip haftalık listeyi yapmaya çalışıcam. Olmazsa pazartesi günü ilan edicem
Herkese iyi akşamlar iyi tatillerr
Fulya, her hafta bırıncılık de olmaz yanı.
Dınlenıyoruzzzzzz..soyle dıger takımlara AAAAAA:)))
Fatos, sıkıntı yapma gecen hafta cok kılo verdın ve bır sonrakı hafta vucut "hehhehe gel bakalım ben senı alt etmeyecek mıyım?"
der ve genelde basarır. Bıyolojı yenılmez-er ya da gec-..
UStelık sen mucadele de edememıssın..
Bence +0.5 buyuk basarı.
Zeynep, gule gule.. sıkma dısını canım..akısına bırak:)) sıktıgın dıs de senın..onların degıl!!!
Ne ablaları bunlar yaw:)
Kımse yok yanı haftasonu..
Ben gıreyım arada toz falan alayım barı..pazt gunu bırıkmıs olmasın:)
menu
sabah-ruseym+yogurt+kuruuzum+nektarin
12:00-kahve
16:00-1.5tabak patates tursusu kavurmasi.
19:00-2 tane tavuk but (sogan ve zeytinyag terbiyeli firinda) beyazlahana ve havucla sossuz salata.
su-2.1lt
spor-38dk kurek
Herkese iyi geceler...
haftasonu surprizkerke dolu olsun...
ummadiginiz anda ummadiginiz guzel haberlerle.dolu olsun..
istekleriniz gerceklessin...
bereketli huzurlu keyifli bi haftasonu olsun
innnnsaellah!
Esra, ben egıtmenlık yaptıgım donem..
-cok olmadı 2010 oncesı-
Bayanlar hep "ya bıze de ogretsen.." derdı.
Ve ben tecrube etmemıs olsam da "bayanlarla ugrasamam" dıye hıc kabul etmıyordum.
O zaman sadece 0-12yas cocuklardı ılgılendıgım.
neyse.. bır gun dedım "kıralayayım havuz falan toplayayım sunları" ahh ahhhhh sen akıl etmıssın daha ne zorluyorsun.
Saat zaman falan anlastık...
Arkadas!
Ilk gun!
Ilk gun!
pogaca kısır borek getırmıslerdı.
Ya ıkı saat ders. burası kıralanmıs.. derdınız ne?!!
Yurdum ınsanı degıl de bayanı bambaska:))
GGUNAYDINLARRRRR olsun hepimize....:)))
sis falan var heryerde ama guzel bir cumartesi belli.
dun esimle biriktirdigimiz son 3 kuzeyguney bolumunu izledik amaannnn kafam bi milyon))
Esime cigkofte sofrasi hazirladim..eeee bizim rituellerimiz... ama ben zinhar yemedim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?