- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
GUNAYDın kızlar havuza geçmeden bildirimde bulunayım bugun yoğun bi gun olcak nezamn gelırım mechul
buarada loroche posayı aldım
havuza gırmeden de kullansam klordan yuzumu korurmu havuzun içindeki kımsyasallardan da yuzum yanıyor da
herkese güzel bi gün olsun inşaalhh
Korumaz canım.
Havuz kımyasallarından korunmanın en etkın yolu.. sureklı bu kımyasallara maruz kalmaktır.
En azından benım oyle:))
Gercı ben calısacagım havuzun ozon ıle temızlenmıs olmasına dıkkat edıyorum.
Ama sana tavsıye edebılecegım en etkın yontem -dedıgım gıbı- sureklı maruz kalman.
Zaten yaz ve bellı oluyor kı sen havuzu sevıyorsun..bol bol gıt.
Bu arada kılo vermıssın suppper..tebrık edıyorum.
emınecim ocakdan beri havuza gidiyorum yaz kış gitmeyi iyice kafaya koydum
güneş kremini aldığım yerdeki güzeellik uzmanına sordum kadın havuzdan önce havuz dan çıkınca mutlaka sur dedi bana da hiç mantıklı gelmedi sonuçda bu krem güneş ışığı için tasarlanmış nediye havuzdaki kımyasallardan korusun dimi ama
ben ozamn sadece evden çıkmadan önce süreyim bu kremi bu beni bütün gun koruru ozamn
teşekurler canım , yoğun bi çaba içerisindeyim
senin de 76 ya ınmışşsın takılmammşşsn baksana ama kafanda hem 76 korkusu olursa kitlenirsin o rakama
rahat bırak bukdar kg vereyen 76 dan da hop kurtulur eminim ben
kız meslekse kendi abiyesini dikip gelen bile olur. ben görümcemin kınası için elbise dikmeye başladım şimdi. istediğim modelin boyları bana çok kısa geldi. bi eteğimimi kesip biçip elbiseye ilave edicem, umarım güzel bişey olurr . şu önü kısa, arkası uzun elbise var ya, onun beyazını dikiyorum. o model de çok güzel. ama senin vücut tipin, nasıl, tam bilmiorum. ona göre elbise seçmelisin bi de.
Benimde liseden mezun olasım geldi yaaaaa.
Eki Görüntüle 701467
Takımdan mezun olunca giysem olmaz mı?
Hılal
kılo sabıtlemede sen benım hocam olursun:)))
kızlar günaydıııııııııııııııınnnn.
ilk defa + çıktım yaa :44: en azından 2 gram olduğuna sevindim yani 2 gündür şiş hissediyorum kendimi. kilo değildir o şişliktir hehhe
Benimde liseden mezun olasım geldi yaaaaa.
Eki Görüntüle 701467
Takımdan mezun olunca giysem olmaz mı?
Hehee elimden geleni yaparim
Bence benmki de sislikkkbanane hih
Melikeee su kizcaazi da goturun kiz yazikk heves etti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?