evet eminem biliyorum canımm doğru..kaç zamandır belkide yılbaşından beri hiç + çıkmadım sabit kaldığımı bile hatırlamıyorum kilo bildirimlerinde belki 1 belki 2 kere sabitti kilom oda regl dönemlerinde..bakma açıklama yaparken gerçekten takım için olunca insan üzülüyor...yoksa o biyoloji her halukarda alt edecem cnaımm hayat boyu hemde mecburum :)Fulya, her hafta bırıncılık de olmaz yanı.
Dınlenıyoruzzzzzz..soyle dıger takımlara AAAAAA:)))
Fatos, sıkıntı yapma gecen hafta cok kılo verdın ve bır sonrakı hafta vucut "hehhehe gel bakalım ben senı alt etmeyecek mıyım?"
der ve genelde basarır. Bıyolojı yenılmez-er ya da gec-..
UStelık sen mucadele de edememıssın..
Bence +0.5 buyuk basarı.
Zeynep, gule gule.. sıkma dısını canım..akısına bırak:)) sıktıgın dıs de senın..onların degıl!!!
Evet canım benm ruhsal gelgitlerimin üstüne biraz fazla kuralları kafaya takıyordum, yük gibi geldi biraz, şu dönem asker yolu bekleyen bana her şey zor geliyoorr daa...baban nasılmış tatlım??
Ay aminnn..inşallah hiç ameliyata bile gerek kalmadan iyileşcek Arasımızzzçok sevindm fatoş ablacımm
Kavga etmeden gidin gelin kazasız belasız inşallahhne diskalifiyesi kızz bi cümle içinde kullandım kabusun oldu
İnşallahh mutlu haftasonu geçiririz hepimiz kızlarr
opPpppppssss! Hilalll
ya aslinda okudum.
Dun son mesajimdan sonra yazilanlari senin 'cvb vermedin' sitemini de okudum. Bir gozum kapali oldugundan sebep. "yarin cvblarim" dedim...
eeee otomatik son okumadigima yonlendirildigimden... 'kimse de bisey yazmamis' diyerekten... ya ne desem bosss))
evet Hilal hergun bir kucuk probiotic tuket.
Ama yalniz ve ogunlerden uzak olsun. Yani midenin bosalmis olmasi iyi olur. Son ogun de olur...ikindi gibi de ama sabah ogle arasi yeme. Gunici seni zor durumda birakabilir (karin gurultusu seklinde)
kızlar nerdesiniz bakalım diycemde izinliler var yaz dönemi tatil zamanı dahada ıssızlaşacak burak tecrübeye sabittir.. uzun yıllar buralarda olunca :)
kızlar bende bişi diyecemde nasıl diyecem bilmiyorum:)
fatoşcuk ve kuzusu yarın bursa yolcusu
babama vize haberi gelmiş çarşamba günü gidiyor türkmenistana
yine gönlüme göre oldu babamın gitmesi var diye nisan başı gidecektim arasın kontrolleri sonra ameliyat demeleri gidemedimm önce sağlık gitmesemde olurdu tabi...
bu ayın 24. kuzenin düğünü vardı yılbaşından beri ilk hedef orasıydı kafamda babamın olayı olunca düğün kalacaktı
ama babamın gitmesi mayısa sarkınca arasın ameliyat olayıda bir ay sonraki kontrol sonucuna kalınca ee fatmayı kim tutar
kurban bayramından beri gitmedim
yiğeim doğdu aralık 4 te çocuk 6. ayına girdi teyzesi görmedi
babam gidecek kesinlikle görmem laızm
anneciğim aras ister
aras gezmek ister
ee bide 3 yıldır artvin düğünü görmeyenn o kuzenlerle deli horon hemşin oynamak isteyen ben (bir düğün insanı ederiz kuzenlerimle :)
bunca sebep varken dururmu
kocişi de razı ettim saolsun zaten sorun çıkarmaz
15 gün kalacaktım düğünden sebep 20 gün kalıcam şuanki, hesapla allahın izniyle bir aksilik olmazsa..
veee fatoş yarın bursaya gider kızlar..
orda herkeste var net ama girerim giremem bilmiyorum...
bu dönem için izin istiyorum
girebileceğim her zaman girmeye çalışacağım
diyetimi sporumu kesinlikle aksatmayacağım
eşime sözüm var gelince tartıda en az - 5 görüneceğim
düğünde sizin yerinizede tepinip oynayıp kurt dökeceğim
kilo bildirimlerini muhakkak yapacağımm..
ee kaptanım fuliş
hemşehrim eminem
ve sevgili gurup arkadaşlarım
müsade varmıdır..
onca stresten sonra hak ettimm dimi..
tamamdır kaptanım :)Hilal musade istedi.
Sevilay,
3-5 gun
gun ici de 4 kasik -sade- ve yemek disi yogurt,
sabah ilk isin kuru uzum kayisi ve erik (hepsi toplam bir avuc) yiyip uzerine su icip 1/2saat sonra kahvalti yap,
lifli tuket..elma-kepekler-ruseym-
aksam son icecegin (her gun degilse de) salgam suyu -tabi su tuketebilirsin- olsun,
yuru...
.baska ne vardi...
su zaten iciyorsundur.
Esra, ben egıtmenlık yaptıgım donem..
-cok olmadı 2010 oncesı-
Bayanlar hep "ya bıze de ogretsen.." derdı.
Ve ben tecrube etmemıs olsam da "bayanlarla ugrasamam" dıye hıc kabul etmıyordum.
O zaman sadece 0-12yas cocuklardı ılgılendıgım.
neyse.. bır gun dedım "kıralayayım havuz falan toplayayım sunları" ahh ahhhhh sen akıl etmıssın daha ne zorluyorsun.
Saat zaman falan anlastık...
Arkadas!
Ilk gun!
Ilk gun!
pogaca kısır borek getırmıslerdı.
Ya ıkı saat ders. burası kıralanmıs.. derdınız ne?!!
Yurdum ınsanı degıl de bayanı bambaska:))
Ozlem bu hafta yuruyus yapman cok iyi.
Yurusuyusun enseni terletecek kadar olmasina ozen goster.(yalniz zaten cok terleyen ve durdugun yerde de ensesi terleyen biri isen, konusamayacak kadar degil ama solugunun tatli tatli kesilecegi kadar yuruyus)
onceki haftalar cardio calismissin ve (basket de iyiymis he:)) vucud kondisyonu tamamlayinca da durmus olabilir.
biraz yuruyus ve sonra yine eski duzene girersen...kanar insaelah vucudun.
dün annem aradı hastanede ne oldu öğrenmeye babama haber gelmiş işte onu söledi gel diye akşam adam gelince söledim gelmeden telde söledim zati
dün gece sabaha kadar uyumadımm..sabah 6 da yattım 9 da kalktım adamı yolladım..ardından 11 de aras kaldırdı :) bavulları hazırladım sankki 20 günlüğüne değil yıllığına gidiyorum..adamıda özleyeceğimm :)
hem heycan hemde kocişten ayrılmanın üzüntüdü insan aynı anda farklı duygular için ayrı hisler yaşabiliyor ben öleyimm :) neden böleyim özellikle psikoloğum eminem yorum yap bacım da senin yorumların beni mutlu ediyor farklı bir bakış açısı oluşturuyor ve şimşekler çakıyor beynimde..konuşma tarzına bilgine öğreticiliğine hayranım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?