Günaydınlarr...Sevilay ve Emine :)
Sevilay ben de sormuştum görmedin sanırım bi gelişme var mı babanla ilgili merak ettik??
Pazar günü napsam napsamm..biraz düşüneyim bulcam :) Önce güzel bi geç kahvaltı yapayım
neler yedim sabahdan beri onuda belirteyim aklımdayken
sabah 1 parmak sucuk
yeşil soğan, yeşil biber
domates,salatalık
beyaz peynir
ara 1 kase çilek 1 litre su
öğle mevlütteydik bulgurlu tavuklu pilav vardı yarısını bıle yiyemedim
bolca yoğurt yedim tatlı irmik helvasıydı çatalın ucuyla tadına bakıp bıraktım
akşamki menüm karışık salata 1 bardak ayran
akşam 1 litre daha içildi
suyum +
spor yüzme akşam yapılcak +
canım sen öğün araların kaç saat bırakıyorsun en az 4-5 saat hiçbişey yemezsen kg verebilirsingünaydın, günaydınn. ben de katılıyorum Emine'nin sahilde yürüme fikrine.
dünkü menümü de yazayım
sabah: 50 gr labne, 2 dilim ekmek
ara: 1 dilim sıcak ekmek
öğle:3/4 karışık tost, 200 ml ayran
ara: bir avuç yaban mersini
akşam: 1 tabak taze fasulye, 1 kase yoğurt, salata.
spor: 1 saat yürüyüş
su:+
kilo veremediğim için çok canım sıkılıyor, daha da azaltmaya çalışıcam yediklerimi. Emine'nin, Fulias'ın yediklerine bi bakıyorum; benimkinin yarısı.
ben senin menülere hastyaım ya,, ne kadar sağlam bi iraden var; akşamı salata ayranla kapatmak seni o kadar zorlamıyor sanırsamm.
sevilyacım gunaydın baban nasıl oldu?merhabalar canlar. şimdiden ilk okuyan kişiye günaydınn diyorum bu satten sonra kimse gelmez. yanıma arkadaşım geldi istanbuldan . onlayım :)
kelebeğim gunaydınGünaydınlarr...Sevilay ve Emine :)
Sevilay ben de sormuştum görmedin sanırım bi gelişme var mı babanla ilgili merak ettik??
Pazar günü napsam napsamm..biraz düşüneyim bulcam :) Önce güzel bi geç kahvaltı yapayım
Gunaydinnn Sevilay
Babandan haber var mi, nasil?
gunayyydin ahaliiiii
pazariniz istediginiz pazar gibi olsunn..
ya gezmeli tozmali hic dinlenemeden bitsin ya da yayilin koltuklara keyf yapin hehee...
ama bence cikin disari yuruyunnn sahil hattinda mi yurusunuz...kordon boyunda mi.... ya da (Ankara'da da yurunecek biyer bil.iyorum:))
hem guzel gecer gununuz hem de dinlenirsiniz (bakmayin yorduguna..spor, dinlendirir aslinda)
günaydın, günaydınn. ben de katılıyorum Emine'nin sahilde yürüme fikrine.
dünkü menümü de yazayım
kilo veremediğim için çok canım sıkılıyor, daha da azaltmaya çalışıcam yediklerimi. Emine'nin, Fulias'ın yediklerine bi bakıyorum; benimkinin yarısı.
canım sen öğün araların kaç saat bırakıyorsun en az 4-5 saat hiçbişey yemezsen kg verebilirsin
arada yapılan kaçamaklar kg vermeyi durduruyor
bide menüleriniz senin ve kelebeğin sağlıksız karbonhidratlarla sıkıştırılmış mennüler buyuzden bence kg takıldı kaldı sizde
biraz o aburcuburlardan uzaklaşabilseniz eminim bu sporla kg vereceksiniz hemde moralinde yerine gelicek
canım ben 3 ayı düzenli olarak tamamladım karatayla hiç öyle yemek atakları da yaşamadım
akşam genelde hep hafif yedim sebze yoğurt oldu genelde
gündüz sağlam yiyince gece insan ihtiyac da duymuyor
bide bende şu var damak zevkime uymazsa neolursa olsun pek yemem yani yediğimden keyif almalıyım ki yediğime deysin
pimpirikliyim bu konuda
sevilyacım gunaydın baban nasıl oldu?
kelebeğim gunaydın
eve tıkılıp kalmadan naparsan makbuldur
havadar yerler benim fovorim
az kaldı denız sezonu başladı başlayacak :)
kahvaltı sennin kesin mukelleftirr
hehe benim de seninkinden aşağı kalır yanı yok muckkss:)
gunaydun tatlım bende sahile inicem temiz hava alayım kaslarım açılsın yüyürüp gelicem
bizin burda bu yonden ımkan çok şanslıyız şansımı sonuna kadar değerlendirmezsem tüh derler adama burda
hani fotolarr yahu
Sıkma canınııı özlemmcciimmmm....başaracazzzzz...ben bu hafta kalori hesabına geri döndüm umarım işe yarar ve dikkat etmeye çalışcam baya bakalımm takıldık yaa
Gerçekten harika gidiyorsun esratoş yaa süper...
Haklısın bizim menüler çok sağlıklı değil sanırım ama aşırı diyetçi yapım da yok benm yaa bu kadar oluyo, sadece biraz miktar azaltabiliyorum ve spor artırabiliyorum :26:
Evet eve tıkılıp kalmak çok mantıklı değil, az tembellik yapayım çıkarım bence deee
günaydın, günaydınn. ben de katılıyorum Emine'nin sahilde yürüme fikrine.
dünkü menümü de yazayım
canım sen öğün araların kaç saat bırakıyorsun en az 4-5 saat hiçbişey yemezsen kg verebilirsin
arada yapılan kaçamaklar kg vermeyi durduruyor
bide menüleriniz senin ve kelebeğin sağlıksız karbonhidratlarla sıkıştırılmış mennüler buyuzden bence kg takıldı kaldı sizde
biraz o aburcuburlardan uzaklaşabilseniz eminim bu sporla kg vereceksiniz hemde moralinde yerine gelicek
canım ben 3 ayı düzenli olarak tamamladım karatayla hiç öyle yemek atakları da yaşamadım
akşam genelde hep hafif yedim sebze yoğurt oldu genelde
gündüz sağlam yiyince gece insan ihtiyac da duymuyor
bide bende şu var damak zevkime uymazsa neolursa olsun pek yemem yani yediğimden keyif almalıyım ki yediğime deysin
pimpirikliyim bu konuda
Sıkma canınııı özlemmcciimmmm....başaracazzzzz...ben bu hafta kalori hesabına geri döndüm umarım işe yarar ve dikkat etmeye çalışcam baya bakalımm takıldık yaa
Gerçekten harika gidiyorsun esratoş yaa süper...
Haklısın bizim menüler çok sağlıklı değil sanırım ama aşırı diyetçi yapım da yok benm yaa bu kadar oluyo, sadece biraz miktar azaltabiliyorum ve spor artırabiliyorum :26:
Evet eve tıkılıp kalmak çok mantıklı değil, az tembellik yapayım çıkarım bence deee
urun adedine bakilirsa benimkiler az evet ama benim porsiyonlar buyuk))
Yalniz sende tost var... ustelik sicak ekmek var,
sicak ekmek diye belirttigine gore kcal farkini biliyorsun))
Merhaba arkadaslar
ben 4.takim kaptaniyim
sanirim paylasim alanina bakmiyorsunuz,gecen hafta bireysel 1.sizin takimdan fatos arkadasimiz oldugu icin basari öyküsünü yazmasi gerekiyordu,yazilmadigi icin 1 ceza puani almissiniz
eger basari öyküsü yazilmazsa haftaya 2. ceza puaninida alacaksiniz,3 ceza puani alan takim üyeleri mezun olduklarinda karne alamiyorlar..
sadece bu konuda bilgi vermek istedim,aylar önce bizim takim kaptaninin bunu biz üyelere söylememesi üzerine bizde ayni sebepten ceza puani almistik,bu yüzden ben sizin 2.bir ceza puani almamaniz adina hatirlatmada bulunmak istedim...
herkese saglikli kilo vermeler...
yaaa 4-5 saat değil de 2,5-3 saat tutuyordum ben de arayı. sen benim neüleri kontrol eder misin bu ara deguacım? daha çok dikkat etmeye çalışıyorum, bi bak bakalım menülerime.
çıkalım çıkalım gezelimm. evet ya, kalori hesabı da önemli.
yaaa, sıcak ekmek farkını bilmiodum benn. nasılmış??
sabah: 75 gr labne, 2yk bal, 2 dilim ekmek, 2 yumurtadan omlet
ara: 1 elma
öğle: 1,5 porsiyon karışık sebze, 1 dilim ekmek, 1 kase yağsız şehriye çorbası
akşam:5 antep, 5 badem
ara: yarım bardak yarım yağlı süt, 1 meyve
spor: 1 saat hızlı tempo yürüyüş.
Çok teşekkürler şahsen ben yeni farkına vardm, dikkatimizden kaçmış. Gerekli açıklamayı paylaşım alanına yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?