Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın, günaydınn. ben de katılıyorum Emine'nin sahilde yürüme fikrine.
dünkü menümü de yazayım
sabah: 50 gr labne, 2 dilim ekmek
ara: 1 dilim sıcak ekmek
öğle:3/4 karışık tost, 200 ml ayran
ara: bir avuç yaban mersini
akşam: 1 tabak taze fasulye, 1 kase yoğurt, salata.

spor: 1 saat yürüyüş
su:+

kilo veremediğim için çok canım sıkılıyor, daha da azaltmaya çalışıcam yediklerimi. Emine'nin, Fulias'ın yediklerine bi bakıyorum; benimkinin yarısı.

FATOŞŞÇUĞUUUMMM
iyi yolculuklar sana, kafanı dağıt da gel. ben de pazartesi annemlere gidiorum kısmetse; içim kıpır kıpır

ben senin menülere hastyaım ya,, ne kadar sağlam bi iraden var; akşamı salata ayranla kapatmak seni o kadar zorlamıyor sanırsamm.

canım sen öğün araların kaç saat bırakıyorsun en az 4-5 saat hiçbişey yemezsen kg verebilirsin
arada yapılan kaçamaklar kg vermeyi durduruyor
bide menüleriniz senin ve kelebeğin sağlıksız karbonhidratlarla sıkıştırılmış mennüler buyuzden bence kg takıldı kaldı sizde
biraz o aburcuburlardan uzaklaşabilseniz eminim bu sporla kg vereceksiniz hemde moralinde yerine gelicek

ben senin menülere hastyaım ya,, ne kadar sağlam bi iraden var; akşamı salata ayranla kapatmak seni o kadar zorlamıyor sanırsamm.

canım ben 3 ayı düzenli olarak tamamladım karatayla hiç öyle yemek atakları da yaşamadım
akşam genelde hep hafif yedim sebze yoğurt oldu genelde
gündüz sağlam yiyince gece insan ihtiyac da duymuyor
bide bende şu var damak zevkime uymazsa neolursa olsun pek yemem yani yediğimden keyif almalıyım ki yediğime deysin
pimpirikliyim bu konuda

merhabalar canlar. şimdiden ilk okuyan kişiye günaydınn diyorum bu satten sonra kimse gelmez. yanıma arkadaşım geldi istanbuldan . onlayım :)
sevilyacım gunaydın baban nasıl oldu?
kelebeğim gunaydın
eve tıkılıp kalmadan naparsan makbuldur
havadar yerler benim fovorim
az kaldı denız sezonu başladı başlayacak :)
kahvaltı sennin kesin mukelleftirr
hehe benim de seninkinden aşağı kalır yanı yok muckkss:)

gunaydun tatlım bende sahile inicem temiz hava alayım kaslarım açılsın yüyürüp gelicem
bizin burda bu yonden ımkan çok şanslıyız şansımı sonuna kadar değerlendirmezsem tüh derler adama burda
hani fotolarr yahu

Sıkma canınııı özlemmcciimmmm....başaracazzzzz...ben bu hafta kalori hesabına geri döndüm umarım işe yarar ve dikkat etmeye çalışcam baya bakalımm takıldık yaa

Gerçekten harika gidiyorsun esratoş yaa süper...
Haklısın bizim menüler çok sağlıklı değil sanırım ama aşırı diyetçi yapım da yok benm yaa bu kadar oluyo, sadece biraz miktar azaltabiliyorum ve spor artırabiliyorum :26:

Evet eve tıkılıp kalmak çok mantıklı değil, az tembellik yapayım çıkarım bence deee

teşekurler hilalcim bende dışarı çıkmak için hazırlanayım görüşrüz

urun adedine bakilirsa benimkiler az evet ama benim porsiyonlar buyuk))
Yalniz sende tost var... ustelik sicak ekmek var,
sicak ekmek diye belirttigine gore kcal farkini biliyorsun))

Yediklerimi de yazayım çıkayım artık:)
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 çorba kaşığı lor peyniri,
taze nane maydonoz
5 adet yeşil zeytin

ara :10 adet fındık

akşam: 2 adet içli köfte (haşlanmış)
mevsim salatası
1 kase yoğurt

2 litre su ARrtık artırmaya başlıycam suyumu yaz geldi malum
akşam yüzme en az 1 saat
su+
spor+

herkese iyi akşamlar dilerim

Merhaba arkadaslar
ben 4.takim kaptaniyim
sanirim paylasim alanina bakmiyorsunuz,gecen hafta bireysel 1.sizin takimdan fatos arkadasimiz oldugu icin basari öyküsünü yazmasi gerekiyordu,yazilmadigi icin 1 ceza puani almissiniz
eger basari öyküsü yazilmazsa haftaya 2. ceza puaninida alacaksiniz,3 ceza puani alan takim üyeleri mezun olduklarinda karne alamiyorlar..

sadece bu konuda bilgi vermek istedim,aylar önce bizim takim kaptaninin bunu biz üyelere söylememesi üzerine bizde ayni sebepten ceza puani almistik,bu yüzden ben sizin 2.bir ceza puani almamaniz adina hatirlatmada bulunmak istedim...

herkese saglikli kilo vermeler...

ya ben Pazar gunu sirf bu yuzden paylasim alanina bakmistim...Fatos'un yazisini goremeyince "bir gunu daha var yazar" demistim... tuh ya.
Aslinda Fatos biliyordur bunu...

yaaa 4-5 saat değil de 2,5-3 saat tutuyordum ben de arayı. sen benim neüleri kontrol eder misin bu ara deguacım? daha çok dikkat etmeye çalışıyorum, bi bak bakalım menülerime.

çıkalım çıkalım gezelimm. evet ya, kalori hesabı da önemli.

urun adedine bakilirsa benimkiler az evet ama benim porsiyonlar buyuk))
Yalniz sende tost var... ustelik sicak ekmek var,
sicak ekmek diye belirttigine gore kcal farkini biliyorsun))

yaaa, sıcak ekmek farkını bilmiodum benn. nasılmış??

sabah: 75 gr labne, 2yk bal, 2 dilim ekmek, 2 yumurtadan omlet
ara: 1 elma
öğle: 1,5 porsiyon karışık sebze, 1 dilim ekmek, 1 kase yağsız şehriye çorbası
akşam:5 antep, 5 badem
ara: yarım bardak yarım yağlı süt, 1 meyve

su:+
spor: 1 saat hızlı tempo yürüyüş.

Çok teşekkürler şahsen ben yeni farkına vardm, dikkatimizden kaçmış. Gerekli açıklamayı paylaşım alanına yaptım

Menü:
Sabah:
2 dilim kepek ekmek
1 yk bal 1 tk tereyağ

Ara:
1 lahmacun (araya bak)
1 avuç leblebi

Akşam:
1 pors pilav
5 etli yaprak sarma

7 erik
1 muz

1 nescafe

Spor:+ (yarım sa Leslie çünkü misafir geldi)
Su:+

Akşam da abimle avm gezisi yaptık..kahve de ordann bu sefer ben bi' şey almadım

Kızlar şu ceza puanına çok canım sıkıldı ama paylaşım alanında açıklama yaptım umarım kabul edilir :26:

Yarın yeni mis kalorisiz bi' haftaya başlamak dileğiyle herkese iyi gecelerr

Gunaydinlarrrr
Hemen su listelere falan bakinayim..
bi toparlayayim ortaligi..
vakit yok...aman su da var bu da var demeden artilarimiz eksilerimiz dokulsun meydanlara))

günaydın kızlar
bi koşu geldim cafeyi açayım ama eminenin hızına yetişemedim
gelip açmış tozları almış bende çay kahve yapayım de siz gelene kadar ıkramlıklar olsun
pazartesi startı verdik haydin güzel bi hafta geçirmek umuduyla

2.5- 3 saat daha yağ yakımına başlamadan hop başka bi besin bünyene giriyor sil başdan tekrar yediklerini yakmaya çalışıyor senin metobolizma herhanbi öğün yaptın öğle ara akşam hiç farketmezz mutlaka 4-5 saat fark olsun ki leptin hormonu devreye girip depodan yağları yakabilsin
ederim tabi canım bu hafta özeellikle tek tek ınceliycem
senin kilo verememe nedeni bulmamız lazım
az kaldı sana yetşcem bak bu gun tartı da 67 yi gördüm

1 tatlı bal yakmak için 5 km yürümen lazımmış karatay hocanın dediği bu
valla bunu öğrendiğimden beri balı ağzma sürmuyorum
amaciidden de işe yarıyor baksana ocakdan beri toplamda 11 kg vermişim
çorbada yağsız olmasından sakınmana gerek yok bunun bi zararı yok margarin olmadığı sürece zeytinyağlı yap çorbalarını korkmadan içebilirsin
ara süt meyve doğru bi seçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…