Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günde 2-3 fincan kahve tüketimi, metabolizmayı %2 ila %12 arasında artırıyormuş, korkma bence kahveden.
aran güzelmiş canım, lahmacunlu. eriğin tam mevsimi başladı, himalaya tuzu kullanıorum ben onunla, doğanın en saf tuzu olduğu için ödem yapmıyormuş.ceza işi halloldu mu şimdi cicim?

diyetisyenle zayıflarken 2,5-3 saat demişti, ben de öyle beslenme tarzına alışmıştım ama artık etki etmediği için değiiştirmeye çalışmam lazım, çabuk alışamıycam sanırım. yaa, bal o kadar fena mı? 1 yk 80 kalori falan diye kalmış aklımda ama vücuda yaptığı etkiyi bilemem tabi. çorbaya yağı koymayı unuttuğum için öyle olduu. bademle destekledim yağı.

hakikaten ya, 11 kg. ki çok fazla bi kilon olmamasına rağmen verdin, benden önce 63'ü görürsün, diye düşünüorum zatennmaşallah yavrum, desteğin için saol ayrıca.

gunaydın tatlım
fotos izin istedi muhtemelen yolada çıkmıştır hay allh bizde hatırlatmadık

Zaten artik gec kalindi esratosum. Neyse ki sadece 1 ceza puani aliyomusuz bu durumda umarim bi daha almayiz
Hepimizin hatasiydi bu...

Hmm tuz olayi mntiklii bn de tuzsuz yiyemem de pek :) nescafeden korkum var azcik ozlemcim Turk kahvesi degil de...

Bu arada takim olarak 1 ceza puani aldik kizlar. Paylasim alanini takip etmedigimizden oldu, fatos da unuttu.. ayrica su an bi anket var paylasim alaninda sizler de oy kullanin

Çok teşekkürler şahsen ben yeni farkına vardm, dikkatimizden kaçmış. Gerekli açıklamayı paylaşım alanına yaptım

Rica ederim,keske persembeden önce uyarilsaydiniz(mesela kerdes takimin tarafindan) ceza almasaydiniz,gecti artik,gecen hafta sinav haftasi oldgundan bakilmamis galiba:26:

Kızlar günaydııınnnnnnn.
Hemen listeyi yapıyorum

Ceza puanı aldık duydun mu

Rica ederim,keske persembeden önce uyarilsaydiniz(mesela kerdes takimin tarafindan) ceza almasaydiniz,gecti artik,gecen hafta sinav haftasi oldgundan bakilmamis galiba:26:

Keşke ama napalım artık, karışıklığa denk geldi bu ara...sağlık olsun daha dikkatli oluruz artık

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td]mesaj 33[/td]
[td]6- spordan - haftasonu bildirim yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]concept[/td]
[td]mesaj 60[/td]
[td]haftasonu su spor bildirimi yok[/td]
[/tr]

[tr]
[td]kelebek.hill[/td]
[td]mesaj:49[/td]
[td] 2 - spordan [/td]
[/tr]

[tr]
[td]fulias[/td]
[td]mesaj: 31[/td]
[td]haftasonu bildirimi yok[/td]
[/tr]

[tr]
[td]destina_88[/td]
[td]mesaj: 30[/td]
[td]toplam 3 -[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808[/td]
[td]mesaj: 23[/td]
[td]çok - var su sporlar hep + dır ama bildirim yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]az_uz_[/td]
[td]mesaj: 37[/td]
[td]haftasonu bildirim yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]degua[/td]
[td]mesaj: 35[/td]
[td]Hiç - yok [/td]
[/tr]
[/table]

CUMARTESI
Menu
sabah- peynir tabagi (dil peyniri tulum peyniri, orgu peynir, beyaz peynir, otlu peynir, maydanoz salatalik domates.
12:00-kahve
17:00-4 sis kuzu...salata.
18:00-1kase sade yogurt

su-2.6lt
spor-10km yuruyus, 44dk kurek.
mesaj sayisi:4

PAZAR
menu
Sabah-cumartesi gunu yediklerimi yedi. (ayni yerde kahvalti yaptik
Ogle-izgara somon salata
Aksam (17:00)- 1/2elma ile yogurt karakuru uzum ve ruseym

spor-12km kosu/yuruyus.
su-3lt
mesaj sayisi:5

PS: Kizlar sabah hata bildirimleri icin oturdum amakizimi bile uyandirarak yola cikmak zorunda kaldim (Ank) abimin durumu iyi
ama bunalmis ve sinir yapmis.
Telefondan da yapamayacgim hazirladiklarim hep NoTe'ta kayitli.
selamlar...

duydum yaaaaaaaaaaaaaa hiç aklıma gelmedi ki benim. keşke birimiz hatırlasaydık :18: ben tamamen unuttum oraya yazmamız gerektiğini

Evet ya hepimiz unuttuk :26: neyse artık daha dikkatli olalımm

Aaaaa...neyse durumu iyi olmasına sevindim, sizleri görünce rahatlar eminim..inşallah daha da iyiye gidecekk

Emine listeleri ben hazırladım merak etme. Abinin iyi olmasına sevindim en azından stresini engellemek için gidiyorsunuz.
Umarım sizi görünce rahatlar

Geleneksel listeci başı

[table="width: 500"]
[tr]
[td]pazartesi[/td]
[td]degua[/td]
[/tr]
[tr]
[td]salı[/td]
[td]kelebek.hill[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çarşamba[/td]
[td]destina_88[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perşembe[/td]
[td]concept[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cuma[/td]
[td]melikea123[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Fatoş abla izine ayrılmış 20 günlüğüne. umarım - lerle gelirsin fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kelebeem ya listeci başı olmuş mu bi baksana zaten az kişi olduğumuzdan geçen hafta yapanlar bu hafta yapmasın dedim ama bu kadar oldu.

Olmuş olmuş güzide kaptanımız ama mahur belki listeleme yapamaz,yeni yeni toparlanıp girmeye çalışıyorum demişti..istersen onun yerine beni yaz sorun yok

Son düzenleme:
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td]mesaj 33[/td]
[td]2- spordan - haftasonu bildirim yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]concept[/td]
[td]mesaj 60[/td]
[td]haftasonu su spor bildirimi yok[/td]
[/tr]

[tr]
[td]kelebek.hill[/td]
[td]mesaj:49[/td]
[td] 2 - spordan [/td]
[/tr]

[tr]
[td]fulias[/td]
[td]mesaj: 31[/td]
[td]haftasonu bildirimi yok[/td]
[/tr]

[tr]
[td]destina_88[/td]
[td]mesaj: 30[/td]
[td]toplam 3 -[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808[/td]
[td]mesaj: 23[/td]
[td]çok - var su sporlar hep + dır ama bildirim yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]az_uz_[/td]
[td]mesaj: 37[/td]
[td]haftasonu bildirim yok[/td]
[/tr]
[tr]
[td]degua[/td]
[td]mesaj: 35[/td]
[td]Hiç - yok [/td]
[/tr]
[/table]

melikeyi düzelttim 6 yazmışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…