Menü:
Sabah:
2 dilim kepek ekmek
1 yk bal 1 tk tereyağ
Ara:
1 lahmacun (araya bak)
1 avuç leblebi
Akşam:
1 pors pilav
5 etli yaprak sarma
7 erik
1 muz
1 nescafe
Spor:+ (yarım sa Leslie çünkü misafir geldi)
Su:+
Akşam da abimle avm gezisi yaptık..kahve de ordann bu sefer ben bi' şey almadım
Kızlar şu ceza puanına çok canım sıkıldı ama paylaşım alanında açıklama yaptım umarım kabul edilir :26:
Yarın yeni mis kalorisiz bi' haftaya başlamak dileğiyle herkese iyi gecelerr
2.5- 3 saat daha yağ yakımına başlamadan hop başka bi besin bünyene giriyor sil başdan tekrar yediklerini yakmaya çalışıyor senin metobolizma herhanbi öğün yaptın öğle ara akşam hiç farketmezz mutlaka 4-5 saat fark olsun ki leptin hormonu devreye girip depodan yağları yakabilsin
ederim tabi canım bu hafta özeellikle tek tek ınceliycem
senin kilo verememe nedeni bulmamız lazım
az kaldı sana yetşcem bak bu gun tartı da 67 yi gördüm
1 tatlı bal yakmak için 5 km yürümen lazımmış karatay hocanın dediği bu
valla bunu öğrendiğimden beri balı ağzma sürmuyorum
amaciidden de işe yarıyor baksana ocakdan beri toplamda 11 kg vermişim
çorbada yağsız olmasından sakınmana gerek yok bunun bi zararı yok margarin olmadığı sürece zeytinyağlı yap çorbalarını korkmadan içebilirsin
ara süt meyve doğru bi seçim
Gunaydinlarrrr
Hemen su listelere falan bakinayim..
bi toparlayayim ortaligi..
vakit yok...aman su da var bu da var demeden artilarimiz eksilerimiz dokulsun meydanlara))
gunaydın tatlım
fotos izin istedi muhtemelen yolada çıkmıştır hay allh bizde hatırlatmadık
Günde 2-3 fincan kahve tüketimi, metabolizmayı %2 ila %12 arasında artırıyormuş, korkma bence kahveden.
aran güzelmiş canım, lahmacunlu. eriğin tam mevsimi başladı, himalaya tuzu kullanıorum ben onunla, doğanın en saf tuzu olduğu için ödem yapmıyormuş.ceza işi halloldu mu şimdi cicim?
Çok teşekkürler şahsen ben yeni farkına vardm, dikkatimizden kaçmış. Gerekli açıklamayı paylaşım alanına yaptım
Kızlar günaydııınnnnnnn.
Hemen listeyi yapıyorum
Rica ederim,keske persembeden önce uyarilsaydiniz(mesela kerdes takimin tarafindan) ceza almasaydiniz,gecti artik,gecen hafta sinav haftasi oldgundan bakilmamis galiba:26:
Ceza puanı aldık duydun mu
Keşke ama napalım artık, karışıklığa denk geldi bu ara...sağlık olsun daha dikkatli oluruz artık
duydum yaaaaaaaaaaaaaa hiç aklıma gelmedi ki benim. keşke birimiz hatırlasaydık :18: ben tamamen unuttum oraya yazmamız gerektiğini
CUMARTESI
Menu
sabah- peynir tabagi (dil peyniri tulum peyniri, orgu peynir, beyaz peynir, otlu peynir, maydanoz salatalik domates.
12:00-kahve
17:00-4 sis kuzu...salata.
18:00-1kase sade yogurt
su-2.6lt
spor-10km yuruyus, 44dk kurek.
mesaj sayisi:4
PAZAR
menu
Sabah-cumartesi gunu yediklerimi yedi. (ayni yerde kahvalti yaptik
Ogle-izgara somon salata
Aksam (17:00)- 1/2elma ile yogurt karakuru uzum ve ruseym
spor-12km kosu/yuruyus.
su-3lt
mesaj sayisi:5
PS: Kizlar sabah hata bildirimleri icin oturdum amakizimi bile uyandirarak yola cikmak zorunda kaldim (Ank) abimin durumu iyi
ama bunalmis ve sinir yapmis.
Telefondan da yapamayacgim hazirladiklarim hep NoTe'ta kayitli.
selamlar...
Fatoş abla izine ayrılmış 20 günlüğüne. umarım - lerle gelirsin fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kelebeem ya listeci başı olmuş mu bi baksana zaten az kişi olduğumuzdan geçen hafta yapanlar bu hafta yapmasın dedim ama bu kadar oldu.
Olmuş olmuş güzide kaptanımız ama mahur belki listeleme yapamaz,yeni yeni toparlanıp girmeye çalışıyorum demişti..istersen onun yerine beni yaz sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?