- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
günaydınn kızlarr :)
doğru dedin. Seni yazdım ozaman salı gününe
Zaten artik gec kalindi esratosum. Neyse ki sadece 1 ceza puani aliyomusuz bu durumda umarim bi daha almayiz
Hepimizin hatasiydi bu...
Hmm tuz olayi mntiklii bn de tuzsuz yiyemem de pek :) nescafeden korkum var azcik ozlemcim Turk kahvesi degil de...
Bu arada takim olarak 1 ceza puani aldik kizlar. Paylasim alanini takip etmedigimizden oldu, fatos da unuttu.. ayrica su an bi anket var paylasim alaninda sizler de oy kullanin
diyetisyenle zayıflarken 2,5-3 saat demişti, ben de öyle beslenme tarzına alışmıştım ama artık etki etmediği için değiiştirmeye çalışmam lazım, çabuk alışamıycam sanırım. yaa, bal o kadar fena mı? 1 yk 80 kalori falan diye kalmış aklımda ama vücuda yaptığı etkiyi bilemem tabi. çorbaya yağı koymayı unuttuğum için öyle olduu . bademle destekledim yağı.
hakikaten ya, 11 kg. ki çok fazla bi kilon olmamasına rağmen verdin, benden önce 63'ü görürsün, diye düşünüorum zatennmaşallah yavrum, desteğin için saol ayrıca.
bende dün ince bir dilim yemek zorunda kaldım kaptanım ablamların doğum günüydüde ince bir dilim yedim sadece ama spor yaptım eriymişimdir heralde
Günaydın melikecimm..naberlerr kızlarrr nasılsınız bakalımm
Kızlar akşam bi dilim yaş pasta yicem şimdiden diyim he, bi' arkadaşın doğum günü var da
Tamamdır salı bendeee
aslında atlamazdık ama işte dalgınlığımıza geldi takımca
olsun artık daha dikkatli davranırız
uyarılarımızı yaparız
nescafe yerine türk kahvesi diyette olmasam lokumla severdim ama artık onun yerine mürdüm eriği yaban mersini de güzel oluyor tatlı ihtiyacını da bastırıyor
ama sen sevmıyorsun tadını sanırım acı gelıyor sana
hehe olsada içsek bide fal baksak
bende dün ince bir dilim yemek zorunda kaldım kaptanım ablamların doğum günüydüde ince bir dilim yedim sadece ama spor yaptım eriymişimdir heralde
Ramız'den soslu tavuk:)))
Hılal, temmuz ıyıdır yaw:), 2 ay sonrakı regl sımdıden uzmesın senı ya.
Bı de abıme moral mı olduk.. daha beter bela mı olduk bılemedım.
Yalnız ben bugun sakın bı gun gecırecektım masaellah.. Ankara'ya gıttım yetmedı bı de dondum:))
Bravo bana.
Abımın durumu cok ıyı gelıyor bana, konduramıyor muyum nedır, ya dıgerlerı.. Allah yardımcısı olsun herkesın.
Bız hastanede kıkır kıkır kıkırdayan..cok gurultulu bı aıle olarak anılıyoruzdur muhakkak!
Bazıları terbıyesız de dıyebılır:))
Uzaktan bakınca bana da yanlıs gelıyor ama ..nıye boyleyız ya. uzulemıyoruz bı turlu. Hey Allah'ım.
Ramız'den soslu tavuk:)))
Hılal, temmuz ıyıdır yaw:), 2 ay sonrakı regl sımdıden uzmesın senı ya.
Bı de abıme moral mı olduk.. daha beter bela mı olduk bılemedım.
Yalnız ben bugun sakın bı gun gecırecektım masaellah.. Ankara'ya gıttım yetmedı bı de dondum:))
Bravo bana.
Abımın durumu cok ıyı gelıyor bana, konduramıyor muyum nedır, ya dıgerlerı.. Allah yardımcısı olsun herkesın.
Bız hastanede kıkır kıkır kıkırdayan..cok gurultulu bı aıle olarak anılıyoruzdur muhakkak!
Bazıları terbıyesız de dıyebılır:))
Uzaktan bakınca bana da yanlıs gelıyor ama ..nıye boyleyız ya. uzulemıyoruz bı turlu. Hey Allah'ım.
canlarım :) çok mutluyum babam hastahaneden çıkmış dün şükürler olsun :) soran sormayan herkese teşekkkür ederim Allhıma b,nlerce şükür olsun . :) boşuna canlarım demiyorum ben size kimse yaşamasın böyle şeyler hele siz hiç yaşamayın inşllh.
püsküüt gelsin tabi hepimiz aynı amaç uğruna buradayız . Hilal hanım tavuğun soslarına DİKKAT ! diyorum :)
banada sayım verin artık bende yapayım
banada sayım verin artık bende yapayım
teşekkür ettim kuzummahurum hoş geldin. Baban taburcu olmuş çok sevindimmmm.
Sana sayım haftaya vericez bu hafta toparlanırsın anca
yarım saat yürüdüm sonra biraz leslie yaptım sıkıldım ondan zumba falan yaptım erimiştir ,nşallah
İnşallahh erimiştir kuşum ne spor yaptın ona bağlı tabiii..yürüyerek zor erir pasta, ben bugün spora da gidemicem ama napimm :26:
Ya ben hala da regl olamadım ben de kafaya taktım biraz ondan da olabilir..offf,kaçtır başım ağrıyıp duruyor, karnımda davul gibi yaaaa...ama biz tatil için 15 Temmuz'a plan yapıyorduk, hasta olursam denize nasıl girecem yaaa böyle gecikirse hasta olurum ya napcam ki bennn ne çok gerdim ortamı, tatili erteleriz de mi nolcak ama bu Zaferimi bi' hafta geç görmem demek, tabi bundan önce 28 Haziran'da görüşecez :109:inşallah çok da umutlanmayım da bi' aksilik bi' şey olursa..her şeyin hayırlısı olsun. Biri beni sustursun
Ya ben hala da regl olamadım ben de kafaya taktım biraz ondan da olabilir..offf,kaçtır başım ağrıyıp duruyor, karnımda davul gibi yaaaa...ama biz tatil için 15 Temmuz'a plan yapıyorduk, hasta olursam denize nasıl girecem yaaa böyle gecikirse hasta olurum ya napcam ki bennn ne çok gerdim ortamı, tatili erteleriz de mi nolcak ama bu Zaferimi bi' hafta geç görmem demek, tabi bundan önce 28 Haziran'da görüşecez :109:inşallah çok da umutlanmayım da bi' aksilik bi' şey olursa..her şeyin hayırlısı olsun. Biri beni sustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?