Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslında atlamazdık ama işte dalgınlığımıza geldi takımca
olsun artık daha dikkatli davranırız
uyarılarımızı yaparız
nescafe yerine türk kahvesi diyette olmasam lokumla severdim ama artık onun yerine mürdüm eriği yaban mersini de güzel oluyor tatlı ihtiyacını da bastırıyor
ama sen sevmıyorsun tadını sanırım acı gelıyor sana
hehe olsada içsek bide fal baksak

kalori bazlı düşünme senin az dediğin kaloriler bütün sistemi allk pullak ediyor pankreas insilini dengelemek için çalış babam çalış
damak zevkine vararak değil de sağlıklı olarak yaşamak olarak bakarsan diyet olayına çözulcek
diyetisyenlere bakma canım 1 kez gittim ve verilen sistem bana tamamen ters okdar çok ara verıyor ki ne ara vucut hepsini sindircek de yağdan yakacak
yatarken meyve veren dahi var ben diyetisyenin dediğini uyguladım spor yapmasaydım kg da alırdım
sen kendi vucut ritmine bakıcaksın hangi gıdalar sana kg yapıyor bunları belirle o besinleri minuma indir bak bakalım nasıl kg verıyorsun öptumm canımın içi

Günaydın melikecimm..naberlerr kızlarrr nasılsınız bakalımm
Kızlar akşam bi dilim yaş pasta yicem şimdiden diyim he, bi' arkadaşın doğum günü var da

Tamamdır salı bendeee
bende dün ince bir dilim yemek zorunda kaldım kaptanım ablamların doğum günüydüde ince bir dilim yedim sadece ama spor yaptım eriymişimdir heralde

Bilgilerin harika esracım sağoll
Ben de Türk kahvesini çok severimmm yapalım içelim fal bakalımm ohhh
Teyzem gelince bakmıştı bana gene, valla yazın Ege'ye gitceniz dedi, Akdeniz'den..sizi kaçaklar diyo Bahsetmemiştim henüz planlarımdan ona söyleyince şaşırmıştım Bi' de içinde çk hüzünler olmuş ama hepsi dağılcak geçcek dedi, siz ayrılamazsınız dedi İşle ilgili de zamanla yavaş yavaş oturcak,istediğin gibi olcak falan demişti..ne demişlerr "Fala inanma, falsız da kalmaa." :))

bende dün ince bir dilim yemek zorunda kaldım kaptanım ablamların doğum günüydüde ince bir dilim yedim sadece ama spor yaptım eriymişimdir heralde

İnşallahh erimiştir kuşum ne spor yaptın ona bağlı tabiii..yürüyerek zor erir pasta, ben bugün spora da gidemicem ama napimm :26:

Öğlen menüm:
Ramizden soslu tavuk
1 ayran

Yemek yapan bayan izinde bu hafta, dışardan söyleyecektik bunu seçtim ben de iyi di mi

Ya ben hala da regl olamadım ben de kafaya taktım biraz ondan da olabilir.. offf,kaçtır başım ağrıyıp duruyor, karnımda davul gibi yaaaa...ama biz tatil için 15 Temmuz'a plan yapıyorduk, hasta olursam denize nasıl girecem yaaa böyle gecikirse hasta olurum ya napcam ki bennn ne çok gerdim ortamı, tatili erteleriz de mi nolcak ama bu Zaferimi bi' hafta geç görmem demek, tabi bundan önce 28 Haziran'da görüşecez :109:inşallah çok da umutlanmayım da bi' aksilik bi' şey olursa..her şeyin hayırlısı olsun. Biri beni sustursun

Son düzenleme:
Ramız'den soslu tavuk:)))

Hılal, temmuz ıyıdır yaw:), 2 ay sonrakı regl sımdıden uzmesın senı ya.

Bı de abıme moral mı olduk.. daha beter bela mı olduk bılemedım.
Yalnız ben bugun sakın bı gun gecırecektım masaellah.. Ankara'ya gıttım yetmedı bı de dondum:))
Bravo bana.
Abımın durumu cok ıyı gelıyor bana, konduramıyor muyum nedır, ya dıgerlerı.. Allah yardımcısı olsun herkesın.
Bız hastanede kıkır kıkır kıkırdayan..cok gurultulu bı aıle olarak anılıyoruzdur muhakkak!
Bazıları terbıyesız de dıyebılır:))
Uzaktan bakınca bana da yanlıs gelıyor ama ..nıye boyleyız ya. uzulemıyoruz bı turlu. Hey Allah'ım.

üzülmeyin zaten ya ne gerek var. Böyle neşeli olmanız abini çok daha rahatlatır. Ne güzel bir ailesiniz işte.Terbiyesiz diyen varsa kıskançlığından diyordur.

canlarım :) çok mutluyum babam hastahaneden çıkmış dün şükürler olsun :) soran sormayan herkese teşekkkür ederim Allhıma b,nlerce şükür olsun . :) boşuna canlarım demiyorum ben size kimse yaşamasın böyle şeyler hele siz hiç yaşamayın inşllh.

bende regl ,m şu an . bitsin hemncik artık şu kilolardn kurtulmak istiyorum . emine ablacım sana ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum kapızlığım geçti tavsiyelerin çok iyi geldi hatta fazla bile geldi kih kih :)

Sağol emineee :)) Senden de iyi haberler aldığıma çok sevindimmm Allah neşenizi bozmasın boşver millet ne derse desin amann...

Mahurrrr iyi haberler peşpeşe geliyor heyyooo..süper haber, Allah bi daha sizin başınıza da vermesin yavrum, çok geçmşler olsun, çok şükür

püsküüt gelsin tabi hepimiz aynı amaç uğruna buradayız . Hilal hanım tavuğun soslarına DİKKAT ! diyorum :)

Eneemmm çok mu fenadır kızz

banada sayım verin artık bende yapayım

Salı sendeydi ama yapamazsın diye ben almıştım, bu hafta bende kalsın o zaman haftaya da sana yazar fuliş

Menü Bildirimi

sabah lorlu ıspanak salatası
10 adet fındık 5 adet yabanmersini
türk kahvesi

1 saat yürüyüş 1 litre su
1 portakal,2 ceviz

öğle 4 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt, salata
akşam: etli türlü 1 tabak 1 bardak ayran
1 litre su

Kızlar ben çıkıyorum
su: + 2lt
spor: + (1 saat kardio yapıcam başım ağrıyor çok kalamıycam sporda)

Menü
Sabah
kepekli ekmeğe sandvich (kaşar peynir domates salam)

Öğlen
Peynirli makarna

Akşam
Bezelye
Mercimek çorbası

Herkese iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaar

İnşallahh erimiştir kuşum ne spor yaptın ona bağlı tabiii..yürüyerek zor erir pasta, ben bugün spora da gidemicem ama napimm :26:
yarım saat yürüdüm sonra biraz leslie yaptım sıkıldım ondan zumba falan yaptım erimiştir ,nşallah

bu ay biraz streesli bi ay yaşadın gibi sen belki ondandır

bizim seninle aynı dönemdi, benim 15 gün oldu biteli. balayında da öyleydim ben ,düğünde de. stres yap, daha erken ya da geç olsun, tatile gelmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…