Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ondan sonra "biz niye hasta olduk"

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.

Emine o nasıl kilo vermektir yaaaa. tebrikler sana gelsin hakikaten.

Gunaydin icin gec oldu ama gene adliyelerdeyim..ilk firsattaa yazayim dedimm..

Emineee alemsin :))
Ben de elma yiyerek zayiflicam banane

Oglen 4 kofte cok az pato yarim dilim kepek ekmek yedimm

Ben de tekrar kilo vermek istiyorum artik yaaa :/ tabi diceniz ki yeme o zaman, e haklisiniz da ama yemiyorum elimden geldigi kadar ama bi sınırım var tabi :))

Ha bi de portakal suyu icmistimmm..gram da olsa raziyim artik bi kilo vereyim gaza geleyim tekrar.. 67 yi gecince tabi cok rahatsizdim halimden hirs yapmam kolay olmustu ama simdi bi rahatlik var haliyle :/ ama olmamaliii daha hedefime ulasmadimmm..Zafer gelene dek 57 ye gelemezsem de ya izne ayrilirim artik ya da 59 da falansam mezuniyet isterim bakalimmm...

tatlım espiriydi tabi ciddi almazsın diye takılma amaçlı dedim
yoksa sen ne güzel düşünmüssn bisiklet işini eşine de ayrıca süpriz olması da hoşdu okurken gülümsettim bile
artık kızınla bırlıkte foto çekde görelim ikinizide

Gunaydin icin gec oldu ama gene adliyelerdeyim..ilk firsattaa yazayim dedimm..

Emineee alemsin :))
Ben de elma yiyerek zayiflicam banane

gunaydın kelebeğim
boyun kaçtı senin?
bide zafer haziraın kaçında geliyor?
yahu az kalmış azcıkdaha sık ne kaldı şunun surasında
solonu bıraktın gibi gelıyor bana mı öyle geldi acaba:44:

ya ben bunu kackere denedim.
gonderdim diyorum bakiyorum hicbisey gitmemis..
Hilal sakkk diye koyuyor..ya ben de mi tuhaflik anlamadim ki...

gunaydın kelebeğim
boyun kaçtı senin?

sana da bana da oyle geliyor)
Bi de elma diyeti yapacakmis... elmanin kenarindan patonun govdesinden yapacak belli ki))

gunaydın kelebeğim
boyun kaçtı senin?

Boyum 165.5 :) idealim diyetarkima gore 59 imis...
Haziran 27 insallahhh Aminnn :)
Sikacam ya sikacamm..:/
Yok birakmadim gecen hafta derslerden gidemedm esratosum...bugun gidecegimmm taeboyaa..

Sende tuhaflik heheheheh

Bi de elma diyeti yapacakmis... elmanin kenarindan patonun govdesinden yapacak belli ki))

Aaa dalga gecmeyin benle kizlarrrr..birakmadim yok. Hatta Zaferle skinti oldu ama fitness disindakilere pek erkek gelmedigini de belirterek derslere gitmemde anlastik :) yani o hala memnun olmasa da devam ediyorum..gecen hafta barodaki derslerden spordaki derslere yetisemedim ondan gidemedim

Kızlar bizde bu ayın 15 inden itibaren ya spor salonumuzu değiştircez ya da dışarda yürümeye başlıycaz çünkü bu salonda klima yok ve dünkü sporu resmen bırakıp kaçtım sıcaktan.
Aslında yürüme parkurları var bizim orda akşamları orda yürüyelim yazın diyoruz ama bu hafta sonu karar vericez

dısarı cıkın Fulyaaaaaaa
aynı eforla daha cok kcal harcarsınız..

Hılal bı zahmet telften nasıl aktaracagımı da anlatsaydın...gazladın gıttın yanımdan:)

dısarı cıkın Fulyaaaaaaa
aynı eforla daha cok kcal harcarsınız..

Hılal bı zahmet telften nasıl aktaracagımı da anlatsaydın...gazladın gıttın yanımdan:)

:) Haklısın ama adliyeden yazmıştım gene de ondan kısa yazıyordumm :)

Profilde arkadaşların altında albüm ekle var, ordan albüm ekle, fotoğraf ekle deyip bilgisayardan ekliyorum ancak boyutu önmeli belli bi boyut üstündeyse yükler gibi yapıp yüklememiş olabilir, paintte en basiti boyutunu küçültebilrsin ve tekrar deneyebilirsin. Boyut küçültmek için fotoya sağ tık yapıp birlikte aç de ve painti seç. Paintte yeniden boyutlandıra gel; 100-100 olan değerleri mesela 50-50 yap, küçülmüş olur. Hangi kısımlarını bildiğini bilmediğimden hepsini anlattımm

Slm kıZlar nasılsınız ben eh işte kayınvalidedeyim yarın annemlere gidecem bir an önce annemlere gitmekistiyorum eymen rezil oldu ya ne düzen kaldı ne huzur neyse kızlar geçmişi okuyayım fırsatım olursa

ikimizede öyle gelmiş demekki ama açıklamış hilalim gidiyormuş
zafer biraz amborgo koymuş olsada hilalim kazancak maçı:)

telden girdiğin için eklemıyordur
pc den denesene canım çatladım merakdan yada facebook yokmu senin
benimki esra yılmaz arasan faceden bulursun kapak fotom da yunuslar var belki bulursun
takımda kımsenin facebooku yok galiba ?
hilallimm hadi 27 az kalmış gelsenle anlaşalım
senin kaçamakların listesini yapalım hiç vazgeçemediklerini menüne ekleyelim diğerlerine her yediğinde spor cezası yediğine göre artı dak ekleyelim belki bu sayede 27 sine kadar istediğin kg ya inersin olurmu canım ?

hava sıcak olunca kapalı ortamlar adama basıyor
bencede dışarda yürüyüş parkuruda varsa orda yürü hem belediyenin aletleri de var yürüdükten sonra onları yapar
esneme hareketleriyle bitirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…