Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar mutlu ve az kalorili günler diliyorummm :)

Gunaydinnnn...:) insallahhh hepimiz icinn oyle olur yavrumm

günaydın kızlarrr
yeni ve eski versiyonumuz

Eki Görüntüle 705600

Ayyy superrrr
Gunaydinnn..

Ve sana da gunaydin kaptan, dunku listeyi bn gece uyudugumdan yapamadm bi bilg bulunca hemn yapiciiimm )

Bugun kurek cektım, banyo sıkıntısına ragmen.
Gun ıcınde(evde de olmanın avantajı ıle) Power Plank'ı cıkaracagım bıraz karın calısacagım.

eee ben unutmuşum yahu :18:
hazırlayayım tatlım

kızlarrrr nerdesiniz kimseler yok

Daha öğle yemeği de yemedim.
Akşama da kaynanamdayız bakalım bu hafta yemekte ne sürpriz var

kızlarrrr nerdesiniz kimseler yok

Daha öğle yemeği de yemedim.
Akşama da kaynanamdayız bakalım bu hafta yemekte ne sürpriz var

ben buralardayımda dediğin gibi kimsecikler yok bende öğle yemeğinden sonra şirkettekilerle ufak bir yrüyüşe çıktık ordan geliyorum umarım az kalorili sevdiğin şeyler vasa kayananan o yemeklerden yapmıştır

genelde dikkat ediyor biliyor diyette olduğumuzu ama her an süpriz çıkabilir yani mantı veya çiğbörek gibi.
Burda var evde yok diyip tıkıyor ağzımıza... Hakkatten evde yok bezelye de bitti

ne yapmalı bu beledıyelerı yaaa
Valla gelmesın artık su mu...
zaten bı 3 saat daha ekledıler.
Bı de sıteden duyuru yapıyorlar...Arkadas! sen 30-40 saat demıssın
UTANMADAN ne saat verıyorsun!!!
Yemın ederım calısıyorlarsa ne olayım...40 saat ne vanasıymıs bu ya?!

Bugun kurek cektım, banyo sıkıntısına ragmen.
Gun ıcınde(evde de olmanın avantajı ıle) Power Plank'ı cıkaracagım bıraz karın calısacagım.

Ben de tam sular geldi mi dicektimm

:))
her cars gıdıyorsunuz sanırım Fulya.
Boyle bı duzen olusturmussunuz valla bravo.
pekı sızınkıler?

Evet her çarşamba ordayız bi aksilik çıkmazsa.
Her pazar da annemdeyiz tabi evde yakalarsak. Zaten annemle ben çok yakın oturuyoruz. Ben işten dönerken onun sokağından geçiyorum o da cama çıkıp el sallıyor ve ya 2 dakka kapıdan naber napiyon diye konuşuyoruz hafta içi.
Annemin evinden benim eve yürüme mesafesi 45 saniye hehehe

Menü-Su-Spor

Az_uz_ hiç mesaj göremedim. İzinli miydi Zeynep?
Concept (18) +++
Fulias (3) +++
Kelebek.hill (8) +++
Melikea123 (5) +++
Degua (5) +++
Mahurbeste hiç mesaj göremedim.
Destina_88 (4) +++

Tae-bo fena kas ağrısı yapıyor ama çok hoşuma gidiyor bugün gitmicem spora dünden kalma yorgunluk hiç geçmedi şahsen biraz dinlenme ve yarıın Zumbaa tabi öğlen pizza yedimi küçük harflerle yazayım

genelde dikkat ediyor biliyor diyette olduğumuzu ama her an süpriz çıkabilir yani mantı veya çiğbörek gibi.
Burda var evde yok diyip tıkıyor ağzımıza... Hakkatten evde yok bezelye de bitti

onuda 2 haftada 1 yapsa pek bir şey olmaz heralde ama düşünmesi güzel bir şey sonuçta anneler hep öyle yapıyor ye bunu daha yemezsin falan diye

Evet Melike,
Mesela ben suan yapiyorum..
"Kizim bu son"larrr
"Ama bi tadina bak...yemezsen yeme yine... ama cok guzeeeelll"ler...

Nasil bi pizzaydi...dilim mi yoksa tam mi tam ise, kucuk orta buyuk?
Nlat biraz Hilal:))

Ya helal olsun tae bo kısmına hiç yorum yok hemen de pizzaaa orta boydu ama yarısını yemedim heralde, yedim mi yoksa ya ben hayır diyemiyorum ki, ofiste ne yiyelim diyoz, biri bi fikir sunuyo bn de direk kabul napcanız beni bilmem yaaa..olmayacak benden galiba artık :44:

İşte bende hep sebze ile besleniyorum sizde hep sebze yiyin Kızım öğlen ben de pizza yedim ama 2 dilim.Bende küçük harflerle yaziyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…