- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Labne peyniri cok mu seviyorsun Ozlem.
Sabah:
1 kase nesfit
Öğlen:
Ramiz-soslu tavuk
Ayran
Akşam:
1 kase şehriye çorba
1 pors pirinç pilavı
yarım kase yoğurt
5 dilim kabak kızartma
1,5 dilim kadar pasta (büyüktü yaa)
Spor:-
Su:+
hayırlısı...
Ay elektrikler yoktu kizlar ofisste giremedim hic.
Su +
Spor + 1SAAT YAPABILDIM
Telefindan yaziyorum da yazim hatalarina aldirmayin hehe
Menu
Sabah
1dilim peyax peynir
Cay
2 zeytin
Domates
Biber
Oglen
Hamburger menu maleseff. Nezamandir boyle buyuk bir kacamak yapmamistim.disari ciktik oglen yemege burgeri secti bizimkiler.
Aksam
Sadece 1 kase Mercimek corba
Herkese iyi aksamlarr yarin gorusurzz
mENÜ BİLDİRİMİ
sabah 1 bardak süt 1 muz
1.15 dak yüzme 1 litre su 3 adet kuru üzüm 5 fındık 5 badem
öğle menemen
akşam balık köftesi 6 adet
karışık salata
1 saat yürüyüş iyi geceler
toplam 2.5 litre su
ikimizede öyle gelmiş demekki ama açıklamış hilalim gidiyormuş
zafer biraz amborgo koymuş olsada hilalim kazancak maçı:)
telden girdiğin için eklemıyordur
pc den denesene canım çatladım merakdan yada facebook yokmu senin
benimki esra yılmaz arasan faceden bulursun kapak fotom da yunuslar var belki bulursun
takımda kımsenin facebooku yok galiba ?
hilallimm hadi 27 az kalmış gelsenle anlaşalım
senin kaçamakların listesini yapalım hiç vazgeçemediklerini menüne ekleyelim diğerlerine her yediğinde spor cezası yediğine göre artı dak ekleyelim belki bu sayede 27 sine kadar istediğin kg ya inersin olurmu canım ?
hava sıcak olunca kapalı ortamlar adama basıyor
bencede dışarda yürüyüş parkuruda varsa orda yürü hem belediyenin aletleri de var yürüdükten sonra onları yapar
esneme hareketleriyle bitirirsin
kızz, 1,5 dilim pasta nasıl geçti boğazından, aklına gelmedik mi? sabahtan beri yediğim 1lokumla, 1parça çikolata erimiş midir, diye düşünüorumm . düşünce gücüyle eriticem en son
selam kızlar keyifleriniz nasılll geçmişe biraz göz atabildim bu sıralar b ir durağanlık var grubumuzda :S
iyi geceler tatlı uykular bende biraz daha bekliyim gidicem :)
Evett maçı ben kazandım ama kırmadan derslere gidiyorum sadece, bugün de tae boya gittimmm..
Ay olur esratoşum valla sana zor gelmezse yapalım ben razıyımmgerçekten istiyorum vermek ama tam olarak ne kaçamak hangisi çok zararlı çok beceremiyorum sanırım yani bana zararlı gelmeyen bi şey sizler tarafından çok tepki alabiliyo haklı olarak ama diyetten uzaklaştım bu ara ben de farkındayım, ısınmaya çalışıyorum tekrar bugün mesela bence fena değildi menümü yazayım yarın değerlendir cezam neysee razıyımmm.. vazgeçemediğim diye çiko vardı ama artk dondurma var mesela, ya da hayır diyemediğimden her şeyin ucundan azcık mantığı
Ayyy çok kötüyüm de miideğişecemmm
İyiyizz canımm, evet durgunuz bu ara..
Spordan geldim çok yorgunum bugün valla, adliyede falan telefondan yazdım yazdıklarımı da valla pek oturamadım bugün..
Şimdi de duş alıp uyucammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?