kitaplarını falan atmayı bence sakın düşünme kitap atılır mı kıyabilcenmi onlara bir tanıdığım öğretmen ve yazar şuan ağrıda askerlik yapıyor orada kitap kampanyası başlatmış kütüphane açacaklarmış kesin karar verirsen kitap konularında onunla konuşabilirimm
atmak derken kıtapları bır okula veya bıyere vermekten bahsedıyorum Melıke:))
Zaten kullanılacak herseyı beledıyeler alıyor.
Kızlar takımda Emine Esra ve Özlem dışında yediklerine çok da özen gösteren yok gibi geliyor bana.
Farkındayım hepimiz az yiyoruz ama bir sıkıntı var yani.
Melike mesela çok su içiyor spor yapıyor az yiyiyor ama kilosu sabit kalıyor nasıl oluyor bu :26:
Ben de günde toplam 400 500 cal lik yemek yiyorum hergün 2 saate yakın spor yapıyorum suyumu içiyorum ama :18:
Kelebeeem ile benim bu hafta yediğimiz pizzalar benim yediğim hamburger kelebeeem yarım ekmek ramizleri.
Ne yapalım kalorimi sayalım bilemiyorumki. Öğle yemeğine çıkınca herkes hamburgerciye daldığında benim hamburger yemememdir irade ama o iradeyi bi göstersem.
Kalori saysakta gün içinde okadar az yiyorumki pizza yesem hamburger yesem bile maksimum 600 kalori alıyorum günde ama o hamuru tüketmiş yağı depolamış oluyorumç Yani kalori saymakta çözüm değil gibi.
Mahur gibi benimde bir diyet listesine yönelmem gerekiyor
Ve kelebeeemin
Ve melikemin
Selam kızlar ben 7. takımdan geliyorum takımda kimseyi bulamadım bildirim yapmayanlarda var kaça kadar bekleyip sizin onayınıza sunmam gerekiyor?
Selam kızlar ben 7. takımdan geliyorum takımda kimseyi bulamadım bildirim yapmayanlarda var kaça kadar bekleyip sizin onayınıza sunmam gerekiyor?
en geç akşam 6 da paylaşım alanınızda paylaşmanız gerekiyor. Bize sunmanızı o saate kadar halletmiş olmanız lazım. Yetişirsiniz ya panik yok
Benım en buyuk hatam dıyetteyken bırden azaltmam ve dıyetı bırakırken de bırdan arttırmam
hep uc noktalar.
Bu defa gıda konusunda -yıne de ıstedıgım gıbı olmasa da- daha basarılıyım
Asla ama aslaaaa aynı dk ıle aynı eforu ertesı gun tekrar etmem...
hep bı 40a kadar ıner bı 100dk kadar cıkarım...
hep aptal ederım vucudu...
bu sebeple o kadar azaltmama ragmen -kı yanlıs bu- hıc + olmadım...
mesela dun kofte yedım -gec yedıgım ıcın-
kofte yaaaa kofte... ne varkı koftede..hemen dun 2.6kg gıtmısken bugun lısteye 2.4 ıle gırdım.
Oysa yemegı de tam yesem..o kofte hıc dıkkatını cekmeyecektı vucudumun.
Aynı Hılal'ın karsısındakı Emıne gıbı olacaktı.. ben kucuk yazacaktım o da gormeyecektı:))
Panik değilde takımda izinli çok bende bekleyemeyecem o kadar çıkmam lazım napalım 1 e bekleyim paylaşımları artık :)
banyo tuzu neymiş kine yahu bende yapayım ondan selülit maşallah gölcük bölgesi gibi bendegunnaydın canım
havuzdan sonra banyo tuzu ıle kese yapıyorum oda seilütlere çok iyi geliyor
ama sabahları 2 haşlanmış yumurta yemelisin melike. braz daha uykundn feragat et bi on dkcık ve yumurta haşla derim diyetin püf noktalarındn ne yazıkki. geceden haşla yada sabh yersin çıkmadan güçte kaybettirmez sanagünaydınnn :) ben yapamadım kahvaltı ya sanırım ben diyeimizin kahvaltı bölümlerii biraz bş geçicem veya domates salatalık falan yiyeceğimm
ıspanak yemeği yapcamda tam bilmiyorum netten bi bakayım
***7. Takım 308. Etap***
lepistesinyavrucugu (89.5/88,3/1.2/%1,34)
ipekyol (77.5/76.9/0,6/0.77)
pasam3405 (81.1/81.1/0/%0)kilosu aynı
maviyesil1999 (66.5/66,9/-0,4/-%0,6)
kelebekolcam (87.1 izinli
akabe (145.2 bildirimde bulunmadı
dudujan (103/103/0/%0)kilosu aynı
ganfed(55.8/55/0.8/%1,43)
7. Takım Ortalaması:%0.37
evet Fulyacım aynen böyleymiş ama pirinç avucumun içindende az attım diyet malum ama pek güzel olmadı yaa :\ anneminki böyle olmazdı oda böyle yapardı ama tadı bi garip oldu pehh bende beceremiyomfulyadan ıspanak tarifi
1 soğan kavur
salça kavur
ıspanağı koy
pirinçleri at
bırak pişsinler miss hehe.
Suyu az gelirse sonra accık kaynar su koy.
Valla ben böyle yapıyorum doğrumu yanlışmı bilemedim.
Biliyosunuz yeme yapma konusunda sıkıntılar içerisindeyim
evet Fulyacım aynen böyleymiş ama pirinç avucumun içindende az attım diyet malum ama pek güzel olmadı yaa :\ anneminki böyle olmazdı oda böyle yapardı ama tadı bi garip oldu pehh bende beceremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?