Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

atmak derken kıtapları bır okula veya bıyere vermekten bahsedıyorum Melıke:))
Zaten kullanılacak herseyı beledıyeler alıyor.

Selam kızlar ben 7. takımdan geliyorum takımda kimseyi bulamadım bildirim yapmayanlarda var kaça kadar bekleyip sizin onayınıza sunmam gerekiyor?

cunku vucuda o kadar vakıt verdınız kıııı o coktan yontemını buldu ve sızı ayakta uyutuyor.
Sımdı olay su.. sen az yedıkce o da kuculttu herseyı.
Tum reaksıyonları en az enerjıye ayarladı yanı sen A olursan o A+ olur..sen A+ olursan o da A++ olur...
Sımdı sen bugun bır ekmek azaltsan o yarın bır ekmek azalttıgın ıcın ona gore azalacak ama sen
2.gun bı de sporu 1 dk artırsan ters koseye yatacak ve sen ne kadar kucuk adımlar atarsan
vakıt uzuyacak ve vakıt ne demek kılolar gıdıyor demek.
Ama sen yarın 500kcal azaltırsan..ertesı gun de 500 mu azaltacaksın?
en son azaltacak bırsey kalmayınca ne olacak???
Vucut, ölümğne aclıga bıle programlı
ama sen sıfır gıda ıle 24 saat spora programlanamazsın.
Mesele bu...

***6. TAKIM 308. ETAP***
destina_88 ( 64.4 / 64 / 0.4 /% 0.62 )
kelebek.hill ( 61.5 / 61.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.
degua ( 67.6 / 66.4 / 1.2 / %1.77 )
mahurbeste ( 80 / 80 / 0 /%0 ) Kilosu Sabit.
fulias ( 54.2 / 53.8 / 0.4 /% 0.74 )
melikea123 ( 87 / 87 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.
concept (76 / 73.6 / 2.4 / %3.16 )
fatos0808 ( 77.5 / 77 /0.5 /%0.65 ) İzinli.
az_uz_( 85.9 / 85.5 / 0.4 / %0.46 )

6. Takım ortalaması: ( % 0,82 )

kızlar bu şekilde paylaşıyorum ozaman

Selam kızlar ben 7. takımdan geliyorum takımda kimseyi bulamadım bildirim yapmayanlarda var kaça kadar bekleyip sizin onayınıza sunmam gerekiyor?

en geç akşam 6 da paylaşım alanınızda paylaşmanız gerekiyor. Bize sunmanızı o saate kadar halletmiş olmanız lazım. Yetişirsiniz ya panik yok

Benım en buyuk hatam dıyetteyken bırden azaltmam ve dıyetı bırakırken de bırdan arttırmam
hep uc noktalar.
Bu defa gıda konusunda -yıne de ıstedıgım gıbı olmasa da- daha basarılıyım
Asla ama aslaaaa aynı dk ıle aynı eforu ertesı gun tekrar etmem...
hep bı 40a kadar ıner bı 100dk kadar cıkarım...
hep aptal ederım vucudu...
bu sebeple o kadar azaltmama ragmen -kı yanlıs bu- hıc + olmadım...
mesela dun kofte yedım -gec yedıgım ıcın-
kofte yaaaa kofte... ne varkı koftede..hemen dun 2.6kg gıtmısken bugun lısteye 2.4 ıle gırdım.
Oysa yemegı de tam yesem..o kofte hıc dıkkatını cekmeyecektı vucudumun.
Aynı Hılal'ın karsısındakı Emıne gıbı olacaktı.. ben kucuk yazacaktım o da gormeyecektı:))

Son düzenleme:

Bu akşam 6'ya kadar paylaşım alanında listeniz yayınlanmalı, bu durumda burda birileri olursa şayet akşam en geç 5 gibi listeyi toparlamanız gerekir ki kontrole sunarsınız.

en geç akşam 6 da paylaşım alanınızda paylaşmanız gerekiyor. Bize sunmanızı o saate kadar halletmiş olmanız lazım. Yetişirsiniz ya panik yok

Panik değilde takımda izinli çok bende bekleyemeyecem o kadar çıkmam lazım napalım 1 e bekleyim paylaşımları artık :)

Evet senin kilo sabitlemekte zorlanman da bu yüzdendir, hızlı kilo veriyorsun ama koruma döneminde bari o bildiğin yanlışları yapma, bu sefer başaracaksın inşallah
Ben bu ara fena sabit kaldım çünkü normal yememe devam ettim, diyet yaparken de ben mutlaka kaçamak yaptım ne yazık ki, ama en azından vücudum alışık olduğu için hergün kaçamağa, haftada bi kaç gün olan kaçamakta bile kilo verebildi Ama kilo vermem için cidden açlığı hissetmem lazım ben uzun süredir hiç aç kalmıyorum ki ve aç kalmadan kilo verilmiyor bence yani öyle saatlerce aç kalmak değil, ama midede hep bi' eksiklik hissetmek bi' şeyler daha yemek istemek ama yememekkk

Panik değilde takımda izinli çok bende bekleyemeyecem o kadar çıkmam lazım napalım 1 e bekleyim paylaşımları artık :)

Yardımcınız yok mu?? Ona devredip çıkardın ama..şayet yoksa ve bu işten anlayan başka biri de yoksa dünden uyarman gerekirdi, ben öğlen çıkacağım ona göre gelin diye, ha uyardınsa ve hala kimse yoksa sorumlu sen değilsin, mecbur gelen kadarını yazıp gelmeyenleri bildirim yapmadı diye belirtmen gerekir. Kolay gelsin.

gunnaydın canım
havuzdan sonra banyo tuzu ıle kese yapıyorum oda seilütlere çok iyi geliyor
banyo tuzu neymiş kine yahu bende yapayım ondan selülit maşallah gölcük bölgesi gibi bende

günaydınnn :) ben yapamadım kahvaltı ya sanırım ben diyeimizin kahvaltı bölümlerii biraz bş geçicem veya domates salatalık falan yiyeceğimm
ama sabahları 2 haşlanmış yumurta yemelisin melike. braz daha uykundn feragat et bi on dkcık ve yumurta haşla derim diyetin püf noktalarındn ne yazıkki. geceden haşla yada sabh yersin çıkmadan güçte kaybettirmez sana

ıspanak yemeği yapcamda tam bilmiyorum netten bi bakayım

fulyadan ıspanak tarifi

1 soğan kavur
salça kavur
ıspanağı koy
pirinçleri at

bırak pişsinler miss hehe.

Suyu az gelirse sonra accık kaynar su koy.

Valla ben böyle yapıyorum doğrumu yanlışmı bilemedim.

Biliyosunuz yeme yapma konusunda sıkıntılar içerisindeyim

***7. Takım 308. Etap***

lepistesinyavrucugu (89.5/88,3/1.2/%1,34)
ipekyol (77.5/76.9/0,6/0.77)
pasam3405 (81.1/81.1/0/%0)kilosu aynı
maviyesil1999 (66.5/66,9/-0,4/-%0,6)
kelebekolcam (87.1 izinli
akabe (145.2 bildirimde bulunmadı
dudujan (103/103/0/%0)kilosu aynı
ganfed(55.8/55/0.8/%1,43)

7. Takım Ortalaması:%0.37

Son düzenleme:

Liste Doğru kızlar

evet Fulyacım aynen böyleymiş ama pirinç avucumun içindende az attım diyet malum ama pek güzel olmadı yaa :\ anneminki böyle olmazdı oda böyle yapardı ama tadı bi garip oldu pehh bende beceremiyom

evet Fulyacım aynen böyleymiş ama pirinç avucumun içindende az attım diyet malum ama pek güzel olmadı yaa :\ anneminki böyle olmazdı oda böyle yapardı ama tadı bi garip oldu pehh bende beceremiyom

benimki de anneminki gibi olmuyor zaten. Öyle alelade bir ıspanak oluyor. ama bazen nasıl oluyosa çok güzel oluyor. Ona anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…