- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ayy, çok güzelmiş. pembe-lacivert mayo bende de var;pembe-lacivert bi de pembe-gri çok güzel oluyor yanyana gelince. çoook beğendim, ve acayip ucuz. güle güle kullan cicim. risk alman isabet olmuş.
evet, 63.5'u görmem lazım, biraz çaba lazım. iyi geceler Melikecim, iyi geceler Hilalciğim.
az kaldı azzz
İyi gecelerrr canımmm görüşürüzzzz..
hahah güldüm gece geceMerhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
hay anasını millet rahat rahat mayo falan giyiyo ben giyemiyorum neden ? çünkü etlerim löbür lömbürbacaklarım sarkık koca karı gibi yok arkadş ya sinirim bozuldu az öncede yürüyüşten geldim . şimdi soda içiyorum meyveli sonra uyku
kendine haksızlık etme... sinirin bozulmasın.. dış görünüşün sadece bir kap... sense akan bir su.. doldurduğun kabı değiştirmek senin elinde.. ama o kap sen değilsin!!! bunu unutmaaaa... 10. takımdan sevgilerle
canlarım tartıldım ama ne yazıkki bu hafta verebildiğim bir kilo yokregl haftam olması dolayısıyla olabilir ama diyete başladım yeni on günlük onu uygulıcam umarım sonuç alırımsizede güzel haberler veririrm haftaya öptümm..
Merhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
başınız saolsun rabbim taksiratını affetsin..ben yarın giremem, bugün eşimin dedesi vefat etti; yola çıkabilirim o yüzden sabah. kilo bildirimimi de şimiden yapayım, 64 ve 64.1 arasında gidip geldi terazi, kaptanım karar versin artık; ben karar vermedim; 3-4 kez tartıldım, hep oynadı bu rakamlar. zaten tartının kalibresini yapmıştı bugün eşim, 63'lü kilolarda 200 gram eksik, 67'li kilolarda 700 gr fazla tartıyormuş; güvenilir değil yani; ne kısa zamanda tartı değiştiricem.
menümü de yazayım.
sabah: 1 kase şekersiz kayısı hoşafı, 10 badem, 5 fındık
öğle: 2 kibrit kutusu light kaşar, 2 dilim ekmek, domates,salata, bol bol marul, 5 zeytin
ara: 2 top vanilyalı kesme dondurma
akşam: yağsız 3 köfte, 4 yk mercimek, 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek
ara: 1muz
su:+
spor:-
Ben de bu hafta vücudumu çok şaşırtcam görün de bakınşimdi ben duraklama evresine yarından itibaren son veriyorum devir yükselme devridir, yaz geldi beeeeeee yeni bi mayo almıştım geçen netten o geldi çok beğendim yaaa, cuk oturdu cukkk..ama b ikaç kilo daha versem şu göbek hep gitse tam süper olcak yahu...ay geçen sene de mayomu Zaferim almıştı mezuniyet hediyesi bana, aldıktan sonra da ya bu çok açıkmış demişti yanında giyince ama kendi alınca bi şey de diyemedi giydim bi güzel ohh hehehe anılar canlandı gözümde derken hopp geçen yaza gittimm..ama bi yaz daha geldi ne güzell...ayy her şey güzel olcak onunla her şeyyy...bu ara gene iyiyiz maşallah o da kırıldığımı anladı sanırm bu ara çok dikkatli...çok hoşuma gidiyo benm dee...konu neydi?? ımmm diyet diyoduk, benm devre Zafer'den sonra yandı gene
Aaaa hemen göstereyim, internetten aldım bunu, geen senekini adl de ben beğenmiştim Zafer almıştı ama denediğime bakmadı orda ondan sonra açık dediNetten fotosunu koyuyorum :
Eki Görüntüle 707358
Aynısı da geldi valla, ithamiş hem de baya uygunduuu...30 tl cikk..bazen güvenip alırım ben böyle şeyler hoşuma giderr..
Ay haklısın bence de he akşamlar çok önemli çokkk..hadi bu hafta ikimiz de hırs yapalım :13:
Gunaydinlarrrr
Buralardayim...listeyi hazirliyorum.
Herkese simdiden mutlu mutlu gunler...
Gunun tavsiyesi..."Dustan cikmadan 5dk fircalayin bacaklarinizi."
gunnaydın canım
havuzdan sonra banyo tuzu ıle kese yapıyorum oda seilütlere çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?